Nogomet

Agent: Ibra in Balotelli ne bosta na poletni nogometni tržnici

Milano, 16. 05. 2012 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Znani nogometni menedžer Mino Raiola, ki med drugim skrbi tudi za zvezdnika Zlatana Ibrahimovića in Maria Balotellija, trdi, da njegova varovanca ne bosta predmet poletne nogometne tržnice. Kot pravi, bosta še naprej člana Milana oziroma Manchester Cityja ...

Mario Balotelli bo očitno proti vsem predvidevanjem ostal na Otoku.
Mario Balotelli bo očitno proti vsem predvidevanjem ostal na Otoku. FOTO: Reuters
Turbulentno sezono, ki so jo zaznamovali stalni izpadi v javnosti, neprimerno, bolje rečeno nadvse nezrelo obnašanje, pretepi na in izven igrišča ter tudi velika nesoglasja z menedžerjem Manchester Cityja Robertom Mancinijem, je kontroverzni Mario Balotelli vendarle končal s spektakularno osvojitvijo Premiershipa. Čeprav se je še pred tem velikim zmagoslavjem sinjemodrih špekuliralo, da bo 21-letni napadalec po koncu sezone bržkone zapustil Manchester City in tudi Otok ter se vrnil na Apeninski polotok, pa je njegov uradni zastopnik Mino Raiola kaj takega italijanskim novinarjem zanikal. "Mario ni na nogometnem trgu. Brez dvoma ostaja v Manchester Cityju," je za Corriere Dello Sport zatrdil Raiola, ki je moral odgovarjati tudi na vprašanja, vezana na njegovega drugega zvezdniškega varovanca Zlatana Ibrahimovića.

Bo Zlatan Ibrahimović (res) miroval med poletno nogometno tržnico?
Bo Zlatan Ibrahimović (res) miroval med poletno nogometno tržnico? FOTO: Reuters

Šveda se v zadnjem času močno povezuje z vrnitvijo na Pirenejski polotok, kjer naj bi okrepil vrste madridskega Reala. V dresu belega baleta bi ga namreč zelo rad videl trener Jose Mourinho. "Sestal sem se z izvršnim direktorjem Milana Adrianom Gallianijem, s katerim sva se pogovarjala o nekaterih drugih stvareh in ne o Ibrinem statusu. On je namreč že opravil pogovore z vodilnimi možmi kluba in obe strani sta izrazili zadovoljstvo ter se dogovorili za nadaljevanje sodelovanja. Zatrjujem vam, da bo Ibrahimović tudi po 30. avgustu član Milana," je za ugledni italijanski športni časnik razpredal Mino Raiola.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Koturoc
16. 05. 2012 09.54
+7
Ti naftarji so res neverjetni, kupujejo igralce za neverjetne zneske, se jih naveličajo potem pa jih prodati ne morejo zaradi njihovih cen. Uničujejo podobo nogometa, mladi noometaši postanejo nadute preplačane zvezde... Mislim da bo Ibra odšel, prišel pa Balotelli, kajti vse preveč je govora o njunih odhodih
G.R.E.E.N
16. 05. 2012 09.18
+12
Oba igralca spadata v Milan. Ibra je tam najbolši igralec in najbolši strelec, on bo vodil Milano do zmag in lovorik, Balotelli je pa itak rekel da je navijač Milana, tako da ni bolšega kot da igraš nogomet profesionalno in igraš za klub ki ga imaš rad in zanj navijaš, res pa da ga v City kar pošteno plačujejo, tako da mlad je še, se hoče mal denarja nabrati
griksiflips
16. 05. 2012 09.27
+3
Če bo "nafta-za-igračo" kupil še kakšnega napadalca je problematični Balotelli zelo blizu odhoda. Dejstvo je da Džeko, Tevez in Balotelli niso zadovoljni z minutami katere dobivajo in če dobijo še kakno večjo konkurenoc v napadu se bo nekdo ali mogoče celo dva posloviti. Seveda pa za primerno odškodnino.
radenko81
16. 05. 2012 11.06
+4
Ta Balootelli če ne bo spremenil svojega obašanja, ne bo mogel igrati nikjer! Fant obvlada igro, samo jaz osebno ga ne bi niti minute trpel...Ne vem kako razmišlja Mancini. To je sramotno kaj ta fant počne. Džeko je pa klasa napadalec, škoda da je bil kar naenkrat tako \"odrezan\". Za Teveza pa se tako ali tako ve kako kvaliteten in tud problematičen je - ampak po moje, da bo šel v k Milanu.