Prva liga Telekom Slovenije

Podlogar prekinil pogodbo z Domžalami, vedno manj napadalcev v rumeni družini

Ljubljana, 30. 01. 2016 13.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Domžalčani, pred nadaljevanjem sezone tretji z lestvice Prve lige, pred iztekom prestopnega roka pospešeno kadrujejo. Po tem, ko je v petek pogodbo podpisal španski bočni branilec Alvaro Brachi, je dan kasneje klub oznanil, da prekinja sodelovanje z Matejem Podlogarjem.

Podlogar je bil redni član prve postave na začetku sezone, nato pa po le enem zadetku izgubil svoje mesto.
Podlogar je bil redni član prve postave na začetku sezone, nato pa po le enem zadetku izgubil svoje mesto. FOTO: Miro Majcen

Matej Podlogar se je pri Domžalah iz nogometaša, ki je redno začenjal tekme, vedno bolj spreminjal v rezervista in 24-letni Ljubljančan se je v iskanju redn(ejš)ega igranja odločil zapustiti vrste tretje ekipe slovenskega prvenstva. Po 36 tekmah in sedmih golih v majici Domžal, večino je zabil v svoji prvi sezoni ob Kamniški Bistrici, se je z delodajalci odločil sporazumno prekiniti pogodbo, nekdanjemu članu Interblocka in velenjskega Rudarja pa so v Domžalah ugodili.

"Matej je izrazil željo po odhodu, saj si želi igrati bolj redno. Poleti bi mu potekla pogodba in v tem trenutku nismo bili prepričani, če bi sodelovanje podaljšali, zato smo njegovo željo upoštevali. Mateju se zahvaljujemo za vse kar je dal našemu klubu, saj je bil v zahtevni drugi polovici pretekle sezone eden naših najmočnejših adutov. Želimo mu veliko sreče na nadaljnji poti," je ob objavi novice povedal športni direktor kluba Matej Oražem. To bi lahko napovedalo precejšnje težave v domžalskem taboru, glede na to, da lahko trener Luka Elsner računa le še na dva "klasična" napadalca, Antonia Manceja in Slobodana Vuka, ki ima trenutno še težave s trebušnim zidom.

"Kljub temu da se prestopni rok izteka, je tudi po njegovem koncu pod določenimi pogoji še možno pripeljati nove igralce. Nekaj možnosti imamo še odprtih, predvsem na položaju napadalca, vendar se bomo okrepili le v kolikor bomo ocenili, da igralec prinaša pravo dodano vrednost naši ekipi,"
je še povedal Oražem. Domžalčane sicer ob 14. uri čaka tretja prijateljska tekma novega leta, na stadionu Wörthersee v Celovcu se bodo rumeni pomerili z avstrijskim prvoligašem Wolfsbergerjem.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mungos2
30. 01. 2016 17.02
+2
Škoda ! Če bi več igral, bi bil sigurno najboljši strelec v Domžalah. Tako pa, dragi Matej Oražem, nikoli nisi znal igrati nogometa.