Prva liga Telekom Slovenije

Riera s Koprčani na sodišče, primer je predal tudi Fifi

Koper, 22. 06. 2016 12.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Eden najslavnejših nogometašev v zgodovini slovenskega državnega prvenstva, Španec Albert Riera, se bo od Kopra očitno poslovil z le nekaj odigranimi minutami. Nekdanji reprezentant bo po enostranski prekinitvi pogodbe pravico poiskal na sodišču.

Navijači Kopra so Riero "v akciji" na zelenici videli le nekaj minut.
Navijači Kopra so Riero "v akciji" na zelenici videli le nekaj minut. FOTO: Miro Majcen
V petek ob 17.30 bomo z Brda pri Kranju na Kanalu A prenašali žreb tekmovalnih parov za sezono 2016/17 v Prvi ligi Telekom Slovenije, Pokal Slovenije in 2. SNL.

Albert Riera bo težko še kdaj zaigral za FC Koper. H "kozlom" je nekdanji španski reprezentant sredi sezone prišel iz Zavrča, a zaigral le nekaj minut na tekmi prvega kroga spomladanskega dela Prve lige Telekom Slovenije, nato pa ni več zaigral. V slovenskem državnem prvenstvu je skupaj zbral 13 nastopov in prispeval en zadetek ter dve podaji - mnogo manj kot so od igralca takšnega kova pričakovali pri Zavrču in predvsem Kopru, kjer je januarja podpisal kot igralec s pooblastili športnega direktorja. Dnevnik EkipaSN je poročal, da bo po razpadu sodelovanja in odnosa s športnim direktorjem Dušanom Petkovićem poti nazaj ni več, pravico pa naj bi Riera poiskal na sodišču, tudi s pomočjo Mednarodne nogometne zveze (Fifa).

Pri FC Kopru naj bi z nekdanjim članom Mallorce, Bordeauxa, Espanyola, Manchester Cityja, Liverpoola, Olympiakosa, Galatasaraya in Zavrča brez njegovega blagoslova prekinili obe pogodbi, tako igralsko kot direktorsko, zato je Riera že najel odvetnike za sodni boj na sodišču, njegov primer bodo obravnavali tudi pri Fifi. Koprčani se sicer trenutno mudijo na pripravah na mariborskem Pohorju. Kmalu naj bi ekipo zapustil tudi Leo Štulac, za katerega se zanima Venezia, ki jo vodi legendarni napadalec Juventusa, Milana in italijanske reprezentance Filippo Inzaghi. V Benetkah namreč sestavljajo moštvo, ki bi lahko Benečane po več letih vrnilo med elitno druščino na Apeninskem polotoku.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Nacek2
22. 06. 2016 18.58
+2
hahaha, kdo bi si mislil, da se bo ta zgodba tako končala ????????