MotoGP

Suppo: Kar počne Marc je neverjetno

Barcelona, 30. 07. 2014 08.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Šef motociklistične ekipe Honda Livio Suppo je navdušen nad blestečimi predstavami Marca Marqueza v prvi polovici sezone v elitnem razredu motoGP.

Svetovna motociklistična elita je z dirko za Veliko nagrado Nemčije zaključila s prvo polovico sezone, najbolj zadovoljen je Marc Marquez, navdušeni nad njegovimi komaj verjetnimi predstavami pa so tudi vodilni pri tovarniški ekipi Honde. Pred začetkom nove sezone svetovnega prvenstva namreč česa takšnega niso pričakovali. "To kar počne je neverjetno. Najbolj smo bili presenečeni po prvi dirki, ko je prišel po komaj dobro zaključeni rehabilitaciji, z vsega tremi dnevi testiranj v zimskem obdobju, in zmagal. Konkurenti so namreč testirali devet dni," se začetka sezone spominja šef ekipe Livio Suppo.

Marc Marquez
Marc Marquez FOTO: Honda
"Upali smo, da se bo zavihtel na zmagovalni oder, on pa je spisal še eno zgodbo o uspehu. S tem si je ustrezno okrepil samozavest in nadaljevanje je bilo lažje," je nadaljeval Suppo, ki je dosedanji potek sezone, ko je govora o svetovnem prvaku, označil z brezhibno. Novo pogodbo z ekipo pa je podpisal tudi Dani Pedrosa, ki naj bi v nadaljevanju pokazal pravi obraz.

Vzdušje v ekipi izvrstno
"Vzdušje v ekipi je izvrstno. Tudi, ko gre za Danija. Z Marcom se dobro razumeta. Ravno zaradi tega nismo predolgo oklevali, ko gre za podaljšanje sodelovanja z njim. Še vedno gre za enega najboljših dirkačev. Vesaeli smo, ko vidimo, da drug z drugim shajata na zelo profesionalnem nivoju, nikoli pa ne pozabita na kakšno šalo," je še dodal Suppo.

pasica motoGP (VN Indianapolisa)
pasica motoGP (VN Indianapolisa) FOTO:

SORODNI ČLANKI

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mikeTHEbike
30. 07. 2014 13.42
+3
Suppo je tolk brihten da groza....pove po polovici sezone kar ze cel svet ve.... taka ena tipcna izjava anri rossi fana ki natancno poznja tazadnjo ze os stonerja...sedaj pa fejs v markovo leze!
Mitutoyo
30. 07. 2014 15.41
+0
si fauš ,ker ni tvoja tazadnja ? sej lohk maš rozijevo....
BenBostrom
30. 07. 2014 15.44
+2
..si pa res tako "vijak,kakor tudi matica"...me zanima kaj bi ti izjavil...verjetno to kar si napisal,kaj?
mikeTHEbike
30. 07. 2014 17.08
+5
Izjavil bi...da bi si namesto pedrose zelel stonerja! Ne pa da se dobro razumeta itd...blabla..pa podpisejo pogodbo zato....
MaršAudiac
30. 07. 2014 19.49
-2
Šrauf..brez zamere. Grozni so tvoji komentarji, ne pa od Suppa
stacey klovner
30. 07. 2014 20.55
+5
Srauf je povedal prav... Suppo se po lanski laguni seci glih tolk da ni razpocu ob prehitevanju marka rossija..... Kaj konkretnega pa je že kdaj povedal tale suppo??? Podpisali so s pedroso, ker se bojijo konkurenta marku na istem motorju in se zanašajo, da bo honda korak pred konkurenco....
BenBostrom
31. 07. 2014 14.56
+2
...kdo se koga boji..pa menda ne bo kdo rekel