MotoGP

Rea se po VN Aragonije poslavlja

Alcaniz, 26. 09. 2012 10.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Jonathan Rea, ki je podpisal novo pogodbo s svojimi delodajalci v prvenstvu superbike, bo na dirki za VN Aragonije v razredu motoGP najbrž nastopil zadnjič, saj poškodovani dirkač Honde Casey Stoner že trka na vrata.

Jonathan Rea
Jonathan Rea FOTO: Repsol Honda

Severni Irec Jonathan Rea je z moštvom Honda v prvenstvu superbike pogodbo podpisal do leta 2014, aktualni svetovni prvak Casey Stoner pa bo najverjetneje že nared za dirko za VN Japonske. To pomeni, da bo Rea na stezi v Aragonu nastopil še zadnjič med dirkaško elito. “Veselim se dirke. Testiranja novega RC213V v Aragonu so bila zelo uspešna, zato mi samozavestni ne manjka. Ob koncu testiranj sem se na motociklu zares počutil dobro. Verjamem, da se bom odrezal precej bolje kot v Misanu,'' je za crash.net povedal Rea, ki je v svojem krstnem nastopu v Misanu vknjižil osmo mesto.

“Steza v Aragonu ima zelo dolgo ravnino, kar je hondi pisano na kožo. Veselim se vnovičnega sodelovanja s Hondo in upam, da bom uspel unovčiti dosedanje izkušnje,” je še dodal Severni Irec.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

hiterkstrela
26. 09. 2012 14.07
+4
Stoner bo že najverjetneje nared za dirko v deželi tam doli..... Če se ne motim, je dežela tam doli avstralija, vmes pa so še motegi in sepang, oke. Se pravi, da bo nared dosti prej kot pa tam doli..... blablabla opet
hiterkstrela
26. 09. 2012 14.09
+5
Še koledarja dirk se vam nelubi pogledat študenteki..... Še 3 eure na uro vam nebi plačal..
lioon
26. 09. 2012 19.09
+1
Sej to je itak standard tuki....đabe se sekiraš :D