MotoGP

Nakasuga namesto Lorenza v Maleziji

Ljubljana, 19. 10. 2011 19.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na dirki svetovnega motociklističnega prvenstva v Maleziji konec tedna bo poškodovanega lanskega svetovnega prvaka v elitnem razredu motoGP Španca Jorgeja Lorenza zamenjal Japonec Kacujuki Nakasuga.

Jorge Lorenzo - 1
Jorge Lorenzo - 1 FOTO: Reuters

Lorenzo se je poškodoval na ogrevanju pred dirko v Avstraliji pred štirimi dnevi.

Lorenzo si je pri padcu huje poškodoval prstanec leve roke, tako da je moral na operacijo in ni nastopil na dirki, zdaj pa že okreva doma v Barceloni. V Maleziji ga bo zamenjal Nakasuga, ki je sicer Yamahin testni voznik. Za zdaj še ni znano, ali bo Lorenzo nared za zadnjo dirko sezone v Valencii 6. novembra.

Na avstralski dirki je tako Lorenzo moral brez boja prepustiti naslov prvaka Caseyju Stonerju, saj je Avstralec ob odsotnosti Lorenza na dirki zmagal ter prednost v skupnem seštevku povečal na neulovljivih 65 točk.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Blaž Mlakar 1
21. 10. 2011 19.38
a dej tim! si lansko leto in letos prvič gledav moto gp? Ni sam kriv če ni meu konkurence to je že dokazal leta 08 in 09. pa tudi prej je konkurenco ON naredil nebogljeno.
Tim Levstik 1
21. 10. 2011 09.45
Škoda da je imeu smolo z Yamaho... kaj čmo tak je šport seveda prvoščm Stounerju naslou samo učeraj je bilo po dneuniku neki slišat da stouner joka glede dža & proge... nevem kaj joka če je že svetovni prvak... kar se pa rosija tiče pa prosm malo pomislite za nazaj da rosi ni imeu prave konkorence med dirkači moto gpja tako da nevem zakaj potem usi navijate za tega makaronarskega klouna... sej bi tud jst zanga naviju samo mi je tako antipatičen da bi ga u skret zabasu pa vodo potegnu... drgač pa stounerju čestitam z azmago... naslednje leto pa lorenzo dubi nazaj svoj naslov!! lp
slos
20. 10. 2011 21.59
lorenzo pozdravi se v redu. stoner rabi konkurenco v 2012.
erlapsus
20. 10. 2011 11.54
...V Maleziji je padla tudi odločitev,da Marquez ostaja v moto2 tudi če postane prvak...
jackass88
19. 10. 2011 19.28
kaj, nč mi niso rekl da dirkam! =) pa nej se pocajta čimprej.