Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Bajde: Ko mi je postalo jasno, da bom izpustil derbi, mi je šlo kar na jok

Maribor, 18. 03. 2016 20.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
T.Z./M.G./24UR
Komentarji
4

"Ko sem prejel rumeni karton, ki mi je onemogočil nastop na derbiju, mi je šlo kar na jok." No, tako zelo pa si je na slovenski tekmi vseh tekem želel nastopiti najboljši strelec Maribora v tej sezoni Gregor Bajde. Napadalec je eno od odkritij letošnje sezone in bo tudi v soboto v Ljudskem vrtu morda celo glavna nevarnost za vrata novomeške Krke.

Gregor Bajde se je v Ljudski vrt preselil pred začetkom letošnje sezone. Celje je za napadalca prejelo 300 tisoč evrov odškodnine. Začetek 21-letnega nogometaša v vijoličasti majici je bil bolj sramežljiv. Njegove slabše predstave ob začetku sezone so na plan privabile mnoge dvome o nakupu Zlatka Zahoviča. A kot vsaka sprememba nogometnega okolja je tudi ta terjala svoj čas da obrodi sadove.

Od prihoda Krunoslava Jurčića mu je šlo vse bolje. Tudi pod novim vodstvom Darka Milaniča se kot kaže Bajde dobro znajde. Tako lahko trdimo, da je bil nakup športnega direktorja Maribora zadetek v polno. Na 20 ligaških tekmah se je med strelce vpisal 11-krat in prispeval dve podaji. Ob tem pa je za klubsko spletno stran dejal, da svoje individualne dosežke ne postavlja na prvo mesto: "Jaz se s tem ne obremenjujem. Vsako tekmo odigram maksimalno, če pa ob tem še zadanem je pa to samo še nagrada."

"Želimo biti čim bolj mirni pri realizaciji, biti skoncentrirani in zadeti čim več golov," je nekdanji napadalec Celja dejal ob dejstvu, da ima Maribor v svojih igralcih ogromno napadalnega potenciala.

Gregor Bajde je v tem trenutku prvi strelec Maribora.
Gregor Bajde je v tem trenutku prvi strelec Maribora. FOTO: Aljoša Kravanja

Gregor Bajde bo imel možnost doseči nov zadetek že to soboto, ko bo v Ljudskem vrtu gostovala Krka iz Novega mesta. To tekmo si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali na Kanalu A in VOYO. S prenosom začnemo ob 14.35.

Pasica nogomet je doma na Kanalu A
Pasica nogomet je doma na Kanalu A FOTO:
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rambek
18. 03. 2016 22.52
-7
Bajde ni material za reprezenzanco.
probeg
18. 03. 2016 18.59
-9
Zvecer pa s flaso jacka po stuku skace..
CURVANORD Zanetti
18. 03. 2016 21.27
+5
Kaj si pricakoval da bo v klubu imel kopacke in zogo?
Viejo cabron
18. 03. 2016 14.41
Novinarji, Bajde je dal zadnja gola proti Rudarju in ne proti Krki kot pišete v debelem tekstu!