MotoGP

Rossi odkrito priznal: Tudi brez zloma noge se ne bi boril za naslov, enostavno nisem sestavil dveh dobrih dirk v kosu

Sepang, Tavullia, 03. 11. 2017 10.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Nad svetovno motociklistično prvenstvo razreda motoGP bo prihodnjo nedeljo padel zastor za sezono 2017. Za svetovnega prvaka se bosta na zadnji dirki v Valencii udarila Marc Marquez in Andrea Dovizioso. Devetkratni svetovni prvak Valentino Rossi pa sporoča, da letos realno nikoli ni bil v igri za naslov.

Valentino Rossi je v letošnji sezoni dosegel eno zmago, trikrat je bil drugi, dvakrat pa je osvojil tretje mesto.
Valentino Rossi je v letošnji sezoni dosegel eno zmago, trikrat je bil drugi, dvakrat pa je osvojil tretje mesto. FOTO: AP
Pred najboljšimi motociklisti sveta je zgolj še zadnje dejanje letošnje sezone. V Valencii se bodo prihodnjo nedeljo (12. november, s prenosom na Kanalu A in VOYO), še zadnjič pomerili za zmago. Za naslov svetovnega prvaka se bosta pomerila Marc Marquez (Repsol Honda) in Andrea Dovizioso (Ducati). V boljšem položaju je sicer Španec, ki ima 21 točk prednosti pred Italijanom in je tik pred tem, da še četrtič v petih sezonah postane prvak kraljevega razreda. Na deseti naslov prvaka bo moral vsaj do naslednje sezone počakati Valentino Rossi. Legendarni Italijan, ki je zadnji naslov osvojil leta 2009, bo prvenstvo najverjetneje končal na četrtem mestu, saj ima 12 točk prednosti pred Danijem Pedroso, kateremu sicer dirkališče Ricardo Tormo v Valencii zelo ustreza. Rossi je bil sicer v letošnji sezoni nekaj časa pri vrhu in je morda nekje globoko v sebi vseeno verjel, da lahko osvoji tako želeni deseti naslov prvaka. Vsi upi pa so se končali pred njemu domačo dirko v Misanu, ko je padel na treningu z enduro motociklom in utrpel dvojni zlom noge. Dirkaški doktor se je sicer ekspresno vrnil v karavano razreda motoGP in že na naslednji dirki v Aragoniji osvojil peto mesto. Po novem razočaranju na dirki v Sepangu, kjer je v zahtevnih razmerah osvojil sedmo mesto, pa je priznal, da v letošnji sezoni v nobenem trenutku ni verjel, da lahko postane svetovni prvak. Četudi si ne bi zlomil noge, je bila njegova tovarniška Yamaha v letošnji sezoni preveč nekonkurenčna. Čeprav je njegov moštveni kolega Maverick Vinales dobil kar tri od uvodnih petih dirk, Rossi pa je k temu izkupičku dodal zmago na dirki za VN Nizozemske v Assnu, so pri japonskem moštvu v drugem delu sezone enostavno preveč zaostali za glavni konkurentoma Hondo in Ducatijem, na nekaterih dirkah pa je bila boljša celo lanska Yamaha, s katero dirkata poltovarniška dirkača Joahnn Zarco in Jonas Folger
Marc Marquez bo v Valencii postal šestkratni svetovni prvak ne glede na svojo uvrstitev, če Andrea Dovizioso doseže katerikoli drugi rezultat, kot pa zmago. Če Dovizioso zmaga, pa mora biti Marquez najmanj 11. Za to mesto namreč dobi pet točk, kar bi na koncu pomenilo, da bi naslov osvojil zgolj s točko prednosti. V primeru, da Marquez osvoji štiri točke in Dovizioso zmaga, bi oba imela enako število točk, a bi prvak postal Italijan, saj bi imel eno zmago (7) več od Španca (6).

"Ne bi bilo nič drugače, saj sem imel med sezono enostavno preveč težav," je po dirki v Sepangu na vprašanje, ali bi se lahko boril za naslov, če ne bi bilo zloma noge odgovoril Rossi. "Že pred dirko v Silverstonu sem dejal, da nisem dovolj konkurenčen, da bi se lahko boril za naslov prvaka. Kar pa je bilo pred zlomom noge. Nisem bil dovolj močan, enostavno mi ni uspelo sestaviti dveh dobrih dirk, eno za drugo," je še dejal Rossi. Glavna težave tovarniške Yamaha v letošnji sezoni so bile povsem gume, ki nikakor niso delovale v prid motocikla, če na dirkaški konec tedna ni bilo popolnih razmer. Če je bilo prevroče, sta bila z Vinalesom nekonkurenčna, če je bil dež, sta bila nekonkurenčna. Če pa se želiš boriti za naslov prvaka, mora biti motocikel pripravljen na vse razmere, kar sta z vsak po šestimi zmagami na sedemnajstih dirkah, lepo demonstrirala Dovizioso in Marquez. "Moje mnenje je takšno, da motocikel ima potencial, ampak težava je v tem, da ne deluje dobro s temi gumami (Michelin, op. p.). Na začetku sezone smo imeli z motociklom velike težave, pa smo vseeno dosegali dobre rezultate. Preveč smo zaostali v nekaterih točkah razvoja za konkurenco. Vseeno smo se naučili veliko stvari, četudi je za nami zahtevna sezona," je zaključil dirkaški doktor, ki bo prihodnjo sezono vstopil v zadnjo leto pogodbe z moštvom Movistar Yamaha. Že sedaj pa se širijo govorice, da mu je japonsko moštvo že pripravilo novo, dvoletno podaljšanje, sedaj čakajo le še na odločitev Valentina, ali bo še nadaljeval z dirkanjem na najvišjem nivoju tudi po prihodnji sezoni. 

 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (97)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

motorist_mb
06. 11. 2017 08.16
-5
Z to Yamaho tak potegnil max...drugo leto bo bolše!
McGuinness
06. 11. 2017 06.21
+3
Tu ni bilo niti kaj za priznati. Če le nisi totalno zaslepljen z njim in rumeno barvo, potem ti je kristalno jasno da ni bil v igri za naslov prvaka!!
LOL93
06. 11. 2017 13.05
-4
ej ej rosi je biv vodili v prvenstvu po treh dirkah a se kdo spovne kako so se rumenki nasajali takrat ahhahahahaha
CrushLow
05. 11. 2017 22.15
+7
eni in isti pavijani se torpedirate med sabo ... prav uzitek vas je prebirat ... hahahah s4l4b4jz4rji :)
PS2Xministri
05. 11. 2017 15.15
-2
VALENCIJA 12.11.2017 OB TEM ČASU BO ŽE DOVI SLAVIL......BRAVO DUČE.
careizavogala
05. 11. 2017 16.22
+10
tako je, slavil bo svoje drugo mesto v skupnem seštevku moto GP in z vsem spoštovanjem čestital za zasluženo zmago v skupnem seštevku moto GP Marku Markezu.
PS2Xministri
05. 11. 2017 19.13
-1
CARE...je možno da Mark ostane brez?????vse je še odprto počaj do nedelje.
careizavogala
05. 11. 2017 19.44
+8
Seveda je možno ampak tudi ti si malo pohitel pri napovedi. Predvsem je pomembno, da se vse dobro konča za vse dirkače.
CrushLow
05. 11. 2017 22.13
-1
crushlow ga bo torpediral ... dovi bo zmagal .... evo ti idealen scenarij :D
iga_biba
05. 11. 2017 13.30
+8
Pač deveto leto BREZ naslova. Kdaj je že bil svetovni prvak?
Nightyfly
05. 11. 2017 12.34
-13
Marcquez 04.11.2017 21:09:38 -5 3 8 night a ti misliš da je Honda najboljša? ja verjetno res sicer ne bi ropotal tega....priznaj pač da je Marquez najboljši dirkač kljub supermočni konkurenci .......................... vi vidite kaksno supermocno konkurenco ? Ta je samo plod vase domisljije ..Saj veste dobro , da niste strokovnjak v ocenjevanju sposobnosti ,ki jo izkazuje nek dirkac glede na value-motor /dirkac , tak komplet je sele konkurenca nekemu drugemu kompletu ,(dpet motor /dirkac ) .Je tako ? Torej na cem slonijo vase trditve ? Ce ste bil pozoren se izogibam izkazovanju neke relevantne ocene kar se tice MM , sem pa zato bolj ekspliciten in radodaren v ocenjevanju bolida Honde , ki nudi vec oprijemljivih podatkov . Zakaj ocenjujem raje Rossija in mu pripisujem vecjo tezo v tem razredu motosporta ? Zato ,ker je ta mojster dosegel se enkrat vec zmag kot mali Markec , njegova karizma je neprimerno vecja v svetu , naredil je verjetno 3x vec kilometrov in ima ogromno zalogo izkusenj v svojem nahrbtniku . Jasno pa je , da team Yamaha ne asisitira dirkacema kot bi lahko , vse skupaj je splet okoliscin ,ki oba dirkaca sili v neverjetno sinusoidno gibanje uspehov ,kar pa ne prinasa ne zadovoljstva -ne tock ,oz .uspehov . Ravno zaradi taega vam , dragi forumas Marquez ne moram pritditi in potrditi teze , da je MM najboljsi dirkac .JJe pa res , da mu je uspelo zbrati najvec tock do sedaj , da pa lahko govorimo o neki supremaciji -aa , tega pa ne morem potrditi . Ravno zato sem mnenja , da bi moral MM zamenjati znamko bolida in sprejeti izziv . Ne vem kdaj ga bo v to preprical njegov lastni Jaz , ce je res pravi Sampion . Slej ko prej se mu bo to vprasanje postavilo pred nos . Bomo videli .
Melaj
05. 11. 2017 12.51
+13
Nightyfly - Glede konkurence in tvojega mnenja o njej, se ne strinjam s tabo. Danes in prav ta trenutek imamo konkurenco, kot že dolgo ne. Bom rahlo provokativno omenil, da je krebko močnejša od tiste, ki smo ji bili priča v začetku stoletja..tisočletja. Glede števila zmag in točk, pa se mi ne zdi primerno Marcu kar koli očitat. In ti ga primerjaš z dirkačem, ki je že v srednjih letih in je imel priložnost že vse najboljše pokazat iz sebe. Naj te opomnim, da je Marc rojen leta 1993..torej? In ga vrhunec kariere šele čaka. Pomembno je tudi dejstvo, da so najboljša leta dirkača do nekje 33 ali 35 leta. In prav to dejstvo, da Rossi že od svojega 30 ni podoben sebi..kakeršen je bil prej. To dejstvo ne prepriča, da je bilo delo v začetku stoletja težko. Kar pa je dosegel Rossi, je nesporno zaslužil. To je bil njegov čas, za sotekmovalce, ki jih je imel, ni on kriv in je bil pač boljši. Ne glede na motocikel..znamko in podobno. Toda danes je vse drugače. Danes je važno kakšen motocikel voziš in je važna vsaka točka. Konkurenca narekuje tak tempo. Kot je zadnjič Rossi izjavil, ali se vrži po hiši..ali zapusti dirkanje.
Nightyfly
06. 11. 2017 14.32
-1
melaj , sem pricakoval tak vas odgovor . Pa je relevanten ? Na podlagi kasnih in katerih parametrov sloni , da lahko konkurenco merite kar tako ad -hoc ? Vse je relativno .Naj napisem bolj jasno .Ze same gume ,brez ostalih dejavnikov v zadnjih letih preklemano mesajo strene vsem mostvom .Enim vec enim manj , glede na to kako se sama konfiguracija bolida odziva na kvaliteto ,ce tako recem gum . Zato je o konkurenci skoraj nesmiselno govoriti ,ker imamo razlicne zmagovalce , v razlicnih pogojih dirkanja ,to pa pomeni , da ne mores pripisati nekomu svetnistvo ,niti neznanje . Zato sem tudi pazljivo napisal, da se sposobnost nekeha dirkaca presodi skozi dolgo obdobje in ne sm+amo na podlagi ene sezone ali dveh . In prav zaradi tega pisem ,da naj MM zamenja znamko motorja . Ravno zaradi teh paremetrov o katerih sem pisal ze v prejsnjem spisu . Verjamem tudi , da vam in ostalim to ne gre po zelodcu dol in boste vedno nasli nekaj ........ no pa lep dan .(no , oba dobro veva kaj mori vse vas . Jaz ne opevam vasega idola ,sem tudi napisal zakaj , spostujem pa njegovo voznjo . Moj idoll, ce lahko tako recem je drugi ,in jasno navijam zanj .Verjetno ni kaj narobe a ne !
CevNorc
06. 11. 2017 14.46
+1
Ti spoštuješ vožnjo Marca? Pa komu lažeš upokojenec? Mali Markec, skače Marko skače, Marko dela potičke,..... Če pa kdo po Rossiju udari, pa se začnejo tožbe, mi domov dobivamo plave kuverte iz male ulice, itn. Odrasti ata froc.
Melaj
06. 11. 2017 15.59
+0
Nightyfly - žal je zate že pozno, da bi dojemal in razumel stvari, takšne kot so. Čustva ti ne dovolijo pravilno presojat. Nič ni narobe s tem. Si pa popolnoma neprimeren za to, da bi ocenjeval konkurenco Valentina danes ali nekoč. Iz navedenega razloga..čustva do vsega ti to ne dovolijo. Pri vsaki stvari lahko in je tudi prav..človeka vodi strast do nečesa. Pravi človek, ki to razumno oceni, pa ne sme preveč padat na take vplive. Kdor gleda na dirke nepristransko, realno in zrelo, ve, kaj je prav in kaj ne.
Melaj
05. 11. 2017 11.05
+7
24ur - rad bi vas spomnil, da je čez nekaj dni dirkaški vikend, ki nam bo razkril motociklističnega prvaka v elitnem razredu. Lepo bi bilo, da postrežete z kakšnim novejšim člankom, ki se navezuje predvsem na kandidata za naslov in mogoče morebitne novosti. Zgodovino in statistiko pa ni treba ponavljat, ker jo poznamo!
ehjaehja
05. 11. 2017 06.14
+7
na lahko se daste na trepalnice,pa rossi še vedno ne bo osvojil naslova tako pač je,rossi je zgodovina,markez pa prihodnost moto gpja
CevNorc
05. 11. 2017 10.09
-3
Marc Marquez je navijač tvojega največjega sovražnika FC Barcelone. Samo v vednost.
Melaj
04. 11. 2017 19.06
+4
Nightyfly - mogoče te moti, ker pri HRC odnosi delujejo kot je treba. Mogoče pa to, da se še niso začele graditi pregrade in stene. Samo ti veš, kaj te moti. Ne skrbi za Marca, bo še nekaj za Hondo oddelal. Če pa se ponudi priložnost in bo motivacija, se bo odločil za prestop brez tvojega svetovanja. Ti se drži svojih in ostale pusti delat in živet po svoje. Če pa te je kdo razočaral in ne zadovoljuje tvoje potrebe in pričakovanja, se z njim zmeni!
Mohiito
04. 11. 2017 20.19
-4
Za muhco-kolerika se že spet ponavlja lanska sezona polna frustracij, ko bi najraje s svojimi veleumnimi komentarji krojil zaključek sezone, pa počakajmo še ne 7dni in po tem bo poniknil v pozabo za kar nekaj časa in z njim bo odhajal proti sončnemu zahodu z roko v roki še kakšna mavrično sorodna duša in srečno bodo živeli v svojem svetu.
Nightyfly
04. 11. 2017 18.15
-4
Mogoce se bo pa Marko skace razkuril in se odzval na vedno vec pozivov naj zamenja ropotuljico ,pardon sedez . Zdaj ima Ducati ze skoraj popoln motor ,Suzuki tudi ni dalec .Lahko bi se preizkusil in se smelo podal v novo avanturo .Baje je cudezni decek in bi te mopede z lahkoto spravil do naslova .Je tako ? Se Jorgu ni preostalo drugega kot ,da se poda v neznano ,ceprav je bil Ducati ze zmagovit , saj sta Iann in Dovi nanizala nekaj zmag v 2016 .Torej ......korajzno markec !!!
Nightyfly
04. 11. 2017 18.18
-2
Sicer pa .......... se 2 padca v letosnji sezoni in bo dosegel rekord Stonerja z 27 padci ene sezone . Korajzno markec , tudi to bo Honda pozrla . Vse za to , da doseze in preseze prestol Yamahe in dvojec Agostini , Rossi . .
Uporabnik1110355
04. 11. 2017 18.23
-2
Nighty, pejt unmaknit avto ker si zaparkiral soseda.
Kosmatinc
04. 11. 2017 19.23
-2
Haha spomni se tvojega idola Rosija,ko se hvalil kako bo porihatal Ducatija,ja uničil ga je in rep med noge pa ušel,sedaj se lepo vidi kako razvija Yamaho,ko odšel Lorenzo
CevNorc
05. 11. 2017 09.46
+2
Nightyfly, je izobražen upokojenec, ki ostalim velikokrat predava o pravopisju. A sam ne zna vejice in pike pravilno zapisati. Črna komedija.
Nightyfly
04. 11. 2017 18.09
+1
Le kaj se bo zgodilo s tem forumom , to stranjo , ce VR podpise se dvoletno pogodbo ,ki mu jo Yamaha ponuja ? Se bo vzgala ? Poleg tega ima ze 2 mostvi v nizjih kategorijah . Vse rumeno .Ze tako skace Marko skace ,kaj bo sele potem !
Melaj
04. 11. 2017 19.10
-1
Nightyfly - če bi ti skakal, ko je bil čas, bi danes bil zaposlen z življenskimi stvarmi in se pri 60 plus ne bi obnašal, kot otrok!
hardwear
04. 11. 2017 20.31
-6
Hahahahaha......njegov idol je na enaki poti
iga_biba
04. 11. 2017 17.05
-3
Ja, ja. Stara zgodba. Vsi in vse drugo je krivo, samo on ne. Med tem pa drugi DIRKAJO.
NoExit
04. 11. 2017 17.04
+13
Joker bo tudi prvak v uničenih motorjih ...je že .
PS2Xministri
04. 11. 2017 15.38
+1
M.M še en teden do razočaranja....zna pa mu Lorenzo pomagati.
PS2Xministri
04. 11. 2017 16.51
+11
brihta v čem vidiš sovražni govor?????moja prognoza je takšna ti si pa kravžljaj možganćke.
Noki
04. 11. 2017 17.29
-3
PS2Xministri
04. 11. 2017 17.43
+6
jaz bom stavil in sem že tudi dobil in izgubil....samo ti me obtožuješ za sovražni govor...ja Mirko obstaja samo jaz sem Si---...mimogrede.
Nightyfly
04. 11. 2017 18.05
+7
elobowolf , ne morete obesati tistega kar pocenjate vi nekomu drugemu . Kot je zelo jasno vidno in evidentno ,nas se nekaj kar lepo posteno oklepa svojega nicka -to pa pomeni , da za njim stojimo z vso odgovornostjo .V dobrem in slabem . Kaj pa vi ?
Nightyfly
04. 11. 2017 18.11
+8
PS-2Xministri........ nislis , da bo Jorg pomahal Markotu ? Hm mm, ne vem , mora malo nase paziti ,ker je Dovi veliko boljsi . No ja , vse je mogoce .
PS2Xministri
04. 11. 2017 18.33
+7
Nightyfly...ne to je bila bolj provokacija za 2015.. saj bi Mark po znanem obešalniku ki ga je prakticiral na Rossiju.. potreboval sedaj pomoč od Lorenza.
CevNorc
05. 11. 2017 09.49
-3
Žalitve, laži in napihovanje, to so odlike najbogatejšega in najbolj izobraženega upokojenca tu.
jezdiimir
03. 11. 2017 21.22
-2
Še vedno se zasleplenci s španskimi dirkači tukaj preveč ukvarjajo z Dr. Rossijem in njihovimi zvestimi privrženci, težava pa je njihov idol ki ima osnovne težave z motoriko pri upravljanju motocikla. Honda je prva v svetu razvila sistem ki ohranja ravnotežje imenuje se "Riding Assist". V ta projekt so bili primorani saj jim je Markec ob tla zmetal vse motocikle na katere se je usedel, znano je da je eden tistih voznikov ki ima največ problemov z ravnotežjem in obvladovanjem motorja, res pa je tudi to, da ima daleč najmočnejši motor v karavani, moč mu priperajo celo na daljavo... Zdej samo upam da se ne bodo spet vžigal tisti ki spremljajo motoGP od včeraj in ki imajo po večini težavo sprejet realno in konstruktivno komentiranje motoGPja...hehehe
Noki
03. 11. 2017 21.24
-5
MaunelNeuer
03. 11. 2017 22.31
-5
jezdo ko boš ti fural tak kot fura Marquez boš lahk sam sebe vikal....ne nikoli ne boš zato pa komentiraš bedarije oz si nevoščljivec-tvoj dohtar že 8 let ni prval tudi kadar španski mojster še ni dirkal med elito
hardwear
04. 11. 2017 08.39
-9
Nightyfly
04. 11. 2017 10.18
+1
markez ,,,,,, vse kar je je to , da nemocno opletate z jezikom in nic ne poveste .Tako kot ne tudi vasi kompanjoni . Kot sem ze rekel , Marko skace bo postal boljsi dirkac ko se bo spoprijel z razlicnimi motorji . Zdaj pocenja eno tew isto .Kot da bi na bikoborbah v njegovi domovini en matador ,oz. se bolje -pikador spikal kar naprej enega in edinega bika . Naj se spopade se s kaksnim , se vam ne zdi ? Ah , mogoce pa ne veste o cem govorim ,ker vam ne nese tako dalec .Povem po domace? Naj menja moped , da bomo videli kaj bo naredil na drugih biciklnih ,misljeno -dvokolesih ! Z ropotuljo , da ne bo nesporazuma in boste razumeli o cem pisem .
hardwear
04. 11. 2017 10.22
-5
Evo oglasila se je matica flajer in zdaj se caka trota jebmirća ,da osemeni matico.....
MesOjediPinGvin
04. 11. 2017 10.38
+6
Melaj
04. 11. 2017 10.44
-5
Nightyfly - iste stvari ponavljaš. Ti zmanjkuje počasi domišljije in laži. Verjetno se tvoje menjave motociklov navezujejo na Rossijevo početje. Z vsem spoštovanjem do Rossije bom ponovil že napisano, da ti nisi njegova navijač in on tebe ne potrebuje! Pa še nekaj na kratko glede menjav: Rossi je zapustil Hondo zaradi nesoglasji z moštvom. Yamaho je zapustil zaradi nesoglasji in ločitveni sten, leta 2010 dominantnosti moštvenega kolega. Ducati je bila naslednja edina opcija. Zapustil je Ducatijevo moštvo, ker je spregledal, da nihče ni vsemogočen. In hvaležen je, da so ga pri Yamahi spet sprejeli (njegova izjava). To je na kratko. Si pa upam stavit, da bi v primeru nesoglasij tudi Marc zapustil HRC. Zakaj pa ne.
MaunelNeuer
04. 11. 2017 21.09
-4
night a ti misliš da je Honda najboljša? ja verjetno res sicer ne bi ropotal tega....priznaj pač da je Marquez najboljši dirkač kljub supermočni konkurenci
Noki
03. 11. 2017 21.17
-1
Kje ste zdaj vsi tisti,ki ste trdili, če si Rossi nebi zlomil noge (?), bi se boril za naslov. Še Rossi je priznal , da se tudi brez zloma noge ne bi boril za naslov, eh
THEdocktor
03. 11. 2017 21.21
+0
ti se nikol ne boš boril za nasčlov prvaka
Noki
03. 11. 2017 21.23
-5
MaunelNeuer
03. 11. 2017 22.32
-5
CevNorc
03. 11. 2017 18.15
-14
Zadnjič sem nekje prebral neko študijo, da ljudje ki na koncu vsakega stavka uporabljajo hahaha ali hehehe so prikrajšani z intelektom.....
hardwear
03. 11. 2017 18.44
-15
hardwear
03. 11. 2017 18.48
-14
Drgac je pa ta...hehehehe... iz Beavis & Butt-Head.....Mirko ze ve kaj je to...,drgace pa yt....
Nightyfly
04. 11. 2017 09.42
+4
najvsivedo.................. hehehehe , dober . Enkraten .
LudiJoža
03. 11. 2017 13.40
-2
Poznam nekaj teh 46 obsedencev. Vsem je skupno to, da niso prebrali še nobeme knjige v življenju, pa da bi s težavo našteli vseh 6 kontinentov...
disorderliness
03. 11. 2017 14.33
+13
Za koga navijajo tisti, ki ne znajo našteti vseh opisanih kontinentov?
LudiJoža
03. 11. 2017 19.23
-10
Sem mislil, da me bo kdo skusal popravit, da je 7 kontinentov, ce upostevamo, da sta evropa in azija dva. Ampak, kot sem že rekel... : )))
SnorkovSIN
03. 11. 2017 13.21
-18
Kdo te sili? Pejt raje furat trgovski voz pa bo. Jamračev ne rabimo
THEdocktor
03. 11. 2017 21.22
+6
Melaj
03. 11. 2017 12.46
-3
24ur.com - v motoGP prvenstvu so na vrhu lestvice dirkači, ki jih ne omenjate. In obračun za prvo mesto ter naslov prvaka je odprt in nedokončan. Mogoče bi kdaj omenili tudi dirkače moto2 in moto3, ki prihajajo. Jst osebno vidim prav njih kot največjo konkurenco MM93 v prihodnje. O Rossiju je bilo že dovolj napisano, dejte se malo potrudit!
hardwear
03. 11. 2017 12.50
-6
To bo pa tezka.....sami rumeni so tam k to pisejo
PS2Xministri
03. 11. 2017 12.54
+11
zakaj već mm93...potem bosta vidva pa še nekaj vajinih nickov samevala na portalu.
krnekilojz
03. 11. 2017 13.04
+9
softič se spet vžiga na članek ki se ga ne tiče. To ni članek o prevarantu mm ampak o legendi Rossiju.
hardwear
03. 11. 2017 13.05
-8