Nogomet

Ancelotti: Mi smo ena redkih držav, ki nima stadionov na visoki ravni, ti so tudi na pol prazni

Rim, 05. 12. 2017 08.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Carlo Ancelotti ne bo novi italijanski selektor. Mnogi so ga, potem ko je po neuspehu reprezentance v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo zveza odstavila Giana Piera Venturo, videli na tem mestu, a je nekdanji trener Milana, Juventusa, Real Madrida, Chelseaja in Bayerna to možnost kategorično zanikal.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti FOTO: AP

"Reprezentanca so sanje vsakega, ki se ukvarja z nogometom, tudi sam si močno želim voditi najboljše italijanske nogometaše. A menim, da je zaenkrat to še prekmalu. Moja prioriteta je klub, saj trener in selektor nista enaki delovni mesti," je dejal Carlo Ancelotti.

Italija je v kvalifikacijah izpadla v dodatnih kvalifikacijah, izločila jo je Švedska. "Italijanski nogomet ima resne težave, ki jih sam nisem zmožen rešiti. Vedno je za neuspeh kriv trener, kar pa ni pravo razmišljanje. Obstaja strukturni problem. Mi smo ena redkih držav, ki nima stadionov na visoki ravni, ti so tudi na pol prazni. To zagotovo ni bila napaka Gian Piera Venture," je še ocenil Ancelotti.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

grozjak
05. 12. 2017 14.20
+1
italijanska razlaga neuspeha v kvalifikacijah.....pa kaj pol, če bojo enkrat manjkali?
JanšaBoy
05. 12. 2017 10.10
+1
To je Svetovni trend! Ljudje raje gledajo nogomet doma,v dnevni sobi,pred velikim tv ekranom. Lepo v HD resoluciji!
provokatorr
05. 12. 2017 09.21
+12
jaz mu dam prav. saj pri nas ni nič drugače. ne moremo pričakovati uspehov naših športnikov, če ni infrastrukture, če ni zanimanja za šport. dokler bodo ljudje raje gledali nogomet na TV, kot na štadionih, ne bo uspehov. dokler bodo raje pred TV gledali NHL, kot šli s prijatelji na kuhano vino na tekmo DP, ne bo uspeha. in dokler bodo na kavču raje gledali NBA, kot da bi s kolegi šli na pijačo in si zraven ogledali tekmo v košarki v živo, ne bi uspehov. saj tu in tam se posveti kak žarek upanja in ima kak klub uspeh v evropi, ali pa državna reprezentanca dobi medaljo na EP ali SP, ampak kaj več kot kak preblisk, s takim odnosom večine ljudi do slovenskega športa, ne bomo doživeli.
grozjak
05. 12. 2017 14.17
-1
VIOLE PA DREGONSI FUL RADI GLEDAJO TEKME V ŽIVO....
Bigbadjohn
05. 12. 2017 16.58
Mislim, da ni poudarek na gledanju tekme- bolj za to, da posameznik skrit v krdelu razgraja kot mu dušica poželi, ane... pa to!
hoilongmai
05. 12. 2017 17.41
95% procentov vseh viol in dragonsov je vseeno za rezultat sam da lahk pou stadiona stovčejo pa 100 bakel prižgejo ki nimajo nč veze z nogometom.