Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Koprčani pred tekmo, ki jim lahko zagotovi obstanek: v poštev pride samo zmaga!

Koper, 20. 05. 2016 09.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Koprskega prvoligaša čaka prav v zadnjem krogu prvenstva odločilna tekma letošnje sezone v PLTS. Z morebitno zmago proti Zavrču, bi si priigrali osmo mesto na lestvici in neposreden obstanek med slovensko elito. Obeta se tekma velikega naboja z obeh strani.


"Prav je, da letošnjo sezono zaključimo z zmago," je pred tekmo zadnjega kroga prvenstva za uradno spletno stran kluba z Obale jasen trener Koprčanov Milan Obradović. Nogometaši koprskega prvoligaša so si po tekmi z Gorico vzeli dva dneva prosto, da si spočijejo, na sobotni obračun na domači Bonifiki pa gredo pripravljeni. Ciljajo na zmago, saj jih samo ta vodi do neposrednega obstanka v ligi. "Dokazali smo, da lahko premagamo tudi pritisk in da če damo vse od sebe lahko nadoknadimo rezultat," je ta internet stran Koprčanov optimističen Obradović, ki se zaveda, da je koprskemu moštvu zmaga z Gorico prinesla psihološko stabilnost in samozavest. "Prepričani smo v svoje kvalitete in sposobnosti," še dodaja. Ekipo iz Zavrča v Kopru, kot trdijo, dobro poznajo, tako da presenečenj ne bi smelo biti. "Biti moramo ekipa, ki zna igrati na rezultat," je prepričan Obradović, ki dodaja, da so igralci dobro pripravljeni, vrnil se je tudi Lokaj in če bodo  nogometaši dali vse od sebe in srce pustili na igrišču, potem lahko Koper tudi zmaga.

Milan Obradović
Milan Obradović FOTO: Damjan Žibert
Koper se bo v zadnjem krogu pomeril z ekipo Zavrča, tekma bo v soboto, 21. maja, ob 16.55 na stadionu Bonifika. Ogled odločilne tekme bo brezplačen za vse obiskovalce in ne le za občane koprske občine.

Pasica nogomet je doma na Kanalu A
Pasica nogomet je doma na Kanalu A FOTO:


 

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mungos2
20. 05. 2016 16.52
-1
Upam, da Koper NE bo zmagal ! Popoviću se bo nos še bolj povesil !!
Nacek2
20. 05. 2016 10.41
-3
haha, ne vem, kako si bo z zmago priigral 8. mesto???? Kot da se Krškega in Domžal ne bo nič vprašalo!!!!!!
PVSK
20. 05. 2016 11.14
+3
Še en ki hoče bit pamete... in kaj imata krško in domžale s tem? Koper bi z zmago gledal samo še na zavrč in medsebojne obračune ki bi jim zagotovilo obstanek in posledično 8 mesto.
macek_garfield
20. 05. 2016 10.01
-2
bo zavrc prodal kopru, da bodo igralci pri popovicu imeli na morju 10 dni dopusta pa to