MotoGP

Vinales se čudi nad 'popolnim' dnem v Jerezu, zadovoljna tudi Pedrosa in Marquez, Rossi pravi: 'Rešili smo težave'

Jerez de la Frontera, 09. 05. 2017 09.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Po neuspešnem koncu tedna na dirkališču v Jerezu je Maverick Vinales (Movistar Yamaha) v Andaluziji spet našel prave občutke na testiranjih in še kar težko verjame, da mu je šlo še nedavno tako slabo. Dirkač, ki je kot prvi v zgodovini kot novinec v ekipi dobil prvi dirki sezone razreda motoGP, optimistično zre v naslednje tedne.

Vinales se je z Rossijem podpisal pod najslabši konec tedna v tej sezoni za ekipo Movistar Yamahe.
Vinales se je z Rossijem podpisal pod najslabši konec tedna v tej sezoni za ekipo Movistar Yamahe. FOTO: motoGP

Minimalno, a vendarle je bil Maverick Vinales (Movistar Yamaha) boljši od Marca Marqueza (Repsol Honda) na ponedeljkovih testiranjih v Jerezu, kjer je Vinales v nedeljo vknjižil najslabši rezultat po selitvi iz ekipe Suzukija. Marquez, ki je bil na nedeljski dirki prav tako drugi, je zaostal za dve tisočinki sekunde, zmagovalec dirke Dani Pedrosa je bil z 0,081 sekunde zaostanka tretji, medtem ko je bil nedeljski tretjeuvrščeni Jorge Lorenzo (Ducati) tokrat šesti (+0,489). "Vse skupaj je zelo čudno, danes je bilo vse popolno. Preizkušali smo s polnim tankom goriva in novimi gumami, tako kot da bi bila dirka. In vse je delovalo perfektno," se je čudil Vinales. "Povsem drugače sem se počutil, zelo udobno. Težko je povedati kaj drugega. Dobro smo delali na današnjih (ponedeljkovih, op. a.) testiranjih, zato za Le Mans pričakujem, da bomo lahko računali na zares dober motocikel. Nadaljevali bomo enako kot do sedaj, saj je delovalo," je dodal Vinales. Ponedeljkove testne vožnje so zadovoljile tudi svetovnega prvaka Marqueza, ki se po slabem uvodu v sezono počasi vrača v boj za naslov.

"Precej sem zadovoljen, naredili smo veliko krogov in preizkusili veliko reči, trdo smo delali," je povedal eden izmed številnih Kataloncev v karavani. "Pol dneva smo porabili, da smo nastavili motocikel za nov izpuh in menim, da je bilo to pomembno, s tem imamo potencial. Bilo je pozitivno in zdaj moramo oceniti, če bomo to uporabili že v Le Mansu ali bomo opravili še več primerjav. V vsakem primeru pa smo naredili nekaj korakov naprej, še posebej z uporabljenimi gumami. Zadovoljen sem, ker smo veliko delali na trdi zadnji gumi, to je bil torej pozitiven dan. Namestili smo tudi sprednjo gumo, ki so nam jo ponudili za preizkus in bolj je stabilna ob zaviranju, več 'občutkov' pa daje v zavojih. Zdaj bodo pobrali informacije vseh dirkačev in videli bomo, kaj se bodo glede tega odločili."

Marquez (na fotografiji) s Pedroso nadaljuje uspešno gostovanje na jugu Španije.
Marquez (na fotografiji) s Pedroso nadaljuje uspešno gostovanje na jugu Španije. FOTO: AP

Zmagovalec nedeljske dirke Pedrosa je prav tako menil, da so zadnje spremembe ekipi Repsol Honde odprle veliko prostora za napredek, ki se je zgodil tudi na polju elektronike. "Danes so bile razmere na stezi perfektne, precej podobne nedeljskim, a rekel bi, da je bil oprijem boljši," se je glasila ocena Pedrose. "Mislim, da je bil to zelo pozitiven dan, preizkusili smo namreč sprednje gume, ki jih imamo na razpolago, zato smo lahko malce primerjali. Zadovoljen sem, pomembno je bilo, da smo dobili priložnost za preizkus gum v dobrih pogojih. Sam dobiš mešane občutke, a jasno je, da so nastavitve pomembne pri tem, da ugotoviš, katera je najboljša, zato se moraš prilagoditi. Današnji občutki so pozitivni, zdaj bomo videli, kako bomo izbrali in delali bomo najbolje kot bo to možno. Malce bolj smo lahko preizkusili tudi izpuh, ki smo ga na kratko že v Austinu. Potencial ima, z njim se lahko razvijemo, moramo ga le nastaviti, da bi vse skupaj delovalo še bolje. Naredili smo korak naprej tudi pri elektroniki in potrdili smo, da naše osnovne nastavitve funkcionirajo. Vse te informacije bomo zdaj združili, da bi se pripravili na Le Mans."

Med tistimi, ki je zelo razočaral v nedeljo, je bil tudi Valentino Rossi (Movistar Yamaha). Z dvema točkama naskoka pred moštvenim kolegom Vinalesom še vedno vodilni dirkač svetovnega prvenstva je zatrdil, da je z ekipo "rešil težave". "To je bil za nas zelo pomemben preizkus. Čeprav nismo bili med prvimi, smo preizkusili različne gume in zdele so se nam zanimive za prihodnost," je dejal italijanski veteran. "Nova šasija je prav tako veliko bolje delovala v primerjavi s prejšnjo. Preizkusili smo še druge reči in bolje razumeli nekatere nastavitve, kar bo pomembno v prihodnje. Verjamemo, da smo rešili težave."

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (309)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Sparroww
13. 05. 2017 18.14
-15
Hej jezdimir, mi smo že pod svežimi novicami, ni ti treba več smetit tukaj, to je že zastarelo. A ja, malo si zadaj, a ne.? Zaostali? Ha ha
hardwear
13. 05. 2017 09.45
-20
Nek siromak se spet obupno trudi z minusi......kak se ti da ?
Nightyfly
13. 05. 2017 08.51
+22
Sparroww 12.05.2017 17:57:19 -8 5 13 Imam nekaj časa, da tistim, ki so mogoče novi bralci, pojasnim malo skurilni stil pisanja na tem forumu.***********************jaka , vidite , niste pravicen sodnik . Ste stranka v sporu in pozivate nove bralce , da naj se odlocijo nevtralno . Kako le naj se odlocijo ? Dober sodnik bi moral napotiti ljudi , naj si pogledajo sami vse napisane poste in se odlocijo nepristransko . Je tako ? Prav zato sem vse ostale forumase na-prosil , naj to storijo . Pa tudi ,ce je vse to pro forma . Neka nacela pa morajo obstajati a ne ,jaka !?
hardwear
13. 05. 2017 09.26
-24
Hahahaha......ti pa tvoja nacela........kresnićka.....
Sparroww
13. 05. 2017 12.47
-16
No, pol ti bralci vidijo tvoje številne ++++++ na jezdičeve svinjarije in žalitve. Kaj pa to? A to ni isto?
jezdiimir
14. 05. 2017 10.12
+12
Jaka plusi gredo vedno na konstruktivno in resnično debato, nikakor ne na lažnivo in žaljivo kot je običaj pri tebi, hehehe
Nightyfly
13. 05. 2017 08.45
+22
Sparroww 12.05.2017 20:08:03 -5 4 9 No Nightyfly, pa mi zaupaj, Koliko #93 in#99 navijačev si že povabil na kavo in sendvič? Bi rad se naslov in telefonsko ? Jaz sem pa mislil , da boste razumel namig . Ja , imam nekaj znancev ,ki navijajo za Hondo . So ze celo zivljenje zvesti eni marki .Za to jih ne bom mlatil a ne !?
Sparroww
13. 05. 2017 10.46
-15
Nisi odgovoril na vprašanje, ne sprašujem za navijače Honde.
Nightyfly
13. 05. 2017 08.37
+23
.jest 12.05.2017 20:02:48 -5 4 9 jezdimir, s teboj postaja tale portal vedno bolj toplo.vodarski.*****************nasprotno . Vi delate eno napako . Zeblje skusate zabiti z jajci .Ne bo slo .
Sparroww
12. 05. 2017 17.57
-36
Imam nekaj časa, da tistim, ki so mogoče novi bralci, pojasnim malo skurilni stil pisanja na tem forumu. Nimam nič od tega, da bi vam lagal oz. olepševal svoje obnašanje tule. Res, pišem tako kot pač moraš, če ti Kontrahenti vsilijo svoj vulgarni pristop. Pred leti je bil ta forum precej spodoben, resda so iskrice vedno bile, saj so Stoner, Lorenzo in v prvih dveh sezonah Marquez, premagovali daleč najbolj priljubljenega dirkača v Sloveniji Rossija in si s tem nakopali jezo pri vneti #46 navijačih. Ampak ok, vse to je bilo nekako v mejah normalnega dialoga med navijači. Pa še je začela sezona 2015. Rossi ni zamudil nobene priložnosti, da ne bi mladega prvaka Marqueza spravil na tla oz. mu hotel dokazati, kdo je tu še vedno šef. Sezona je bila za Hondo obupna, Rossi pa je izkoristil to in še Lorenzovo slabo formo z začetka sezone ter tako celo tri dirke pred koncem sezone vodil po točkah. Na njegovo žalost se je prebudil Lorenzo in se mu v točkovanju začel nevarno bližati. Pa je Rossi, nebodigalen, na tiskovki po dirki v Sepangu neosnovano obtožil Marqueza pomoči Lorenzu, čeprav je Marquez malo pred koncem celo prehitel Lorenza in mu s tem odvzel dragocene točke. Po domače povedano je Rossi zamešal drek, da bi tako naredil zmešnjavo in to izkoristil sebi v prid. Vendar se je obrnilo drugače. Mark Marquez je dokazal, da z njim ni dobro češenj zobati in ostalo je zgodovina. In zdaj se boste vprašali, kaj ima to z tem forumom? Od tega hipa dalje so Rossijevi navijači ponoreli, začeli ostale bralce tega foruma obkladati z najhujšimi žaljivkami, spodbujeni od samega Rossija in njegove anti Marquez Kampanje, podkrepljene s primitivnimi fotoshopi, ki prikazujejo Marqueza in Lorenza kot mladoporočenca, da o žvižganju in napadih na Marqueza privat sploh ne govorimo. Pa sem si rekel, ne, tega barbatstva pa ne bom zraven gledal in od takrat dalje trpijo ti hudobni ljudje pod mojim pisanjem. In trpeli bodo, dokler ne bodo nehali s to huligansko hudobijo, ki uničuje ta prelepi svet motogp-ja. Hvala lepa in upajmo na izboljšanje.
Nightyfly
12. 05. 2017 19.01
+29
Sparroww 12.05.2017 11:06:59 -7 7 Punco, ki sliši na ime Uccio.************************sparoww, to zgoraj je samo eden od desetin in desetin postov take in podobne vsebine in oblike , s katerimi ste odgovarjali na nase poste . Svetoval bi kamion pepela za vas in vse kompanjone ,,,,,da se boste se dolgo dolgo posipali z njim . Vas apel ima vse znake bestemie . Sram vas je lahko . Ze zaradi tega , ker se obracate na tretje osebe , ki naj bi razumele vase klice na pomoc , torej jih imate za popolne ignorante . Ne vem kaj si lahko mislijo o vas . Niti me ne zanima .Skuhano pojejte .Posejano pozanjite ,,,,,, zal ne bo nic ,ker ste vi in vasi vse skurili za seboj .
Nightyfly
12. 05. 2017 19.02
+25
Achilleus 09.05.2017 15:32:55 -35 6 41 Toliko poudarjajo vodstvo VR46, da mu bo še škodilo. Po eni strani mi je za Rossija malo težko, ker ima take ovce za navijače! Da si človek po 9 naslovih prisluži le en trop ovac, se mi res ne zdi prav...
Sparroww
12. 05. 2017 19.11
-29
Dragi Nightyfly, zgoraj sem podal kronološki zapis dogajanja in ker na to nimate nič za dodat, saj vse drži, pač po ustaljeni navadi limate iztrganke iz neke čisto druge debate, ki nima čisto nobene vezo s tem zgoraj. Ne zamerim toliko jezdimirjevemu bevskanju, ki je mimogrede neokusno smešno, bolj zamerim Vam, ki z svojimi izkušnjami spretno in zavito sejete hudobijo na ta forum. Ljudje pa so vas spregledali in zato besnite.
Nightyfly
12. 05. 2017 19.13
+26
jezdimir ,,,,,,, temu ,kar je napisal jaka sparoww ,se rece totalna dekadenca . Da samo se nekaj mahajo nemocni z rokami okoli sebe je jasno ko beli dan . Zdaj res vidim , da niso zmozni enega dirkaskega dialoga , tistega pravega . Vse se konca osebnih zalitvah ,ali dirkacev ,ali pa nas . To je to .In pomeni samo , da bodo kot chichuave samo bevskali na vse ki gredo mimo . Sicer pa - lepo si napisal .Prepiha imajo toliko , da zapiram okna od sobe , da ne fasam se jaz kaj . ;)
Nightyfly
12. 05. 2017 19.23
+28
sparoww , skoda besed ,To se lahko pregajamo do amena .Vem kako je zacelo , ker sem zal zacel s kulturnim dialogom , nekateri , vi , ste pa to razumeli kot -glej ga , se en solski primer nekega navijaca in udarili .Ter seveda 100 % zgresili . Clovek ,katerega so starsi od 5 -leta starosti zaceli voziti v Preluko in ,ki je -sem videl ze desetine in desetine dirk bilo moto .bilo F1 v zivo pac ni vas ´´solarcek ´´ . Clovek ,ki je posedoval in skrbel za Harleya pa c ni solarcek . In clovek ,ki navija 20 let za enega pilota ,in to veckratnega svet .prvaka ni solarcek ,niti se ni zmotil v svojem bodocem idolu 21 let nazaj . Razumem ,da vas boli ,boste moral pa res se veliko dirk pogledati -pa magari kot sedaj iz Kavca . Ce bi jih gledal v zivo ,ne bi pisal taki besed ,niti zalil drugih navijacev .Tega pravi majstri ne delajo . Vsi , ki se selimo iz dirkalisca na dirkalisce se med seboj spostujemo . Toda vi in vasi Ahili , tezke opreme , rr -i in podobni tega ne veste , in ne morete vedeti .To ve samo tisti ,ki v pripeki , vlagi , dezju , mrazu spi pod smrekami ali uziva fantasticne noci posute z zvezdami . In niti na kraj ti ne pade , da bi sel do kolega naviijaca ,ki spi zraven tebe in na vija za konkurenco , da bi hga zalil .Kvecjemu ga povabis na kavo in sendvic . To je zivljenje in razmisljanje pravih ljubiteljev vseh sportov . Vidite zdaj ,kje gresite ?
Sparroww
12. 05. 2017 19.23
-31
No, pa si naj bralci sami ustvarijo mnenje. Mislim, da sta se kar primerno predstavila.
Nightyfly
12. 05. 2017 19.24
+23
Sicer pa ,kot sem napisal veckrat ---- vse je zapisano za nazaj .Lahko si vsak pogleda kaj je kdo napisal .
NašDONALDO
12. 05. 2017 19.35
-1
Ej, nightyfly, najbrz si mislil civave, uporabljaj slovenski jezik, si prav tezek s temi butastimi tujkami.
jezdiimir
12. 05. 2017 19.55
+25
Jakec narobe si predstavljaš, A ne veš da je Rossi najbolj priljubljen dirkač na svetu ne samo v Sloveniji in če kdo trpi tukaj si to ti in tvoj Ahil, vidva stresata svoje bolečine tukaj, da ne govorim o praznini med uhli. Prov nebogljena in smešna sta ko se napenjata in sama sebi lažeta tukaj, hehehe
.jest
12. 05. 2017 20.02
-26
jezdimir, s teboj postaja tale portal vedno bolj toplo.vodarski.
Sparroww
12. 05. 2017 20.08
-28
No Nightyfly, pa mi zaupaj, Koliko #93 in#99 navijačev si že povabil na kavo in sendvič?
Sparroww
13. 05. 2017 12.43
-14
Administrator, pa mi povej za boga milega, s kerim razlogom je tale jezdimir še tu gor? Po kakšnih standardih človeškega dostojanstva?
jezdiimir
14. 05. 2017 10.15
+12
Kdo pa si ti da bi tebi kdo odgovarjal, misliš da imaš več pravic zaradi najbolj polnega arhiva, dej kdaj za seboj preberi, mogoče se ti pobliska, hehehe
paulista
12. 05. 2017 13.30
-31
Lani je Rossi dal izjavo po zmagi v Jerezu, da če si dober na tej stezi si potem na vseh..njemu je uspelo potem zmagati še sam enkrat ...najbrž ta lanska izjava več ne velja kljub temu, da kar on izreče je "sveto"....naslednje tri dirke so tradicionalno zelo zanimive sploh, če pogledamo v leto 2015 in tudi 2016..zmagovalca ISTI MATERIAL in podobne zadeve :-)
ronnie1
12. 05. 2017 13.19
+33
Jacky je napisal;"Ronnie1, odgovoril ti bom z vprašanjem: A mi lahko poveš enega svetovnega prvaka v bilokateri zvrsti športa, ki je zmagal vse tekme, na katerih je nastopil?" Odgovor: Senna je bil na vseh dirkah na katerih je nastopil vedno hitrejši od svojega moštvenega kolega, se pravi na istem materialu. Ali mi lahko prosim zdaj ti odgovoriš na moje vprašanje? Po mojem mnenju se je potrebno držati argumentov in dejstev. Omaleževanje in slabšalnice ne pomagajo!
Sparroww
12. 05. 2017 13.35
-32
Zdaj si se pa ornk osmešil, Ronnie1. Prost je ne samo nekajkrat bil hitrejši, bil je celo prvak v istem moštvu kot Senna. Pa pozneje je tudi Berger bil parkrat hitrejši. Tak da ne nekaj na pamet. Pravi Ronnie Peterson se verjetno obrača v grobu ob tvojem neznanju.
paulista
12. 05. 2017 14.04
-21
Senna ni bil vedno hitrejši jasno v letih 88-89 ko je vozil s Prostom ki je huda referenca je od 32 dirk imel 26 pole positionov kar je veliko. tudi v zmagah je bil boljši od professorja leta 1988 (8:7 )...in leta 1989 (6:4).... če pogledamo novejše voznike Schumacher v moštvu hude konkurence ni imel, Vettel morda Riciarda ki ga je kr fejst napral tisto leto 3 zmage Vettel nobene
ronnie1
12. 05. 2017 16.49
+21
Mea culpa, drzi, imclare in Prost, res je. Sicer sem imel bolj v mislih, obdobja, ko je bil v Toleman Hartu, Lotusu, Williamsu... Takrat mu njegovi mostveni kolegi niso odnasali zmag oziroma bili pred njim v cilju.
ronnie1
12. 05. 2017 17.08
+24
Ce se povrnem se malo v zgodovino. Emerson Fittipaldiju nobeden na istem materialu ni bil kos torej sem z malo samokritike in posutjem s pepelom odgovoril na vprasanje Jacka. Nazaj v cas Senna Prost, takrat sta bila dva svet. prvaka hkrati v istem mostvu, kar pa s primerom o katerem debatiramo, torej MM proti Pedrosi, ki je bil vecinoma bolj vodonosa ni mozno enaciti. Drzi? Zdaj pa tvoj odgovor prosim ali pa se bos spet zatekel k preusmerjanju pozornosti oz zaljivkam?
Sparroww
12. 05. 2017 17.30
-24
Kot prvo, Dani Pedrosa ni noben vodonoša, on ima kar nekaj zmag v motoGP, pa tudi blizu naslova je bil parkrat. Zanj je značilno značilno, da na dveh, treh dirkah na sezono eksplodira in mu nihče ne more tega preprečiti. Konec koncev so vsi piloti izvrstni vozniki in to ni nič neobičajnega. Tako kot je bil Senna parkrat premagan, je bil vsak sv. prvak, tudi Schumi od Barricheloja in tako naprej. Če ti ta odgovor ni dovolj, pol pa je s tabo nekaj narobe, Ronnie1. Pa lep dan naprej.
jezdiimir
12. 05. 2017 19.42
+25
V bistvu je Dani precej boljši od Markeca, če bi njemu v razvoju posvečali toliko pozornosti kot so Markecu ga pihne za pol kroga, najmanj, hehehe
ronnie1
12. 05. 2017 19.53
+25
Zadovoljen z odgovorom. Potemtakem, ce te prav razumem, potem dirkac ni tako superioren, ce je lahko premagan na istem materialu od dirkaca, ki niti ni bil prvak. Se strinjam, torej si negiral svojo prvotno trditev o superiornosti MM-a.
Sparroww
12. 05. 2017 20.51
-26
Jezdimir, če bi tebi starši posvečali več pozornosti, tudi ne bi iz tebe nastalo tako gobezdalo.
Nightyfly
12. 05. 2017 13.00
+30
Sparroww 12.05.2017 11:06:59 -7 7 Punco, ki sliši na ime Uccio.********************no jaka , vidite , tu pustite odprto pot vsakomur ,ki bi si recimo lahko privoscil nekoga iz vase familije ...... z zelo prostaskim jezikom .Vidite , to sem vam zelel povedati , pa tudi Jezdimir ,pa se kdo ,,,,,,toda vi ste prekratek , da bi to razumel . K sreci smo taki , da vase drage pustimo na miru ,Vi in vasi kompareti se teh pravil ne drzite -zal . To pa ne pomeni , da bi moral nastaviti lice ,kaj sele obe .
Nightyfly
12. 05. 2017 13.02
+26
Upam , da boste koncali s tem sra....jem ,ki ste ga zaceli in pustili temu forumu ,da zadiha . Ze iz spostovanja do dvseh ostalih ,ki pisejo tu gori in se sprasujejo kaj je zdaj to . Velja ?
Sparroww
12. 05. 2017 13.47
-28
Takoj, ko boš ti začel spoštovati MM in Jorge Lorenza, bom tudi jaz obrnil ploščo. Do takrat pa pač Status quo. Poleg tega je pa Uccio TAKO zagrabu Rossija za rit, kokr se grabita samo dva partnerja, prmejduš Hahaha.
Sparroww
12. 05. 2017 14.19
-26
Meni je, tebi malo manj, ker ti je babnca popihala z onim Kranjčanom al kokr že.
jezdiimir
12. 05. 2017 14.26
+26
Tole ti je ušlo, še vedno je moja doma, hehehe
Sparroww
12. 05. 2017 14.26
-25
Sparroww
12. 05. 2017 14.29
-25
Lej ga, dobesedno preži na vsak moj koment, revček. A ja, Ančka je doma?
jezdiimir
12. 05. 2017 15.37
+25
Sparroww
12. 05. 2017 11.23
-35
No, navkljub Jezusovim mukam, ki jih imate Muha in Jezdimir, da bi me izključila iz svobode govora (številni klici v uredništvo, g. Muha je celo poslal svojega starega frenda z Vala202, da bi se pritožil čezme, kar je za +60 možakarja sramotno), zame ni problema. Je pa jezdič včeraj že čez 15 min vedel, da sem blokiran. Kaj to pomeni, ve vsak. Ali je on sam moderator, ali pa ima nekoga tam. Pa ne bom rekel ljubimca, ker se bo spet jokcal. Sicer pa je res vsakemu jasno, da ima jezdimir vse svobode v žaljenju drugih uporabnikov, kar je pa res "osupljivo". Sramota za ta portal, ne vem, kam gledajo odgovorni. Naj si tu in tam raje preberejo vsebine Muhinih postov, kjer nam diktatorsko vsiljuje svoj bolani pogled in božansko čaščenje jezikavega Laha. Da o gobezdavih in žaljivih packah njegovega hlapca jezdiča sploh ne govorimo.
jezdiimir
12. 05. 2017 11.51
+33
No no Jakec, lahko bi za začetek začel z lepimi pozdravi in nadaljeval bolj spravno da ne izgubiš še priimka. Moja obljuba tečaja vzgoje na starodaven način ti je še vedno na razpolago, tako da nikar ne čakaj. Moram reči da me je včeraj zelo prizadel tvoj nenaden odhod, kljub temu sem držal pesti da se hitro vrneš, pričakujem da pametnejši, namreč zazevala je velika praznina tukaj, še Ahil se je potuhnil, najbrž ti je pomagal iskat pacienta za prijavo, hardmutonja sam je pa tudi izgubljen. Dobrodošel nazaj pokveka mala, hehehe
Sparroww
12. 05. 2017 12.33
-29
Hahaha ti si tolk prtegnjen, da si na koncu še smešen. Ampak najbolj si pomirjen v upanju, da te ne bom našel. Ampak pozor, živimo v steklenem svetu, nihče se ne more skrit, kaj hitro se bova lahko pomenla na "starodaven način". Malo treniraj pisanje z nogami, mogoče ti bo pozneje prišlo še prav....
Nightyfly
12. 05. 2017 12.56
+29
jaka ,,, ,da bi jaz komu zelel vzeti svobodo govora ??? O ja , popolnoma prav imate .Pa ne govora .Umazanega govora .To pa je razlika .
jezdiimir
12. 05. 2017 13.19
+30
Jaka a spet groziš, ponujena vzgoja je mišljena dobronamerno, jaz se na tvojem mestu ne bi preveč zaganjal, da se ti ne zalomi, hehehe
Sparroww
12. 05. 2017 13.37
-29
O, je že zbrisano. No, upam da si razumel sporočilo. Bolje zate.
jezdiimir
12. 05. 2017 13.43
+29
Žal sem ga spregledal, ponovi prosim, hehehe
Sparroww
12. 05. 2017 14.23
-25
Spregledal so tebe že vsi tukaj, revček za tipkovnico.
Sparroww
12. 05. 2017 14.37
-23
No, bravo, pa si se opisal. Kako malo nekaterim treba, pa ti vse izdajo.
jezdiimir
12. 05. 2017 15.39
+23
Jaka o čemu ti govoriš, a se s seboj meniš, hehehe
Sparroww
12. 05. 2017 16.08
-23
Ti pa si res do konca zblaznel, a si zdaj že lastne komentarje brišeš, da ne bi kdo posumil, da si admin?
jezdiimir
12. 05. 2017 19.33
+24
Ne vem o čemu pišeš, a se ti dogajajo nebuloze, hehehe
medvedJEkriv
12. 05. 2017 11.18
+36
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ROSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sparroww
12. 05. 2017 11.28
-36
Nightyfly
12. 05. 2017 12.56
+29
medo ...............++++++++++++++++++++++++++++
jezdiimir
11. 05. 2017 18.05
+44
Ma neeeee, upam da Jaka ni šel spet rakom žvižgat, kolk komentarjev so mu zbrisal, zdej zgleda kot da se sam s seboj pogovarjam. Jaka, pa opozarjal sem te da dejmo z lepa! Sigurno zdej po vasi tekaš in prosiš da te en prijavi da boš lahko nadaljeval življensko delo, upam da ti uspe, vem kako težke trenutke preživljaš, držim pesti zate, da se te nekdo usmili, sam pol pa res po pameti in ne nasedaj ljubimcem, hehehe
hardwear
11. 05. 2017 19.03
-42
Nightyfly
12. 05. 2017 09.36
+26
jezdimir ......dober dan .Sem opazil , da v slucaju pocitnic ali cesa podobnega z nase strani , nekateri postanejo nervozni . Nimajo kosti za obirat . Rossija ne morejo ,ker ima punco .
Sparroww
12. 05. 2017 11.06
-30
jezdiimir
12. 05. 2017 15.42
+24
Jaka spet žališ, potem so pa vsi drugi krivi. Niso vsi šleparji tako kot ti, kako ti ni jasno, hehehe
DeDa46
11. 05. 2017 15.43
+37
Meni se zdijo pa vsi dirkači carji. Za nekatere bolj navijam kot druge. p.s. kaj vse pa vi razpravljate tu, ha ha, ha ha, ho. Glejte raje MotoGP
JackySparroww
11. 05. 2017 15.53
-35
Se strinjam deda. Vsi so carji. Le da za čistokrvne Rossi fanatike en dirkač sploh ne obstaja, ignoirajo ga 100% in ga dajejo v nič, čeprav ga vsa strokovna javnost že od njegove prve sezone v motoGP leta 2013 smatra za novega vladarja tega športa, v 4-ih sezonah je osvojil 3 naslove. Pa mi povej deda46, a še tebi takšno tretiranje Mark Marqueza zdi OK in daš prav tem ljudem, ki enostavno ne morejo preboleti, da se je našel nekdo, ki kljubuje Rossijevim igricam in nečednostim?
jezdiimir
11. 05. 2017 16.05
+35
Jaka mar ti ne preneseš da je Rossi še vedno pred tvojim Markecom, nikakor ne obvladaš bolečine, pri tebi je problem, mi vemo kdo vodi in kdo ima nedosegljive uspehe, hehehe
jezdiimir
11. 05. 2017 16.20
+34
Zate velja točkovanje samo kadar Markec vodi? Vse si povedal nesposobnež, hehehe
jezdiimir
11. 05. 2017 16.51
+35
Tisti ki vodi je trenutno najboljši, kako ti ni jasno, narisat se pa tuki tudi ne da, kdo je tuki zblojen vem da ne veš, žal ne bereš za seboj, hehehe
Nightyfly
12. 05. 2017 09.33
+29
Jaka , pa sploh veste kaj ste spet napisal ? Tocno isto ,kar je meni prepovedal (skusal prepovedati ) neki AChil . Da se moramo odreci nekiomu , in navijati za nekoga ,ki ga strokovna javnost ...... bla bla bla . ,,novega vladarja . Clovek ,pa iz kje ste padel ? O Sampionih in ne-sampionih lahko odloca samo masa ljudi , njihovi navijaci . In ce vecina Spancev (glej njihove glasove) navija za Rossija je to vec kot pomemben dejavnik . Sicer pa nisem zdaj mislil na to . Enostavno perfidno je , da si vi nekateri tu na forumu dovolite nekomu dovoljevati ,ali celo predpisovati za koga mora navijati ........... in celo ---kdo je komu lahko idol ,kot je to perfidno napisal neki osebek pod nickom hardwear . Jaka , vi sploh berete kaj napisem ? Ste sploh kdaj bral kaj sem napisal o mulcu MM ? Torej prvo si nehajte izmislkjevati in zacnite z vsemi ostalimi pisati resnico . Drugace boste vi in vsi ostali samo en kupcekl necesa na cesti ..... chichuava efekt.
jezdiimir
12. 05. 2017 09.46
+32
Jaka je mrknu, preveč je izkazoval svoj bogati besedni zaklad, upam da ga sreča zdrava pamet predno se na novo prijavi, upanje je minimalno, hehehe
Nightyfly
12. 05. 2017 10.12
+29
jezdimir ,,,,neverjetno je ,kaj si tile smrkci dovoljujejo . Resnicno bi jim zelel , da se prijavijo na kaksen tuj forum in probajo s takimi vlozki tam gor . To bi pa rad dozivel . Ali pa na kaksnem italijanskem . To bi se rezali .
hardwear
12. 05. 2017 10.31
-26
Glej jih dva bbca......ze cevape peceta.....al hotdoge pogrevata....
Sparroww
12. 05. 2017 11.31
-25
Muha, bilo kje v tujini bi se čudili nad tvojim pisanjem o "mulcu" MM. Komot bi te proglasili za blazneža, ki ne vidi 5cm vstran o svojega "idola",
jezdiimir
12. 05. 2017 13.15
+24
A dej no Jaka, misliš da bi tebi pa ploskal v tujini, poiskali bi te pa čez kolen vrgli, men verjemi, hehehe
Sparroww
12. 05. 2017 13.50
-24
Meni v tujini sploh ne bi trebalo nikomur dajat levit kokr vama dajem, tam ni takšnih lolekov kot sta ti in tvoj Gospodar Muha.
jezdiimir
12. 05. 2017 19.35
+23
Jaka zate je domača vas tujina, sej si skoz za tipkovnico revček, hehehe
JackySparroww
11. 05. 2017 15.42
-36
Sam sem mnenja, da bi v razmerah, ki bi bile za vse enake, se pravi enak motocikel in enake gume, Mark Marquez premočno obvladoval ta šport. Njegovo obvladovanje "bolida" je naravnost osupljivo. Če k temu dodamo srčnost in odločnost, vsak cm steze voziti na meji fizikalnih zakonov, dobimo za druge dirkače trenutno nedosegljiv level. Tako da, če malo hudomušno povemo, so njegovi konkurentje lahko kar veseli trenutnih spremenljivk z gumami, saj jim prav to še daje šanso premagat Marqueza.
jezdiimir
11. 05. 2017 15.48
+34
JackySparroww
11. 05. 2017 15.54
-37
jezdiimir
11. 05. 2017 16.06
+34
To ni mnenje, samo opozoril sem te da se smešiš, hehehe
jezdiimir
11. 05. 2017 16.43
+31
Smeh je pol zdravja, ne morem pomagat če ste mi smešni, hehehe
ronnie1
11. 05. 2017 21.37
+30
Jacky, kaksni so glede na tvojo tezo potem razlogi, da je na zadnji dirki zmagal Dani, ki ne spada v rang dirkacev z nazivom svetovnega prvaka v motoGP - in to na enakem materialu? Prosim za razlago.
LOL93
12. 05. 2017 08.36
-25
No pa se spovnmo moto2 kjer so usi enaki motorji kdo ke biv kralj knje mm biv še tm (že prvo sezono bi bil prvak če se ne bi hudo poškodoval)
Nightyfly
12. 05. 2017 09.57
+24
jaka ,,,,,,,, osupljivo je samo to ,kako in kaj pisete in kako drugim prepovedujete pisati .To je osupljivo . Resnicno se smesite .
hardwear
12. 05. 2017 10.33
-24
Osupljivo je to ,da oseba pri 60+ visi dan in noc tule gor.....
Sparroww
12. 05. 2017 11.47
-24
Ronnie1, odgovoril ti bom z vprašanjem: A mi lahko poveš enega svetovnega prvaka v bilokateri zvrsti športa, ki je zmagal vse tekme, na katerih je nastopil?
jezdiimir
12. 05. 2017 11.57
+23
Jaka raje molči kot da trosiš bedarije, Dani je bil še proti Haydnu nemočen, zdaj mu je bistveno lažje, hehehe
Sparroww
12. 05. 2017 12.57
-21
Eh seveda, zdaj mu je lažje, ker je njegov moštveni kolega najslabši motorist na planetu, a ne? O tem sta z Muho popolnoma prepričana, to celo v postelji ponavljata.
jezdiimir
12. 05. 2017 13.13
+22
Če voziš najboljši motor, kar Honda je, ni samoumevno da si najboljši voznik, upam da ti je jasno, pa nehaj že jokat no, hehehe
Sparroww
12. 05. 2017 16.32
-19
Mark Marquez je najboljši, priznaj, da skrivaj navijaš zanj, samo cvikaš pred Muho to priznat.
jezdiimir
12. 05. 2017 19.38
+19
Jakec žal nisem tako zasenčen kot ti, Markec ni pri meni niti v širšem izboru, še Horhe mi je precej bolj kvaliteten dirkač, da ostalih sploh ne naštevam, hehehe
Nightyfly
11. 05. 2017 14.19
+37
Bral sem tudi ugotovitve testiranj Suzukija , ki jih je opravil Iannone .Tudi sam pravi , da so se posvetil iskanju resitev za prednje kolo .Tudi on je imel probleme med samo dirko , Startal je v redu , en del dirke odpelja odlicno ,potem pa je naletel na upad zmoglivosti prednje gume , tako da so ga lsdilci zlahka prehiteli . Njegova izpoved je podobna ugotovitvam pilotov iz ostalih mostev , razen Hond in Jorga ,ki so jasno odpeljali celo dirko brez problemov z gumami . Prav zanima me , kaksni vzroki bodo skocili ven , ceprav verjamem , da ne bo nic od tega ,ker se glavnga dobavitelja ne more dati na pranger ,ker bi to pomenilo tudi skodo za ta cirkus . Je pa ze zdaj jasnoc , da so bile japonske gume verodostojne in vsako mostvo je vedelo kako nastaviti motor za doticno gumo . Zdaj je vse v luftu ,za vsako dirko in se vec .Ne ve se , kaksne zmogljivosti bo imela na pol dirke . Vse prav , nekaj tega gre v prid novim tehnologijam , asimetricnosti gum , trdotam , tehnologiji karkas , samih mesanic gum in podobno ,toda tega je enostavno prevec . Ce potem mostva upostevajo se temperature asfalta ,ki se z vsakim oblakom spreminjajo ,pa grobostjo podlage in se tisoc faktorjev - potem to ni vec in v bodoce ne bo vec prvenstvo sampionov .Kvecjemu samo se elektronike , gum in asfalta , pa mogoce dezja . Ostane se kaj pilotom, pardon ,dirkacem ?
Nightyfly
11. 05. 2017 13.55
+41
hardwear 11.05.2017 10:35:15 -5 10 15 A ves kdo se stavi? Ce ne ...razisci.....kar se tvojga 60letnika tice....maraton me ne zanima......ti bom pa drugace razlozil.....ker ocitno ne razumes......pri teh letih bi on mogu bit nekomu idol.......glede na njegovo perfektno zivljenje v Švici.....a nje .....kresnićka**********************hard ....... , no upal sem , da vas privatno zivljenje posameznikov ne bo zanimalo in vas tudi ne bi smelo . Dvomite ,da clovek po skoraj 30 letih tujine ne bi smel lepo ziveti ? Obenem imeti interes za nekaj , nekoga ? Kdo ste vi , da lahko o tem odlocate . Veste kaj ,,,,,, uspelomi je postati IDOL moji hcerki in dobiti spostovanje moje zivljenske sopotnice . To je zame najvecje bogastvo . Tako lazje odrinem od sebe vsakdanje ZLO ,ki prezi iz zasede . Pa lep dan .
jezdiimir
11. 05. 2017 14.19
+39
Ahil na forumu motoGP si ti prvi ki nima kaj iskati, inštalaterji si drugje dopisujejo, hehehe
Nightyfly
11. 05. 2017 14.22
+38
Nightyfly
11. 05. 2017 14.27
+39
jezdimir ,,,,,,,, ves ,imam obcutek , da si jih ti kompletno dotolkel ,ker si bil na pocitnicah ...... sami pa v prezi na vsakega forumasa - bog ne daj navijaca VR cakali , da si obrusijo svoje zobe . To je vec kot ocitno . Glede na to kaj pisejo in kako pisejo ni nobenega dvoma .
jezdiimir
11. 05. 2017 14.30
+40
Glede na njihovo zaostalost z lahkoto opravim z njimi, hehehe
Nightyfly
11. 05. 2017 14.30
+40
verjetno si bil na pocitnicah , v glavnem mi je Achil (osebek pod tem nickom ) prepovedal navijanje za VR . En drugi mi je celo ocital , da prevec vneto navijam za nekoga ,da sem fanatik . To lahko samo pomeni , da ti fantje niti od dalec niso videli kaksne dirke v zivo ,kaj sele na blizu . Drugace ne bi nekomu rekli , da prevec vneto navija za nekoga . Sami majstri .
jezdiimir
11. 05. 2017 14.33
+40
V glavnem gre za neuravnovešene osebi ki športom nimajo nič skupnega, tukaj si polnijo baterije da si potolažijo bedno življenje, hehehe
Nightyfly
11. 05. 2017 14.34
+37
strokovnjakom bi svetoval , da si preberejo vsaj poste svojih somisljenikov , da bodo vedeli kako napisati svoje poste in s kaksnim argumentom napasti nekoga .Ahil ,ravnokar ste nekoga pod nickom tezkaoprema po kolenu z macolo . Bog ne daj po glavi .... mislim , da bo dovolj tega sr.....ja ,!
Nightyfly
11. 05. 2017 14.34
+37
JackySparroww
11. 05. 2017 14.35
-38
JackySparroww
11. 05. 2017 14.36
-35
jezdiimir
11. 05. 2017 14.40
+38
Jaka pomoč ti je bila ponujena, žal nisi sprejel, je pa škoda, vzgoja na starodaven način bi te vsaj delno rehabilitirala, hehehe
hardwear
11. 05. 2017 14.40
-39
Hahahahaha......kresnicek........v tvojih mislih zivis zivljenje, ki ga opisujes......tvoje realno je nasprotje tega........enak smorn kt jebmirćev......in edino kar mirć lohk dotolce je tisto kar imas ti med usesi.......hahahaha
JackySparroww
11. 05. 2017 14.47
-36
Ups, nisem hotel tako eklatantno to nakazat, no, saj enim pa konec koncev res moraš parkrat ponoviti, da razumejo. Če ne veste, koga mislim, samo glejte na njihove značilnosti: eden rad lima izjave drugih, drugi piše nebuloze brez konca in kraja in obvezno hehetanje na koncu.
jezdiimir
11. 05. 2017 14.51
+37
jezdiimir
11. 05. 2017 16.10
+29
hardwear
11. 05. 2017 16.30
-28
JackySparroww
11. 05. 2017 16.34
-30
jezdiimir
11. 05. 2017 16.53
+30
Morta mal na zrak, sta že orng nadihala pod kovtom, hehehe
Callux
11. 05. 2017 13.19
+28
Off topic: Tarran Mackenzie, britanski Supersport prvak iz lanske sezone, bo do konca sezone menjal Kenta pri moštvu Kiefer v Moto2...
Nightyfly
11. 05. 2017 13.59
+26
Kenta ,,,ki je zaradi slabil rezultatov zelel izsiliti vec spostovanja v mostvu , in odsel na bolnisko . V casopisih so pisali , da je kar odkorakal . Verjetno je bilo to prevec za mostvo . Neodgovorno ravnanje samega Kenta ,kolikor sem razumel .
Callux
11. 05. 2017 14.14
+26
Zgodba je malo drugačna.. Ekipa je ponavljala iste napake od konca 2015 in to pri stvareh, ki bi jih morali redno preverjati, tako da ni čudno, da je imel dovolj in se je odločil za odhod.. Je pa bil Danny dovolj profesionalen, da o tem ne želi govoriti preveč..
Nightyfly
11. 05. 2017 14.20
+26
, ...no ,potem se bodo morali tudi brit . cajtngi med seboj zmeniti . Hvala .
hardwear
11. 05. 2017 16.42
-23
JackySparroww
11. 05. 2017 11.54
-41
Škoda, da me je včeraj zbrisal jezdičev kolega tule med Administratorji, ker sem napisal res dobro analizo o začetkih žaljenja in gnojenja na tem portalu. Pravgotovo so se v njej prepoznali Rossi fanatiki.
jezdiimir
11. 05. 2017 12.02
+37
O Jaka si pa hitro nazaj, zdaj si pa bonton preberi in lepše obnašaj, da spet ne odletiš po hitrem postopku, hehehe
jezdiimir
11. 05. 2017 12.11
+35
Zmotno razmišljaš, obratno je, samo da ti malo dlje rabiš da dojameš, je pa res da te rad učim kozjih molitvic, hehehe
jezdiimir
11. 05. 2017 14.26
+31
Papige imajo veleumne možgane, bližje si kokoški, hehehe
jezdiimir
11. 05. 2017 14.41
+35
rr3
11. 05. 2017 11.34
-35
Užaljeni otročički so se zbudili in zajokali hahaha.... No pa bodimo malo bolj konstruktivni.... Nightyfly praviš "da si ne želiš prvenstva , kjer bi morala mostva iskati resitve , da bi bolide nekako spravili v optimum za vsako dirko...." Zakaj pa bi bilo to slabo? Kar bi se zgodilo je da bi imeli več različnih zmagovalcev, do izraza bi prišla sposobnost voznika...
JackySparroww
11. 05. 2017 11.50
-35
Nightyfly
11. 05. 2017 14.01
+35
Nightyfly
11. 05. 2017 14.03
+33
rr3
11. 05. 2017 15.03
-27
No moram reči, da sem malo razočaran, si nisem mislil, da je pri takih hvalnicah prisotno brezhrbteničarstvo. Je kar problem ko človek ne more ne argumentirati in ne stati za svojimi besedami.
paulista
11. 05. 2017 09.05
-40
Ja bomo videli kaj še bo letos sam, da bi bilo zanimivo. Lepo bi bilo, če bi Lorenzo zmagal vsaj kako dirko oziroma dirko več od Rossija, da ne bi pol vsi trdili, da je Rossija nascal lahko samo na Yamahi v zmagah..tak kot lani npr. 4:2 ;-)
Nightyfly
11. 05. 2017 09.56
+28
No , jaz bi pa rad videl , da bi dirke zmagovali tisti ,ki bi bili najbolj sposobni za to ob predpostavki , da te dirke, oz . izid dirk ne bi krojile gume . Ce se v oceni pri uporabi gum napacno odloci box je to njihova krivda . Ne bi pa rad videl prvenstva , kjer bi morala mostva iskati resitve , da bi bolide nekako spravili v optimum za vsako dirko posebej -razen finih nasztavitev jasno . Velja za vse . Vi bi rad videl , da bi kdo nascal koga . Glede na to , da je VR ze tretje leto cisto pri vrhu bi raje rekel , da je ta ´´Stari´´ nascal marsikoga ,mar ne !? Zelim cim vec sportnosti , seveda pa zmago mojemu idolu -Rossiju .
hardwear
11. 05. 2017 10.02
-31
Hahahahahaha........mojemu idolu....hahahahahahaha.....clovek......star si 60+.......pa imas pri teh letih idola.....hahahahaha......
najvsivedo
11. 05. 2017 10.20
+38
hardwear...to pa imaš čudno razmišljanje kaj te moti ćlovek +60 če hočeš pravo primerjavo mi povej če sprejmeš stavo ...moj sosed je star 62 pa pridi boš z njim laufu en maraton.....BOŠ SPPREJEL +60.
jezdiimir
11. 05. 2017 10.30
+25
Pavle ti si strokovnjak za isti material, svetujem ti da se držiš svojega posla, boš imel dela čez glavo in to polne dve leti, hehehe
hardwear
11. 05. 2017 10.35
-31
A ves kdo se stavi? Ce ne ...razisci.....kar se tvojga 60letnika tice....maraton me ne zanima......ti bom pa drugace razlozil.....ker ocitno ne razumes......pri teh letih bi on mogu bit nekomu idol.......glede na njegovo perfektno zivljenje v Švici.....a nje .....kresnićka
paulista
11. 05. 2017 10.42
-36
@jezdimire Dovi na istem materialu počasi a sigurno prihaja tam ko mu je mesto haha
paulista
11. 05. 2017 11.19
-40
@PS-2Xministri jaz imam samo en nick , ko mi najdeš drugega in potrdiš se mi javi do takrat bodi tiho. Zaradi Rossija ne trpim bom pa dvakrat bolj užival ko ga bo Lorenzo pral z Ducatijem...da ga je na Ymahi je bilo že standard
Erik Volk
11. 05. 2017 11.26
-34
paulista, se sekiraj je, fanatiki VR46 ne morejo razumet, da nekdo in celo veliko ljudi ne navija za njihovega...Pa tudi ne znajo utemeljit, zakaj ne bi smeli navijat za kogarkoli. Sploh pa ne razumejo, da se naslovi prvaka dosegajo na dirkališču in ne na tiskovnih konferencah ali rumenem tisku!!!! Ne vem kaj tem fanatikom ni jasno??? Kar sem napisal ne velja za normalne in prave navijače VR46....Da ne bo kdo užaljen ali narobe razumel...to pada na tiste, ki jih jst osebno z vsem ponosom imenujem fanatiki VR46!!! Dva prednjačita pred vsemi...to ta jezdimir in Nightyfly...Pa požrita se zdej...
jezdiimir
11. 05. 2017 11.46
+33
Ahil spet jokaš, tolk si zasenčen da niti ne opaziš da si ti največji fanatik obremenjen z Rossijem in njegovimi naslovi, hehehe
jezdiimir
11. 05. 2017 12.08
+35
Jaka sam priznavaš da te pritiskajo od zadaj, da ne bo potem nesporazumov o vama z Ahilom, hehehe
jezdiimir
11. 05. 2017 12.28
+34
Ahil spet bledeš, prekopiraj žalitve iz moje strani in dokaži, zaenkrat sta ti in Jaka prvaka v žaljenju Rossija, jaz podajam mnenja o dirkačih brez žalitev, če še nisi opazil, hehehe
hardwear
11. 05. 2017 13.25
-35
Ahil......kaj pa druzga lahko pricakujes od taksnih osebkov......ki zagovarjajo.....brcanje,kazanje sredinca,zbijanja ,sekanja ovinkov, miselne igrce,utajevanje davkov.....in bla ,bla........rozek je zadnjih nekaj let povprecen dirkac .......
hardwear
11. 05. 2017 13.27
-34
Se morem popravit........ze skoz je povprecen dirkac........ima pa talent za igro.....Hoolywood bi ga bil vesel....
jezdiimir
11. 05. 2017 14.15
+34
Ahil sem te prosil za dokaze o žaljenju dirkačev, ti pa spet v svojem slogu nabijaš neumnosti, o kakršni koli pameti pri tebi ni sledu, hardmutona pa dokazuje kdo je žaljiv do dirkačev, hehehe
hardwear
11. 05. 2017 16.02
-23
jebmirćek.......zaljiv ...do enega dirkaca.....odkrito priznam....za razliko od tebe in tebi podobnimi....
jezdiimir
11. 05. 2017 16.14
+24
Moje mnenje je da Markeca Honda rešuje, kot dirkač pa je počasnejši od veliko dirkačev, treba je ločit mnenje od žalitve, štekata?Vem da ne! Hehehe
jezdiimir
11. 05. 2017 16.46
+24
Spet žališ, pol se pa čudiš da te Admin da na prisilni dopust, dejmo z lepa če se da, hehehe