MotoGP

Stoner o Rossijevi upokojitvi: On je eden najboljših dirkačev in preveč je pomemben za svetovno prvenstvo

Southport, 13. 02. 2018 14.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Le še dober mesec dni nas loči od začetka nove sezone v razredu motoGP. Lahko kdo ustavi Marca Marqueza? Se bo Valentino odločil, da podaljša pogodbo z Yamaho ali bo odšel v pokoj? To je le nekaj ključnih vprašanj pred začetkom sezone 2018. Nekdanji svetovni prvak Casey Stoner ima sicer svoj pogled na odločitev legendarnega Italijana.

Casey Stoner je prepričan, da starost ni omejitev v svetu športa.
Casey Stoner je prepričan, da starost ni omejitev v svetu športa. FOTO: Ducati
Dirkači in moštva v razredu motoGP že odštevajo dneve do začetka nove sezone. Svetovno prvenstvo se bo namreč začelo 18. marca z dirko pod žarometi dirkališča v Losailu. Še pred tem pa se bodo dirkači potili na dveh zimskih testiranjih. Prva bodo na sporedu že prihajajoči konec tedna, ko bodo prvič preizkusili stezo Chang v Buriramu, ki je novost na letošnjem koledarju dirk. Pred tem so sicer že testirali v Sepangu, omenjenih testiranj pa se je udeležil tudi dvakratni svetovni prvak elitnega razreda Casey Stoner. Avstralec je namreč testni dirkač moštva Ducati in ima pomembno vlogo pri razvoju motocikla, nenazadnje je edini dirkač v zgodovini, ki je z rdečim motociklom osvojil naslov svetovnega prvaka (v sezoni 2007, op. p.). Stoner, ki se je sicer upokojil že pri 27 letih svoje odločitve še naprej ne obžaluje, je pa moral nedavno odgovarjati na vprašanja, zakaj se je on odločil za tako hiter odhod v pokoj, če pa Valentino Rossi še naprej uspešno dirka pri (skoraj dopolnjenih) 39-ih letih.
Že nestrpno čakate začetek nove sezone razreda motoGP? Ne skrbite, ta je že tik pred vrati. Uvodna dirka bo na sporedu 18. marca. Tudi letošnjo sezono pa si boste lahko v celoti ogledali na Kanalu A in VOYO.

"Nisem presenečen, da Rossi še naprej dirka. Tudi Mick Doohan je začel naslove osvajati zelo pozno v svoji karieri. Če pogledamo športnike, ki tekmujejo na Iroman tekmovanjih, so vsi stari 35 let ali več. Takrat so vsi na vrhuncu svojih karier. Zame je starost zgolj številka in neumno bi bilo nekoga odpisati zaradi njegovih let," je o tem, da je Rossi še vedno konkurenčen, kljub temu da je občutno starejši od svojih konkurentov v svetovnem prvenstvu spregovoril dvakratni svetovni prvak. 

Valentino Rossi se po Stonerjevem mnenju še ne bo upokojil po koncu letošnje sezone.
Valentino Rossi se po Stonerjevem mnenju še ne bo upokojil po koncu letošnje sezone. FOTO: AP

Težko si je predstavljati prvenstvo motoGP brez Valentina
Stoner je leta 2012 šokiral ljubitelje motociklističnih dirk, ko je naznanil, da odhaja v pokoj, kljub temu, da je bil še vedno konkurenčen in zelo mlad za dirkača (27). A takšna je bil odločitve in ljudje so jo spoštovali. Prav zaradi tega je Avstralec stopil v bran Rossiju in dejal, da bo potrebno spoštovati tudi odločitev devetkratnega svetovnega prvaka, ko se bo tudi on sam odločil, da ima dovolj in da odhaja v zaslužen pokoj. "Če Rossi še naprej ljubi dirkanje in bo še naprej konkurenčen, sam ne vidim razloga, da bi moral končati. On je še vedno eden najboljših dirkačev, ki si ga želi v svojih barvah vsako moštvo. Je odličen razvijalec motociklov, saj ima neverjetne izkušnje. In njegov doprinos v svetovnem prvenstvu je ogromen," je še dodal Stoner. Dirkaški doktor je sicer pred kratkim dejal, da se bo o nadaljevanju kariere odločil na eni iz med uvodnih evropskih dirk, ko bo že imel dovolj jasno sliko, ali je dovolj konkurenčen, da se bori za tako želeni deseti naslov svetovnega prvaka.

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (240)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

CarlosCarsUSA
16. 02. 2018 20.00
+1
Tele zmazke spodaj lahko označimo kot ples miši oz. Muhe, ko mačke ni doma.
PS2Xministri
16. 02. 2018 12.57
+7
hardwear...Predlagam ti dobronamerno rešitev ....odkupim ti tvoj prenosnik za realno ceno... ti pa nato z tistim denarjem rezerviraš nekje visoko v hribih nekajdnevni oddih kjer si boš pozdravil vse svoje frustracije in pustil nekaj časa pri miru vse normalne ljudi.
jezdiimir
16. 02. 2018 13.32
+7
Ma kakšen prenosnik, on ima najcenejši gsm huawei, zanj pa tudi za burek ne dobi, tako da je v brezizhodnem položaju. Edin da ga jaz đabe peljem pa pustim v staji za jelene, tja itak lovci nosijo otrobe enkrat na mesec...hehehe
nightifly
16. 02. 2018 14.30
+5
PS-2Xministri 16.02.2018 12:57:54.................. raje nekajmesecni oddih. Ja ,mozakar ga res seka ,brani se pa z napadi . To je vse kar zna . Argumente s tiste strani njihove lahko samo sanjamo . Na koncu konceev niti ni vazno . Brez takih vlozkov kot jih je on sposoben ,pa se kdo zraven ,bi ta stran cudovito ´´laufala´´ .
THEdocktor
16. 02. 2018 15.25
+3
THEdocktor
16. 02. 2018 15.25
+3
PS2Xministri
16. 02. 2018 15.26
+5
jezdimir ---nightifly...+++++++++++++++++++++++++++++++++
hardwear
16. 02. 2018 16.23
-2
Hahahaha....rumeni gofljaci.....bepanten bojda pomaga....za ranice namazat...
iga_biba
16. 02. 2018 19.44
+0
ha ha ha..... pa baldrijanove kapljice za živčke
nightifly
16. 02. 2018 09.21
+4
Danes bo tekel Prosecco ......tam doli ...... vse najboljse Dohtar .
nightifly
16. 02. 2018 11.14
+2
Hudomusno mu je voscil tudi Marko Skace (se vedno ga tako ,cisto iskreno, imenujem ljubkovalno , da ne bo zamere) ,ki je rekel ,da upa nato , da Dohtar ne postane z leti vedno boljsi . Marc ,pazi kaj govoris , jutri ti bo za tvojega ´´vrnil´´ -;)
Achilleus
16. 02. 2018 14.14
-1
Ah...upanje umre zadnje..kaj pravis nighti...?
iga_biba
16. 02. 2018 19.23
+1
seveda za osmo mesto se ne pije šampanjec. ha ha ha
nightifly
16. 02. 2018 09.18
+2
Upam, da se nas bo urednistvo te strani usmililo in menjalo temo ´´pogovora´´ . Kakorkol , testi na Tajskem prinasajo novejse rezultate ,ki kazejo nekje pricakovano premoc Honde in Ducatija , z obema dirkacema iz spice prvenstva 2017 . So pa se nekatera presenecenja , mogoce tudi malce pricakovana ,ali vsaj napovedana . Toliko bolje . lota Moto 1 Marc Marquez Honda 1'30"912 43 2 Andrea Dovizioso Ducati 1'30"945 31 3 Johann Zarco Yamaha 1'31"305 37 4 Valentino Rossi Yamaha 1'31"331 42 5 Danilo Petrucci Ducati 1'31"487 52 6 Andrea Iannone Suzuki 1'31"525 51 7 Jack Miller
Achilleus
16. 02. 2018 14.16
+0
Nighti...kaj menis o tem, da bi Zarco vsaj poskusil motocikel Valentina. Predlagam samo eno dirko...stavim, da bi dobili obetavno sliko.
nightifly
16. 02. 2018 14.47
+1
Ahil ,,,,, zakaj pa ne .Se popolnoma strinjam . Pa tudi recimo , da Dani posodi Valetu svojo kobilco , toda v resnici je to krcmar brez racuna-2 ,ali pa obratno-1 . Danes so nastavitve motorjev ,telemetrije in vsega kar spada zraven filigranska tehnika in natacnost. Poleg tega pa je vsak motor ´´zasit ´´ po meri in zeljah vsakega pilota . Se pa strinjam vsekakor ,da bi to preizkusili. Nekaj bi pa vseeno vprasal vse prisotne ...... le zakaj hudica Jarvis in kompanija iz Iwate kar naprej silijo k podpisu pogodbe za naprej .Ce Dohtar ne bi zadostoval vsaj minimalnim zahtevam Yamahine dirkalne ´´stale´´ , bi se Dohtarju diskretno zahvalili za sodelovanje in mu zrihtali stol svetovalca ,karkoli in na njegovo mesto posadili tako iz vseh strani ´´zazeljenega´´ dirkaca iz Azurne obale .Tudi jaz sem mu naklonjen , ne vem pa ,ce je ze obul tiste prave cizme ... .Po pravici pov. se tudi sam sprasujem kdaj misli Starina nehat . Po drugi strani je veliko pozitivnih odzivov z vseh strani , dirkacev , teh.direktorjev , novinarjev in navijacev ,ki pravimo - se si macek ,pojdi naprej . Dokler se bo cutil , da zadovoljuje zelje navijaskega sveta in obenem tudi zahteve mostva za katerega dirka , naj dirka . Jasno ko beli dan . Danes je njegov roj . dan , jutri je dan Markota Skace , pa tudi njemu zelim vse najboljse in nobene poskodbe ,odkrito pa tudi , da bo na dirkah cimvec gledal Dohtarjev napis na hrbtu . In vsi ostali kajpak .
Achilleus
16. 02. 2018 15.44
+1
No, zakaj toliko silijo Valeta v podpis pogodbe, ti je menda jasno. Tu je rezultat na pisti postranskega pomena. Prva mesta in stopničke so zaželjena, ne pa nuja. O tem smo že veliko povedali. Glede motociklov in menjav...meni je prvi favorit MM93 in edini najbolj prilagodljiv. Zarco pa je po moje takoj za njim. Ostalim pa manjka kar nekaj učnih ur, do konkurenčnosti omenjenima.
Achilleus
16. 02. 2018 15.47
+1
..........glede Honde pa, naj poskusijo...se bojim, pa, da bi se v večini osmešili. Honda je namerno specifičen motocikel, ki naj bi ga znala krotiti le peščica dirkačev. Večino bi Honda stresla iz sedla.
nightifly
16. 02. 2018 15.57
-1
...........In kljub vsemu velja Dohtar za enega najboljsih dirkacev ,ki znajo prenesti izkusnje tehnikom v boxu .To so potrdili sami dirkaci , tehnicno osebje v paddocku in vsi ,ki se v to razumejo .To beremo zadnje case tudi v cajtngih. Ja , vem boste rekli ---ta je res mahnjen z vsem tem .Ne , to so samo dejstva ,ki jih jaz ,ali pa kdo drug od kolegov ,ki tu sodelujemo objavi , napise , sporoci , prenese , kakorkoli . Ahil , dirkanje samo je eno veliko garanje in vlozek ,ce tako recemo . Obenem tudi dobro placano , seveda ce dirkac ostane cel in ziv . Za navijace , nas , pa vemo kaksno vlogo imamo , ce tako recem . Kaj bi vam pravil .
Achilleus
16. 02. 2018 16.59
+3
Praviš mi, kar sam dobro vem. Marc Marquez je eden ali celo edini, ki najbolj ve, kakšen vložek je potreben, da si danes prvi. Zato je nekako zapisano v zvezdah, da bo še dolgo zmagoval, mogoče izgubil kakšno sezono...gotovo pa v večini primerov dominiral še dobro desetletje. Zakaj...ker vlaga več, poleg njegovega talenta. Talent danes ni dovolj, ker se ti lahko zgodi, da ne dobiš najboljši material in tehnologijo. Takrat pride do izraza pogum, tveganje, psihofizična kondicija in podobno. Padci, ki so za nekatere povod za posmeh...ti Marca učijo, kako biti desetinko hitrejši in centimeter prej v cilju. O tem je v času prijateljstva med MM93 in VR46 govoril slednji. Danes tega ne bo več ponovil, kar je tudi jasno. Med njima je po krivdi obeh brezno, ki bo tam vedno in še po njuni eri.
Achilleus
16. 02. 2018 17.06
+3
VR46 je bil idol Marcu...ko je govora o dominantnosti proti ostalim v obdobju, ki ga dirkač ima na razpolago. Rossi je imel lepo obdobje, ki ga je srečno preživel in dosegel za večino nedosegljivo. To je bilo in še vedno je fascinantno za MM93. Za zgled, kako delati in se pripravljati na dirke, pa ima MM93 svojega brata. To je izjavil pred kamerami...Mlajši brat nima tak talent, je pa delavec in borc v pravem pomenu. Tega dela se je ob pomoči mlajšega nalezel Marc.........to je jasno izjavil. In pozna se mu na telesu in obnašanju na motociklu v kritičnih situacijah. Veliko jih misli, da vse to dela elektronika...smešno....Take še niso naredili. Ko bo na razpolago in jo bojo vgrajevali v mašine...takrat ne bo več dirk.
najvsivedo
15. 02. 2018 22.30
+12
hardwear...predlagam ti da se jutri odpraviš z svojim prenosnikom k enemu dobremu pshihologu in mu pokažeš tvoje celodnevno natepavanju o moto GP ... TI KAR POVEM DIJAGNOZO STRAKOVNJAKA... SOBA Z REŠETKAMI IN POVITIMI ROKAVI.
hardwear
15. 02. 2018 22.36
-8
Dokler nekateri natepavajo vse druga samo o motoGPju ne ....si lahko brez skrbi o kaksnih diagnozah,psihologih in ostalo tvoje bluzenje......
nightifly
16. 02. 2018 08.34
+4
najvsivedo ..........*******absolutno strinjam .
hardwear
16. 02. 2018 09.05
-5
jezdiimir
16. 02. 2018 09.23
+7
hard... ne zatiskaj si oči, odpravi se v ustanovo, slabše več ne more bit...hehehe
hardwear
16. 02. 2018 09.43
-6
hardwear
15. 02. 2018 21.15
-18
Super.....rumen pajac ima se naprej namen delat bruko iz sebe.......in odzirat sedez mlajsim, boljsim,hitrejsim od sebe......ja bravo
jezdiimir
16. 02. 2018 09.20
+3
Rad bi ti pomagal ampak tebi se žal ne da...hehehe
hardwear
16. 02. 2018 09.44
+1
gcek
16. 02. 2018 10.05
+2
Hardwear dokler vozi in dokler ima največ sponzorjev in dokler je konkurenčen se lahko taki kot ti pojeste od foušije je vzor vsem mlajšim ,da vozi pri teh letih no kaj si pa ti v življenju naredil ,da njega tako zaničuješ lp.
fortysix
16. 02. 2018 10.50
-1
Tisto t ojo hondo al ducati si kr pod poustr dej doma....
iga_biba
16. 02. 2018 19.26
+1
Kako bi z njegovim motorjem dirkali Crutchlow, Rins, Miller?
nightifly
15. 02. 2018 19.04
+8
Tisti ronald ali Roland ,ki je bil ponovno izbrisan ,,,,,,,,, in je prej bijece napisal , spraseval , ce mora v Milano . Naj ga potolazim . Ne se .Se ne . In upam , da boste izbrisan za vedno .Ze zaradi pozivanja na morijo . To pa ni od muh . Korektor tukaj bi moral poleg njega izbrisati se vse ,ki so mu pritrdili . Je tako ? Clovek kar ne more verjeti , da si to privosci nekdo na dan ,ko je 17 mater , starsev izguvbilo svoje otroke na eni soli tocno zaradi iste namere . Je to dovoljsen razlog , da se nekdo upraviceno zgraza ? In potem njegov kolega tu gori napise , da smo smesni . So tisti starsi tudi smesni ? Eh , dragi ljudje, namesto ,da bi pisali o lepoti motosporta ...............................
hardwear
15. 02. 2018 19.08
-10
Provokator.......spet hujskas......take k si ti bi mogl zbrisat....za vedno..
jezdiimir
16. 02. 2018 09.25
+1
hard... če ne razumeš vsaj obmolkni...hehehe
nightifly
15. 02. 2018 18.03
+8
roland ,,,,,,,,, nikoli ni prepozno . Nekako tako si je mislil tudi fa*s*ist ,ki je mislil ,da Slovenec nima j*a*jc ,da bi ga sredi Italije prijavil radi rasizma . Zelo se je zmotil . Ne verjamete ? Bi rad preizkusil ?
nightifly
15. 02. 2018 18.08
+4
Svetujem vam , da se drzite pravil ,ki tu veljajo za vse nas in so enaka za vse nas .Ce imate kaksne pripombe jih pustite v direkciji te medijske hise , me bodo kontaktirali in se dobiva tam kjer sem napisal . V Milanu . Mislim,da je dovolj o tem brezplodnem in za cloveka nevrednem ´´boksanju ´´.Ravno zato obstajajo drugi vzvodi in repres, aparati , da temu naredijo konec . Ce vi vidite zadovoljstvo v tem ,ga jaz sigurno ne . Ampak tako pac je . Svet se tudi sprasuje kaj in zakaj se je zgodila Florida . Jaz se ne .
Achilleus
15. 02. 2018 18.21
-2
Jaz imam uradno izrečeno pripombo: "naj se sodi tistemu, ki omogoča javno objavljanje nightifly". Če kdo želi bolj natančen vzrok, mu ga z veseljem navedem. V tem primeru bom podal kratek, jedrnat in jasen odgovor!
hardwear
15. 02. 2018 18.33
-9
Ta laznivi osebek je prav nagnusno naporen......
nightifly
15. 02. 2018 18.43
+7
Ahil ,nota bene . Moje pisanje se nanasa na nekoga drugega , ne vem kako bi ga sploh imenoval , ce v svojem nazivu poziva na pobijanje .No , vidim , da se jih je spodaj nekaj privrzencev oglasilo njemu v podporo .Kaj naj zdrav clovek sklepa ,mi lahko poveste ? Ste se kdaj vprasal zakaj vse to ? O ja , vse je zapisano , ne se bati . Ko enkrat klofnes po tipkovnici se je treba zavedati , da to ostane prakticno za vekomaj nekje zapisano . Samo kratkoumen clovek lahko racuna na clovesko pozabljivost . Mogoce sem pa prevec dobrohoten , je tako ? Mogoce je res bolje biti nasilen v zivljenju ? Kaj pravite ? Nekdo napise z izbranimi besedami svoje prepricanje in cakajoci v zasedi skocijo po njem ? Mar ni tako ? Vem ,da izgleda cudno ,ko marsikdo prebere ´´cudne besede ´´ mojega repertoarja . Se ne sekiram . Se vedno je bila ,oz so bili beseda , misel ,sklep , namig vedno mocnejsi od najmocnejsega orozja . Je tako ali ni .? Ahil , dvomite mogoce v moje besede ,ki sem jih napisal onemu osebku ,ki je bil danes izbrisan , o sodiscu v Milanu ? Seveda ,da ne morem tu potrditi s papirjem .Lahko pa preizkusimo in tega patrona ,bojevnika,ki bi rad pobijal rumene navijace in osebo ,ki trdi , da je nekdo nekoga izsiljeval financno prijavim kar tam doli .? Greste z menoj za prico ? Kaj pravite Achil ? Bote tudi vi trdil isto kot ta kristus Sparowwski ?
hardwear
15. 02. 2018 18.56
-7
Kdo se tebe boji........sam na gofli si zrastu
nightifly
15. 02. 2018 18.59
+6
Vsaka beseda slej ko prej svoje mesto najde . In tako je prav . Veseli me , da se veselite svoji lastni ........ skoda ,ker vec ne smem napisati . Krsil bi kodeks te hise . Ampak ce imate bujno domisljijo vam ne bo tezko potegniti vrvice ,ki oznacuje konec .
iga_biba
15. 02. 2018 19.05
-9
s tabo nighty pa mora biti res nekaj zeloooo hudo narobe. imaš se za najbolj pametnega, drugače pa ne znaš drugega kot grozitiin prepisovat iz drugih časopisov in forumov.
jezdiimir
16. 02. 2018 09.30
+2
iga pa glih ti si se našel pametovat, to je isto kot bi dal Ahilu ali pa hardiju križanko za rešit, misija nemogoče...hohohohehehehe
hardwear
16. 02. 2018 09.55
+0
Achilleus
16. 02. 2018 14.20
+1
Nighti...v tvojem komentarju je veliko vprasanj. Zelis, da ti nanje odgovorim..ali so samo kot neko iskanje pozornosti in pricakovanje potrditve iz moje strani?? Ce je tako..pomeni, da me izredno cenis in zelis slisati moje modrosti. Pametna poteza...svetuj podobno se Mirku.
nightifly
15. 02. 2018 18.00
+6
Izvrsni direktor Yamaha moto GP Jarvis je ovrgel glasove ,ki pravijo ,da je Doctor ze podpisal oz. obnovil pogodbo ,kljub temu pa priznava , da vsi indici vodijo v tej smeri . No , to je pa lepa novica .
Achilleus
16. 02. 2018 14.23
+1
Pogodbe se ni. Vsi pa upajo na konkurencnost Rossoja in posledicno pogodbo za sezono. Bos moral pocakat..Res pa ne zahtevajo od Valeta prav vrhunske rezultate..5 mesta so dovolj in se realna. Rossi sam se bo odlocil...ali mu to zadostuje.
THEdocktor
16. 02. 2018 15.24
+0
Achilleus
15. 02. 2018 15.36
-4
Ta nightifly in kompanija so res smešni možiclji..hahaha...
Noki
15. 02. 2018 16.48
+0
EH, ko bi bili samo smešni, bi še šlo, tako pa............škoda besed in časa.
Achilleus
15. 02. 2018 18.22
+0
iga_biba
15. 02. 2018 19.06
-3
res škoda besed. pustit ga je treba pri miru, ker če mu nobeden ne odgovori, odgovarja sam sebi in se dopolnjuje, ko je kje spet kaj prebral, ter se dela pametnega. povdarek je na dela!"
nightifly
15. 02. 2018 13.31
+10
Toliko v vednost ...... komentatorja ,ki je imel v nazivu ubijalske namene do rumenih sem prijavil na pravo mesto .....toliko v vednost ,da bo to jasno . Izgleda, da menja svoje nick-e po tekocem traku , obenem pa pljuva po drugih in jim ocita vse mogoce. Toliko o tej verodostojni ,korektni, posteni in se kaksni osebi . Neverjetni ste ,,,in do kam lahko padete . No ,osebno sem kar zadovoljen , da se sami skartirate . Upam za vedno .
CarlossCarsss
15. 02. 2018 14.41
-3
Čak, a si vložil prijavo na sodišče v Milano? Malo si že patetičen, skoraj nemogoč za prenašanje.
hardwear
15. 02. 2018 15.42
-3
laznivec......rajsi pocasi zacni pisat svoje bedaste komentarje, da jih potem uspes poslat ob 22:57
hardwear
15. 02. 2018 15.45
-6
Pateticno je tudi to ,da se laznivec zdaj gre nekega internet policaja.......za zacetek prijavi sebe ....na ustrezni naslov ustanove......PSić ga ima
CarlossCarsss
15. 02. 2018 09.22
-3
Rumena barva pomeni dve stvari - ljubosumje ali pa PTT. V skrajnem primeru pa banano, vemo pa vsi, kdo jih ima najraje.....
gcek
15. 02. 2018 10.10
+4
JackSparrowwKillingThe46Fans kake probleme maš ti ??????(KillingThe46Fans kakšen nadimek) evo vidim ,da nisi dobil zadosno doza mleka ala popit pa takoj spat pa nehaj igrati vidoigrice samo kozlarije ti po glavi hodijo lp.
CarlossCarsss
15. 02. 2018 11.14
-3
S tem nadimkom mislim predvsem take kot si ti - lajate in žalite vsepovprek.
nightifly
14. 02. 2018 22.56
+0
Se zdaj vidim vse rumeno .Vse pecivo karnevalskih pohodov je bilo rumeno .Penina rumeno zlata , Whisk..... rumeno zlat . ...... palacinke ,vemo vsi - kaj naj clovek rece .Vsej moji bratovscini rumene sortte lep vecer in se naprej vse veselo . Kje je pa Doc Valentin ?
nightifly
14. 02. 2018 22.58
+3
Upam , da ne pusti not kaksen sraubencojger ko bo restavriral Sofio .........
hardwear
14. 02. 2018 22.59
-9
Bbc...ura 23.....predn zaklenejo komentiranje ...ti bluzis tule....pacient
toti mišek
14. 02. 2018 22.52
+2
Vidim da Stonerju že Avstralsko sonce škodi, da take parodije trosi!!!!
trdokuhanojajce
14. 02. 2018 21.46
-1
CarlossCarsss
14. 02. 2018 19.22
+1
Stoner Marc =======JackSparrovvvvv ali CarlossCars
CarlossCarsss
14. 02. 2018 19.23
+2
Malo so me ven fuknili iz sistema pa sem si sposodil jezdičev tajni nik hahahshehihoho
jezdiimir
14. 02. 2018 20.38
+11
CarlossCarsss
14. 02. 2018 19.15
+4
Lep pozdrav izpod šanka, proslavljamo hokejsko zmago mravlje nad slonom.... Slovenija ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
hardwear
14. 02. 2018 19.17
-7
CarlossCarsss
14. 02. 2018 19.19
+1
Hard, kaj si ti neki tajni agent CIA, ko pišeš neke kode hahaha aubix toooo Slovenija juhuuuu
Achilleus
14. 02. 2018 18.04
-5
Imam sporočilo za naslednje nicke...nightifly, Nightifly, Nightyfly, jezdimir, jezdimirr, kaktusx, minister, bojc46, burner, šrampa,...gre za 2..največ 3 osebe, ki se prijavljajo na tem forumu: Nikoli več ne boste svetovni prvaki, dejansko nikoli tudi v GP niste bili; Marc Marquez bo svetovni prvak 2018 in še naslednje sezone. Je že in to bo še dodatno potrdil nesporni prvak v vsej moderni dobi motoGPja in je že danes za vse ostale..tudi VR46 nedosegljiv in vsaj nekaj svetlobnih let pred njimi. To je dejstvo, ki naj se vam kot zabetonira v mislih.
PS2Xministri
14. 02. 2018 18.09
+4
aaaaaaahhhhhhhhahhahaaahhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaahahhahha..popušča-popušča --stara roba...... dodaj nekaj bolj kvalitetnega.
jezdiimir
14. 02. 2018 18.10
+11
2X direkt v žilo pa ležat, nujno...hehehe
nightifly
14. 02. 2018 18.40
+8
Achilaus ,,,,,, veste , nekaj vas moram pa popraviti prav na pepelnicno sredo .Priznam , da sem tako sit vseh dobrot ,da bo kar tezko to napisati se tezje peljati mojo lepotico na vecerjo . Ali bo ona mene ,kaj pa vem . Naj vam samo precizno napisem moje argumente ,ker jih jasno poznam samo jaz . Prvic sem za zamenjavo nicka kriv sam ,ker sem zelel popraviti naziv cisto malo , ker se vi ,Sentflorjanski fantje kar naprej zaletavate v muho , v rumene , v Valentina , vidim tudi v Uccia , pa Francesco in tako naprej in naprej . Potem pa vam Stonmer leta 2018 ,po 6 letih penzije pove , da je Dohtar eden najbolj vrednih , zazeljenih ,sposobnih in kaj vem jaz kaj se vse v tej karavani moto GP . Tudi mene je prijetno presenetil ,ker to pomeni , da ve zakaj se gre in kaj je Dohtar . Torej sem zelel nick spremeniti ,ceprav vam ne morem dopovedati (kdo ve kaj ima druzinsko steblo pri tem ) ,da nightfly nick ne pomeni nikakrsne muhe ....ampak saj veste sami ,da je trdoti zelo tezko kaj dopovedati . Kristalna resetka takega materiala je nerazumevajoca. Torej je moj poskus re-registracije spodletel , iz tujine je pa kar nekaj tezav s tem postopkom .To je bilo nekaj let nazaj . Ampak zanimiv je drugi del ,torej nekje decembra lani , ko si je korektor implacabilus dovolil brisanje nedolznih tvornih vrstic in pustil objavljene skoraj nazi parole . O ,ja bilo je se nekaj takih cvetk .Ker pa mi , MI ,alpski ljudje ne popuscamo kar tako ,se manj dokoncno sprejmemo nekaj kar je nesprejemljivega sem urgiral in napisal Doticni osebi v direkciji (bo potrdila direkcija tega cajtnga) nekaj argumentiranih postavk ,nakar se je moj nick na pol blokiral . No ja , vsaj mislim,da je bilo tako ,ker sem se vedno nadaljeval z oddajanjem ´´v eter´´ , ce sem prav posten . Zanimivo je samo to , da nisem mogel iz ene naprave potrditi pisanje oz. objaviti moje prispevke ,medtem ko sem z ostalih ,tudi telefona to nemoteno pocel ,ceprav tuja SIM . Torej Achil , ste zdaj zadovoljen ? Veste ,ko zelim nekaj povedati , bom to povedal direktno in stal z mojo osebnostjo zadaj . Ne rabim mask .Te so za v Venezio ali Ptuj . Velja ? Mislim ,da vam ni trebk skrbeti in se bati zame . Ko bo treba bom napisal ,da sem jaz .Tudi,ce bi spremenil eno crko ali znak vas bom z Veseljem obvestil . To pa sigurno .
nightifly
14. 02. 2018 18.42
+6
No , zdaj pa pojdite zadovoljiti vaso polovico , da ne bo imela kaksne muhe po glavi . Pa ne mene . A ne ? P.S. A ste ji kdaj dal brati moje bencinske stihe ? Ne ?
Achilleus
14. 02. 2018 19.04
-6
Ne bom bral spis neukega navijača in njegovih. Bilo bi potratno in preveč precenjeno čtivo. Je pa zanimiv vaš odziv, časovna usklajenost, sorodno razmišljanje, tolažba zaradi neizbežnega. Vprašanje samo, kaj bo, ko pride trenutek resnice??? Lahko računate na mojo brezmejno dobroto, usmiljen bom..ker sem vedno do meni nedoraslih in nekonkurenčnih. Iskreno se mi smilite, ker vem, da vam bo kmalu hudo. In vem, da nimate ne volje in ne moči za tako prepreko, ki sega vse višje v nebo. Če boste potrebovali pomoč, vam jo bom ponudil...
hardwear
14. 02. 2018 19.14
-6
Kaj bo?? Je PSić ze poguglu naslov in pa telefon stevilko ustanove kjer pomagajo taksnim.... njim podobnim
CarlossCarsss
14. 02. 2018 19.21
-1
Pazi to, vsem ki ste nad mano častim pijače kolker nesete hah no, jezdimir je vegetarijanec, on pada po enem pivu hehehe hehehe
Achilleus
15. 02. 2018 10.04
-1
Achilleus
14. 02. 2018 12.38
-9
...je kdo kaj slisal o jezdu??? Al je spet kazensko odsoten...
jezdiimir
14. 02. 2018 14.25
+11
A te okrog ušes srbi, sam vprašam...hehehe
CarlossCarsss
14. 02. 2018 14.56
-10
Achilleus
14. 02. 2018 15.55
-9
jezdimir...kaj nowga v zvezi z elektroniko pr HRC???
gcek
14. 02. 2018 16.23
+10
Vama tudi če razloži nebosta tega razumela ker to je forum o moto GPju ne pa o traktorjih lp.
CarlossCarsss
14. 02. 2018 17.05
-11
Midva z Hardom sva Professorja za tebe gcek.
jezdiimir
14. 02. 2018 17.07
+11
Ahil a so te končno spustil iz Alcatraza, no zdej pa le pazi kako se obnašaš da se ne vrneš še preden se jogi ohladi...hehehe
Achilleus
14. 02. 2018 17.13
-10
...vprasanje je bilo o elektroniki...znas brat?
jezdiimir
14. 02. 2018 17.36
+9
Nima smisla tebi razlagat, čez pol ure itak ne boš več nič vedel...hehehe
Achilleus
14. 02. 2018 17.58
-5
jezdimir, vprašanje se je naslavljalo na "tvojo" tako popularno elektroniko, ki naj bi vodila motocikel in možaka brez kakršnekoli težave. Upam, da sem jasen! Odgovor...
CarlossCarsss
14. 02. 2018 18.08
-4
Dej no jezdič, zakaj ne odgovoriš Ahilu, pa še tako težko te je čakal
hardwear
14. 02. 2018 18.10
-2
Ahil......razume vprasanje....dela se ceha....ni edini
jezdiimir
14. 02. 2018 18.14
+8
Ahil se pa že ne dela, on je dejansko čeh...hehehe
Achilleus
14. 02. 2018 19.05
-6
Odgovor jezd.......zelo enostavno...kopiraj staro "modrost".
jezdiimir
16. 02. 2018 11.07
+3
Pri tebi Ahil ni ne stare ne nove modrosti...hehehe
Achilleus
16. 02. 2018 15.50
-1
Ko te policist vpraša po vozniškem, mu ga pokažeš.........torej, kaj ti ni jasno...odgovor!!???
nightifly
14. 02. 2018 11.12
+6
Paolo Ciabatti ,sportni dirktor Ducatija je povedal ,da je bila pridobitev Jorga zelo tezka financna obremenitev za firmo , toda potrebna v tistem trenutku . Obenem tudi poudarja , da si Ducati ne more privosciti obnovitve pogodbe s takimi stevilkami in predlaga obcutno nizji znesek . To pove veliko .
Achilleus
14. 02. 2018 12.36
-4
Se strinjam. Enakega mnenja sem bil v sezono 2011. Ducati je prevec radodaren do takih. Stoner je pa bil in se vedno je vreden vsakega centa.
CarlossCarsss
14. 02. 2018 13.51
-7
hardwear
14. 02. 2018 14.14
-10
Laznivec......spet lazes in zavajas.....Ciabatti je povedal drugacno verzijo od tvoje..... Tvoja anglescina zelo sepa.....sploh pa ne vem kaj se obremenjujes tolk z ducatijom in DOV ter LOR.....te je strah