Prva liga Telekom Slovenije

Kdo bo vratarski naslednik Vidmarja pri Domžalah? Kandidatov je kar nekaj ...

Domžale, 22. 02. 2016 11.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po odhodu Nejca Vidmarja, nosilca številnih (vratarskih) rekordov v slovenski ligi, iz Domžal v Olimpijo, je pri nekdanjih dvakratnih državnih prvakih na mestu čuvaja mreže zazevala praznina. Kdo bo zapolnil vrzel po odhodu Vidmarja? Na seznamu domžalskih vratarjev za spomladanskih del sezone so štiri imena.

Dejan Milić pridno trenira in računa na vlogo naslednika Nejca Vidmarja.
Dejan Milić pridno trenira in računa na vlogo naslednika Nejca Vidmarja. FOTO: NK Domžale
Med kandidati za dres prvega vratarja trenutno tretjeuvrščene ekipe PLTS je tudi nekdanji veliki vratarski up Dejan Milić, ki se je v igralski kader Domžalčanov vrnil po prisilnem počitku zaradi poškodbe. Milić ima za sabo bogato športno pot, tudi nekaj izkušenj v inozemstvu, saj je nekaj sezon branil na Cipru in Makedoniji. Po uspešni "avanturi" pri skopskem Vardarju, kjer je užival vlogo prvega golmana ekipe, se je izkušeni 32-letni Ljubljančan vrnil v Slovenijo, a se zaradi poškodbe pri rumeno-modrih še ni povsem uveljavil. Sedaj, ko je zdrav in so za njim zimske klubske priprave, se je aktivno vključil v boj za mesto prvega vratarja Domžalčanov, po odhodu izvrstnega Nejca Vidmarja. Poleg njega na mesto prvega čuvaja mreže čete trenerja Luka Elsnerja kandidirajo še 21-letni Francoz Axel Maraval, 22-letni Bošnjak Ajdin Mulalić in 20-letni Adnan Golubović. Kdo izmed omenjene četverice bo začel drugi del sezone na mestu prvega vratarja, bo bržčas znano že v Novem mestu, ko bodo Domžalčani spomladanski del odprli s tekmo proti Krki. Če bodo merilo izkušnje, je v prednosti prav Milić.

Pasica nogomet je doma na Kanalu A
Pasica nogomet je doma na Kanalu A FOTO:
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mungos2
23. 02. 2016 14.00
+1
V Domžalah nikoli nismo imeli probleme z golmani.