Prva liga Telekom Slovenije

Prvi Španec podpisal za Domžale, štirje novinci in povratnik pri Zavrču

Domžale, 29. 01. 2016 13.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometni klub Domžale je na spletni strani objavil novico o prihodu novega nogometaša. Njegovo ime je Alvaro Brachi 30-letni španski branilec bo na hrbtu nosil številko 2. V Zavrč se je vrnil Marko Ranilovič, podpisali še štirje tujci.

Alvaro Brachi je španski branilec, ki bo v prvi slovenski nogometni ligi branil barve Domžal. Nekdanji član B ekip Betisa in Espanyola si je na zadnje kruh služil na Madžarskem. Nastopal je za Videoton in od leta 2011 zbral 76 nastopov. Brachi je sploh prvi španski nogometaš v zgodovini pri rumeno-modrih.

"Vesel sem, da sem prišel v Domžale in da sem postal član rumene družine, o kateri veliko slišim v garderobi. Igralci in vsi ljudje v klubu so me sprejeli fantastično in še nikjer nisem bil deležen takšnega sprejema. Na vsakem koraku mi pomagajo in vzdušje v garderobi je zares izjemno. Že ob prihodu sem se počutil kot del družine, tako da sem lahko osredotočen le na nogomet, kar je za igralca najpomembnejše. Imam ogromno željo po igri," je za uradno spletno stran Domžal dejal 30-letni branilec.


"Ne počutim se starega, vendar se moram sprijazniti, da sem s 30 leti med najstarejšimi igralci v ekipi. (smeh) Mlajšim igralcem bom poizkušal pomagati s svojimi izkušnjami in znanjem, ki sem ga dobil na svoji poklicni poti. Iz mladih igralcev je možno sestaviti zelo dobro ekipo, vendar brez izkušenih ne gre. Slednji na nogomet gledamo z nekoliko drugačnega vidika in brez tega je težko biti dolgoročno uspešen. Imamo dobro ekipo in prepričan sem, da bomo uspešni," je svojo vlogo v novem klubu pokomentiral otrok Betisa.

Zavrč podpisal peterico

NK Zavrč je objavil novico, da se bodo okrepili s petimi nogometaši. Eden izmed njih je že stari znanec prvoligaških zelenic. Marko Ranilovič se po avanturi prI splitskem Hajduku in slovaškemu prvoligašu Zlate Moravce vrača v Zavrč. Uradno so se klubu pridružili še Filip Duriš, David Berežny, Tin Karamatić in Dean Tišma.

 

 

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

TilenRakovec
29. 01. 2016 14.33
+1
Končno so v slovensko ligo začeli hoditi \"pravi\" tujci in ne ti leni hrvati in bosanci ki pretečejo še manj kot naši mladinci.