MotoGP

VIDEO: Pred začetkom dirkaškega vikenda zabava v Disneylandu

Pariz, 16. 05. 2013 19.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
M.F./B.C.
Komentarji
1

Motociklistična elita razreda motoGP je pripravljena na začetek dirkaškega konca tedna v Le Mansu, posamezniki pa so pred prvim prostim treningom odšli v zabaviščni park Disneyland in se neskončno zabavali.

Motociklistična karavana serije motoGP je zasedla Le Mans, kjer se s petkovimi prostimi treningi začenja dirkaški konec tedna za veliko nagrado Francije. Pred drugo evropsko dirko v letošnji sezoni pa so nekateri bivanje v Franciji izkoristili za obisk Disneylanda. Cal Crutchlow, Bradley Smith, Andrea Dovizioso, Randy de Puniet, Aleix Espargaro in dirkač razreda moto2 Pol Espargaro so preživeli zelo zabavno popoldne.

Andrea Dovizioso
Andrea Dovizioso FOTO: Reuters
Začeli so na vlaku smrt, nato so se ustavili pri RC racerju. "Bilo je zelo zabavno,'' je dejal Dovizioso. "Na vlaku smrti je vse skupaj močno spominjalo na hotelsko dvigalo, a vse skupaj je potekalo veliko hitreje. Zanimivo, enkratno, nepozabno.'' Podobno navdušeni so bili tudi drugi, večina med njimi pa je šele prvič v življenju obiskala Eurodisney.

"Prvič sem bil v pariškem Disneylandu. Vedno sem želel sem, ampak ni bilo prave priložnosti. Res aktivni počitek. Sploh dirkanje z avtomobilčki je bilo zelo zanimivo. Bitka med nami je bila izjemna. Zelo smo se zabavali in se ne nazadnje nekaj naučili – to kar počnemo z motorji, je v avtomobilčkih nemogoče,'' je dodal Crutchlow.

Pasica motoGP (Francija)
Pasica motoGP (Francija) FOTO:

SORODNI ČLANKI

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mitutoyo
16. 05. 2013 22.20
+1
a ni bil to včasih eurodisney ?