MotoGP

Lorenzo in Rossi imata jasne cilje

Jerez, 04. 05. 2013 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Aktualni svetovni prvak v najelitnejšem motociklističnem razredu Jorge Lorenzo je na obeh prostih treningih dokazal, da mu dirkališče v Jerezu zelo ustreza. Dobro se je odrezal tudi njegov moštveni tekmec Valentino Rossi.

Jorge Lorenzo
Jorge Lorenzo FOTO: Reuters
Dirkač Yamahe Jorge Lorenzo je bil najhitrejši na obeh prostih treningih pred kvalifikacijami za VN Španije, še vedno pa ni povsem zadovoljen z nastavitvami svojega motocikla. "Na drugem treningu sem se počutil precej bolje kot na prvem. Zaradi visokih temperatur pa je bilo težko držati visok ritem. Treba bo veliko časa posvetiti nastavitvam motocikla. Krog moramo prevoziti vsaj tri desetinke hitreje, šele potem bom precej bolj miren. Seveda sem zadovoljen z najhitrejšim časom, vendar si želim še več,“ je za uradno spletno stran tekmovanja samozavestno dejal Lorenzo.

Več pa si želi tudi sedemkratni svetovni prvak v kraljevem razredu Valentino Rossi, ki je na dirki za VN Amerik zasedel šesto mesto. "Uvodna treninga v Jerezu nista bila slaba. Z motociklom sem zadovoljen, še vedno pa ne povsem. Moramo se posvetiti tudi izbiri gum, da bo odločitev pravilna. Skupno sem četrti, pred nami pa je še cel dan. Dal bom vse od sebe,“ je dodal Rossi.

Tretjo letošnjo preizkušnjo motociklističnega svetovnega prvenstva si boste lahko ogledali V ŽIVO na Kanalu A in VOYO, kjer ne zamudite današnjih kvalifikacij. Sodelujte v nagradni igri in si z nekoliko sreče priigrajte eno izmed praktičnih nagrad.

MotoGP
MotoGP FOTO:

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

burner85
04. 05. 2013 10.37
+6
jasne cilje imata predvsem PrincSperme in mutibarič!
Mitutoyo
04. 05. 2013 11.25
-5
bi reku,da ga imaš ti tudi. baje, da si specialist za labele ?