Prva liga Telekom Slovenije

Halilović pred Mariborom: Želimo zmagati in razveseliti navijače!

Koper, 07. 08. 2015 07.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Velenjski branilec nogometnega kluba FC Luka Koper Denis Halilović je v letošnji sezoni v igri z glavo eden najbolj nevarnih kanarčkov. Ti bodo v 4. krogu prvoligaškega plesa še drugič letos gostili državne prvake iz Maribora.

Nogometaši v Prvi ligi Telekom Slovenije bodo s petkovimi dvoboji začeli 4. krog letošnje sezone. Še posebej zanimivo bo na koprski Bonifiki kamor prihaja državni in pokalni prvak Maribor. Vijoličasti so enkrat letos koprski stadion že zapustili sklonjenih glav, to je bilo po izvajanju 11-metrovk na dvoboju slovenskega superpokala, a tisti obračun je preteklost. V Ljudskem vrtu računajo na naslednjo zmago v sezoni.

Denis Halilović (desno) želi skupaj s soigralci razveseliti svoje zveste privržence.
Denis Halilović (desno) želi skupaj s soigralci razveseliti svoje zveste privržence. FOTO: Damjan Žibert

In če imajo Mariborčani letos ob remiju še dve zmagi in so na vrhu prvenstvene tabele, je nekoliko drugače pri edinem prvoligašu z Obale. Točka proti Celju in še to sila srečna. Ravno zaradi tega želijo izbranci Rodolfa Vanolija z zmago proti Mariboru začeti serijo pozitivnih rezultatov. "Ne bomo se brezglavo razleteli po igrišču, temveč preudarno čakali na naše priložnosti. Maribor želimo premagati," pred dvobojem 4. kroga razmišlja Denis Halilović, strelec gola proti Celjanom.

Ravno naveza Halilović – Ivica Guberac je ob prekinitvah najbolj nevarna in tako utegne biti tudi tokrat. “Ni potrebno veliko filozofirati. Če bomo odigrali zbrano, brez napak in tako, kot se dogovorimo v slačilnici, lahko premagamo vsakogar, tudi Maribor. To smo navsezadnje dokazali tudi v Superpokalu. Kolikor mi je znano, imajo tudi oni nekaj težav s sestavo ekipe. Poletni ritem je hud za vse, še posebej za tiste ekipe, ki so igrale tudi v Evropi. Menim, da tudi Mariborčani čutijo posledice kratkih priprav in igranja v poletni pripeki, čeprav so odigrali dve tekmi manj od nas. Želim si, da bi lahko razveselili naše navijače, ki jih pričakujem v čim večjem številu. Želimo si njihove podpore,” je še dodal Velenjčan. Dvoboj si boste lahko z neposrednim prenosom ogledali na Kanalu A. S studijskim delom programa začnemo ob 20. uri.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

fghfhfhfhf
07. 08. 2015 11.10
-5
ajmoooo Kanarčkiiiiiiiiiiii !!!
drimtim
07. 08. 2015 10.34
-4
JanezPetarda
07. 08. 2015 14.57
+4
matej1111
07. 08. 2015 09.07
+4
Mislim, da boste še mogli žgance jest. :)