MotoGP

Rossijeva desna roka Uccio umirja navijače: Valentinova noga še ni povsem okrevala, tudi on je samo človek

Motegi, Tavullia, 10. 10. 2017 19.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Valentino Rossi je na dirki za VN Aragonijo presenetil vse, ko je le 24 dni po zlomu piščali in golenice osvojil peto mesto. Dirkaškemu doktorju je sedaj tritedenski odmor prišel še kako prav, da je lahko še dodatno treniral in saniral poškodbo. Sedaj prihaja naporna azijska turneja in Rossijeva desna roka Uccio Salucci svari, da bo to za izkušenega Italijana zelo naporen dirkaški ritem.

Valentino Rossi se je na dirkališče vrnil zgolj 22 dni po dvojnem zlomu desne noge.
Valentino Rossi se je na dirkališče vrnil zgolj 22 dni po dvojnem zlomu desne noge. FOTO: motoGP

Sezona 2017 v razredu motoGP se počasi, a vztrajno zaključuje. Pred najboljšimi dirkači sveta so le še štiri dirke sezone in najverjetneje tudi najbolj naporne. Najprej je namreč na sporedu naporna tritedenska azijska turneja, na kateri se bodo dirkači za točke svetovnega prvenstva pomerili na Japonskem, Avstraliji in Maleziji, nato pa sledi še veliki finale v vroči Valencii. V preteklosti so se azijske dirke že izkazale za izjemno naporne in v večini primerov za odločujoče v boju za naslov svetovnega prvaka. Iz katerega pa je že pred nekaj časa odpadel Valentino Rossi. Čeprav ima dirkaški doktor s 56 točkami zaostanka za vodilnim Marcom Marquezom še možnosti, da ob idealnem razpletu na zadnjih štirih dirkah osvoji tako želeni deseti naslov prvaka, pa se je Italijan še pred Misanom zavedal, da bo to nemogoče. Pred domačo dirko, natančneje 31. avgusta, je namreč padel na treningu z enduro motociklom in utrpel zlom piščali in golenice v desni nogi. Zaradi tega je bil primoran izpustiti domačo dirko, zdravniki pa so napovedovali tudi, da bo moral izpustiti dirko za VN Aragonije. A devetkratni svetovni prvak je zahvaljujoč moderni medicini na motocikel sedel le 22 dni po poškodbi in nato še dva dneva kasneje osvojil peto mesto na dirki. Kljub 38-letom je še enkrat več dokazal, da je dirkanje tako pomemben del njegovega življenja, da ga nič ne more ustaviti na poti do uresničitve njegovih sanj. 

Kljub čudežni vrnitvi v svetovno prvenstvo in presenetljivo dobrem rezultatu, pa Rossijeva desna roka in najboljši prijatelj Alessio 'Uccio' Salucci svari vse navijače in ljubitelje motociklizma, da na azijskih dirkah ne smejo pričakovati preveč, saj legendarni Italijan še ni povsem stoodstotno pripravljen na vse napore, ki jih predstavlja motociklistično dirkanje. Čeprav je pred dnevi Valentino sam objavljal, kako trenira na dirkališču v Misanu, kot tudi na svojem ranču. "Ne pozabimo, da Valentinova noga še ni povsem okrevala. Tri zaporedne dirke bodo zelo zahtevne, kot tudi temperaturne in višinske razlike. Morali bomo počakati, da vidimo, kaj mu bo povzročalo največ težav. Tudi Valentino je samo človek," je v pogovoru z italijanskimi mediji povedal Uccio. Seveda se Salucci ni uspel izogniti vprašanju o tem, ali bi Rossi po zadnji poškodbi moral prenehati s treningu na drugih motociklih. "Če želiš biti v tem športu dober, potem je potreben trening. In nekateri treningi so lahko zelo nevarni. Sam sem mnenja, da mora nadaljevati s tem, kar počne že celotno kariero. To je njegova služba in če jo želi opravljati po najboljših močeh, mora trenirati, četudi to včasih pomeni, da je prisotnega nekaj tveganja," je še o Rossijevi poškodbi dodal Salucci.

Uccio je prepričan, da bo Rossi sam točno vedel, kdaj bo želel končati z dirkanjem na najvišji ravni.
Uccio je prepričan, da bo Rossi sam točno vedel, kdaj bo želel končati z dirkanjem na najvišji ravni. FOTO: AP

Seveda pa se ni uspel izogniti niti vprašanju o nadaljevanju Rossijeve kariere. Dirkaškemu doktorju namreč konec prihodnje sezone poteče pogodba z Yamaho. Čeprav je šef moštva Lin Jarvis v nedavnem intervjuju priznal, da se bodo z italijanskim dirkačem prihodnjo sezono začeli pogovarjati o novi pogodbi, pa ni nujno, da bo le to Rossi sprejel. "Upam in želim si, da bo še dirkal. Če bo želel še dirkati, jaz ne vidim razloga, da bi moral prenehati. Če on neha, naj o tem razmislijo tudi ostali dirkači, ki so razvrščeni za njim vsako nedeljo! Vale je dovolj pameten, da bo sam spoznal, kdaj bo potrebno končati. Ta trenutek še ni prišel," je zaključil Uccio. Valentino bo torej dirkal na naporni azijski turneji, kar je bilo nekako že jasno ob poškodbi pred Misanom. Če pa bo lahko znova konkurenčen za najvišja mesta, pa bomo morali počakati, da prvič zahrumijo motocikli v deželi vzhajajočega sonca. Azijska turneja se začne z dirko v Motegiju to nedeljo. Proste treninge, kvalifikacije in dirke v vseh treh tekmovalnih razredih si boste seveda lahko ogledali v neposrednih prenosih na Kanalu A in VOYO. 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (59)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Nightyfly
12. 10. 2017 14.21
-6
Melaj 12.10.2017 12:42:14 2 2 Naightyfly - veliko se jih pritožuje čez tvoje pisanje. *************** ja , tudi meni se zdi , da ta muha cudno pise , je res ? Ste se kdaj vprasal zakaj ? Cisto retor .vprasanje -zakaj ? Poglobite se malo in boste uganil zakaj . Ce ne , vam bom pa jaz zdaj napisal . Ce bi bil to resnicno forum pravih ´´navijacev ´´ , fanatikov enega ali pa drugaga dirkaca ...etc , danes ne bi pisali prostasko , vulgarno . Pisali bi verjetno na zelo trd nacin, tudi prekleli vse skupaj ,o ja . Toda te besede ne bi ciljale na pisoce , ampak na napisano . Analiza trditev za neko dejanje . Dirkanje ,hitrost je cisto poseben status cloveka ,ki to obozuje in ima to v krvi . Normalen vsakdanji ubogljiv clovek tega ne razume . Tudi zato sem se v pisanju marsikdaj posluzil mojega nacina pisanja , besednjaka , ker je hitrost hoja cloveka na vrhu rezila med zivljenjem in smrtjo . Mi ,ki smo skoraj od rojstva ´´zastrupljeni ´´ s tem zivimo drugace . Hopper in Fonda sta se vedno vsak dan v nasih mislih . To je nacin zivljenja in razmisljanja . Tako je tudi moje delo . Brez urnika , toda efektivno in dobickonosno . Tako sem si ustvaril zivljenje , da imam cimvec svobode . Zato verjamem, da so moji pogledi na vse skupaj v stalni koliziji z vasimi . Jasno . Ampak to vi tako mislite .Jaz o tem ne razmislajm , kako naj vas gane dejstvo , da npr .vstanem enkrat dopoldne , nikakor pa ne kot vecina robotov ob 7 . recimo . In cisto jasno je , da me taki nikoli ne bodo ,ne boste razumeli . Kakorkoli , uzivajte .
Melaj
12. 10. 2017 14.43
+6
Glede kvalitete življenja in tega kar počneš, se mi zdi brez veze kaj komentirati. Vsak ima tako, kot si je ustvaril ali so mu ga pomagali ustvariti skrbniki, prijatelji,... Tudi takih je veliko, ki si sami ne zmorejo ali jim ni treba veliko postoriti, da preživijo. Kje si ti, sam veš in me tudi ne zanima. Glede tistih, ki vstajajo redno on istih urah pa ni kaj slabega reči. Pač vstaneš zaradi službe, mogoče športne aktivnosti in podobnega. Jst temu pravim urejeno življenje. Osebno prvo kavo v glavnem spijem vsaki dan ob istem času, telovadim vsaki dan ob isti uri, službo imam najraje tudi vsaki dan čim prej odpravljeno....popoldne naj bo moje in večer tudi. Meni to odgovarja! Tebi nekaj drugega. Meni vstajati ob 12 ne pomeni nič..zguba dneva! Zato pustimo hvalo in navade ob strani. Tisti, ki lepo živi, se ne hvali. In kdor je veliko po svetu tudi ve, da ni Švice na tej zemlji, ki bi ti samo zaradi imena nudila več, kot Slovenija. Pride pa prav za samo hvalo in petelinjenje. Sej je poznano, da so iz Balkana najraje odšli na delo v Švico, ker se je lepo slišalo. To je to!
Nightyfly
12. 10. 2017 14.08
-4
Melaj 11.10.2017 17:27:08 0 6 6 Naightyfly - pravo ti je pa Španska vas. Lahko ti zagotovim, da s pomočjo kopij teh tekstov ne boš dosegel nikjer nič. Razen tega, da se osmešiš.Prvo moreš biti sposoben zagotoviti primerno gradivo, z nesporno podporo in dokazilom o izvoru. Lahko pa ti povem, da, če karkoli iz tega foruma uporabiš proti bilo komu, se boš sebe zakopal *************************** Melaj ,,,, hvala za nasvet , mislim pa , da ste zgresil naslovnika . To kar j e Ben bostrom (ali nekaj takega storil ) je po vasem izgleda verodostojno ,korektno ? Tako berem .Napadate pa mene ,ki sem opozoril, da se to ne pocenja . Tu gre za dobro ime Yamahe ,Rossija in ne nazadnje ,raje bi rekel prednostno za Akrapovica .Ko forumas izrabi gossip in neizrecene besede za to , da bi s podlostjo prizadel nekoga na forumu ,je to kaznivo dejaqnje .Torej vi ne poznate prava . Nimate pojma kaksne odskodnine lahko padejo zaradi tega ,ker je nek forumas bleknil -Ben boestrom , da VR izsiljuje zaradi intervjua in obiska in podobno . K sreci je to v Sloveniji in ni pljusknilo cez meje . Ce se pa jaz kot clan uradnega kluba VR46 odlocim to raziskati in sprozim to vprasanje v samem klubu ----- ojej . Ne si zeleti tega , samo to pravim .Tudi zato sem miren in ne drezam v spece mravljisce . Mi ne verjamete ? Ce bi le imel casa na pretek , verjemite mi melaj , da bi se nekateri zdaj ze posteno potili ...................
Melaj
12. 10. 2017 14.17
+4
Kot prvo, kdor govori in diplomatsko grozi, običajno nima poguma in ne sposobnosti, še manj pa sredstva, da uresniči napovedano. Kot drugo, kar je v vsakem tvojem primeru najpomembneje, pa je to, da si skrajno neresen, z nenormalnimi pogledi in nikakor nisi pravi človek za karkoli plodnega ali pametnega. Višek in vrhunec vsega pri tebi je, ta forum in rezultat, ki ga vidiš..vidimo. Pri tebi in o tebi..brez straha in to vemo vsi. Če pa misliš in trdiš drugače, dokaži..enostavno!
Melaj
12. 10. 2017 12.42
+5
Naightyfly - veliko se jih pritožuje čez tvoje pisanje. Tudi meni deluje tvoje obnašanje zelo čudno. Ne me narobe razumeti, osebno nimam nič proti tebi ali komu drugemu. Niti zdaleč me ne moti, da navijaš za Rossija, ker vem kaj je in kaj pomeni v motoGP. Hočem reči, da sploh ni čudno, da navijaš zanj. Čuden je pa način, tvoja razlaga vsega, vsiljevanje in podobno. Moti me, ko žališ ostale neposredne konkurente. Po moje, more biti bolj Rossiju v čast, da dirka proti Marcu in ostalim..kot pa obratno. Končno ni več on prva violina na dirkališču. Kot rečeno..ni problem za koga si...Problem je, če vse misliš resno, kar pišeš..ker je vse izmišljeno, pretirano, napihnjeno, zlagano,...In če vse resno misliš, kar pišeš, si resnično potreben strokovne pomoči.
Nightyfly
12. 10. 2017 13.54
-4
melaj ,,,,,,,,,,, v redu .Narediva tako . Ali pa se bolje , cisto resno , poglobite se v moje poste . Poiscite vse clanke ,kjer zalim ´´ostale konkurente ´´ , se posebno tiste ,kjer zalim jasno najvecjega - MM . No ,korajzno . Svetujem vam , da se spustite gled zalitev nekaj let nazaj in pogledati nahitro forum , takega kot je takrat bil . Verjamem , da sem Velik trn v peti marsikaterega forumasa .Zakaj ? Zato ,ker v takstih , vstavim zrna resnice ,oz. bi jaz temu rekel kar ,dejstav evidentnega . No , ne se bati , v tem trenutku sem vam spsoben napisati zeo zelo resen text v materinem in vsaj 3 tujih jezikih . Knjizevno gramatiko . Veste , verjamem , da vas je kar nekaj tu ,ki vas mocno iritira dejstvo , da si nekdo izvoli pisanje kakor njemu pase , torej ni v simbiozi ´´ vasega ´´ razmisljanja in artikulacije ,ki naj bi ponazorila nek dogodek . Priznam , da sem zaradi redke uporabe slovenscine malce zarjavel , kakor tudi ne verjamem ,ali pa bi bilo nakljucje , da je nekdo drsal z ramo ob rami z menoj plosce Filo faksa ...pa se cesa . //// In zdaj , dulcis in fundum .! Veckrat sem se prebral , 0od vas nekaj , da je moj naglavni greh ,pretirano navijanje za Rossija . Vkljucno z vami . Ste vi siguren , da ste na pravem kanalu ? Ste bil vsaj enkrat na kaksni dirki in v zivo dozivel prave navijace poleg nedeljskih . ? Ste bil kdaj v Assnu? Vsaj tam ? Skratka , ne glede za koga kdo navija , fanaticno , nedeljsko ali kakorkoli , navijanje je sicer neadekvatna beseda za neko custvo ,ki ga clovek izkat+zuje svojemu idolu ali vzorniku , skratka neki osebi . Navijanje je bolj za zenske ,ki si uredijo pricesko , ne pa pripadnost . No ,pa kljub temu . Imate vi kaksen poseben meter za navijanje , ali se subjektivno odlocate kdo se lahko oglasa na forumu in kdo ne ....drugace bo ´´tepen ´´in popljuvan . Prav zato sem vam svetoval , da si poglejte ta forum izpred 3,4 let . Cisto drugi svet . In prav vsa svetovna pozornost do VR -a je na tem forumu nekaj let nazaj povzrocila , da so se , da se nekateri forumasi z vsemi topovi ,predvsem pa neprimernimi besedami spravite na razlicno mislece . Bog ne daj ,da bi kdo navijal za VR . Danes ,ko je forum postal ena sama pljuvalniica je nesmisel govoriti kdo je k temu najvec pripomogel .
Melaj
12. 10. 2017 14.24
+5
V vseh člankih, kjer omeniš Lorenza in Marqueza...vse začiniš z blago ali bolj močno žaljivko. Mimogrede: mali Markec je enako, kot Rouzek. Je pa res, da eno uporabljaš ti in te nikakor ne moti...drugo nekdo drugi, kar pa te moti! En primer...upam, da se strinjaš, da gre za podobni žaljivki. Jst osebno ne uporabljam nobeno od teh ali kako drugo. Zelo enostavno in kulturno.In ja..se strinjam, da si zarjavel v jeziku in obnašanju. Ko povlečemo črto, dobimo samo en rezultat..spoštuj in boš spoštovan.
Melaj
12. 10. 2017 14.32
+5
No in še nekaj boš primoran požreti v kratkem, mogoče že naslednjo sezono. Pred časom si v sovražnem tekstu proti Lorenzu omenil, da Lorenzo ne bo nikoli sposoben ukrotiti ali uglasiti dragulj, ki mu pravimo Ducati. Si prepričan v to? In zakaj tako misliš, ker je to izjavil Loris C.? Kaj pa je on več kot ostali? Mogoče zato ceniš njega, ker nikoli ni bil dorasel tekmec Rossiju? Ali je mogoče prav to razlog, da ne ceniš Marca, ker je še kako dorasel tekmec vsem? Mogoče, kaj ne? Temu pravimo pristranskost, ki jo je v časih bolje zadržati zase. Če pa ne, se je treba sprijazniti in pripraviti na to, da ostali kaj vrnejo nazaj ali nasprotujejo tvojemu mnenju. Glede tega pa sam praviš, da nimaš težav. Mnenja pač...res pa ti ne pašejo vsa.
Nightyfly
12. 10. 2017 09.34
-4
Vesel sem ,ko ljudje na misli velikega misleca odgovarjajo s spsovkami .Sicer je to slabo za intelekt in razvoj nekega naroda , mi je pa vsec , da je verjetno(upam) malo takih ljudi . Prav ta , intelektulano zelo nizek odziv je tisto kar sem pricakoval , ceprav sem si na tihem vseeno zelel vsaj en relevanten odgovor enega med njimi . Ja ,izgleda ,da volkovi res tulijo v krdelu . In na koncu -vesele sem, da je moj psiholoski test uspel . P.S. Svetujem vsem vam , ki vam manjka kar nekaj ega in samozavesti , da se ne ukvarjate z drugimi ampak zacnete krpati svojega .Je precej na klimavih nogah . Vas je mati ucila , da se na spodobno besedo odgovori s krampom ?
Melaj
12. 10. 2017 10.21
+6
Peščica na tem svetu že od nekdaj skrbi, da ponuja človeštvu iz roda v rod laž. Čeprav se čudno sliši, je vsakodnevna laž nujno potrebna, da civilizacija ostane in preživi. Tej laži, ki je ponujena večini na pladnju je potrebno slediti, v dobro večine, ker, kaj bi sicer ljudje počeli in kam se ozirali. Je pa vseeno modro skozi izkušnje dojeti, kje je meja, kaj je še zdravo in kdaj greš predaleč. In to je umetnost, ohranit to ravnovesje. Nekaterim uspe in uspeva..drugim ne. Med te druge sodiš prav ti..Naightyfly.
hardwear
12. 10. 2017 12.06
+3
Kosmatinc
12. 10. 2017 08.47
+2
Kakšne bedarije pišete so tudi drugi dirkači polomljeni vrnili po 14 dneh na pisto.
Nightyfly
11. 10. 2017 22.36
-6
Oprostite ,pozabil sem napisati se elogijo vsem vam , postenim , vzornim , zelo resnim , krepostnim ,posebno pa olikanim vaskim pobom ,ki ste tako zelo cenjeni in opevani pod vasko staro lipo , in se vam ,tako stara in revmaticna ,klanja . No vidite , saj mi ni bilo tako tezko napisati nekaj vzpodbunih besed za vaso duso ,predvsem pa za vas ego . Le kaj si bodo mislila vas(k)a dekleta o dedcih brez ega ,a ne .Sloh pa , ce bi verjeli /hudomusnim / besedam Jezdimirja , da ste topli .Saj se je verjetno hecal a ne ! Kaksen jok bi sele takrat izbruhnil med temi princeskami . Joj ,kaj bo to .P.S. Vraga , sedaj mi je sele prislo nekaj , da sem verjetno stopil na prepovedano obmocje ,kjer zunanji ,mescanski pobje nimajo kaj iskati . Ja , to je bilo tudi pri nas na Dolenjskem , jih je marsikdo staknil samo zaradi prevec speglane crte na hlacah ,kanede ? Ojej , zakaj sem omenil Lipo . Kaksne barve je lipov caj ,iz simbolnega drevesa vseh Slovencev ? Rumenozlat . Lep vecer ob srkanju slovenskega simbolnega caja . Lep vecer se kar naprej , z rumenkasto Lunco v oceh . Saj niste jezni ,ker sem vas malce pohvalil ,ne !?
Melaj
12. 10. 2017 08.48
+4
Naša lipa jih ima natanko 72 let. Malo več, kot ti. Vidi se ji, da je odrasla, lepa in izredno odporna. Nič ji ne pride do živega. Razvila se je v nekaj, kar se ti nikoli ne boš! Zgleduje se po taki lipi.
THEdocktor
11. 10. 2017 20.24
-1
BOGU ZA HRBTOM
Nightyfly
11. 10. 2017 19.46
-9
Posebno za razne Sparowe ,mmaleje ,cevnnorce , najhitrejse menjalce nick-ov in podobne strmece osebe v lastenego , torej prepad ..... ///////Ali poznate sladostrasje,ko se kotrlja kamenje po strmini v prepad ? To so danasnji ljudje . Poglejte jih ,kako se kotalijo v Moj prepad! Clovek je najvecji grabezljivec. Vsem zivalim je ze ugrabil kreposti ,tako da mu je postalo med vsemi zivalmi najhuje . /////// Zaratustra . Aja , moram napisati se kdo je avtor tega , da ne bote krivo in gresno pomislili takoj name . Maestro iz ljubezni do modrosti , F.W. Nietzsche je to napisal ,pa se marsikaj drugega hvalevrednega . Saj poznate to a ne ! Klasicna predavanja na FF v Ljubljani - g .prof . Dusan Pirjevec –Ahac kot partizan . Ste ostrmeli ? Tudi snezno bele koze tu spodaj v Chiassu nekam debelo gledajo . , pa naj bo . Moj trud bo poplacan ,ker vem ,da boste z zanimanjem brali , preden ta forum dobesedno fardirbate . Lep vecer se naprej .
hardwear
11. 10. 2017 21.40
-2
CevNorc
12. 10. 2017 08.48
+2
a ti misliš, da s temi zmazki koga pritegneš? sam še bolj dokazuješ vsem na tem forumu, da si ubogi bogi bogi bogi.....
Noki
12. 10. 2017 11.16
+1
Nightyfly
11. 10. 2017 19.39
-6
Bom kuj nazaj ,in ´´prijateljem´´ ,ki ze leta in leta trpijo pod marelami in rumenimi zastavami brezmejnega stevila navijacev Valentina Rossija , nekaj napisal in dodal misel nekoga ,ki ga spostujem ,poleg tega pa tudi studiral fajna . Samo hipec potrpite , ne skocite se v pogubo .Ne bi bilo fer . Naj vas prvo razsvetlim . Z rumeno lucjo .
CevNorc
12. 10. 2017 08.52
+2
ti nimaš za rumeno luč, edino če še tisto iz otroštva hraniš.....nehi se smešit, ker vedno več folka prebira tvoje zmazke in vedno več jih bo..... jaz že neki časa vsem, ki spremljajo GP obljubljam dozo smeha na 24ur in vsi so zadovolnji, ko se Nighty pojavi, še malo pa boš postal senzacija v moji družbi, potem pa začnemo zbirat denar zate, da se končno lahko izseliš iz samskega doma 'Švica'.....
Nightyfly
11. 10. 2017 16.53
-5
Sparow ,sam bog ve zakaj vi in vasi podrepniki pocenjate vse to in unicujete en zdrav , na momente lahko tudi vroc dialog ,izmenjavo mnenj . No , stvari se lahko se dodatno zapletejo .Se spomnite Ben Bostroma ,ki je obtozil VR , da pri Akrapovicu izsiljuje oz .zahteva denar ,da se pokaze tam in se za intervju ? No ,tega Ben-a sem opozoril , da je to klevetanje ,ki je kaznivo . Imam shranjene njegove texte , mirne duse se takega cloveka lahko prijavi ...... toda , si predstavljate kako bo reagirala firma Akrapovic ,ki je baje to kost vrgla v javnost ? Se ljudje sploh zavedate ,/jo kaj pomeni pocenjati take stvari ? Ne bom veliko pametoval . Vsem nam svetujem ogled nasih postov za nekaj let nazuuaj ..... in bomo ,boste videli kaj je kdo pisal . No , mene boste hitro ven nasli ,ker sem se eden redkih ,ki ima mirno vest ,torej isti nick in profil . Pa nic hudega . Vem kaj sem pisal , zato tudi totalna miselna bonazza . Sparow , cisto nic ne bi bilo treba vsega tega . Kot sem napisal konec 2015 sezone ----- G.O.A.T. ,legende ,sploh pa se zive in aktivne se ne klati z njihovih prestolov s pomocjo zahrbtnih prijemov . Legende vedno ostanejo . Prihajajoce legende postanejo legende zaradi svojih sposobnosti in lepote dirkanja . Ne se sekirati ,imate ves prostor , da se z vasimi kompanjoni sporavlajte na obcasne forumase . Izvolite . (odgovora ne mislim brati , ker so bile besede vam namenjene ,torej bi bil odgovor nesmiseln ,je tako ?)
Otancici
11. 10. 2017 16.59
+2
Muha, a nam lahko prosim zaupate vasa leta, ker ce imate 50+ van in vec pomoci.
Melaj
11. 10. 2017 17.27
+2
Naightyfly - pravo ti je pa Španska vas. Lahko ti zagotovim, da s pomočjo kopij teh tekstov ne boš dosegel nikjer nič. Razen tega, da se osmešiš. Prvo moreš biti sposoben zagotoviti primerno gradivo, z nesporno podporo in dokazilom o izvoru. Lahko pa ti povem, da, če karkoli iz tega foruma uporabiš proti bilo komu, se boš sebe zakopal. Ker bi bilo v tem primeru iz strani obtoženega najbolj modro, da te pusti vse skupaj spraviti v javnost in sodišče, dobiti obtožbo..in potem...Potem pa zaradi vsega, kar si mu preko medijev, javnosti in sodišča storil TE OSKUBI DO KOSTI. Zakaj se po tvoje take obtožnice puščajo...da se odpre možnost odškodnine. Sploh pa si lahko prepričan, da ti na podlagi tega klevetanja ne bo uspelo dobiti nikogar, ki bi te zastopal ali ti pomagal. Ne misli, da nisi prav ti osebno že marsikaj pustil na tem forumu (žaljivke, sovražnost,...), kar bi mirno uporabili proti tebi. Raje utihni, ker nimaš osnovne vzgoje...kar je jasno razvidno iz tvojega pisanja. Sram te je lahko, pri tvojih letih, pa tako obnašanje!
hardwear
11. 10. 2017 17.50
+1
flajer je jezn, ker ni na desni roki ,ampak je to uccolina
THEdocktor
11. 10. 2017 20.23
-3
CevNorc
12. 10. 2017 08.55
+1
jaz sem pa slikal rossija kako naskakuje Ucchia, hahaha, to je resnica za odvetnika, zdaj se mioram pazit Nightyja, ker če pišeš čez rossija, to pri njemu vklopi dozo zla, hahaha tralala
godzila
11. 10. 2017 15.18
+6
9 kratni svetovni prvak to pove vse ,številka 1 v moto GP tako po zaslužkih kot po samih dosežkih in armadi navijačev,ki mu zvesto stojijo vsa leta ob strani tako ob dobrem kot v slabem-THE DOCTOR- v pravem pomenu moto gp
JackySparroww
11. 10. 2017 15.58
+1
Ti si tudi pravi Docktor haha, saj se ti ni treba cmerit, no
Nightyfly
11. 10. 2017 16.23
-2
weber1
11. 10. 2017 17.06
+5
9..kratni ja, vendar 10 kratni nikoli ne bo... dajte se že enkrat sprijaznit s tem...Glede njegove poškodbe, oziroma dvakratnega zloma pa je že smešno kaj vse se govori... Nebi se on tako hiter usedel na motor, če bi res imel dvakratni zlom...Vem kaj je to dvakratni zlom, ker sem to sam doživel...več kot leto dni je trajala sanacija poškodbe...
PS2Xministri
11. 10. 2017 12.33
+8
Vsaka čast človeku ki pride na dirko z berglo in potem prodaja lekcije enkrat mlajšim od sebe...VELIK PRIKLON D.R. ROSSI.
JackySparroww
11. 10. 2017 15.10
-5
PSXministru žal zgornji del glave ne deluje. Temu primerni so njegovi zmazki tule.
PS2Xministri
11. 10. 2017 16.12
+3
JACKY.....od trinajst komentarjev je pet tvojih + nekaj skritih pod drugim nickom ....vse to je jasno da si postal že totalni pshihopat nad vrhunskim športnikom ki nekaj pomeni... ti pa si nepomembni anonimnež iz nekega ZAHOJENEGA kraja.
Nightyfly
11. 10. 2017 16.23
+0
Nightyfly
11. 10. 2017 16.34
-1
PS-2Xministri ... clovek , ki je pri teh letih konstantno v vrhu lestvice ,ali pa se bolje ,med tistimi ,ki prvi prihajajo cez ciljno crto si prav sigurno zasluzi pozornosti .
CevNorc
12. 10. 2017 09.00
+0
Lorenzo, Marquez, Stoner, Dani, so vsi že polomljeni na stopničkah stali in tudi že pred Rossijem, kaj to naredi njih jbene King Konge.....
erlapsus
11. 10. 2017 11.38
+2
..ROS je izpadel iz boja za naslov..po drugi strani pa se zna vmešati...in izstaviti račun :O
Staritrg
11. 10. 2017 13.20
+1
Vse se vrača, vse se plača... Vseeno pa upam, da se ne bo spustil na njihov nivo...
JackySparroww
11. 10. 2017 15.11
+0
Hahaha seveda ne, če pa je daleč pod njihovim nivojem.
Staritrg
11. 10. 2017 16.08
+0
Jaka skuliraj se potem pa komentiraj... Bogi ljudje v tvoji bližini...
Kosmatinc
12. 10. 2017 08.46
+1
Rosi edino lahko izstavi račun če ga en krog preje spustijo na progo.
Mikrostruktura
11. 10. 2017 11.10
+4
Roka nogo umije.
JackySparroww
11. 10. 2017 09.16
-8
Nightyfly 10.10.2017 18:54 Mikrostruktura..............mate kar prav . Ta sport je veliko vec kot samo golo dirkanje . ///////////////////// Pa bi bilo lepše, če bi ta šport bil predvsem dirkanje, kakor je bil pred Rossijem in bo po Rossiju. Ta kult osebnosti, ki si ga je z leti muhasti Italijan načrtno zgradil okrog sebe in ga še zdaj premišljeno neguje, je temu športu v veliko škodo in sramoto. Predvsem so po krivici zapostavljeni ostali dirkači, pa tu ne mislim Marqueza & Co, pač pa dirkače od 5.mesta naprej, ki prav tako dajejo temu športu vse in se prav tako gibljejo na tanki meji med smrtjo in življenjem. Pa vse skupaj preglasi rumena čreda in uniči tisto prijetno navijaško vzdušje, ki bi naj vladalo ob vikendih na dirkališčih. Vsi ostali upamo, da se bo ta moteč faktor čimprej odstranil.
Noki
11. 10. 2017 10.19
-3
THEdocktor
11. 10. 2017 20.22
-2
THEdocktor
11. 10. 2017 20.22
-2
hardwear
11. 10. 2017 09.09
+2
Desna roka .....hahahahahaha......drgac pa z nogo ni bilo nic kaj resnega.....
JackySparroww
11. 10. 2017 09.02
-2
Desna roka Uccio, osebni trener Cadalora, vedno ducat možakarjev okrog dohtarja, ki poljubno manipulira z javnostjo - enkrat z lažnimi obtožbami, drugič z ponarejenimi zdravniškimi izvidi itd itd. Pa mu vse skup nič ne pomaga. Stoner, Lorenzo, Marquez, po novem tudi Vinales in Dovizioso so ga in ga premagujejo sami, brez celega orkestra pomočnikov kot jih ima okrog sebe Rossi.
THEdocktor
11. 10. 2017 20.21
-2
lioon
10. 10. 2017 20.19
+6
Desna roka govori o nogi...kul :>