MotoGP

Šefa Honde bolj kot Vinales preseneča Rossi: Po vseh težavah na testiranjih je obe dirki zaključil na stopničkah

Termas de Rio Hondo, 11. 04. 2017 09.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Šef moštva Repsol Honda Livio Suppo po dveh velikih nagradah sezone 2017 razreda motoGP odkrito priznava, da ga bolj kot hitrost Mavericka Vinales presenečajo rezultati Valentina Rossija. Ta je po velikih težavah na zimskih testiranjih dvakrat zaključil na stopničkah. Tretjemu iz Katarja je v Argentini dodal še drugo mesto.

Rossi je obe dirki zaključil na stopničkah in je trenutno drugi najboljši dirkač prvenstva 2017.
Rossi je obe dirki zaključil na stopničkah in je trenutno drugi najboljši dirkač prvenstva 2017. FOTO: AP

"Rezultati Mavericka niso presenetljivi, bil je hiter že od samega prihoda k Yamahi. Presenečajo me rezultati Valentina, ki je zelo trpel na zimskih testiranjih, prav tako na treningih v Katarju in Argentini, a obakrat je končal na stopničkah," je za španski AS iskreno priznal šef ekipe Repsol Honda Livio Suppo. Ta je zanimivo še dodal, da kljub prevladi Mavericka Vinalesa na prvih dveh dirkah ne obžaluje, da Katalonca ni spravil v svojo ekipo, ko je za to še imel priložnost, preden je podaljšal pogodbo z Danijem Pedroso, ki še naprej tava v sivem povprečju karavane motoGP. "Maverick je izvrsten dirkač, toda poznam še nekoga, ki je bil pri njegovih letih tako hiter. Vedelo se je, da je zanimiv dirkač, toda še naprej sem zadovoljen s potjo, ki smo jo ubrali,'' je diplomatsko pojasnil Suppo. Ta po dirki v Argentini ni imel prav veliko razlogov za veselje, potem ko sta njegova dirkača Marc Marquez in Pedrosa dirko sklenila v pesku - oba sta padla na istem delu proge (ovinek št. 2). "Najpomembneje je, da sta oba dirkača po padcu nepoškodovana, prav tako pa je pomembno, da sta oba bila konkurenčna najboljšim. Marc je zelo hiter, Dani prav tako – potem, ko se je znebil Danila Petruccija je bil drugi najhitrejši na stezi. To je pozitivna stvar. Za nameček je Cal Crutchlow (poltovarniška Honda, op. p.)zaključil na stopničkah, kar kaže na to, da se motor izboljšuje. Seveda moramo še delati, toda negativizem ne koristi nikomur in vedno lahko katera koli ekipa trpi, tako kot smo mi tukaj v Argentini,'' je zaključil Suppo.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (163)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

godzila
22. 04. 2017 16.34
dedek se ne da in vsa čast mu ,da pri teh letih še vedno uživa na motorju kot tudi .da se lahko še vedno bori za sam vrh še vedno je ta glavni ne glede na vse je številka 1 MOTO GPeja tudi po številu fenov po vsem svetu mu ostali ne sežejo niti do kolen ROSSI 46 je glavni igralec v MOTO GPeju tako po naslovih .ki jih je osvojil kot tudi po fenih celega sveta ..................
Daisy4_9
12. 04. 2017 21.29
+12
Veliko je mladih dirkačev, ki so talentirani. Nekateri od njih sploh ne dobijo priložnost, tisti ki jo dobi, je tudi ne izkoristi vsak dirkač. Talent tudi ne pomeni vse in nekdo ki je osvojil špansko prvenstvo ne pomeni da bi bil boljši izbor, tako zelo mladi kot so tam v končnici se najde vedno nekdo ki po nečem iztopa in je en kup faktorjev, ki igrajo vlogo pri nekem izboru komu dati podporo. Danes govoriti da si MARQ ni zaslužil podpore...za nekoga, ki je v vseh teh letih osvojil pet naslovov, od tega tri v najmočnejšem razredu o čemer sanja vsak dirkač in je tisti naslov, ki pomeni največ...je povsem mimo. Komu drugemu bi uspelo nekaj več, ni garancije. On pa je dosegel vrhunske rezultate, torej je bil prava izbira. Nekateri dirkači se pokažejo v začetku prvenstva v boljši luči, ko pridejo v motogp pa druge težave. Nekateri niso nikoli postali prvaki na tovarniškem motorju. Torej je kljub podpori potrebno nekaj več od samega talenta in motorja. Jasno je, da vsi ne dobijo priložnost, ker bi jih bilo na veliko, vprašanje koliko pravih, od nekdaj je tako, vendar je on pokazal svojo genijalnost na stezi in navdušil ne samo svoje navijače pač mnoge druge, če je ta za nekoga izginila tudi prav. Vsak svoje mnenje ima in spreminja če želi. Lp
Jaka_64
15. 04. 2017 10.26
-2
Veliko talentov imajo pri Hondi, potem pa nalijejo v motor Repsol, je pa konec. Jaz sem ga enkrat, pa je šla Honda pa-pa. Mogoče je bil pa ruski ponaredek, nikol ne bom vedel... V glavnem, fantje so vsi profiji, naprej je pa samo še tehnologija.
jeanjak
15. 04. 2017 13.24
+2
k njegovemu rezimeju lahko dodaš tudi to, da se je kot prvi v zgodovini motociklizma vključil v umešavanje v bitko za naslov, čeprav ga on ni mogel več osvojiti.
DiBOKlol
12. 04. 2017 16.23
-23
ej kalšit, ti si plačani od pop tv, da pišeš tu gor te tvoje teorije zarote in idejo o tem kako je reding najboljši dirkač?
Callux
12. 04. 2017 16.25
+23
Če bi bil, potem ti zagotovo ne bi imel možnosti pisanja tu gor.. Kdaj sem rekel, da je najboljši.. Nisem tega nikoli niti izrazil.. Ne piši neumnosti..
DiBOKlol
12. 04. 2017 16.29
-17
jezdiimir
12. 04. 2017 17.25
+3
Zanimivo da je Markec magnet za take osebke kot je DiBOKIoI, na skrivanje za različnimi imeni smo itak že navajeni od njegovih pristašev, ampak da Admin z lahkoto tolerira te podle komentarje je pa višek! Callux ti si prebral moje izbrisane komentarje, pa veš kaj je brisal, potem nam je jasno da ima svinjarija s strani Markecovih podpornikov tukaj privilegij. Nebi se čudil da je Jacky za tem imenom glede na to da ga ni od kar je Markec iztiril, to smetenje pa je njegov običajni nivo obnašanja pa še nekaj takih privržencev ima Markec tukaj. Lahko bi rekli kakršen idol taki privrženci, večinoma, to drži.
hardwear
12. 04. 2017 17.27
-13
jezdiimir
12. 04. 2017 15.17
+24
Callux še tretjič pišem, sicer ne vem kaj je spornega da me sproti brišejo, zgleda da tudi Admina boli resnica, objektivnost je na nivoju...ne bom napisal, sej veš komi čakajo, hehehe V glavnem ne se matrat s k53e, sej vidiš na kakšnem nivoju je, lep pozdrav No zdaj se je pa še Ahil sprožil s svojim drugim nickom McGuinness, ne bom komentiral, njiih itak ne brišejo, hehehe
hardwear
12. 04. 2017 15.21
-22
Hahahahaha..........se spomnes k si Kalcija obtozeval....
Callux
12. 04. 2017 15.30
+20
Ja, me je obtoževal za določene stvari, pa kaj potem, ne gojim nobene zamere do tega.. Sam vem da jih nisem storil, kar je na koncu postalo zelo jasno.. Drugače pa se niti ne trudim preveč, celotna stvar me v bistvu zabava..
hardwear
12. 04. 2017 15.31
-19
Sej ga ni treba zdaj branit....zarad mene lahk imas/imate 11 razlicnih uporabniskih
hardwear
12. 04. 2017 15.32
-20
Hocem ti prikazat to hinavscno......prvo udriha po teb ........zdej pa vse najlepse o tebi......razumes?
Callux
12. 04. 2017 15.33
+16
To lahko naredi dovolj dobro sam.. Ne potrebuje še mojih besed.. Te so bile bolj namenjene tebi.. Ker si ravno to omenil, drugače pa dobro vem kaj si mislim :D
jezdiimir
12. 04. 2017 15.33
+22
Midva s Calluxom sva se vse zmenila na spodobnem nivoju in brez zamer. Tudi kadar se ne strinjava si izmenjava mnenja brez vroče krvi, čisto drugačen dialog poteka z vami iz večbarvne skupine, zaradi vaše nevzgojenosti in neznanja ki ga forsirate tukaj se ne da komunicirat na nivoju, jasno! Hehehe
hardwear
12. 04. 2017 15.35
-18
Hahahahahah......smesni jezdek spet med nami.......
jezdiimir
12. 04. 2017 15.35
+20
Glej Mutonja če ti misliš da boš naju sprl se motiš, si še prezelen, hehehe
hardwear
12. 04. 2017 15.35
-19
jezdiimir
12. 04. 2017 15.36
+18
Smešen ti je tvoj Markec, hrbet si pa vi pokrivate in to na tesno, hehehe
jezdiimir
12. 04. 2017 15.43
+17
Razgledan komentar, tole si potegnil iz votline med ušesi, hehehe
hardwear
12. 04. 2017 15.46
-14
hardwear
12. 04. 2017 16.02
-13
Hahahaha....siromak si spet po spletnem ocesu posegal
McGuinness
12. 04. 2017 15.07
-14
Callux s takšnimi izjavami pa res zelo izgubiš na objektivnosti in daje vso tvojo znanje na en vprašaj. To že res, veliko kar si povedal drži, ampak tudi K53e in ostali imajo prav, čeprav včasih kakšno mimo povejo. Dam ti prav, da bi veliko dirkačev, če bi dobilo enako priložnost kot Marquez bili tudi zelo uspešni (tako uspešni kot on? Malo možno/ težko.), ampak še vseeno pa, da pa rečeš, da Marquez ni nič posebnega? Po vsem kar je osvojil? (3 naslovi v 4ih letih) In to tudi z Hondo, ki ni bila najbolje pripravljena? Tu pa potem spet pride ta tvoja neka skrita sovražnost do Marca na plan!! In prosim, ne bodi hinavski in govoriti da si objektiven, ker vidim da tudi ti nisi. Nekoč si še nekako bil, sedaj pa čedalje bolj vidim da temu ni tako. In prosim ne mi Nightyfly in jezdimir in podobni z 20 minusi. Raje utemeljite, zakaj je po vašem mnenju Marquez le še en povprečen dirkač in ne dirkač kova Rossi/Stoner/Doohan?. No da vas slišim kaj boste povedali.
Callux
12. 04. 2017 15.26
+13
Še enkrat.. Nikoli nisem rekel, da ni talentiran, je pa res da je tako talentiranih dirkačev v Španiji, Italiji, Veliki Britaniji in še kje zadnjih nekaj let veliko vsako sezono.. Brez pameti še nisem ostal.. Rekel sem samo to, da je glede na vso pomoč, pokazal samo to, kar se je od njega pričakovalo in popolnoma nič več.. Ko te pomoči ni imel, je odpovedal.. Na podlagi tega sem samo izrazil svoj dvom, ali to, da naj bi bil genij, res drži.. Nič drugega.. Če bi bil res tako zelo poseben, kot njegovi navijači radi poudarjate, bi svoj talent nesporno kazal že v španskem državnem prvenstvu, kjer se je odločalo kdo bo dobil podporo in kdo ne.. Tam pa je Marc odpovedal, saj v dveh sezonah blizu borbe za naslov, ki je bila od njega pričakovana, ni bil, komaj je v bistvu bil v top 10.. Pa so pri Repsolu vseeno tvegali, ga izbrali in se jim je obrestovalo.. S tem nimam težav, niti najmanjših.. Samo s tem, da si vsega doseženega ni prislužil, ampak mu je bila že od štarta podarjena prednost.. Kot sem že rekel, če bi 99,9% dirkačev imelo enako priložnost, kot jo je dobil sam, bi jo tudi izkoristili, pa ne verjamem, da bi za katerega izmed njih rekli da je genij.. In to je tudi glavna razlika med Marcom in Valentinom, Caseyem ali Doohanom.. Vsi trije zraven omenjeni so morali za vsak rezultat trdo garati, tudi na motorju, ki je bil daleč od tega da bi bil odličen.. Marc pa od prihoda Repsola še ni imel motorja, za katerega bi lahko res rekel, da je nekonkurenčen.. V veliko primerih so bile stvari narejene zanj, pa čeprav se je to na koncu izkazalo za napako.. Mogoče sem zloben do vas navijačev, ki ga podpirate, ampak tako jaz sam stvar vidim..
McGuinness
12. 04. 2017 15.40
-9
No, sam stvar vidim povsem drugače. Kolikor jaz vem so vsi ti veletalenti v določenem obdobju dobili določeno podporo od sponzorjev, itd. Brez tega tako in tako ne gre. Marquezu se je zmeraj videl talent (zato so ga Repsol možje tudi vzeli), čeprav v mladih letih res ni bil presežek. Ko je prišel v 125cc je 2 leti kiksal in ni bil blizu vrha, ampak tretje leto pa eksplozija in od takrat naprej je neustavljiv. In za to ne moreš gledati kaj je kdo osvojil ko je bil star 13 let in kaj potem ko si 20. Saj je znano, da ko si najstnik še rasteš, tako fizično kot predvsem mentalno. Zato marsikater "športnik", ki v mladih letih veliko obeta, se čez čas rado pokaže da temu ni tako, se obrne. Ali ti to ni znano? Mogoče res ni bil genij pri 10ih (ni Mozart), je pa defenitivno postal to kasneje (Einstein). :D ..in tudi ti dam prav, da je prišel na Hondo, ko je bila vrhunska. Vendar za zadnje 3 sezone to ne moremo trditi, se ti ne zdi? Sedaj je še vedno sicer konkurenčna, ampak najboljši motor? Se mi zdi da ne. In tudi ostali ki si jih omenil Valentino/Casey/Doohan, oziroma bilo kateri dirkač, ni sposoben osvojiti naslova brez konkurenčnega motorja. Pa če še stokrat obrneš, pa če daš nevem kakšnega talenta na motor, če motor ni konkurenčen ne moreš zmagati. Tako da vidim da malo menjaš pojma konkurenčen in najboljši. Tako pa tudi lani naprimer Marquez ni sedel na najboljšem motorju in je osvojil naslov. Vidiš kaj ti hočem povedati? Mogoče res ni prišel na slabši motor, je pa kasneje sedel na slabšem in vseeno zmagal. Konkurenčen je pa vseeno. Tudi Caseyev Ducati je bil, Tudi Rossijeva Honda je bila.
Callux
12. 04. 2017 15.54
+11
Vem kaj mi misliš povedati, ampak zdaj lahko vidiš, zakaj sem mnenja da sam ne bi ravno uporabil besede genij, čeprav je res da je talent.. Ker gledam širšo sliko od začetka do zdaj.. Za zadnje 3 sezone pri Hondi res lahko rečemo, da ima nekaj omejitev, ki pa so rešljive.. Če bodo pametni in poslušali vse dirkače, potem bo stvar v maksimalno letu, mogoče dveh rešena in bo Honda spet na nivoju sezon 2012 in 2013, ko jo je bilo pravi užitek voziti, kar je še vedno to kar se pri HRC trudijo narediti, zato vse te spremembe pri agregatu in podobno... Z nekonkurenčen sem bolj imel v mislih, to kar se je na primer lani dogajalo pri MarcVDS.. Ko je bilo rečeno, da je motor tak in tak, na koncu pa se je izkazalo da je nekaj popolnoma drugega.. Pa je Jack na njej vseeno zmagal v Assnu, ne glede na razmere.. Je zato tudi on genij? Ker je zmagal na Hondi, ki niti najmanj bila takšna kot obljubljena.. Ali pa Vinales na Suzukiju lani, za katerega se je izkazalo, da je slabši kot smo si vsi predstavljali.. Zdaj lahko res vidiš v čem je moj problem..
McGuinness
12. 04. 2017 16.02
-8
Ampak lani je bilo tudi toliko različnih zmagovalcev zaradi dežja. In dež igra veliko vlogo, zato se ne bi niti čudil, če bo še na kakšni dirki, ko bo dež zmagal Abraham in podobni. :D Ne moreš to primerjati, to res ne gre. Takrat je bil dež, Miller je pač upal reskirati vse, medtem ko je Marquez vedel da je Rossi padel in je raje pametno pripeljal dirko do konca. (Jack Miller, pa je če se ne motim, parkrat skor padel, tako je bil takrat na limitu. Ampak lej, hrabre spremlja sreča in takrat se mu je obrestovalo). In še to je samo ena dirka, midva pa govoriva o večih dirkah, sezonah, itd. In tukaj ni, niti Rossi, niti Doohan, niti Marquez, NOBEN ni sposoben zmagati prvenstva brez konkurenčnega motorja. Razen če res ni nobene prave konkurence. Ko smo že ravno pri tem. Je konkurenca vsako leto hujša (včasih, pa če si to priznate ali ne), ni bilo takih, da bi si bili enakovredni po konkurenci, po moči. Zato je tudi Rossi osvojil prvih 5 naslovov tako "brez kapljice znoja". Takoj se je poznalo po letu 2007 in prihodu Pedrose, Stonerja, itd. In to se še do danes ni ustavilo, vsako leto pridejo še boljši, še bolj talentirani, zato tudi sedaj, če že kdo zmaga po sezono 5x, se nam zdi veliko, medtem ko včasih če je zmagal 10x je bilo to to. Pa da ne bo kdo mislil, da sedaj blatim Rossijevih prvih 5 naslovov v GP. nikakor. Ampak konkurenca res ni bila tako močna, kot sedaj že zadnje desetletje. Kar je seveda še boljše za nas gledalce, so še bolj napete in zanimive dirke. Lp. :)
Callux
12. 04. 2017 16.21
+9
Zaradi tega si sam želim, da se razlika med tovarniško podprtimi in tovarniškimi ekipami ne bi povečala, ker so tako dirke bolj zanimive.. Kot sem rekel že na začetku, eden od razlogov zakaj mi izraz genij tudi ni všeč, se skriva v tem, da se dela škodo ostalim 22 dirkačem.. Ker vsak je po mojem skromnem mnenju vsak po svoje genij.. Preden kdo začne, da zakaj potem Valentina kličejo dirkaški Doktor, je pošteno reči da se za tem vzdevkom skriva šaljiva zgodba, da naj bi se veliko zdravnikov pisalo Rossi v Italiji.. Zato je to vzel za svoj vzdevek, ne zato, ker bi hotel zveneti da je boljši.. Ko smo že pri tem, mi gre na živce tudi to, da se določene dirkače premalo spoštuje, tu predvsem ciljam na Pedroso in to da bi moral že v pokoj, ker naj ne bi nič naredil na motorju, ki ga ima.. To ni pošteno do njega.. Drugače pa se strinjam, da moraš vsaj do določene mere imeti konkurenčen motor in malo športne sreče, da se ti izide za naslov.. Je res, da je konkurenca iz leta v leto hujša, tu nima smisla reči da ni, ampak tudi takrat je bil nekdo ki je iztopal od ostalih, v tem primeru Valentino.. Je zato genij? Ne, vsaj po mojem mnenju.. Si zasluži naziv legenda? Tu pa se strinjam.. na podlagi vseh teh razlogov zame noben izmed dirkačev ne bi imel naziva genij.. So drugi izrazi, ki jih bolje opišejo.. Me pa veseli, da sva razčistila morebiten spor, ki bi nastal po nepotrebnem.. :)
McGuinness
12. 04. 2017 16.35
-10
Seveda, zame je legenda že tudi Pedrosa. Pa čeprav ni nikoli osvojil naslov prvaka. Bi to bil 2x, če bi le bila sreča malo več na njegovi strani. To, da je Rossi dobil naziv Doktor, najprej s šaljive strani vem, ampak da ga je pa potem tudi obdržal in si ga "nalimal" na ritnico, tu mi pa njegov ego ni všeč. :D Jaz osebno imam raje bolj preproste osebe, kot sta Stoner in Marquez in ne toliko pozornosti potrebne ljudi (kot je defenitivno Rossi). Pa čeprav je tudi Stoner znal biti podoben Lorenzu (se je jokal včasih kot kaka babica, ko kaj ni blo po njegovem). Tukaj pa jih (v obnašanju) vse nažge Marquez (pove kot je; ko mu ne gre, prizna krivdo; preden kaj reče, dobro premisli, itd.). Zato + seveda ogromnega talenta ki ga ima, tudi navijam zanj in ne za naprimer Lorenza, ali Rossija. In se mi zdi da se nekako itak vsi zavedamo, da so ti danes vsi omenjeni dirkači si enakovredni, samo mi se potem odločimo za katerega bomo navijali, s tem ker nam je bolj všeč, itd. in nato tudi držiš z njim do konca (v dobrem in slabem). In naziv legenda si ne zasluži le Rossi (in Stoner). Zagotovo sta si ga že zaslužila tudi Marquez in Lorenzo. Vinales se bo pa še moral dokazati (verjamem, da mu bo uspelo). Bi me bolj čudilo če mu ne bi, še posebej sedaj, ko ima vse poklopljeno in pod kontrolo.
Callux
12. 04. 2017 16.45
+13
Po mnenju ostalih sotekmovalcev bi bil Dani še večkrat prvak in ne vsaj dvakrat, kot bi že tako moral biti.. Casey je zanimiv primer, še najbolj mu je trenutno podoben Tito.. Oba namreč ne marata medijev in se raje držita v ozadju.. Zaradi tega kar si omenil glede navijačev, sam nikoli ne bom resno jemal nekoga, ki takoj v primeru slabih sezon zamenja svojega favorita.. To niso pravi navijači.. Se strinjam, vsi omenjeni so si zaslužili naziv legenda, čeprav tudi to besedo preveč uporabljajo zadnje čase.. Za vse ostale pa bomo videli, Maverick je tudi na dobri poti tja..
Melaj
12. 04. 2017 17.34
+3
Zanimivo branje. Oba se na določenih točkah ne strinjata. Kar je čisto uredu in normalno. Dejansko pa imam sam podobno in v določeni meri tudi identično mnenje od vaju. Po moje imata ob še kako prav. Me pa zanima nekaj v zvezi z prestopom k Hondi v primeru Marqueza in kako se je to odvijalo pri Scottu? Ker vem, da je Scott veliko obetal. In kaj mislita glede ekipe, ki deluje z Marquezom? Je po vajinem mnenju ekipa izbrana iz strani Marqueza ali koga drugega? Meni je popolnoma jasno, da niso na pravi poti in se bojim, da ne bojo našli skupne poti.
Callux
12. 04. 2017 17.43
+10
Marc je k Hondi pripeljal svojo Moto2 ekipo, to si je lahko privoščil, glede na status tovarniškega dirkača.. Ekipa je potem celo zimo študirala podatke od Caseya in jih primerjali z Marcovimi iz začetnih testiranj.. Tako so bili že od začetka sezone dobro pripravljeni.. Vse bi bilo seveda drugače, če ne bi nastopal za tovarniško moštvo in ne bi imel okoli sebe ljudi, ki jih že pozna.. Potem bi bilo precej težje.. Pri Scottu je situacija drugačna.. 2 napaki sta bili ključni.. Prva je ta, da se je na začetku sploh odločil za Hondo oz je to storila njegova družina.. Ducati je bil precej zagret zanj, še posebej po testu, ki ga je imel leto in pol pred prihodom v MotoGP, kjer je pustil odličen vtis.. Odločilo je to, da jih je skrbela konkurenčnost takratnega Desmosedicija.. Druga napaka je bila, da Honda ekipi MarcVDS kljub obljubam od podpisu pogodbe ni izpolnila teh obljub o pomoči, kar bi takrat novi ekipi prišlo zelo prav, to počnejo šele od sredine lanske sezone, kar potrjujejo tudi rezultati Jacka Millerja.. Hondo je takrat Scott tako zasovražil, da je drugo polovico sezone že odpeljal kot član Ducatija.. Tako da ima Scott šele zdaj, ko je pri Ducatiju, res lepo priložnost da se dokaže..
hardwear
12. 04. 2017 18.08
-10
Odvisn kk gledas na to dokazovanje...ce ga bo PET pral .....bo to zaradi GP17, ki ga vozi PET.......ce bo pa RED njega bo pa takoj vprasanje kaj bi sele bilo, ce bi imel GP17........
hardwear
12. 04. 2017 18.14
-10
VR46ROSSI
12. 04. 2017 14.03
+18
Callux, a ti ni škoda besed? Se ja ne izplača......
Callux
12. 04. 2017 14.17
+20
V bistvu imaš prav, res se ne izplača.. Škoda časa, ki sem ga namenil vsemu temu..
DiBOKlol
12. 04. 2017 12.23
-26
kaluks oglasi se. navijač najboljšega redinga.
Callux
12. 04. 2017 12.42
+23
Kaj za vraga je tvoj problem da se name spravljaš.. Kaj točno sem tebi storil? Ne smem imeti svojega mnenja?
DiBOKlol
12. 04. 2017 12.43
-23
DiBOKlol
12. 04. 2017 12.44
-22
Callux
12. 04. 2017 12.46
+23
Ok, če tako misliš potem prav.. Tu ti pač ne morem pomagati.. Zanima me le, če mi to slučajno upaš povedati direktno v obraz, ali si eden tistih, ki je pogumen samo ko je varno skrit.. Samo radoveden sem.. Predvidevam da ne..
hardwear
12. 04. 2017 15.24
-11
Kalci.....ne bit zdej uzaljen k si slisal kritiko na svoj racun.......to sm ti jst ze dolgo nazaj napisal.....
Callux
12. 04. 2017 15.36
+13
Niti malo nisem užaljen.. Me samo zanima, če upa reči da sem čudak, meni osebno v obraz.. V kar po pravici povedano dvomim.. Vse ostalo me niti malo ne gane..
hardwear
12. 04. 2017 15.44
-12
Nevem zakaj ti nebi...bolj je vprasanje ce si ti upas.....
DiBOKlol
12. 04. 2017 16.25
-12
daj povej zakaj ti nebi upal recti v obraz da si cudak?
DiBOKlol
12. 04. 2017 16.25
-12
DiBOKlol
12. 04. 2017 16.27
-12
DiBOKlol
12. 04. 2017 16.27
-12
DiBOKlol
12. 04. 2017 16.28
-11
Callux
12. 04. 2017 16.40
+12
Ker nimaš dovolj poguma, zato.. Samo popoln bedak bi kaj takega rekel o nekomu, ki ga drugače sploh ne pozna.. Drugače pa si zelo smešen.. Tako da se niti malo ne obremenjujem s tem kaj meniš.. Veš kako mi je ime in kako izgledam, to pa je vse..
hardwear
12. 04. 2017 16.41
-13
imam obcutek ,da se DiBOKlol ne bo dolgo obdrzal tule........boo rumenkoti pritisnal na spletno oko
DiBOKlol
12. 04. 2017 12.22
-19
Po strokovnen mnenju kaluksa, največjega poznavalca MOTO GP je reding doktor za vse ostale. LP
DiBOKlol
12. 04. 2017 12.21
-20
reding smešen pajacl. počasen in slab voznik.
Callux
12. 04. 2017 12.43
+21
Najprej se nauči pravilno napisati njegov priimek, potem lahko govorimo.. Če je slab in počasen, potem mi razloži tole.. Zakaj ga je Ducati želel na svojem motorju 6 let.. So oni slučajno neumni?
DiBOKlol
12. 04. 2017 12.45
-24
reding, preslab dirkač, da bi pisal njegov priimek z veliko začetnico ali pravilno. enostavno ni vreden tega sedeža.
DiBOKlol
12. 04. 2017 12.45
-22
Callux
12. 04. 2017 12.52
+26
Razumeva se le v tem, da nimaš niti najmanjšega pojma kaj govoriš.. Hahahaha si me pa le nasmejal.. Moraš biti pa precej zagrenjen, ko te to že četrto sezono zapored grize... :D
k53e
11. 04. 2017 23.59
-27
Nightyfly kako lahko sploh rečeš da je Vinales boljši od Marqueza in da se je ta razlika opazila že v moto2? Haha. Prvo kot prvo, nikoli nista skupaj dirkala v moto2, drugo kot drugo Vinales nikoli ni osvojil naslova v moto2. V moto2 je dirkal samo sezono in bil skupno 3. Medtem ko je Marquez dirkal 2 sezoni, drugo je bil prvak, prvo je bil 2., pa še to je že prvo sezono na koncu imel veliko smole (oko -skoraj bi izgubil vid), drugače bi že prvo sezono bil prvak!! HAHA A VIDITE TUKAJ STE MI NEKATERI VR46 NAVIJAČI SMEŠNI, KO KRNEKAJ V TRI PM NABIJATE. SPLOH NIMATE KANČKA REALNE PODLAGE. Pa za vas ni važno sam da pribijate neki, bo vam že ostala množica ljudi (ki ne znajo s svojo glavo študirat) verjela!! Haha
k53e
11. 04. 2017 23.50
-29
Callux preveč si misliš da veš. Preveč si misliš da si, to te zna kdaj stati! Važno da ti veš boljše od mož pri Repsol, zakaj so stopili v podporo Marquezu in ne kateremu drugemu! V glavnem zadeli so v jackpot in to je vse kar šteje na koncu! Zmage, osvojeni naslovi, ti in tebi podobni se pa lahka sedaj samo tolažite s tem da si govorite da Marquez ni nič posebnega in kako bi to lahko vsak osvojil, če bi le imel enako podporo, itd. No je pa dejstvo, da tvoj Redding defenitivno ni niti blizu talenta Marquez in ostalih velikih imen!! Pa čeprav nikoli ni imel tovarniškega motorja, s takšnimi predstavami tudi nikoli nebo dobil priložnosti! Kapiš? Ker on je pa res le še en povprečen dirkač in nič drugega. No ampak kot sem že rekel, važno da ti veš (si misliš da veš) da je on boljši in 1/2 karavane boljša od Marqueza. Haha otrok ne me zabavat.
Callux
12. 04. 2017 09.39
+23
Preveč mislim da vem in preveč mislim da sem... Hahahaha ta pa je dobra.. Prvič, nikoli nisem rekel da vse vem, kar je resnica in sam se tega precej dobro zavedam.. Vem le precej več od takšnih kot si ti.. Pa še to samo zato, ker me ogromno stvari zanima in jih hočem vedeti!! O tem, kakšen sem sploh ne bom preveč rekel, ker ni smisla.. Če bi imel o sebi takšno mnenje kot ti misliš, bi zase vedno trdil, da sem najboljši in ne bi nikomur pustil, da mi kaj pove.. Delam pa ravno obratno, ker se zavedam da se človek vsak dan kaj nauči.. Dejansko bi šel s teboj na pivo, samo da bi mi razložil tole tvojo teorijo osebno.. Pa da se razumeva, to ni grožnja, je povabilo.. Nimam navade groziti ljudem, ne bom zdaj začel.. Rad pa spoznavam zanimive ljudi haha.. Glede na komentarje na žalost deluješ kot nekdo, ki je Marca začel spremljati tam okrog sezone 2011, prej ne.. Pa mi je zelo žal, če sem se slučajno zmotil.. Drugič, nikoli nisem rekel, da Marc ni talentiran, nauči se brati!! Rekel sem samo to, da ni genij in ni tako poseben, kot ga radi njegovi navijači vidite.. Sicer s tem načeloma nimam težav, ampak navijači kot si ti, me prisilijo v to, da se pojavi težava.. Ker si popolnoma nedoumljiv in nespoštljiv do drugih, da povziguješ svojega favorita.. Takšnih ljudi ne prenesem, zato sem se spravil nate.. Da bi končno začel razmišljati, kar trenutno ne počneš niti malo!! Poleg tega se beseda genij uporablja za nekoga, ki s svojimi odkritji pomaga pri napredku človeštva, ta izraz sploh ne spada v šport!! Sicer lepo da se je tveganje Repsolu izšlo, vse spoštovanje, ampak ni manjkalo veliko pa se ne bi.. To je vse kar se trudim povedati, pa me ne razumeš.. Tretjič, da je Scott povprečen ni niti blizu talenta Marqueza.. Si ti popolnoma resen? Scott je eden tistih, ki so Repsol tako navdušili, da so mu po eni sami sezoni dirkanja v Španiji ponudili vso možno podporo in bi lahko bil na Marcovem mestu, pa je rekel ne hvala.. Ker bi to pomenilo dirkanje pod špansko zastavo, kar pa kot Britanec nikoli ne bi storil, tako da spada v 99,9% ostalih brez te opcije, na mojo žalost seveda.. To se je zgodilo mogoče dvakrat v zadnjih 15 letih.. In ta informacija je dejansko prišla od članov njegovega ožjega kroga, ki sem ga imel čast spoznati.. Ne bo dobil tovarniškega motorja.. Ducati ima drugačne ideje, na tvojo žalost, sploh če se letošnja sezona izide po željah in pričakovanjih.. In še četrtič, jaz sem zelo daleč od otroka.. Ti pa priznam, da si zelo zabaven.. Imaš še kaj zanimivega za povedati, kar bi letelo name?
PS2Xministri
12. 04. 2017 11.56
+21
k53bbeeee....CALLUX...je za tebe DR.CALLUX....
DiBOKlol
12. 04. 2017 12.20
-23
kaluks, si pa definitivno preveč objektiven kar se tiče redinga. In pa npr. kritiziranje PETRUCCIJA. Enostavno je v argentini dokazal zakaj je dobil novi motor. Ker je hitrejši voznik od redinga.
Callux
12. 04. 2017 12.27
+23
Vsakič, ko sem lani izrazil kritiko na njegov račun, sem imel dober razlog za to.. Enako velja za Scotta.. Nič nisem rekel čez Danila in njegovo predstavo v Argentini.. Odpeljal je zelo dober vikend, za to si zasluži vse pohvale.. Je res, bil je hitrejši od Scotta, tega niti za trenutek ne zanikam.. Ampak glede na to, da uporablja GP17, tudi mora biti.. Če se mu bo prevečkrat pojavljal Katar, ko je bil Scott tisti, ki je bil konkretno hitrejši, potem bo hitro v težavah.. In to je problem letos.. Danilo je z GP17 dobil zraven cel kup pritiska, ki ga Redding nima in se lahko koncentrira samo na to, da čim bolje odpelje vsak vikend, kar mu uspeva.. Upam da bo tako tudi nadaljeval.. Ker tudi v moštvu so že dejali, da za sezono 2018 želijo dva polno tovarniška motorja.. Drugače glede same hitrosti sta oba precej izenačena in en drugega silita, da se izboljšata, kar je definitivno prednost
DiBOKlol
12. 04. 2017 12.30
-22
želijo že 2 tovarniška motorja. ampak to pomeni da gre redding nazaj v moto 2, ker enostavno nima kvalitete za tovarniški motor v moto gp. GP 16(ali 15, ne vem katerga ima bautista) sploh ni počasnejši motor-glej bautisto. Torej neke tvoje brezvezne teorije da je reding počasnejši zaradi starejšega motorja so NEUMNOST.
DiBOKlol
12. 04. 2017 12.31
-24
kako dolgo je že reding pri ducatiju? par sezon. nič napredka. vedno iste neumnosti, iste napake, isti padci. kaj pa bautista? ima ducatija od letos in pelje redinga scat. sprve.
Callux
12. 04. 2017 12.38
+21
To je Scottova druga sezona pri Ducatiju, prva je bila lanska.. V dirki je lani padel točno dvakrat, na domači dirki in v Aragonu, čeprav tam ne po svoji krivdi, v celi sezoni pa je vknjižil točno 10 padcev, kar je manj kot padec na vikend.. Bautista uporablja enak GP16 kot Scott in trenutno je med njima 1-1, ker kolikor vem je bil Redding na prvi dirki precej pred Alvarom, ki dirke niti ni končal.. Niti nisem rekel, da je bil Scott počasnejši zaradi starejšega motorja.. Sem samo omenil, kaj mora storiti Danilo, da se ne bo znašel v težavah pri glavnih možeh Ducatija.. Enako morata storiti tudi Dovi in Jorge.. Ne smejo končevati dirk za starejšimi verzijami Ducatijev, ker to meče slabo luč na njih in proizvajalca..
hardwear
12. 04. 2017 14.59
-17
V bistvu ima DiBOKlol prav........sploh je pa tvoja izjava smesna .......ce bo PET hitrjsi od RED bo to zaradi motorja ......ce bo pa obratno se bojo pa pri ducatiju mogl zamislat......nisi ti glih z objektivnostjo na TI......
Callux
12. 04. 2017 15.09
+12
Če je kdo smešen, to nisem jaz.. Nisem rekel, da bo samo zaradi motorja, tudi ti ne znaš več brati.. Rekel sem samo to, da če bodo Scott, Alvaro, Hector, Loris in Karel hitrejši na dirkah od Doviziosa, Lorenza in Petruccija, potem so slednji v hudih težavah, kar je samo po sebi dejstvo.. Ker starejše verzije Ducatijev naj ne bi smele biti pred najnovejšo.. Nihče pri Ducatiju tega noče videti.. Zato se bodo morali konkretno zamisliti vsakič ko do tega pride.. Je zdaj jasno?
hardwear
12. 04. 2017 15.29
-12
No nevem kaj tole pise ? ........Je res, bil je hitrejši od Scotta, tega niti za trenutek ne zanikam.. Ampak glede na to, da uporablja GP17, tudi mora biti.. Če se mu bo prevečkrat pojavljal Katar, ko je bil Scott tisti, ki je bil konkretno hitrejši, potem bo hitro v težavah....... Men je marsikaj jasno....ne.skrbi........vprasanje je ce je tebi.......in sva zakljucila.
Callux
12. 04. 2017 15.59
+12
Je, to te naj ne skrbi.. Če bo Scott, Alvaro ali Hector ali pa celo vsi trije na večini dirk hitrejši od na primer Petruccija, potem se bo hitro izkazalo, da so pri Ducatiju lani s končno odločitvijo naredili napako in izbrali napačnega dirkača.. Ali pa je nekaj konkretno narobe s GP17.. Zato je letos glavna naloga pri Danilu, da je kar se da blizu najboljšim in hkrati pred starejšimi verzijami Ducatija..
hardwear
12. 04. 2017 16.06
-13
Spet trosis bucke.....PET in RED sta imela interno borbo za GP17 sedez.....PET je zmagal in si pridirkal ta motor.....zato ne bluzi tja v tri dni
Callux
12. 04. 2017 16.53
+12
Moja trditev niti malo ni vezana na lansko sezono, ampak izključno na letošnjo.. Zdaj pa mi povej, se ti ne bi začel malo spraševati po recimo polovici sezone ali si prav izbral, če bi te dirkači na starejšem motorju premagovali.. Kar se letos lahko zgodi kar pogosto.. Jaz osebno vem da bi se..
hardwear
12. 04. 2017 17.04
-10
Si ti prisoten na zemlji? Sam vprasam...... Da letos PET vozi GP17 je to zaradi lanske sezone kjer si je po odlocitvah sefov ducatija interno pridirkal motor........tko ,da tukaj ni noben izbiral.....a razumes to? In tole nakonc nevem v kteri osebi govoris....... S kota sefa mostva al dirkaca........spet dvoumno napisano
Callux
12. 04. 2017 17.11
+12
Ok vidim, da imaš resne težave pri razumevanju.. Če bi ti odločal kdo dobi tovarniški motor za naslednjo sezono, pa bi vsaj enega od dirkačev, ki so bili za trenutno sezono izbrani za tovarniški motor, velikokrat premagovali dirkači na starejši verziji motorja, se slučajno ne bi vprašal če si že za trenutno sezono izbral pravilno in ali si ta dirkač zasluži še eno priložnost.. Ker ravno to se lahko letos zgodi..
hardwear
12. 04. 2017 17.13
-11
Ti bom pa tkole napisal........ Kot sef mostva nebi imel problemov s tem kot dirkac tudi ne.......ti pa verjetno zelo, ker ne znas za necem stat......kot tukaj .......malo sem ...malo tja......tuki se nocem zamerit pa tam tudi ne ........potem pa jokanje,uzaljenost....dost mam ......nerabm sploh pisat....grem.....bla bla bla....
hardwear
12. 04. 2017 17.16
-12
Pa ti clovek kapiras ,da ni noben odlocal........dirkala sta interno za GP17 in PET je zmagal......kdo se ima tukaj od sefov kj za sprasevat .......razen ce so tebi podobni......softici...
Callux
12. 04. 2017 17.26
+11
Še enkrat, ker imaš ogromne težave, ne govorim o lanski sezoni, niti za sekundo nisem.. Ampak te sprašujem splošno kaj bi ti storil v tem primeru, da bi nekoga ki je na tovarniškem motorju premagoval nekdo ki uporablja lanskega.. Da boš lažje razumel.. Če bi Zarco večino sezone premagoval Vinalesa ali Rossija, se ti kot šef moštva na primer ne bi vprašal ali so pravi dirkači na tovarniškem motorju.. Ker če se ne bi, potem je nekaj hudo narobe s teboj..
hardwear
12. 04. 2017 17.40
-9
Hahahaha......smesn si kalci.......se mi ne da vec ukvarjat s tvojim blodnjam.......in menjavanjem teme sem in tja......
hardwear
12. 04. 2017 17.43
-7
Si napisal tole ? .....Je res, bil je hitrejši od Scotta, tega niti za trenutek ne zanikam.. Ampak glede na to, da uporablja GP17, tudi mora biti.......zakaj ima PET ......GP17? Ker so se tko odlocili al zato ker si ga je pridirkal......o tem je debata......btw
Callux
12. 04. 2017 18.12
+8
Pri Ducatiju so po koncu sezone takoj priznali, da so storili napako in ne bi smel samo en dirkač dobiti GP17, če bi rad o tem govoril.. Ker so ustvarili nepotrebno zmešnjavo.. Ampak to pa drži kot pribito.. Večkrat bo Scott na GP16 premagal Danila na GP17, v večjih težavah bo slednji.. In ravno to je eden od ciljev za letos.. In še enkrat, smešen si ti sam, ne jaz.. Edino stvar, ki jo sam narobe delam je to, da zapravljam svoj čas s teboj.. Ker ga nisi vreden
hardwear
12. 04. 2017 19.17
-6
Hahahahahaha......spet obracas temo........sori...nikjer nisem zasledil ,da bi kdo dal taksno izjavo.......in smesno kako postanes napadalno uzaljen ........ Kaj pa delas s svojim casom je pa tvoj problem.....te kdo sili ....za vrat stiska mogoce? .....lohk ti pa se za eno stvar povem k jo narobe delas ,ce hoces.....
Callux
12. 04. 2017 19.32
+8
Niti najmanj nisem užaljen, ker se niti malo ne obremenjujem s tem kaj misliš.. Bi bil pa zelo presenečen, če bi doživel to, da bi ti sestavil en konkreten komentar skupaj.. Kar se v mojih 3 letih tu še ni zgodilo hahahahahahahaha.. Pa nisem ti jaz kriv, da je nisi zasledil.. Pa tako enostavno jo je bilo najti
hardwear
12. 04. 2017 19.36
-8
Sem ze pred vec kot 3 leti obupal...... Sami teb podobni.......jih/te je boljs ebat v glavco.......
Callux
12. 04. 2017 19.50
+6
Imaš pa prekleto visoko mnenje o sebi.. Počasi bi se lahko spustil iz oblakov in ugotovil, da je tvoje življenje patetično prijatelj, ne moj smeh.. Ta je vedno bil in bo ostal iskren.. Težko bi verjel, kako sem se dejansko nasmejal.. Ker če misliš, da si me prizadel ali užalil, potem pa si še bolj zmeden, kot sem mislil.. Včasih ti je vse skupaj šlo precej bolje.. Ker tole, kar prikazuješ zadnje leto in pol, je bedno za zjokat.. Se res ne moreš spomniti ničesar bolj originalnega?
hardwear
12. 04. 2017 19.55
-6
Hahahahaha.......kr tolazi se s temi svojimi mislimi.....tvojo resnico pa tko oba dva poznama........te je skoraj prelahko nastudirat.....
hardwear
12. 04. 2017 19.59
-5
Pa pojdi raje nastavljat raznimi jebmirćki,skampeki,nocnimi letalci.....tvoja klasa sporazumevanja
Callux
12. 04. 2017 20.08
+5
In spet potrjuješ to kar sem ravno dobro rekel.. Je to res najbolje kar zmoreš? Kako patetično, dejansko sem razočaran.. Ampak kaj več niti nisem pričakoval.. To bi bilo malo preveč optimistično tudi zame hahahaha.. Včasih ti je res šlo precej bolje..
hardwear
12. 04. 2017 20.13
-6
Kalci,Kalci.......se ponavljas.....zal te morem se enkrat razocarat....za danes je tvoj cas potekel....zal......cma nadaljevat ne skrbi....
Callux
12. 04. 2017 20.17
+4
To si boš ti samo želel, da bi našel nekoga, ki je tako potrpežljiv, da bi te prenašal in bral tvoje neumnosti tu kot sem sam.. Ampak dobri zabavi nikoli ne rečem ne, to nisem jaz haha.. Če pa se tvoji komentarji spremenijo na bolje, v kar ne upam preveč, to bo pa druga zgodba..
hardwear
12. 04. 2017 20.32
-4
Lepo ,da si tako samozavesten.....verjetno je blo tezko pridet na tak nivo.....
THEdocktor
14. 04. 2017 21.44
+1
iga_biba
11. 04. 2017 19.42
-41
Ja, ja. Nekaj jih je moralo odstopiti, da vr prišel do stopničk. Njegov čas je mimo. zdaj vidim da Valentino prevedeno pomeni Srečko.
tedoVV2HCmedo
11. 04. 2017 20.02
-32
To tudi jaz stalno pišem in tudi dobivam minuse. Bomo videli na koncu sezone, kakšen bo odgovor na: "No, pisal sem, da Rossi ne bo prvak, dali ste mi 100 minusov. Sem se zmotil?"
Nightyfly
11. 04. 2017 21.17
+28
iga ......... glede na to kar je ta Srecko dosegel v zivljenju in se posebej -koliko nam navijacem in ljubiteljem tega sporta je privabil nasmeh na usta in toploto v srce , ste vi in vam podobni samo nekaj totalno nasprotnega od njega - ena crna vreca zalosti in depresije . Amen ,bi zakljucil na koncu zupnik in vse pokropil . Na tisto kar je v vreci jasno . Pa lepo se imejte naprej v vasem temacnem svetu .
kajpavzdevek
11. 04. 2017 21.57
+27
"iga_biba in tedo" vidva sta si še noseka brisala ko je že bil Rossi legenda. In legenda je, legenda bo ostal ! Nanj pa ne gledam več kot na športnika/dirkača ki bi še moral kdaj zmagal ampak le kot simpatičnega srčnega človeka ki nam je dal z njegovo polomljeno angleščino dostkrat nasmeh na obraz
VR46ROSSI
11. 04. 2017 22.41
+23
Nightyfly
11. 04. 2017 18.48
+13
Liviiiiiio oooo , si kar mislim kaj bi dal ,da bi imel v mostvu zdaj Vinalesa in Rossija ! Sefi v Hondi , Japonci bi prirejali za vsako dirko orgije . Ti pa tudi .
tedoVV2HCmedo
11. 04. 2017 18.44
-17
Vidim, kateri obraz so kopirali za crazy frog filmčke. Naj Rossi naredi človeško verzijo za Crazy Frog - Axel F :)
NikPlošnik
11. 04. 2017 17.45
-23
Raje se vprašajte, kdo je lani postal svetovni prvak s kišto. In kje je napram svetovnemu prvaku končal moštveni kolega in ostali dirkači na tej znamki.
VR46ROSSI
11. 04. 2017 17.23
+30
Suppo, tebe Vale preseneča že vse od sezone 2004, ko ti je ušel iz rok, ker si bil C E P E C, prav tako kot ostali pri Hondi. Top gun- a si samo sanjal, ker se tako nisi mogel in smel znebiti Danija, to je resnica........ Počakaj še malo, ko bo Vale nehal, pride v tovarniško Yamaho še en dragulj, imenovan salta nazaj ali Zarco, potem boš šele lahko cvilil . Gremo Vale in Top gun.
Nightyfly
11. 04. 2017 18.49
+23
Tako je ,,,tudi sam sem takoj pomislil na Zarcoja . To bo norija .
lalalala1343
11. 04. 2017 17.10
+0
haha dej se nehite kregat k da mate kej od tega
Nightyfly
11. 04. 2017 16.34
+24
k53e 11.04.2017 12:33:42 -20 5 25 In Nightyfly, NAJBOLJ JE VAS SAME ZABIL ROSSI*************ne se matrati prizadeti nekoga ,ker to pocenjate samo sebi . Preklemano dobro vem kaj izjavlojaq Rossi . No , vidite , obenem ,ko ste to napisal ,ste istocasno demantiral ves vas pol ,ki je na drugi strani ,ker ste potrdil , da Ro zek govori tudi sportno ,,in priznava kvalitete celo samemu cudeznemu pilotu Marku Markizu . Cudno a ne ? Vi se pa takoj obesite na te izjave .Se bolj cudno . Torej , kaj ste sploh zelel povedati , demonstrirati s temi deklaracijami ? Da je MM cudezen , da je Rossi velik , da tse vi pameten ,ker lahko nekoga prizadenete z izjavami enega sportnika ? Uh ,kdo bi vas razumel . In se zf+daj ne vem zakaj to pocenjate . Men Sparrov ocita ,da sem fanaticno privrzen VR , ( zakaj pa ne ) , en drugi ocita spet nekaj tretjega , KAJ PA VI , zakaj ste tu na forumu ? Za koga navijate in kako navijate ? Ne navijate fanaticno ? A ste tu morda samo zaradi tega , da nagajate drugim in motite eno normalno debato ? ............in ce ste ze zaradi vsega tega BODITE VSAJ TOLIKO SPODOBNI in ostanite za enim nickom , da nas bo nekaj fanov VR lahko vsaj spodobno odgovorilo na vase preteze , zalitve in sam bog ve kaj se . Ali pa utihnite in se lotite normalnega komuniciranja kot ga zapoveduje dirkaski zargon bin bonton -obenem . Izberite , clovek ......
hardwear
11. 04. 2017 16.38
-27
Hahahahaha.....ti razlagas o bontonu......hahahaha
lorraine
11. 04. 2017 17.16
+24
Nightyfly
11. 04. 2017 18.51
+17
Nightyfly
11. 04. 2017 16.24
+27
svetice 11.04.2017 12:39:01****************Vinales je veliko vecji talent od marqeza, . Tu se strinjam z vami . Tudi ze v moto2 se je opazila razlika ,moram pa priznati ,da nisem bil pozoren toliko ,niti nisem na polno spremljal te kategorije . Glede na lansko in letosnjo sezono , pa vsa testiranja in obcutke ,mislim , da je Vin ... vrhunski . Upam tudi , da bo eden od favoritov ,ki se bodo se izoblikovali za prevzem ´´prvega ´´ med dirkaci ,ko se poslovi Starina 46 . ;)
hardwear
11. 04. 2017 16.14
-31
Rumena je barva zavisti, jeze, ljubosumnosti, skoposti. Z rumeno pogosto asociiramo tudi laž in lažnivost. Čista rumena barva je simbol razsvetljenstva, zamazana pa je simbol nečistoče, zavisti, izdaje, hinavščine, dvoma, nezaupanja in blodenj.
MesOjediPinGvin
11. 04. 2017 16.52
+25