Prva liga Telekom Slovenije

Srbski mediji: Partizan bo v svoje vrste vrnil Olimpijinega Radovića, kjer nanj čaka nekdanji soigralec Tomić

Ljubljana, 07. 06. 2016 16.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
M.G./M.F.
Komentarji
5

Srbski mediji poročajo, da si nogometni klub Partizan v svoje vrste znova želi vrniti svojega otroka Miroslava Radovića, ki je Olimpiji več kot uspešno pomagal v drugi polovici nedavno končane sezone, v kateri so zmaji po 21 letih znova osvojili naslov državnih prvakov.

Radović, ki se je izkazal z izjemnim pregledom nad igro, je morda že odigral zadnjo tekmo za zmaje.
Radović, ki se je izkazal z izjemnim pregledom nad igro, je morda že odigral zadnjo tekmo za zmaje. FOTO: Damjan Žibert

Čeprav nam je še pred časom v naš mikrofon Miroslav Radović dejal, da ga bodo ljubitelji ljubljanskega nogometa 'pravega' videli šele, ko bo zaključil celotne poletne priprave, pa se zdi, da ga v prihodnji sezoni ne bo več v dresu Olimpije. "Za pravega Miroslava Radovića boste morali še počakati, pravega Radovića boste videli, ko se zaključijo celotne priprave,'' je Radović pred odločilno tekmo Olimpije izjavil v Velenju, ki je Olimpiji kasneje prinesla naslov državnih prvakov. V Ljubljano ga je zvabil srbski trener Marko Nikolić, ki pa je zaradi neposrečene rasistične opazke moral zapustiti zmajevo gnezdo. Po njegovem odhodu pa so se pričele tudi govorice o odhodu Radovića. Zanj naj bi se poleg Partizana sicer resno zanimala tudi Legia Varšava, sicer še en nekdanji klub 32-letnika. Možnosti za odhod v Beograd se povečujejo, če vemo, da je trener Partizana Ivan Tomić nekdanji soigralec Radovića iz let, ko sta skupaj igrala v črno-belem dresu.

Po poročanju srbskih medijev, natančneje Žurnala, naj bi se športni direktor črno-belih Ivica Iliev resno zagrel za storitve Radovića, ki je Partizan že igral med letoma 2003 in 2006. Po naših informacijah se bo predsednik kluba Milan Mandarić v prihodnjih dneh sestal prav z Radovićem in Juliusom Wobayem, ki ju je v klub pripeljal Nikolić, da se dogovorijo o nadaljevanju (ne)sodelovanja. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tedo9GWTSmedo
08. 06. 2016 12.50
-1
Jasno, ko nek naš klub postane dober, igralce v njem spet nazaj k sebi vabijo hrvaški, bosanski, srbski... klubi. Saj vemo, od kje izvirajo vsi -ići v naših ligah. Če ti niso dovolj dobri za reprezentanco njihovih držav, ti dobijo slovensko državljanstvo in mesto v reprezentanci takoj in brez pogojev.
Psevdonim
07. 06. 2016 17.16
+7
mislim da bo manda odprl mošnjo in rado bo ostal, partizan je letos pokazal da ni klub ki je nekoč bil (afera andrija živković), tam se gleda samo na denar, posledično rezultat peša, noben pameten nebi iz šampionske Olimpije šel v propadli partizan... pa sem velik navijač obeh omenjenih... Rado OSTANI
Psevdonim
07. 06. 2016 17.17
+4
mislim da je večja težava tretji (zaenkrat skrivnostni) klub, ki radoviću baje ponuja silno pogodbo, še zmeraj pa mislim da kar mandarić hoče mandarić dobi
probeg
08. 06. 2016 10.19
+0
Pa tudi ce ne, kvalitetnih igralcev je ogromno
Psevdonim
08. 06. 2016 11.48
+2
bolje obdržati nekoga ki že pozna okolje, soigralce in je sprejet med navijači kot pripeljati novega