Nogomet

Ancelotti: 9:1 bi takoj zamenjal za devet zmag z 1:0

Madrid, 06. 04. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Madridski Real je na zadnji tekmi španskega prvenstva povsem razbil Granado in slavil z 9:1. Carlo Ancelotti je po dvoboju priznal, da bi visoko zmago takoj zamenjal za devet minimalnih z 1:0.

Cristiano Ronaldo je proti Granadi v pičlih osmih minutah dosegel 'hat-trick'.
Cristiano Ronaldo je proti Granadi v pičlih osmih minutah dosegel 'hat-trick'. FOTO: Reuters

Real je dokazal, da počasi prihaja v staro formo. 'Galaktiki' so do vrha napolnili mrežo Granade, ob zmagi z 9:1 pa je prvi zvezdnik moštva Cristiano Ronaldo dosegel kar pet golov. Strateg domačega moštva Carlo Ancelotti je bil razumljivo zadovoljen s predstavo svojih varovancev, a je priznal, da bi jo takoj zamenjal za devet minimalnih zmag.

"Seveda bi zmago z 9:1 v trenutku zamenjal za devet tekem, na katerih bi slavili z 1:0. Igralci se zavedajo naših ciljev in sezona se hitro bliža koncu. Tokrat so bili igralci zelo dobri, hitro so razmišljali in dosegli veliko golov. Še posebej dober je bil James Rodriguez. Sploh se ni opazilo, da je zaradi poškodbe izpustil dva meseca. Igral je zelo dobro, kvalitetno in z visoko intenziteto," je po tekmi dejal Ancelotti, ki je seveda pohvalil tudi prvega zvezdnika tekme: "Cristiano napreduje skupaj z moštvom. Da je prvič zabil pet golov na tekmi, bo za nas velika spodbuda. Zdaj je moštvo sveže in nima smisla, da bi poskušali spočiti igralce, kot je Ronaldo. Z vidika počitka to nima smisla. Igralci bodo na klopi za rezerve zgolj, če bodo potrebovali odmor."

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (100)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

majsterdoo
06. 04. 2015 20.21
+2
CURVANORD Zanetti
06. 04. 2015 19.41
+5
@Rafael ,da te malo rasvetlim sem navijac Interja ,Real in Barcelono pa rad pogledam kot tudi ostale Ekipe in lige seveda kolikor pac cas dopusca,to da ti negativno govoris cez real ali barcelono,nisi neki znalec v nogometu.Ti dve ekipi imata trenutno dalec najboljse nogometase na planetu, ki bi si jih si zeleli mi navijaci drugih klubov da bi oblekli dres kluba za katerega navijamo.Prednjacita Messi in Ronaldo in pac tko je dokler bosta ta dva aktivno igrala se jima nihce ne bo priblizal.Kraljujeta na zelenicah in mislim da veliko ljudi rado pogleda mojstre na delu tebi pa gre na bruhanje wtf???!!!!
Pravi Gori?an
06. 04. 2015 21.43
-4
kdo ti je kriv da navijaš za inter ... forza milan :)
Rafael Bezovšek
06. 04. 2015 18.56
-4
Pa dobro spoštovana SYMBOLIC in CURVANORD Zanetti...Pa kaj naj Vama ali pač vajinim istosomišljenikom napišem??? Pač,če nekdo NE MARA in NI NAVIJAČ NE REALA in NE BARCELONE,kje vidva vidita problem??? Kakor mi je poznano,se tukaj gor lahko razpiše kdorkoli,če le NE ŽALI NIKOGAR OD VAS..In še enkrat VAJU,spoštovana SYMBOLIC in CURVANORD Zanetti vprašam-KAJ STA RES CELO ŽIVLJENJE NA STRANI REALA ali BARCELONE ali na njihovo dušo pihata samo sedaj,ko dosegata pač enormne dosežke...Kaj sta bila na strani teh dveh moštev,ko nista bila na vrhu in ko njihovi dosežki niso bili enaki današnjim ali pa sta le del navijaških egoistov-NAVIJAMO IN SE PRAZNIMO NA FORUMIH SAMO TAKRAT IN ZA TISTEGA,KI JE NA VRHU???? Še enkrat povem,jaz sem že več,kot 20.let navijač VfB STUTTGARTA,ki je na najnižji stopnici v zadnjih nekaj letih...In kaj,od njih ne odstopam in nikoli ne bom..Vidva pa sta očitno pod vplivom FIFE,UEFE,naših zdajšnjih novinarjev(ala Obrez,Stare,Milovanovič,pa Selektorjev,ki napihujejo samo in čisto špil REALA ali pač BARCELONE...Na kozlanje mi gre to VAŠE natepavanje in vsičljevanje nekoga ali nečesa...So tukaj še drugi,ki bodo obema Španskima ekipama,upam,dokazali,da obstaja v Europi še kakšno drugo moštvo in NE SAMO REAL ali BARCELONA,OK!!!! In ja,kdor se ne strinja z Vama,ga popljuvata,žalita,na bruhanje Vama gre in ne vem kaj še vse...Pa lep pozdrav!
Mojebesedesozakon
06. 04. 2015 19.00
+5
problem je v tem, da se brigaj za nemško ligo, špansko pa pusti poznavalcem
19Luka92
06. 04. 2015 18.26
+5
kako delajo navijači reala ko premagajo neki vaški klub :D kot da igrajo proti krki , veseli pa kot da zmagajo bayern, chelsea ali podobno
GuzutiHrzantes
06. 04. 2015 17.55
+4
Še kar ni konec hvalospevov bedni igri z bednim nasprotnikom...edino gol iz 30 metrov Cristine je omembe vreden ...ostalo je igra mačka miš. V Madridu -4 pa še bo stisnilo .
MaunelNeuer
06. 04. 2015 18.31
-4
R.M.Club
08. 04. 2015 14.12
šumar
06. 04. 2015 17.40
+1
Mojebesedesozakon
06. 04. 2015 18.49
+5
Rafael Bezovšek
06. 04. 2015 17.01
-5
Ne vem sedaj moderator,kaj sem spet izustil,da mi drugega komentarja ne daš na Forum???? Več,kot očitno je da si pridržuješ vso pravico blokirati vsakogar,ki ti ne piše tako,kakor ti hočeš...V kolikor še ne veš ali nisi seznanjen s pravilu o objavljanju prispevkov na tej tvoji strani ali katerikoli drugi,SMO V EU,SMO V SLOVENIJI,KJER STA IZRAŽANJE IN BESEDA SVOBODNI,tako,da te prosim,če mi TAKOJ objasniš,kje je moj drugi komentar,se razumeva!!!! Kajti,tudi v drugem komentarju sem pač pisal nekako tako,kakor v spodnjem-BREZ ŽALJIVK IN BREZ GRDIH BESED!!!!
Rafael Bezovšek
06. 04. 2015 16.57
-5
Jaaaa,kar pa se tiče FC BARCELONE pa se napisal že spodaj,se mi od njih totaln bnruha,ker jih ne maram že cca 20-25 let in nikdar nisem bil njihov navijač,ne tako,kot nekateri tukaj gor,ko se je BARCA povzpela na UEFIN OLIMP,potem ste vsi pričeli noro navijat za tega Katalonskega giganta...Pa ne me zmerjat sedaj Barcelonisti,NE MARAM NITI NE REALA,NITI NE ŠPANSKEGA NOGOMETA,niti ne vem zakaj,ampak tako pač je...Kar se tiče MESSIJA,ja,čeprav ga NE MARAM,isto,kakor tudi RONALDA NE,pač moram priznat,da je v tem trenutku precej boljši od RONALDA in tukaj pika in konec!!!! To govorim in navajam zelo težko,kajti sem veliki fan Angleškega nogometa,moj največji klub na svetu pa je STUTTGART... Ja,prav berete,samo poglejte,kje se nahaja,pa ga zardi teh dveh nogometašev,kot sta MESSI ali RONALDO ne pustim na cedilu...Sicer pa imata tako FC BARCELONA,kakor tudi REAL MADRID VELIKO SREČO,da v Španskem prvenstvu,poleg njiju dveh NEKAJ POMENITA EDINO ŠE SEVILLA in VALENCIA...Vse ostalo je tako,tako,vključno z vsemi Baskovskimi moštvi...Bi rekel in priznal,da je v Španiji isto,kot v Nemčiji-BAYERN MÜNCHEN,morda BORUSSIA DORTMUND,potem pa dolgooooooooo prav nič...Kajti,SCHALKE 04 GELSENKIRCHEN,ne glede na Madridski uspeh niti slučajno ni ekipa,ki bi v Evropi predstavljala neko moč,prav tako ne BAYER LEVERKUSEN in ostali...Bomo letos jeseni videli,če bosta kakšno spremembo z uvrstitvijo v Ligo Prvakov končno prinesla WOLFSBURG ali BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH,čeprav v to zelooooo težko verjamem...No in ista stvar je Španiji,BARCELONA,REAL MADRID,letos in lani ATLETICO MADRID,VALENCIA in SEVILLA...Vse ostalo je isti polom,kakor v Nemčiji...
lookaaa
06. 04. 2015 18.45
+5
pises, da je v spanije vse razen barce, reala , seville in
Rafael Bezovšek
06. 04. 2015 16.45
-10
Čakajte,čakajte prosim Vas-REALISTI in BARCELONISTI!!!!! NEHAJTE že s tem Vašim natepavanjem o nekem Realu in Barceloni...Pošteno povem,ne maram Reala,ob Barceloni se mi bruha....Ampak,če že moram,potem privoščim naslov prmejduš Barceloni...Zakaj,se sprašujete Realisti???? Zato,ker,če v nekem prvenstvu ekipa,kot je Real Madrid zapravi tako gromozansko točkovno prednost pred konkurenti in je sedaj zadaj za štiri pike,potem REALU NE PRIVOŠČIM NASLOVA,NITI SI GA ZASLUŽIJO!!!! Takšni,kao hudi igralci,takšni denarji,kot jih je uprava zmetala zanje,pa gledamo,kako se veliki,kao REAL MADRID dobesedno muči z nekimi levaki iz La Lige,kot so neki Levante,Villareal,Celta Vigo,Espanol,pa v končni meri tudi vsi ostali....A raspucajo se potem na nebogljeno Granado,ki je bila na momente zares za odtenek boljša,kot pa REAL MADRID????? S čim si le Realisti perete mozak???? Sanja svinja o kukuruzu,a kukuruza nema,ampak nema ga letos za REAL MADRID,to Vam,Realisti povem že 9.krogov pred koncem...RONALDO-totalni 16-meterski švercer,ki zabija takrat,ko ima žogico na talarju,ko pa podaja on in da gola ne more doseči,podaja zanalašč tako slabo,da drugi,kot sta Bale,Benzema in ostali nimajo šanse dati gola...
CURVANORD Zanetti
06. 04. 2015 17.16
+10
A ti je sedaj kaj lazje ko si se tako razpisal?
Symbolic
06. 04. 2015 17.24
+8
Ne maraš tega, ne maraš unga, "maraš" pa pisat, da se drugim ... no, ne bi reko kaj... saj veš!
CURVANORD Zanetti
06. 04. 2015 17.46
+6
Mogoce je pojedel prevec kuhanih jajc in ga napenja:-)
egidij73
07. 04. 2015 08.58
+1
Res je, Ronaldo zabija gole samo takrat ,ko dobi žogo na krožniku . Ko pa si sam mora ustvariti priložnost za gol , pa se skoraj vedno konča z izgubo žoge ali netočnim strelom na gol . Kar pa se tiče tekme z Granado , pa se mi zdi nenormalno to , da ga nihe ni pokrival , pustili so ga samega , da je lahko preizkusil bez ovir svoje strelske sposobnosti . Da se nekomu , na eni tekmi ponudi kar pet priložnosti za dosego gola in da nasprotna obrambi ni pozorna na tega iglaca , pušča veliko dvomov o tem , da so obrambni igralci z golmanom na čelu to dopuščali namerno . Nekdo je zapisal , da igralci Granade ne prejemajo redno nizko plačilo za svoje opravljeno delo . Taki situacije lahko lahko sledi nogometna kuhinja , ki pa ni nič novega v zgodovini nogometa .
karamba34
06. 04. 2015 16.14
+0
real madrid #1
Ledo44
06. 04. 2015 15.27
+6
Real ni zmagal že tri mesece nobene kvalitetnejše ekipe, zdaj pa jim ne preostane drugega kot da se izživljajo nad ekipami ki se borijo za preživetje v ligi. Pa še veliko vprašanje kako bi se končalo, če ne bi Granada podarila prvi gol in imela lesenega golmana. Prvih 25 min, Real totalna nula in bi Granada lahko celo povedla, malo kvalitetnejša ekipa bi v prvih 20 min zabila dva gola, po prejetem golu se je Granada razpadla in Real je igral na vso moč vseh 90 min, da bi vsaj malo potolažili razočarane navijače z visoko zmago in si je Carlo vsaj zaenkrat rešil rit
Mojebesedesozakon
06. 04. 2015 15.51
-6
Saj že tri meseca ni igral proti kvalitetni ekipi in posledično ni mogel zmagati
Symbolic
06. 04. 2015 15.08
+13
Ja... Carlo ima popolnoma prav! Do konca je še 9 krogov x 3 točke, bi to znašalo 27 točk + sedanjih 67= skupaj 94 končnih točk... Kako pa stoji Barca? Če dobi vse do konca, bo ostala razlika 4 točke (98 točk na koncu) in je prva... Hm... Po včerejšnji predstavi se mi zdi, da bo to težko izvedljivo...nekje bo kiksnila... Je pa toliko na boljšem, da lahko zgubi 1 tekmo (recimo z Atleticom v gosteh)... Stanje točk na koncu bi bilo: RM 94( imperativ: same zmage do konca), Barca pa 24+sedanjih71=95 točk in je prva! Zanimivo pri tem pa je, da Barci ne "škoduje" 1 poraz, ampak 2 neodločeni, ker takrat bi oba imelana koncu po 94 točk in zaradi medsebojnega rezultata, bi RM bil prvak... Zgornja "kalkulacija" pade v vodo, če Real ne doseže 9 zmag... takrat je vse težko predvidiljivo...
alien8potnik
06. 04. 2015 14.45
+8
james je igral fantastično. ronaldo pa galaktično. noro so bili razpoloženi. stroj je spet stekel. vsi del(c)i so KONČNO na svojem mestu. kako zelo sta manjkala modrić in james je zdaj popolnoma jasno. HALA MADRID! ponosen sem na vas, ko igrate s takim pristopom. ne glede na izid la lige - samo forza!!!!
šumar
06. 04. 2015 17.39
+4
fghfhfhfhf
06. 04. 2015 17.43
+5
GuzutiHrzantes
06. 04. 2015 18.01
+5
res se pozna ...proti granadi se pozna če golman prdne...
Trend01
07. 04. 2015 07.21
-2
egidij73
07. 04. 2015 09.13
+3
Realov stroj je lahko stekel če mu nasprotna stran namerno dovoli kaj takega .
fghfhfhfhf
06. 04. 2015 14.18
+2
strategcarloancelotti
06. 04. 2015 14.12
-3
8min za hattrick one and only 7777777CRISTIANORONALDO7777777
egidij73
07. 04. 2015 09.03
+2
8 minut za hat-trick Ronalda je normalno samo, kadar igra Real in njegova nogometna kuhinja .
karamba34
06. 04. 2015 13.54
-2
cr7 no.1, hala real.
19Luka92
06. 04. 2015 13.46
-1
haha ja valda bi vsak zamenjal tisto je 9x po 3točke.. izjava da te kap
ZlonamerniGeneralFranco
06. 04. 2015 13.14
-1
To kako ta tip proslavlja ko je tekma že odločena je žal prehudo. Tip je poln samega sebe in to po moje za ekipo ni najbolje.
POVEMRESNICO
06. 04. 2015 13.29
-4
strategcarloancelotti
06. 04. 2015 14.13
-1
egidij73
07. 04. 2015 09.09
+1
Tudi po pet golu Ronaldo skače in uprizarja svoje ogabne ceremonije tako, kot ,da bi prvič zabil gol v svoji karieri . Je pa nekaj pozitivnega v ekipi Reala to , da se vse manj njegovih soigralcev pridružuje tej nešportni predstavi . .
strategcarloancelotti
06. 04. 2015 13.03
+1
5 golov na eni tekmi to pa ne vids usak dan
Symbolic
06. 04. 2015 15.24
+10
Genialna izjava! Če bi pa videl to vsak dan, ne bi bila zanimivoatrakcija...
strategcarloancelotti
06. 04. 2015 12.58
+2
7777777CRISTIANORONALDO7777777