Prva liga Telekom Slovenije

'Andražev odhod je zagotovo vplival na učinkovitost!'

Ljubljana, 22. 12. 2015 11.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Bočni branilec ljubljanske Olimpije Aleš Klinar verjame, da bodo zmaji po zimskem premoru spet kazali obraz moštva, ki je blestelo večji del prvega dela sezone. Le to je recept, da ostanejo na vrhu lestvice Prve lige Telekom Slovenije.

Nogometaši ljubljanske Olimpije bodo prezimili na vodilnem položaju prvoligaške lestvice. Vtis, ki so ga pustili v jesenskem delu državnega prvenstva, so nekoliko pokvarili v zadnjih krogih pred zimskim premorom. Vodstvo kluba se je zato odločilo, da poišče menjavo za glavnega trenerja Marjana Pušnika, težka naloga pa jih čaka tudi pri iskanju naslednika Andraža Šporarja. Najboljši strelec prvega dela sezone ni bil le golgeter, ampak tudi vodja na in izven terena.

Aleš Klinar in Andraž Šporar
Aleš Klinar in Andraž Šporar FOTO: Damjan Žibert

To Blessing Eleke – ko bo prišel v klub – ne more biti. Preprosto ni enak igralec, tudi kapetanskega traka mu klub najverjetneje ne bo zaupal. "Andražev odhod je zagotovo vplival na učinkovitost ekipe na zadnjih nekaj tekmah. Vendar to ni razlog za slabše rezultate v končnici sezone," razmišlja bočni branilec Aleš Klinar, ki je, kot še nekateri njegovi soigralci, v zaključku jeseni padel v formi: "Glavna težava je bila v padcu forme celotnega moštva, čeprav imajo tudi ostali posamezniki dovolj kvalitete, ki bi lahko nadomestila omenjeno vrzel v napadu. Veliko bo odvisno od novega trenerja, ki bo vpeljal svoj način dela, in okrepitev, ki se napovedujejo v zadnjih dneh!"

Lahko so samo še boljši
"Prepričan sem, da bo ekipa vsaj enako, če že ne za odtenek močnejša od aktualne. Imamo prednost, ki bi jo lahko ob izkušnjah, katere smo si nabrali v jesenskem delu sezone, v nadaljevanju morali obdržati," razmišlja Velenjčan, ki se je pred začetkom letošnje sezone, skupaj z Aljažem Kreflom, preselil v Stožice.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

macek_garfield
22. 12. 2015 12.13
-2
super prispevek hvala pa to
CURVANORD Zanetti
22. 12. 2015 12.56
+6