MotoGP

Počilo med dirkačema Yamahe: Lorenzo: 'Bil si preagresiven', Rossi: 'Vklopi televizor in poglej še enkrat'

Misano, 11. 09. 2016 17.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Po razburljivi dirki za VN San Marina v Misanu, kjer je prvo zmago v sezoni dosegel Dani Pedrosa, je počilo med obema dirkačema moštva Yamaha. Aktualni svetovni prvak Jorge Lorenzo je namreč Valentina Rossija obtožil preagresivnega prehitevanja, na kar se Italijan ni oziral in mu takoj vrnil.

Vzdušje v garaži Yamahe je očitno vse bolj napeto. Dirkača se nikakor ne razumeta več.
Vzdušje v garaži Yamahe je očitno vse bolj napeto. Dirkača se nikakor ne razumeta več. FOTO: AP
Dirkaški konec tedna v Misanu je okronal še osmega različnega zmagovalca v letošnji sezoni in osmega različnega na zadnjih osmih dirkah v svetovnem prvenstvu. Dani Pedrosa je presenetil vse favorite in s fantastično vožnjo zmagal na VN San Marina. Drugo mesto je na koncu osvojil ljubljenec domačega občinstva Valentino Rossi, tretje pa aktualni svetovni prvak Jorge Lorenzo. In prav oba dirkača moštva Movistar Yamaha sta bila vpletena v ostro vojno besed na tiskovni konferenci po končani dirki. Lorenzo je namreč obtožil devetkratnega svetovnega prvaka, da je bil prehitevanje Italijana v drugem krogu dirke preagresivno in da bi lahko posledično oba dirkača padla in odstopila. Rossi mu ni ostal dolžan in mu takoj vrnil, da Španec sam večkrat agresivno prehiti konkurente in tudi drugi dirkači v karavani ne opravljajo varnih prehitevanj. Razplamtela se je ostra debata med velikima rivaloma.

"Lahko imate svoje mnenje, toda moje je takšno, da je bilo Rossijevo prehitevanje preagresivno. Ni mu bilo potrebno prehitevati na tem mestu, toda saj veste, kakšen je njegov slog vožnje. Ostali dirkači prehitevajo veliko bolj čisto," je dejal Španec, kar je takoj nasmejalo Rossija in še bolj ujezilo Lorenza, ki je nadaljeval. Debata med dirkačema je potekala z naslednjimi besedami.

Jorge Lorenzo in Valentino Rossi sta se na tisokovni konferenci po dirki v Misanu zapletla v ostro besedno vojno.
Jorge Lorenzo in Valentino Rossi sta se na tisokovni konferenci po dirki v Misanu zapletla v ostro besedno vojno. FOTO: motoGP

Lorenzo: "Govorim resnico. Ne veš tega?"
Rossi: "Ne, ne, ne. Vzemi si čas, vklopi televizor in poglej še enkrat."
Lorenzo: "Če ne bi jaz takoj zravnal motocikla, bi padla - bi jaz padel. Mogoče ti ne bi padel, a jaz bi zagotovo."
Rossi: "To ni res. Ne vem, kaj ti naj še rečem. Marc Marquez je tako prehiteval v Silverstonu vsaj desetkrat. To, kar govoriš, ni resnica."
Lorenzo: "Takšno je moje mnenje."
Rossi: "Tudi ti vselej prehitevaš agresivno, tudi mene si že."
Lorenzo: "Kdaj? To je moje mnenje. Vodstvo dirke bo imelo svoje mnenje. Danes je bil boljši in hitrejši od mene in prej ali slej bi me prehitel. Ne vem, zakaj je moral opraviti tako agresiven manever in me prehiteti. Tako ali tako bo imel drugačno mnenje."
Rossi: "Kakorkoli, jaz se ne strinjam."

Tako je potekala debata med moštvenima kolegoma v vrstah Yamahe, ki bo zagotovo ujezila vodstvo moštva. Do konca sezone je zgolj še pet dirk in napetost v razredu motoGP vse bolj narašča. Znova pa sta v središču pozornosti Rossi in Lorenzo, ki sta se že v zaključku lanske sezone krčevito borila za naslov prvaka, na koncu pa je slavil Lorenzo. V letošnji sezoni je v nekoliko boljšem položaju Italijan, ki je drugi v skupnem seštevku in ima za vodilnim Marquezom 43 točk zaostanka, Lorenzo zaostaja še za dodatnih 18.
 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (317)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bcaaa
14. 09. 2016 11.37
+2
kako lepo je videti, da je tu še ena sezona, ko Rossi na istem materialu iz dirke v dirko matira Lorenza..vse izgleda tako enostavno, narejeno z levo roko...bravo stric :)
paulista
14. 09. 2016 12.12
-1
bravo stric sezono si začel z -7 v zmagah proti Lorenzu, sedaj si na -8 in sezone še ni konec NEPRECENLJIVO
HelenaTrojanska
13. 09. 2016 20.15
+15
Hm, ... že vnaprej se opravičujem, če je kdo kaj podobnega mojemu mnenju že napisal, ampak res se mi ne da vsega brati, kar je tukaj "izlitega". Moje mnenje, ker ga pač lahko izrazim, je naslednje: vsi tile dirkači so vesoljci. Vsi obvladajo tehniko vožnje v nulo. Ampak mi se najbolj ukvarjamo seveda s tistimi pri vehu, ki pa se ukvarjajo predvsem sami s seboj. Da se greš tale šport, moraš biti že v osnovi "premaknjen". Pri vseh udarja ven nabildan ego (brez tega itak nimajo kaj iskati v tem brutalnem športu), pri enih bolj pogosto, pri drugih manj. V zelo različnih oblikah. Rossi je stari lisjak, ki mu ni para. Lorenzo ima težave sam s seboj, je prepotenten, zamerljiv in predvsem jezen, da bi (zadnje čase) Rossija najraje pojedel. V mladih letih je sovražil Pedroso (če se kdo tega še spomni). Svoje dodaja Marquez, ki postaja vedno večji lisjak, pod krinko deškega, naivnega smehljaja in nedolžnega izraza na faci. Na trenutke zna biti prav potuhnjen. Pa je recept tukaj: za razpravljanje, komentiranje, ugibanje in predvsem pozornost po celem svetu. Povsod v moto usmerjenem svetu imajo zagarantirano pozornost. In s tem vlagatelje, sponzorje, ... denar, denar, denar. Mi pa, po forumih in raznih medijih, zlivamo žolč drug po drugem, včasih brez trohice kritičnosti do samih sebe. Jasno; simpatije do določenega dirkača prevladajo nad trezno presojo. Svoje doda še anonimnost za tipkovnico, pa imamo čorbo. Kdo je dober, najboljši, najnajnajboljši? Kdo je luzer, kdo kojica, kdo "pojma nima", ... mimogrede, kako je sploh možno, da v tem vesoljskem dogajanju sploh obstaja nekdo, ki nima pojma? Zame je največji Rossi. Zadnja leta predvsem zaradi neverjetne motivacije. Tisti, ki vozimo motorje bolj azumemo, kaj pomeni pri 37-ih letih tekmovati na tako vrhunskem nivoju! Za nekoga drugega je največji car Lorenzo. Za tretjega npr. Redding. Nisem pristaš besednih izlivov ne v eno, ne v drugo smer. Navijam za Rossija od njegove prve dirke in bom vse dokler ne bo zaključil tekmovalne poti. Ga pa ne kujem v nebo. Navijam pa zanj, ko mu gre dobro in ko mu gre slabo. Stoner (ko je še dirkal) ali Lorenzo - oba mi gresta konkretno na jetra, ampak se mi zdi pod čast, da bi iz njiju delala navadna loleka, saj sta oba vrhunska pilota. Preveč rada imam ta šport, da bi si to dovolila. Seveda pa - vsak po svoje. :)
paulista
14. 09. 2016 12.09
+0
Helena mi je zelo lepo ime, da mi je biti trojanski kraljevič Paris, bi te kr odpeljal v Trojo, no sem realen ti Parisa vidiš v Rossiju:-)
Nightyfly
14. 09. 2016 13.51
+0
Uporabnik1046796
13. 09. 2016 19.51
+4
Kaksno sporno prehitevanje??! Rossi ga je doktoriral z manevrom in na cisto prehitel! :)
paulista
13. 09. 2016 12.49
-1
ne sekirajte se preveč glede tega, mogoče pa bosta čez par let še prijatelja...tudi če Rossi ne bo imel več zmag od njega na istem mamterialu oziroma več zmag na Ducatiju v dveh letih :-)
kraljevski
13. 09. 2016 13.15
+0
paulista
13. 09. 2016 13.41
+2
ne vem bomo videli, bolj kot je Rossija tedaj ga skoraj ne more
kraljevski
13. 09. 2016 14.01
+2
PoliceNo1
13. 09. 2016 10.03
+1
Res nekoliko posiljen manever Rossija. So pa oba na konferenci sprovociral. Lorenzo ima tukaj pač prav.
GoldenEye
13. 09. 2016 10.20
+0
To je čisto prehitevanje. Če dirkač nebi smel prehitevat bi se dirki reklo šola varne vožnje.
PoliceNo1
13. 09. 2016 10.59
+3
Lorenzo je rekel, da je bil Rossi itak hitrejši in bi ga pač prehitel kasneje. Pod črto, iz muhe delajo slona. Lorenzo je med vrsticami povedal, da naj novinar ne sprašuje takih bedarij. Skregana sta pa nič bolj kot prej
bcaaa
14. 09. 2016 11.34
+1
in kako če Vle vohat že v začetku dirke, da bo celo dirko hitrejši? začu
Nightyfly
12. 09. 2016 20.27
-5
JackSparovvw93 12.09.2016 16:04:06 1 2 1 Ker raznorazni @Negnjavimizrossijem in Profesormarcki vam niti ne pridejo tolk do živega kot jaz, ki vas čas posla postavim na realna tla. Sorry, ampak presedate mi s tem poveličevanjem navadnega smrtnika v božanstvo.************************ooooooooooooo , vidim , da vas moti moje pisanje , moja presenca tu na forumu . Ste mogoce videl clovesko koreografijo, liturgijo (hehe ) dirkalisca v Misanu ? Ste videl kaj pomeni pripadnost necemu ali nekomu ? Me cisto nic ne briga kaj vi pisete ali kaj si mislite . Kot tudi ne ,ali mi zgoraj omenjena prideta do zivega ali ne . Koliko pa i postavite mene na realna tla ---hahahah , tu bi vam pa rad odgovoril v stilu Valeta ,ki je soseda na konferenci vprasal ---- poslusaj ,kako se ze rece v anglescini - va fan culo !!!! No , dajte si to prevesti . Glejte Sparowcek , dokler bo na tem forumu oz. v Sloveniji vsaj toliko olike ,da bodo ljudje spostovali slednjega ,se bom potrudil ,da bom kaj napisal in z dobrimi ljudmi izmenjal mnenja . S takimi kot ste vi nocem imeti opravka ,ker unicujete zdravo jedro komuniciranja . Uredniska politika postavlja pogoje . Toda to je precej ohlapna prerogativa . Vi ,kot naravni disturbator vsega kar je sprejemljivo , krsite moralno eticne norme ,ki so v druzbi in sluzijo obcevanju med ljudmi . Za vas so ,izgleda tako, postulati normalnega obnasanja spanska vas , . ****kar pa se tice boga , smrtnika in podobno - sem ateist , zato bogov ne priznavam , hmmmm vse mi disi po tem , da nekdo iz vase sfere ni postal prav to . Kolikor vem, zvesto navijanje za nekoga se ni kaznivo dejanje . Sumim pa , da bi bil vi zelo dober paznik v kaknem zaporu . . Zal Jaka , pri meni niste uspel ....hahaha .Poglejte si se enkrat morje rumenih zastav v Misanu . Verjetno se zdaj tresete z glavo , ker vam ni jasno ,da ne morete spraviti 100 000 zstav v glavo . Pa drugic - jaka .
Simoni?
12. 09. 2016 22.35
+7
Julij Cezar
12. 09. 2016 19.44
+13
Kaj ta Lorenzo spet jamra, če pa je tole prehitavenje bilo agresivno pol pa res ne vem več kaj še dela v tem športu.
ales103
12. 09. 2016 21.37
+8
če je to agresivno nej gre pa raj štrikat...
peglezn
12. 09. 2016 19.11
+15
kak pussić je tale Lorenzo... Rossi in Marquez tega ne bi nikoli izjavila. Lahko je vesel, da ni spet dež padal...
Baletka
12. 09. 2016 19.17
+8
pri ducatiju so že začel dogovore, da bi lorenzo v drugi sezoni v primeru dežja, se vozil z novim 4kolesnikom.. hhhhhh
BenBostrom
12. 09. 2016 19.20
+11
res je pussić,ki je po padcu v dežu in zlomljeno ključnico v petek,v nedeljo bil na startu...če je to pussić,potem so sami ramboti na tem svetu....meni je tudi antipatičen,ampak vseeno me ne motijo njegove izjave,...,dajo pa misliti,sploh pa če se enkrat vprašaš,kaj pa če vedno pove tako kot misli,...,in tudi geste nakaže tako kot misli,.....,torej na koncu je še edini poštenjak----da se prav razumemo,ni igralec kot seveda nekateri!!
bullitt
12. 09. 2016 19.46
-1
Semdoberr
12. 09. 2016 20.37
+8
BenBostrom: čestitam za napisano, saj to sem tudi jaz omenil in bil nagrajen z minusi in žaljivkami. Menim, da si vsi dirkači zaslužijo spoštovanje, tudi zadnji ..... in ne samo Rossi. Pravtako mislim, da smo ljudje različni: eni povedo na glas svoje mnenje in pokažejo slabo voljo, drugi pa igrajo in hinavijo. Vendar tega večini (žal vemo koga mislim), tega nočejo dojeti. In ko sem videl, da na raznih FB straneh pripopajo "kao objokanega" Lorenza in je to fotografija pred 3 teli (Assen - padec in poseg pol pa na štart) in se nad tem še naslajajo, se sprašujem, kakšni so ljudje in kakšno športno kulturo imajo.
HAILWOODmike
12. 09. 2016 20.48
+0
Ce si javna oseba se temu primerno obnasaj....
hajs
12. 09. 2016 22.48
+0
Evo to je njegovo bistvo..ampak večina ga noče dojeti
igornov
13. 09. 2016 11.27
+1
Ko že omenjate zlomljeno ključnico in kljub temu nastop na dirki, lahko povem, da sem imel čast gledati na Grobniku 1983 dirkača, ki je v petek padel in si zlomil roko. Dr. so mu vstavili ploščice in jih pritrdili s 14 vijaki. Možakar je odpeljal celotno dirko v 500 ccm razredu in osvojil, mislim da 7 mesto. Dirkač je žal že pokojni, ime mu je pa bilo Barry Sheen.
Nikiiy
12. 09. 2016 17.49
+0
Do gat je slekel Pedrosa MURKEŽA na enakem motorju..
riddier
12. 09. 2016 17.36
+3
Kar se tice prehitevanja je bilo sicer malo bol na grobo ampak useeno use u mejah normale ... podobno je pedrosa prehitel rossija .... tko da mislm da tuki lorenzo ne bi smel obsojati .... po drugi strani pa je bilo grdo od rossija da se takole umesava v komentar, kajti usak je imel moznost podati svoje videnje dirke ..... in svoje arogantno obnasanje je rossi v tem vikendu podkrepil se s kazanjem sredinca med prostim treningom .... tako obnasanje pa definitivno ni primerno za nekoga ki predstavlja idela za vecino moto naudusencev....
Baletka
12. 09. 2016 18.13
+6
grobo je zgledalo, ker ga lorenzo sploh ni opazu, potem pa v desno lovil linijo idealno.. pa je zgledalo grobo.. kaj a bi mogu rossi zabremzat, da bi lorenzo lah spet na linijo pršu? al kako si to predstavljate?
Semdoberr
12. 09. 2016 18.25
+3
CrushLow
12. 09. 2016 19.06
+2
nekdo kova Rossi si lahko marsikej prvosci ... medtem k teli mulci nimajo kej glsu povzdigvat ... a jasno :)
CrushLow
12. 09. 2016 19.08
+2
Lorenzo ga je opazu ... samo je treba mal pretiravat pa delat slona iz muhe ane ... cela DRAMA k se nic ne vrti okoli jokice ....
Simoni?
12. 09. 2016 15.46
+14
Rossi je legenda! Ronaldo in Messi v enem. Ko gre za spolno usmerjenost je podoben, a še veliko večji gej kot je to CR/7. Ko pa gre za "navdušenost" nad plačevanjem davkov, krepko prekaša še tako "pozabljivega" Messija. No, ja. Vmes, ko na dirkah ne brca nasprotnikov, je še kar soliden d(i)rkač.
Simoni?
12. 09. 2016 16.08
+12
Sem napisal kaj, kar ne bi bilo res? Njegova aroganca in srboritost ga bo stala še druge lovorike v dveh letih. Lani si je z nepotrebnim provociranjem Marquesa, dve dirki pred koncem močno zaloputnil vrata. Letos pa vljudno "prosi" Lorenza da naj pomaga Marquesu. Če se kaj spoznam na te reči, mislim da se bo to tudi zgodilo. Žal je v motošpotih tako: če nisi prvi je tako kot da te ni. V prihodnji sezoni bo doživel še eno razodetje. Lorenzo mu bo na stezi dokazal pokazal kaj zmore Ducati.
Baletka
12. 09. 2016 16.26
+7
lorenzo bo pokazal kaj zmore ducati? a si vidu kdaj lorenza sedet na čem drugem kot na yamahi, ki naj bi bil "popolen" motor? a si kdaj videl lorenza v džju zmagat? hahah nevem kje ti vidiš računico, da bo lorenzo kaj več pokazal na ducatiju.. sploh v prvi sezoni hahaha skor si tak optimist kot moj fotr, ki že 30let odkar sm na svetu igra loto, pa še vedno upa da bo zadel 7ico.. hahaha
Uporabnik1110355
12. 09. 2016 16.33
+12
Fenix, tvoj fotr ma očitno precej smole v lajfu...
Breder1805
12. 09. 2016 16.34
-7
Tonzin, vidim da o motociklizmu veš bolj malo oz. hudo hudo malo! Motociklizem je vse kaj drugega kot pa spolna usmerjenost ali davki!
Aquanaut
12. 09. 2016 17.18
+11
Takšna vojna zaradi bednega članka. HL bo mogoče kaj pokazal na Dučeju, mogoče pa tudi ne. Kako lahko trdiš-te in kvasite neumnosti. Mislim, da ste še fejst mladiči. Drugo leto bodo karte pomešaane na novo. Novi motorji, novi okvirji, nova aerodinamika. Letošnja sezona je pokazala, da je verjetno doba serijskih zmagovalcev precej mimo in da se prav vsi hudičevo dobro peljejo. Nekaj jih je ki so za 1% boljši
JackSparovvw93
12. 09. 2016 15.35
-6
Hm, takšna "predanost", no jaz bi to imenoval primitivna zaslepljenost ljudi z eno osebo, je v bistvu značilna za kulturno nerazvite narode, ki so na standardu iz 16. do 18. stoletja. Ker Italija le spada v G8 najrazvitejših držav, ne preostane druga razlaga, kot da so se za sektaško oboževanje tegale motorista odločili duševno zaostali in osebe z dna družbe. Te je seveda najlažje zmanipulirati in tako z malo truda ustvariti polne tribune46 rumenkarjev, ki bebavo mahajo z zastavicami. Tako je v bistvu med intelektualci dandanes biti Rossijev pristaš skoraj sramota, saj te nepristranski ljubitelji motošporta avtomatsko mečejo v isti koš s temi fanatiki. Da pa bi nekdo označeval mnenje te podivjane rumene horde za merodajno, pa je še večji nesmisel. Po domače povedano - tile "46 privrženci" bi pravgotovo huronsko ploskali, če bi njihov idol na poti do zmage ubil katerega od konkurentov, v primeru 93 in 99 pa bi celo priredili veliko slavje.
Baletka
12. 09. 2016 16.09
+3
ti imaš pomoje tam nekje 15let, nekaj malega zgodovine si se naučil,. ko ste mel dns vrjetno lih na urniku ane.. če bi pa realno pogledal.. rossi je skor USTVARU ta šport, vsaj kar je se gledanosti tiče.. 3/4 ljudi! sem prepričan.. še bolj sm pa prepričan da bo podobno kot s schumaherjem v formuli.. da ko se bo rossi poslovil.. jih bo vzel POLOVICO izpred ekrana, in vsaj 1/4 iz vsakega dirkališča.. pa rec kar hočeš.. ti si samo depresiven, ker ducatiju ne uspeva.. pa ker je še bolj negotovo kako bo ducati izgledal drugo leto z lorenzom.. definitivno lah z dobrim motorjem upate samo na čim manj dežja.. drugač se boste spet brisal pod nosom.. ŽALOSTNO A NE?? HA HA HA
Aquanaut
12. 09. 2016 17.28
+5
46 je poleg še nekaterih v tem športu večen, pa če je komu to všeč ali ne. Vsaka ekipa bi z njim podpisala TAKOJ. Tudi sam menim, da polovici upade zanimanje za moto GP in to zaradi razloga, ker so površni opazovalci in poznajo pač Rosija, slišali pa so mogoče še enega, max. dva. Da ima motor auspuh še mogoče vejo, kako pa se pelje pa ne več. In takšna jih je gotovo polovica.
Baletka
12. 09. 2016 18.52
+4
aquanaut.. veš smešno je edino to, da take mržnje do rossija na redkih portalih, kjer je omogočeno komentiranje kot tukaj skoraj ne zaznam.. tukaj pa taka primitivnost, da ji ni para.. brez njega definitivno ta šport nebi bil tako gledan, pa se lah požrejo vsi, ki ga hejtajo.. sej razumm, največ mržnje je ubistvu s strani teh, ki navijajo za ducati.. ko so tako UPAL, pa nč tut z rossijem.. zdej spet UPAJO.. pa dvomm da bo lorenzo kej več pokazal na ducatiju.. no.. po džju zih ne, razen če mu bodo sestavl 4kolesnika za deževne dirke hhhh
BenBostrom
12. 09. 2016 15.30
+15
Verjetno sem jaz eden redkih kateri dobro posluša Lorenzove izjave in jih potem poiskušam razumeti.Navsezadnje niti ni nič slabega rekel,povedal je svoje mnenje...in to počne vedno.Seveda zato izpade v marsikaterih očeh od jokica,komar itd,samo navsezadnje pismo tip je hiter,pa kakorkoli to zvenelo.Rossi ga je z smehom dobesedno "zabil",po eni strani tudi poniževal in mu segel v besedo...seveda sedaj se večina Lorenzu smeji,samo da sem jaz Rossi bi mogoče malce drugače odreagiral,kajti če želi Rossi naslov,mu bo Jorge še kako dobro prav prišel.Rossi je mravljica in sploh ne dvomim da ni sposoben Marca dohitet in tudi prehitet,ampak z tem posmehovanjem Jorgeta si prej škodo dela kot korist.......takole jaz to gledam...pa nisem navijač ne enega ne drugega,....,samo menim da mogoče si Rossi vseeno malce preveč dovoli v smislu nastopov na press konferencah...tisto na dirkališču je pesem zase......minusi welcome....to je samo moje mnenje
22-22
12. 09. 2016 16.05
-2
Lorenzo mu mora pomagati. Ne njemu, ampak Yamahi. Čeprav lahko mu dol visi, ker naslednje leto odhaja...
Baletka
12. 09. 2016 16.10
+2
hahah nagnali kot potepuškega psa? jack sparov.. sej ga dobite drugo leto v ducati.. kar že letos začni molit, da bo čim manj dežja,. hahah že tako ne bo lorenzo pasal na ducati kot ata na mamo.. kot se ducatijevi privrženci trenutno zbujate v mokrih sanjah.. HA HA HA
22-22
12. 09. 2016 16.54
+5
mah kaj ga osmeši. Pač je imel zanj neizrazit motor Ducati. upam, da bo Lorenzu bolje šlo. Caseyu pa kapo dol.
Baletka
12. 09. 2016 18.09
+1
če pa rossi šele drugo leto osvoji, ter lorenzo zmaga le enkrat, se bo na koncu vseeno smejal rossi.. tako da lepo prosm.. če če če če.. hahah edino dejstvo je, da je lorenzo na ducatiju neznanka, noben od vas ga še ni videl na drugem motorju, tko da lepo prosm.. jack.. pa vrjetn si sanjal, da bo na ducatiju prvo zmago dosegel v džju ane.. hhhh
Semdoberr
12. 09. 2016 18.33
+3
Res je: Lorenzo je povedal svoje mnenje. In Rossi se je začel smejati. Enostavno, če ima Lorenzo prav ali ne, obnašanje rossija je bilo žaljivo in arogantno. Tako kot na treningu s prstom. Vendar njemu, bogu, je vse dovoljeno in oproščeno. Kaj bi šele imeli tu za pisat, če bi gesto s prstom storil Lorenzo??? In ponavljanje lanskoletne zgodbe ne bo nikoli konca ravno s strani rossijevih navijčev. Priznat, da pa je sam sprovociral na tiskovni konferenci..... bognedej. Zdaj pa pristiskajte minuse, ni mi mar: rossi mi je antipatičen in je samo tip, kateri pred kamero igra, zadaj pa..............
jana46
13. 09. 2016 09.10
-1
Ja kaj pa naj se joka ob taki izjavi al kaj..... Valetov smeh in pogled Lorencota - neprecenljivo.
BenBostrom
13. 09. 2016 14.40
+2
Lahko bi recimo počakal da pove Jorge do konca in mu odgovoril da spoštuje njegovo mnenje in da je želel čimprej mimo in ni okleval,temveč takoj napadel...pika in bi bilo ok....ne pa smeh,"zabijanje",pa še naj "druge" pogleda...pač imamo različna mnenja.....Jorge v tem primeru ni nič blatil Rossija,samo povedal svoje mnenje in to 3x na glas povedal,pa še Rossiju lepo rekel da naj spoštuje njegovo mnenje....nobenega govora o kakšni nepravilnosti....
Semdoberr
13. 09. 2016 15.34
+3
BenBostrom: rossijevi navijači so slišali samo tisto, kar so želeli: Rosija. In za njih ima vedno prav, pa tudi če se posmehuje, sredinec kaže.......... Tega ne vidijo.
Aquanaut
13. 09. 2016 16.53
+1
Nisem gledal tiskovke in ne komentiram. Se pa strinjam, kot je eden že omenil, da HL pač pove, kar misli. Je bolj občutljiv in nima toliko napumpanega ega, kot nekateri ostali. Za lansko čelado se pa z njim strinjam, čeprav se mu eni zato posmehujejo in čelado hvalijo (mogoče samo zaradi cene). Sploh ne vem, kako se je lahko vozil s takšnim sh... Jaz se nisem mogel.
Semdoberr
13. 09. 2016 18.24
Baletka
12. 09. 2016 15.29
+7
moje mnenje je da je lorenzo sicer šou iz idealne linije in sploh ni opazil rossija, ko se je pripeljal po idealni liniji mimo njega.. in zaradi SVOJE napake, ko je zavil v idealno linijo, kjer je že bil HITREJŠI rossi.. je skoraj padel.. je res.. ampak on nebo priznal svoje napake, rossi je bil agresiven.. no no.. kot je rekel rossi, takšnih prehitevanj je bilo že prejšno dirko kar nekaj med njim in MM, pa ni nihče bil tako glasen po dirki!
Aquanaut
13. 09. 2016 16.54
Nightyfly
12. 09. 2016 15.02
-3
vrquarantasei 12.09.2016 11:09:06 0 2 2 ja nightyfly ne lazi vec in povej ze enkrat da je rossi najboljsi ker to vsi 99 in 93 vedo. nehaj lagat lp*****hehe , no ja ,lahko bi tudi tako napisal .Toda raje napisem na moj nacin , delo , torej zmage in dobre voznje raje prepustim majstru iz Tavullie .... jaz pa samo skromno komentiram . Saj niti ni kaj veliko komentirat .Ko clovek vidi dirko kot je bila vceraj in popolno predanost ljudi ,ostane bolj malo besed .In prav je tako .
JackSparovvw93
12. 09. 2016 15.40
+3
Najtlaj, ajd povej, koliko klicev, posredovanj in zvez je bilo potrebnih, da ti še dandanes lahko zlivaš svoje fanatične nebuloze po tem portalu? Ne bi me niti najmanj čudilo, če bi ti moral osebno dopotovati do Uredništva 24ur, da bi si preko poznanstev lahko zazihral neomejeno pisanje v tem "Rossi - Bog" stilu. In to dan za dnem. Da o donaciji sploh ne govorimo. Ker to pa gre že čez vse meje.
Semdoberr
12. 09. 2016 18.35
+1
Nightyfly
12. 09. 2016 14.58
-1
coctta 11.09.2016 21:33:38 24 30 6 Za tiste ki ste videli video.. Moram priznat da je Rossije smeh neprecenljiv ! Hahah :D***************in njegova spontanost . Vceraj je dobesedno rekel ,malo v sali malo zares ; .....k.....c , prav danes se je moral Dani zbuditi !!!
Nightyfly
12. 09. 2016 14.55
-3
lowman 12.09.2016 14:09:22 -2 2 Rossi the nurse, je večino svojih naslovov osvojil, ko ni imel resnega konkurenta!!!! ***********hudica , kako naj clovek sprejme vaso trditev ,kot kompliment ? Res ,da je zelo dober , toda se vedno ni bog ,ceprav navijam zanj . Kaj si je mislilo cca 100 000 ljudi vceraj ob pisti ste si pa lahko sam ogledal ,torej besede niso potrebne . To je nekaj neverjetnega in nevidnega kjerkoli drugje . Prav tako kot ti navijaci na pisti razmislja vecina ljudi v Italiji .
22-22
12. 09. 2016 15.00
+3
ja pa Federer ni imel konkurence, pa Schumacher je ni imel, niti Jordan. Un je tenis špilal sam, Rossi se je po stezi priganjal s Hondo ostali pa s štirkami, Schumacher s Ferrarijem ostali z yugoti.....
lowman
12. 09. 2016 19.39
Rossi ima toliko veze z hondo, kot ti s pametjo.
Bronxtar
12. 09. 2016 21.09
Lowman kje pa je vozo rossi od 2001-2003 ? Bedak
22-22
13. 09. 2016 08.55
lowman Rossi je bil svetovni prvak z Hondo. Nekoč.
primoyde
12. 09. 2016 14.29
+24
matr mi je ta Lorenzo zoprn in antipatičn da bom drisko dobu!!! Cmera....
gov46
12. 09. 2016 14.24
+8
kdo vsaj zadnjih recmo deset let spremlja motogp ve in vidi kdo je pravi dirkac. lorenzo ze ni pravi dirkac skoz neki izgovori za slabe razultate samo on ni nikol kriv. ka se tice marka pa pedrose pa se ve da honda vse vlaga v marka, ampak ocitno ne vidijo pr hondi da jim je najvec pri razvoju pomagal pedrosa, pa naj se kdo rece da je honda slab motor, ima slabse pospeške kot yamaha ima pa vecjo koncno kot yamaha.
k53e
12. 09. 2016 15.17
+1
pardon, ampak letos nima večje končne hitrosti, ker so omejili. Imajo limit. Lahko na uradni strani motoGP vse pogledaš.
Aquanaut
13. 09. 2016 16.57
MM je za Hondo tržna znamka, za Repsol pa Dani. In eden od pogojev Repsola je Dani v ekipi. That's all about.
PeRo71
12. 09. 2016 14.04
+8
Ta pa zmeraj nekaj najde...