MotoGP

Pedrosa bo nastopil že v Katarju!

Losail, 08. 04. 2009 08.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
S.K. / K.A.
Komentarji
6

Dirkač Hondine tovarniške ekipe v razredu motoGP je na svojem blogu na spletni strani glavnega pokrovitelja japonskega moštva potrdil, da bo dirkal že ta konec tedna na uvodni nočni dirki v Katarju.

Dani Pedrosa bo po več kot petih tednih znova sedel na svojo hondo.
Dani Pedrosa bo po več kot petih tednih znova sedel na svojo hondo. FOTO: Reuters

Dani Pedrosa je v izjavi zapisal: "Odločil sem se tako rekoč v zadnjem trenutku in medtem ko boste brali naslednje vrstice, bom že na letalu za Katar, kjer se bom pridružil ekipi in upam, da bom z ostalimi nastopil že na prostih treningih," je veselo novico svojim zvestim navijačem sporočil nekdanji svetovni prvak v 250-kubičnem razredu.

„Za menoj je precej naporna zima in jasno je, da se pred novo sezono nisem pripravljal, tako kot bi si sam želel. Moje okrevanje po operaciji dobro poteka, lahko bi rekel, da celo nekoliko hitreje, kot sem sam pričakoval.“

Španec je že 7. marca ob odpustitvi iz bolnišnice napovedal nastop na prvi dirki.
Španec je že 7. marca ob odpustitvi iz bolnišnice napovedal nastop na prvi dirki. FOTO: Reuters


Španec je na testiranjih v Sepangu grdo padel in obnovil poškodbe na levi roki in nogi, zaradi česar je moral na opreracijo, na kateri so mu v zapestje vstavili vijak iz titana in presadili kožo na levem kolenu. Tako je moral izpustiti zadnja testiranja v Jerezu, ki bo tudi gostil tretjo letošnjo preizkušnjo svetovnega motociklističnega prvenstva v začetku maja.


Čeprav je rehabilitacija potekala zelo uspešno, ima Pedrosa še nekaj težav z gibljivostjo noge, a sam meni, da ga to ne bo oviralo pri dirkanju.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

KennyJR
09. 04. 2009 12.55
nejcg85 kaj mogoče ni bilo v sepangu?
raul67
09. 04. 2009 10.43
"sam meni, da ga to ne bo oviralo pri dirkanju." - haj pri dirkanju mogoče res ne - sam če se spet razkanta kot mu je to v navadi... Upam da mu že na 1. dirki rata vsaj blizu najboljšim...
85nejc
08. 04. 2009 19.09
v sepangu ? hm nevem če bo čist držal naporna noč a :S
KennyJR
08. 04. 2009 15.11
hum na prvi dirki mogoče, drugač pa dovi nima šans proti daniju, medtem ko bodo ostali verjetno meli mal prednosti v materialu (honda spet navdušuje), ampak dani je pač mojster in mislm da bi lahko že na prvi dirki posegu po stopničkah, če ga le poškodba nebo preveč ovirala ;)
CevNorc
08. 04. 2009 11.45
Dovi Stoner Rossi in Lorenzo ga bodo nascal k mačka
Sonyboy
08. 04. 2009 10.19
sem vesel :D zato da ga bo lahk rossi nascal :DD