MotoGP

Marquez v bitki za naslov vidi sebe, Rossija, Vinalesa in Pedroso: 'Lorenzo je še velika neznanka'

Cervera, 17. 03. 2017 10.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Sezona motociklističnega svetovnega prvenstva v razredu motoGP je tik pred vrati. Dirkači in moštva še iščejo zadnje nastavitve na svojih motociklih, s katerimi bi pridobili prednost pred konkurenco. Pravo bitko za naslov svetovnega prvaka pričakuje aktualni prvak Marc Marquez, ki pa v ožji krog zaenkrat še ne uvršča Jorgeja Lorenza, ki je po testiranjih po njegovem mnenju še velika neznanka.

Marquez pričakuje, da bo imel v prihajajoči sezoni veliko bitk z Maverickom Vinaelsom.
Marquez pričakuje, da bo imel v prihajajoči sezoni veliko bitk z Maverickom Vinaelsom. FOTO: motoGP

Motociklistična karavana razreda motoGP je opravila še z zadnjimi testiranji pred začetkom letošnje sezone. Tako kot v Valencii, Sepangu in na Phillip Islandu, je bil tudi v Katarju najhitrejši novi član moštva Yamaha Maverick Vinales. Sodeč po časih in ritmu na testiranjih, bo mladi Španec resen kandidat za zmago že na prvi dirki, kot tudi kandidat za končno slavje v svetovnem prvenstvu. Nekoliko slabše predsezonsko obdobje je za devetkratnim svetovnim prvakom Valentinom Rossijem, ki pa kljub vsemu še ni obupal in bo tudi letos napadal jubilejni deseti naslov svetovnega prvaka. Svoj četrti naslov v kraljevem razredu pa bo letos napadal Marc Marquez, ki je v lanski sezoni s povsem drugačno mentaliteto in načinom dirkanja pokoril celotno konkurenco in še tretjič v štirih sezonah postal svetovni prvak razreda motoGP. Katalonec je imel sicer na zadnjih testiranjih v Katarju ne malo težav in se je večkrat znašel na tleh. Po končanem zimskem obdobju je svetovni prvak priznal, da kljub težavam, Honda ni daleč za konkurenco in pričakuje, da se bo že na prvi dirki boril vsaj za stopničke. Dirkališče v Losailu tradicionalni Hondi ne ustreza, a s tem se najmlajši petkratni svetovni prvak v zgodovini motociklističnega dirkanja ne obremenjuje. 

"Svetovno prvenstvo začenjamo na dirkališču, ki našemu moštvu ne ustreza in nam je v preteklosti že povzročalo veliko težav. A ne glede na to, v sezono vstopamo maksimalno motivirani in z ambicijami, da se borimo za najvišja mesta. Bomo videli, če se lahko borimo za zmago," je v mikrofon španskih novinarjev povedal aktualni svetovni prvak elitnega razreda. Seveda se ni uspel izogniti vprašanjem o bitki za naslov prvaka in koga pričakuje, da bo krojil vrh letošnjega svetovnega prvenstva. "Po mojem mnenju, bodo to enaki dirkači, kot v prejšnjih sezonah. Jaz, Rossi, Vinales in Pedrosa, predvsem Dani je bil poleg Mavericka zelo konstanten na testiranjih. Kaj bo s Jorgejem Lorenzom pa bomo videli. Vemo, da ima lahko dobre dirke, a ostaja velika neznanka. Bomo videli. če se bo lahko boril za stopničke vsako nedeljo. To bo pokazalo, če se je sposoben boriti za naslov svetovnega prvaka," je svoje napovedi o prihajajočem začetku svetovnega prvenstva spregovoril še mladi Katalonec. 

Sezona svetovnega prvenstva se bo sicer začela prihodnjo nedeljo, ko bo na sporedu dirka pod žarometi na katarskem dirkališču v Losailu. Spektakularen puščavski uvod v novo sezono si boste lahko ogledali v živo na Kanalu A in VOYO. Ogledali si boste lahko dirke v vseh treh tekmovalnih razredih, kot tudi zanimivo oddajo, ki jo za vas pripravlja motoGP ekipa na Kanalu A.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (156)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

AS1983
20. 03. 2017 17.53
-16
Marquez je prav napovedal, Lorenzo je za zdaj neznanka.
JackySparroww
21. 03. 2017 13.33
-15
Mark je za svoja leta zelo zrel možakar, že pred 2 letoma je dal nekaj vzgojnih sicer dosti bolj izkušenemu Rossiju... Ja kar osmešil ga je.
jezdiimir
21. 03. 2017 17.39
+15
Jacky pol pa ti nisi spremljal motoGP, čist drgač je bilo, hehehe
JackySparroww
21. 03. 2017 22.58
-9
Se opravičujem, mogu bi napisat, da se je Rossi kar sam osmešil, ko je posrebral župo, ki si jo je sam skuhal. A si zdaj zadovoljen, jezdiček?
Nightyfly
19. 03. 2017 22.58
+38
NašDONALD 19.03.2017 11:54:45 4 17 13 ja itak, in vedno vsaj 11 teh silnih navijačev takoj priskoči in poplusa vsako tvojo slaboumnost.***************donaldo ,,,,,,,, nisva na TI .Zato pisite ,,,,***vaso ***....... maestatis pluralis ,,,, ce bi rad svetu pokazal , da ste bil vsaj malo Uka zeljan ,,,v mladosti .! Boste tudi vi ta teden zacel s korektnim pisanjem kot sem ze nekajkrat pobaral vse vas , vse nas ...........pa se koga ,ali boste glavo tiscal v p'esek naprej !? Torej ,kako bo ! Aja , da ne pozabim . S pluski pa minusi se kar vi ukvarjajte . Tega pa res ne pocnem ,ker me cisto nic ne brigajo .
Nightyfly
19. 03. 2017 11.47
+24
McGuinness 18.03.2017 22:33:05 - hahaha lejte Nightyflya si je že nalimu 11 plusekov,... :D hahahhahahah*************************************************************Ce gledamo realno , kakor je tudi jasno in znano , si je VR 46 v 20 letih pridobil oceanske mnozice pristasev in navijacev . To so odraza tudi na tem forumu . Lahko negirate , lahko zalite ,lahko pisete kar vam srce pozeli , tega ne morete spremeniti . Tudi 9 oz. 10-pogojno naslovov ne morete izniciti ,pa tudi vse zmage ne , ceprav je lani vseeno vknjizil dve sladki zmagi prav v dezeli bikoborb in doma njegovega najvecjega tekmeca . Da o izgubljenih dirkah ne govorimo . Pa nic zato .To je dirkanje . Tako je dirkanje in on se tega preklemano zaveda . Vseeno preseneca skoraj vso motoristicno druscino ,da ima pri 38 tako energijo , tako izredno mocno inercijo ,motivacijo do dirkanja . In takemu dirkacu se en normalno umsko razvit clovek odkrije in mu zazeli obilo srece. Tako kot vsem dirkacem , ker je ze samo po sebi dostojno zaradi narave sporta . Zmotil sem se samo toliko , da v vasem taboru tega ne zmorete
NašDONALDO
19. 03. 2017 11.54
-21
ja itak, in vedno vsaj 11 teh silnih navijačev takoj priskoči in poplusa vsako tvojo slaboumnost.
Nightyfly
19. 03. 2017 12.58
+25
Problem je ves v tem , ker vam galantnost ne pomeni nic . Tak nacin pisanja sem preizkusil ze veckrat ,pa brez uspeha . Enostavno vam manjka inteligenca in naravni cut spodobnosti . Zato je vseeno kar vam in ostalim napisemo , ker tega ne boste sprejeli . Veste zakaj ne boste ? Ker ste sslabici . Ker bi to za vas pomenilo,da ste porazeni . In spet zakaj ? Ker se ne znate ustrezno braniti .Zakaj ? Ker se niste sposobni braniti z argumenti ampak samo s proti napadi in to po moznosti z zalitvami . Pa bi bil dovolj samo -protiargument , argument ,Dejstvo ,podatek .
NašDONALDO
19. 03. 2017 13.02
-28
tvoja galantnost je ušiva licemernost in hinavščina. taka je lahko samo posebno slaboumna in podla oseba, z ljudmi kot si ti nočem imeti opravka.
Nightyfly
19. 03. 2017 13.04
+25
Da vam se bolj jasno predocim . Napisal ste malo prej ---- **tvojo slaboumnost**. To pomeni , da ste to zavestno napisal , da nekoga uzalite . Ali pa enostavno izzovete ,da napise kontrazalitev .Je tako ? Seveda je .Toda umazan bo ostal tisti ,ki vam je odgovoril ,potem pa to stavr mesece vlecete gor . //////primer -ali naj grem naprej ? Pa recimo napisem nekaj kar vas bo morda se bolj prizadelo in recem ,da je recimo vas otrok prizadet ? Vidite , tako gre to pri vas . Zalite Rossija , zalite nas ,ki smo navijaci , potem se spravite na njegovega prijatelja in ....... da ne nadaljujem . Ste mogoce zdaj razumel ? To velja vecinoma za vse vas ,ki tako pisete,,,, ce temu lahko tako recem . Raje bi napisal , da vase pisanje ni to ampak je bolj psiholosko - intelektualni masaker .
Nightyfly
19. 03. 2017 13.04
+24
donald ,,,,hvala bogu . jaz se manj .Da vas ne bi nikoli vec videl tu na forumu .
McGuinness
19. 03. 2017 13.07
-26
hahahaha Nightyfly pa kdo misliš da ti verjame? Kot je rekel Donald. Po tvojem teh 12 najbolj zvestih "navijačev" kar bdi tukaj na 24ur in čaka kdaj bosta njihova kraljica Nightyfly ali kralj jezdimir spregovorila, da veselo nalimajo po 12 plusekov! ...hahahah patetika sta oba, hmm hmm pardon, to je itak sam ena oseba. HAHAHAH
JackySparroww
19. 03. 2017 14.22
-29
Da bi v 3 minutah, kolikor je recimo minilo od pojave jezdimirjevega komentarja do skoka minusov od nič na 11 moj komentar prebralo kar 11 fanatikov in mi prilimalo minus? V pičlih 3 minutah? Bejž no Muha, a ti je zdrava pamet totalno odpovedala?
JackySparroww
19. 03. 2017 14.30
-29
Kar se pa tiče žaljenja, najbolj gnusnih da ne rečem poden od podna, kar človek premore nesnage in umazanije, pa je tvoj podrepni adjutant jezdimir svetovni prvak, brez konkurence, draga Muha. Kar začni pometat pred svojim oz. vajinim pragom.
iga_biba
19. 03. 2017 17.28
-44
sedaj je, da ni tako očitno s temi minusi in plusi, začel sam sebi dajat minuse, nenavijačem vr , pa pluse.
jezdiimir
20. 03. 2017 14.43
+28
Jacky tole ti malo ušlo, sicer pa prav da priznaš da sem premočan za toplotno sceno, hehehe
JackySparroww
21. 03. 2017 10.17
-14
Predstavljam si te, kako bingljaš z nogami, medtem ko te držim za goltanec.
jezdiimir
21. 03. 2017 17.34
+15
O si kar korajžen, glej jaz pa do otrok kot si ti nisem nasilen, če bi se srečala bi ti liziko kupil, pa ringlšpil bi ti častil, hehehe
mzvezda
19. 03. 2017 08.35
-28
jezdimir in nighty....vidva sta kot dve nadležni babnci, katere morta met vedno zadnjo besedo....
Erik Volk
19. 03. 2017 11.03
-25
S takim obnašanjem sta odgnala iz foruma že mnoge, ki so se naveličali njunih pripomb in žaljivk! Zato živita v prepričanju, da so vsi (tisti vsi sta sama...jezdić z več nicki) navijači oz. fanatiki VR46!!! Pa temu ni tako...Sta pa v nekaj letih uničila ta forum. No, jst jima ne popuščam in tudi ne bom...Ker smo pač MI zmagovalci in poražence imamo za ovce, ki se jim nasmejimo...ko se trudijo in zvijajo na vse pretege v želji po 10 ali 12 naslovu!!! Hahaha...nikoli...hahaha....
jezdiimir
19. 03. 2017 11.15
+30
Ja ti ubožec, ti pa si nedolžna ovca, ki te vedno drugi nadlegujejo. Verjetno točiš solze obupa, da pa si ti pokvarjenec brez primere to je pa nemogoče, značilno za scrkljane nedonošenčke, hehehe Čez en teden pride ura resnice, upam da si že našel brlog kamor se boš skril in v temi iskal krivce zarote, hehehe
5TIG
19. 03. 2017 11.34
+30
Če kdo koga tle odganja si to ti Ahili,vendar tega ne dojemaš in verjetno nikoli ne boš. Pa tud nobenga dohterja ni da bi pozdravil takšno bolezen. Ti si čisto podoben ljudem ki prihajajo iz juga in so polni samega sebe,ki kr nekaj pametujejo,sploh pa se ne zavedajo da brijejo iz sebe ........
Nightyfly
19. 03. 2017 11.49
+29
mzvezada ,,,,,,,,,, no ,imate moznost povedati zadnjo ...mogoce si pa ne upate ,ali ne najdete pravega motiva ,ker ga ni . Mogoce se pa v mojem ,ali odgovoru enakomislecih najdejo vsi odgovori na vase probleme .Je tako ? Razen ,ce seveda zelite a propos napisati nekaj v zelji , da ´´udarite ´´ nazaj ,ker pravim moskim (?) to pritice ,a nede !!
Nightyfly
19. 03. 2017 12.01
+28
šrampa........ se popolnoma strinjam .Ta clovek enostavno napade kogarkoli ,seveda nas na oni strani , in ge enostavno ne zanimajo razlogi .Cisto neselektivno se z ostali kompanjoni spravi na vse kar jim pase ,samo,da s tem zadovoljijo svoje neizivete zelje mladosti .
Erik Volk
19. 03. 2017 12.07
-31
šrampa in druščina...vi trije ste tisti, ki ste vse odgnali! Samo vi trije fanatično navijate za nekoga!!! Samo vi trije boste vso sezono iskali izgovore po bolečih in bridkih porazih!!! Samo vi trije se obnašate, ko naj se ne bi obnašali moški med sabo!!! Samo vi trije ste tisti, ki nikakor ne morete in ne znate dokazat kar trdite...Zaradi VAS je ta forum uničen in tako nekulturen...Vsi ste že bili kaznovani in blokirani za teden ali več...in takrat je bila v komunikaciji velika razlika...v pozitivnem smislu! In še kako praw imam, ko trdim, da ko začne najedat eden...se mu takoj pridružita še dva...zanimivo...ista dva...šrampa, letalec, jezdić (z mnogo nicki)...VI ste katastrofa tega foruma...Vedno skupaj in vedno poraženi!!!
jezdiimir
19. 03. 2017 12.17
+31
Nikogar ne brigajo tvoje bolečine, to boš moral pri sebi razčistit, najbrž je tudi sociala dvignila roke od tebe, sam še čakam da na 24ur to dojamejo, potem bo spet forum kjer bo športni duh prevladal, do takrat ti bomo pa mi nočna mora, kot vidim tudi ob enih ponoči tukaj rogoviliš, hehehe
Mohiito
19. 03. 2017 12.20
-33
Odkar jim je idol postal toplovodni,so zgubili kompas.
jezdiimir
19. 03. 2017 12.21
+33
Erik Volk
19. 03. 2017 12.22
-35
No vidiš kje si ti in na kakšnem nivoju...poden! Kakšne bolečine te najedajo, da streljaš takšne misli? In mene ti tu vidu ob 00 ponoči...si res bolan...Ponoči normalni ne počnemo kar počneš ti...Verjetno zaradi obsedenosti že sanjaš...blodnje predsezono so te načele..poraženec!
jezdiimir
19. 03. 2017 12.26
+36
Evo ti, McGuinness 19.03.2017 00:45:10 , ne se sprenevedat, kot da te ne poznamo, razkrinkan si, hehehe
Erik Volk
19. 03. 2017 12.40
-29
Kaj imam jst s tem...Ti si res za v bolnico, kjer oskrbijo ljudi s posebnimi potrebami! Kaj si zdej kopiral nekoga...kdo je razkrinkan? Si res pijan mogoče?
jezdiimir
19. 03. 2017 12.47
+32
Ti se kar sprenevedaj, sej te poznamo, največji nedonošenček z več nicki, hehehe
Mohiito
19. 03. 2017 12.50
-31
Jezdić ima zaposlitev v bolnišnici Lj-polje kot glavni strežnik zaprtega oddelka kjer je svojim stalnim enajstim privržencem omogočil dostop do interneta.Edino kar se mu v življenju še ni uresničilo,da bi si lahko na belo haljo pripel napis the doctor.
Mohiito
19. 03. 2017 13.00
-34
No to je dokaz,takoj sem dobil enajst potrditev.
Erik Volk
19. 03. 2017 13.00
-34
Mohito...imaš kr praw...Ta bolnik me obtožuje, da imam več nickov. Verjetno po sebi sklepa...Te pa morem razočarat jezdimir...veliko nas je...Ni potrebe v nobenem primeru po več nickih...To bolno dejanje izvajaš samo ti, ker imaš očitno res hude težave s sabo na kr več področjih!!! Nič ti ne in ne bo pomagalo...poraženec si in boš še naprej!!!
jezdiimir
18. 03. 2017 22.42
+40
Achilleus oziroma McGuinness, tipično za vas toplotne je da imate več nickov in se sami s seboj strinjate itak vas pa nihče ne jemlje resno s temi vašimi otročjimi zablodami. Nisi nič boljši kot profesormešalc oziroma dajnegnjavi... Vidim da niste sposobni kulturnega dialoga, vaše obnašanje je vedno bolj bedasto, človek bi pričakoval da se iz izkušenj in negativnih ocen kaj naučite, pa kot je razvidno je za vas kulturni dialog misija nemogoče! Že čez en teden vas ne bo nikjer, takrat bo ura resnice, za vse zbegane toplotne nedonošenčke, hehehe
McGuinness
19. 03. 2017 00.45
-29
A se sam men zdi, al si en teden nazaj enako napisal?? Haha patetik. In če imaš ti po več profilov na 24ur, še ne pomeni da mamo ostali tut.
Erik Volk
19. 03. 2017 10.39
-27
Ja, je...venomer enako piše! Ne se sprenevedat jezdić...nimamo nickov tako kot ti...da si lahko talaš pluse in počneš otročerije! Poišči si pomoč jezdić...ker te očitno bremeni temačna preteklost in sedanjost...s tvojim pristopom in pogledi ne bo nič bolje tudi v prihodnje! Bolnik si, ki išče potrditev pri ostalih...vendar je ne dobiš, ker si ne zaslužiš...Večni otrok in lenoba brez ciljev si jezdić...vzemi se v roke!!!
jezdiimir
19. 03. 2017 10.59
+29
Ahil samo potrjuješ kar sem napisal, vse prevečkrat sam sebe podpiraš ko vidiš da te nihče ne podpira. Ne bom se spuščal na tvoj podli nivo, nimam potrebe mi je prelepo v življenju, sploh ko vidim kako trpiš, hehehe
Erik Volk
19. 03. 2017 12.10
-28
Kje ti je prelepo??? V tvojih temnih prostorih z temačno in ranjeno dušo??? Si mogoče pijan?
dugi159
18. 03. 2017 21.46
-41
Nightyfly
18. 03. 2017 20.07
+37
Cast in veselje se je boriti proti dostojnemu nasprotniku , zal je takih tu na forumu samo se za vzorec . Skupina nedozorelih in nekulturnih ljudi je ´´ugrabila ´´ to , sicer zanimivo platformo za izmenjavo mnenj s strani navijacev , razlicnih dirkacev ,ali pa samo pristasev tega sporta . Kot je videti , se je vecina piscev navelicala zalitev s trani te in iste grupe in odpovedala prisotnost na forumu .Skoda . Pa nic zato . Forum dobiva cisto drugacno obliko kot to pritice resnim platformam , pa nic hudega .,Ce to dopusca uredniska politika -tudi prav . Vsi podatki za vsa leta nazaj so shranjeni in so v nekaj trnutkih tudi dostopni -ce bo potrebno .Je tako ? No , haterji , uzivajte naprej . Pravilo savane .Ko hijene nimajo kaj vec trgati se zacnejo trgati med seboj . Pika .
iga_biba
18. 03. 2017 21.41
-43
Kdo se bori proti komu? Nehajte že enkrat poveličevat DEVETKRATNEGA svetovnega prvaka pred DEVETIMI leti, pa bo. Se sliši kot pravljica, nekoč, pred devetimi leti, za devetimi gorami, je zmagoval vr. Najboljši in najlepši dirkač. Slava mu!
McGuinness
18. 03. 2017 22.33
-39
hahaha lejte Nightyflya si je že nalimu 11 plusekov,... :D hahahhahahah
Nightyfly
19. 03. 2017 11.35
+29
mc gunnes ,,,,, ++++ , evo ,samo take pluse si lahko dam . Vam je nerodno , da vas ocenjujejo (nas ocenjujejo) tudi ljudje ,ki se ne izpostavljajo ,pa dajejo samo svojo oceno v obliki + ali - ??
Melaj
18. 03. 2017 18.07
-28
Nightyfly, na tem in še mnogih forumih ste prav vi največja težava ostalih obiskovalcev. Ne sprejemate mnenja ljudi, ki ne razmišljaja enako kot vi.
Profesormarck
18. 03. 2017 19.44
-33
muha sam lepi,pa popravlja,pa se slin,tam kjer mu ni treba.Se vidi,da je osamljen,od jutra do mraka nam nabija....enkrat nazaj sem ga pošteno popipsal,pa se več ne oglaša na moje komentarje...
Erik Volk
18. 03. 2017 21.34
-37
Večina nas je podobnega mnenja...le on in še dva tega ne priznata!
McGuinness
18. 03. 2017 17.49
-37
Nightyfly resno...najdi si pomoč..ČIMPREJ!!!
Nightyfly
18. 03. 2017 17.27
+36
Achilleus 18.03.2017 08:21:25 -6 6 12 Bumbarja...kaj bluzita o komentarjih na ostalih forumuh...forum je forum...poglejta sebe!!!************izgleda , da vas niti kamelarji ne bi spravili v red . Zgleda , da imate to kar v sebi ,podedovano ? Zato sem prosil moderatorja -ga se vedno prosim , da naredi red na forumu . Ne bojte se .Ko vas ne bo(in nekaterih drugih) , bo tu zavladalo pravo navijasko vzdusje , tudi ce bolj na trdo -pa vendar . Zaenkrat sio tu vidne samo vase frustracije in nic drugega .
Erik Volk
18. 03. 2017 17.44
-38
Največja zdraharja sta z jezdićem...ne se sprenevedat! Zanimivo, da nihče ne komunicira z mano tako butasto in na momente prostaško! Ne misli, da sem pozabil, kako si začel pametovat po sezoni 2014...ko sem komentiral super sezono Marca. Takrat si poln foušije in škodoželja takoj spuščal neumnosti...kako veliko bomo mogli še storit, da bomo kot ti in tvoj VR46...Komu bi mi mogli kaj dokazovat..poražencema!!! Poražencema, ki bi si želela naslov prvaka tudi preko medijske vojne!!! Kdo pa se takih boji...raje pohodimo take zgube...
jezdiimir
18. 03. 2017 19.23
+37
Ahil koga brigajo tvoje bolečine, oziroma tvoji zmazki, če bi imel malo soli v glavi bi obmolknil, ne pa da se skoz spotikaš v druge, ne zavedaš se, da nimaš blage veze o motoGPju!
Erik Volk
18. 03. 2017 19.32
-33
Te moti če te teptam po glavi? Oba vaju moti...prijatelja. Zato pa sta tako dolgo mislila, da imata zelo prav in pametno razmišljata...ker so se in se vama še vedno vsi umikajo! Nikoli ni bilo na tem forumu normalno...kot ti in flajić mislita...le preveč težka karakterja sta in vsi bežijo stran! Jst pa vaju kaj kmalu povozim...če preveč bluzita! Če misliš, da bo ta forum rumeno obarvan samo zaradi vloženega truda glede deljenja minusov...v kar kar mnogo svojga truda vlagaš...se motiš!!! Komaj čakam sezono, da vas operemo na dirkah, kot smo vas že nič koliko krat!!! Srečno...
jezdiimir
18. 03. 2017 20.41
+38
A ti uspe kdaj prebrat za seboj? Če bi, bi opazil izprijene in žaljive komentarje, ki so posledica tvoje mračne preteklosti in zamujene vzgoje. Ne rabiš čakat dirke, ti si opran vsak dan posebej, tvoje mračne misli najbolj bolijo in perejo tebe, jaz sem pa itak strah in trepet zate, hehehe
Erik Volk
18. 03. 2017 21.36
-39
Spet kopiraš že napisano! Kaj je pri meni mračnega, če pa zmagujem...Ti sploh spremljaš dirke...v katerem letu si?? Potrebuješ pomoč...
Nightyfly
18. 03. 2017 13.53
+32
hardwear 18.03.2017 09:52:24 -10 2 12 Zakaj se to ne brise ?......**********************zat5o ,ker administrator zelo dobro razume kaj pomenita pojma ,akcija , in kaj reakcija . Ce se nekdo posluzi nizkih metod ne more pricakovati trepljanja po hrbtu ampak palico . Ste zdaj blizje spoznanju ?
McGuinness
18. 03. 2017 11.53
-32
Nightyfly, jezdimir, strokovne pomoči še nista poiskala?
Mohiito
18. 03. 2017 12.03
-39
Najbolj jo tisti zavračajo ki so jo najbolj potrebni.
Erik Volk
18. 03. 2017 12.06
-36
Slovenija ima trenutno težave z zdravstvom in strokovno usposobljenimi zdravniki. Tisti, ki pa so na razpolago...se ju otepajo kot hudič križa! Ne vem zakaj...:)
THEdocktor
18. 03. 2017 13.04
+44
Nightyfly
18. 03. 2017 13.54
+41
Nightyfly
18. 03. 2017 13.57
+38
mc gunn sssss,,,,,, nekam kisel ste . Se bodoca kraljica Kate M . se je vceraj spakovala nad grenkobo ......dajte se malo pocukrat ......... in bodite bolj vesel . Saj bo Vinales zmagala letos ,samo ,da boste vesel .Vazno je za vas , da ´´makaronar ´´ne zmaga ,pa niti ne toliko zaradi njega ,ampak zaradi nas nekaj , ker smo prevec navijaci ,prevec strastno navijamo zanj , zal pa vi izgleda niste sposobni teh obcutkov . Je tako ? Seveda je tako .
Nightyfly
18. 03. 2017 14.01
+40
Pa se to ...glede strokovne pomoci ? Kaj mislite , da je v Svici nisem delezen dovolj kvalitetne pomoci ? Bilokaksne ? No , bote odgovoril ? Ali se skril za nekaj tednov kot pogumnez ,ki mi je hotel dati lekcijo iz italijanscine , ces ,da je tisti jezik njebov matern , pa se je pokakal na koncu . Glejte , da bote pazil tudi vi kaj pisete .Pri dohtarjih ste se ze zbodel v koleno .Je tako ? Nikoli ne podcenjuj nasprotnika ---taga vas niso ucili ? Govorim , pisem , razumem in simultano prevajam ,ce je potrebno 4 jezike . A cva probat .?
Mohiito
18. 03. 2017 15.45
-41
Muhca tako rad popravlja druge v pravopisu, Vinales bo zmagala letos...upam da ga niste že kastrirali v taboru rumenih.
motorist_mb
18. 03. 2017 11.33
+41
Pedrosa že leta zanič pa ga daje pred Lorenzom...MM pojma niaš res...Ducati99man forza!
McGuinness
18. 03. 2017 11.51
-44
letos bo Pedrosa bolj nevaren kot zadnji 2 leti.
NašDONALDO
18. 03. 2017 11.57
-42
super bi bilo, če bi vsaj na hondinih pistah kdaj vzel kakšno točko Yamahama, tega je bilo doslej premalo.
korintos23
18. 03. 2017 10.59
+41
Bicikljisti so največji znalco motoristike! hahahaha
NašDONALDO
18. 03. 2017 11.04
-41
Nightyfly
18. 03. 2017 08.29
+34
rr3 17.03.2017 19:40:23 -2 9 11 Jezdika mal mece ker ga je danes mamica prehitro od mlekca odstavila. Hahaha da ga en pamz od motorista tok iz tira vrze moras bit pa res NETERK****************************************** ma guarda chi si vede ------------come va con la lingua materna,madrelingua , cuccia bene menteca.............tto ???
Nightyfly
18. 03. 2017 08.30
+36
rr .....................Se se niste naucil pravilne slovenscine ?
hardwear
18. 03. 2017 09.52
-41
NašDONALDO
18. 03. 2017 12.14
-40
ker se moderira po pravilu - pustimo rosiče psovati dokler ne dobijo nazaj, potem zbrišemo vse, mogoče pa še takrat rosičev ne.
iga_biba
18. 03. 2017 13.28
-41
napiši HALO moderator! kakšen tuj jezik je to? pa boš hitro v ban banovcih
Nightyfly
18. 03. 2017 17.21
+40
harver ,,,,,,,,,, zakaj bi se brisalo ? Glede na to kaj je pisal vas brat v orozju bi moralo pisanje viseti se par let tu gor ..... .
Nightyfly
18. 03. 2017 17.23
+44
Vseeno se moderatorju opravicim ,ker je pr4av tako . Upam tudi , da bo sprejel mojo ponudbo od ´´prejsnjic´´ , da zaljive in ne-edukativne komentarje in komentatorje kar izbrise .
Nightyfly
17. 03. 2017 21.50
+33
jezdimir 17.03.2017 20:13:00 9 11 2 Ben, da ti še odgovorim na podarjeni padec, bodi vsaj malo realen, takrat je Markec dobil lekcijo ki se nikoli ne pozabi, morda je na dolgi rok vredna več kot eno prvenstvo, posledično je Rossi Markeca umiril za večne čase, bo fantek fajn premislil preden se bo še s kom bodel na stezi, a morda tega nisi opazil zadnjo sezono? Nisem pa jaz tako enostranski kot so nekari Markecovi pristaši, predvsem tadva, Ahili-McGuinness, profesormešalc-dajnegnjavi..., ki ne spoštujejo drugih dirkačev, za mene Markec še vedno sodi med top štiri dirkače poleg Rossija, Horheja in Vinalesa, vse pa je odvisno od motorjev in veliko sreče kdo bo tisti ki bo na koncu slavil, ne tulim v luno kolk bo kdo osvojil naslovov, kot to počne Ahili, enostavno uživam v vsaki dirki, spijem pa kako pivo več če se izkaže moj favorit. In ne mislit da bo konec sveta za Rossijeve navijače ko bo zaključil, povsem spontano bo takrat nekdo drug ki nas bo navduševal, morda boste vsi Markecovi pristaši pred nami menjali favorita, nikoli ne reci nikoli, saj ste predlani tudi v večini prestopili k Horheju ko od Markeca ni bilo pričakovanih rezultatov. Tvoje trditve da sem hujskač so pa smešne, pač imam svoj pogled, pa ga sprejmeš ali ne mi je vseeno, k sreči pa vseeno nisem tako zabit kot so nekateri tukaj(Ahili pa mešalc itak prevladujeta). Več ali manj se pa nasmejim nad komentarji, če bi se sekiral nebi bil tukaj, hehehe**********************se strinjam z napisanim ......
Nightyfly
17. 03. 2017 21.59
+35
///s tem ,da se lahko vsi zavedamo ,da je kar nekaj piscev ,ki sem ne spadajo ,ampak so samo provokatorji . Ze po pisanju se to vidi . Ni treba kaj veliko razmisljati .. Kar se tice Marqueza , moram napisati , da so me ti provokatorji razkurili v toliko ,ker so lagali o tistem kar sem napisal . Res je , da sem kritiziral njegovo nasilno voznjo v klin , v ekstremni klin ,ko je tako konkurente vecinoma spravil s piste ,ali pa jim s takimi manevri odvzel dragocene sekunde , ritem , velikokrat tudi padce . LOepo se je videlo to do sezone 2016 , lani pa je moral voziti in je vozil spodobno . In kljub vsemu dosegel veliko .Je tako ? Torej ostane sezona se vedno s suspenzu , ce lahko tako recem , realno je pa seveda izgubljena . Prakticno za vse .Sport je izgubil nekaj sjaja . In tu imas prav Jezdimir , da je to mogoce le umirilo ,upam , markeca , da ne bo sebi ali drugim odvzel zivljenje s taki dirkanjem ,ko je vse podredil slavi ,pozabil pa na svoje dragoceno zivljenje , ki je kot pri vseh na tenki nitki vsako dirko .In prav to mu je zelel povedati in nakazati Vale prav na pisti ,pri hitrosti in ne za mizo . Pa mulc tega ni in ni zelel razumeti .Zato tudi nenaden start v levi bok Yamahe in posledicno str-bunk na tla . Zelo nazorno .
Nightyfly
17. 03. 2017 22.01
+37
Se vedno pa je vrhunski voznik ,kar nisem nikoli zanikal . Tisoci mojih prispevkov so vam na voljo -brskajte , dragi provokatorji in najdite pisanje ,kjer pise , da MM ne velja kot pilot . Pa veliko srece .
jezdiimir
17. 03. 2017 22.21
+46
Se strinjam, pa še Honda mu doda svoje, da pa Markec ne bo pobral smetane(popularnost-navijači) za Rossijem si je pa sam kriv, dejstvo je da je imel veliko priložnost ki jo je žal sam zapravil, morda pa jo Vinales izkoristi, skoraj nemogoče pa v taki veličini.
Erik Volk
18. 03. 2017 08.13
-38
Spet dva ponavljata iste bedaste in neproduktivne misli! En socialistični otrok in drugi razvajeni pobalin!!! Ne vem kaj jezdić o toploti razlagaš...ko pa imaš na tem forumu javni zmenek!!!
Nightyfly
18. 03. 2017 08.20
+40
jezdimir ,,,,,,zelo lepo se je videlo ,da so se pri Hondi vecinoma osredotocili samo na MM ,ker so v njemu videli dirkaca ,ki bo vozil na noz in do konca . Zal je bila Yamaha oslabljena ravno zaradi dveh ´´mocnih´´ in nekompatibilnih , ter je sama sebi odzirala pike za naslov , vse skupaj pa se je izrodilo prav v sezoni 2015. Kakorkoli , na koncu samo navijaci povedo svoje ,kdo jim je bolj pri srcu .
Erik Volk
18. 03. 2017 08.21
-37
Bumbarja...kaj bluzita o komentarjih na ostalih forumuh...forum je forum...poglejta sebe!!! Kaj čjo taki doprinest pametnega??? Ne razumeta, da se dirka na dirkališču in ne z tapkanjem....Zmagat je treba!!! Kaj vama tu ni jasno!!! Ne opisovat svetovne malikovalce...ovce podobne vama dvema...Kdo pa ste vi...ki ne morete do naslova že leta!! Kar je preživeto se ne da več obudit...
hardwear
18. 03. 2017 09.17
-48
Roy in Siegfried imata spet show.......hahahaha......
iga_biba
17. 03. 2017 21.10
-47
Rossija je dodal zaradi vljudnosti!
Nightyfly
17. 03. 2017 22.02
+47
No ,saj vas moderator tudi pusti tu gori zaradi usmiljenja ,,,nizkotni provokator . Nice .
Callux
17. 03. 2017 19.41
+44
Zabavno bo vse skupaj, sploh z neznanko, ki jo predstavlja Lorenzo.. Vse bo odvisno od tega, če lahko skupaj z Ducatijem izboljša rezultate na stezah, ki Italijanom ne ustrezajo preveč.. Čeprav se komu to zdi zelo smešno, sam res ne bi odpisal Pedrose, ki mu letošnja Honda ustreza precej bolj kot nekaj pred tem, vsaj tako kaže.. Vprašanje je le, če bo uspel celo sezono ostati nepoškodovan, kar bi mu sam zelo privoščil.. Mogoče pa se bo v boj vmešal še kdo, ki ga trenutno ni povsem pri vrhu..
JackySparroww
17. 03. 2017 20.20
-40
xxman.y
17. 03. 2017 19.23
+48
Pedroso? haha, ta bo ja...
felix59 drugič
17. 03. 2017 20.34
-49
mzvezda
17. 03. 2017 16.16
-43
svetice....se vedno obračaš po vetru?? jezdimir....teb se človek lahko samo smeji zarad nebuloz ki jih trosiš :))) GOOO MARC93!!! SLOVENIA IS WITH YOU!!!
jezdiimir
17. 03. 2017 16.35
+39
Sem iz Ljubljane doma, relativno veliko mesto za slovenske razmere, sem član enega največjih moto klubov pri nas, pa nobenega ne poznam da navija za Markeca, morda je kje kdo skrit za računalnikom tako kot vas par tukaj, tako da ne vem kje je tvoja Slovenija, toliko o nebulozah...
Mohiito
17. 03. 2017 17.06
-42
Članstvo v ljubljanskem klubu poln rosičev ni pač noben privilegij ali merilo za nekaj posebnega.
Erik Volk
17. 03. 2017 17.06
-41
Ta Slovenija je marsikje...Večin nas navija za Marca in še ostale...vedno manj pa je takih, kot si ti jezdić...Verjamem pa, da te Slovenije ne poznaš...ker misliš, da so tvoje domače Fužine edini okraj, ki kaj velja. Dej...ne mi nabijat o moto klubih...Na Primorskam jih imamo že v vsaki župniji!
mzvezda
17. 03. 2017 17.30
-52
jezdimir....uauuu a te lohk vikam k si član enega največjih moto klubov...a mi daš avtogram, ker od vseh ga mam že samo od tebe ne...lol :)))) dej praš če me zanima, kaj in kdo si in kolk vas je za rossija?!! Dol mi visi zate in tvoj klub....
jezdiimir
17. 03. 2017 17.40
+52
To da vam dol visi ne dvomim, ste le toplotni zavezniki. Ahili za tebe se mi je pa zdelo kam pašeš, da poznaš v Ljubljani samo Fužine, a obiskuješ žlahto tam, res mi je smešno, hahaha
Erik Volk
17. 03. 2017 21.19
-50
Motiš se jezdić...poreklo tvojega imena te izdaja...kultura pa tudi spada tja...Ne moreš skrit svoje kulture...
Nightyfly
17. 03. 2017 22.07
+51
Ahil ,,,, ste samo eden iz serije provokatorjev .En dan sem prisel na forum , vas nekaj ni bilo in smo se vsi kar oddahnili .Nobene provokacije ni bilo ,nobene zalitve , pisali so tudi neznani forumasi , ki jih ni vec ,ker verjetno berejo vas provokatorje in se ne grejo vsega tega . Ce ne znate piasti kulturno , pojdite na kaksen drug forum .V Evropi jih je morje . Recimo na motorsport ,pa se tam primite z navijaciVR ,,,, bom prisel pogledati kako vas bodo snedli . Ampak tako kot tu ,tam ne bote pisal ,jasno .
hardwear
17. 03. 2017 22.30
-55
Jebomirć.......a si se iz Tržiča preselil v Lj ?........
jezdiimir
17. 03. 2017 22.38
+54
Mutonja ti pa si brihta, Tržič ni v Ljubljani in pol ti men o pameti, hehehe
Erik Volk
18. 03. 2017 08.10
-40
Za vse fanatike VR46...jezdića in flayića v prvi vrsti: Pravi provokatorji in hujskači tega foruma ste vi! Jst ne provociram nikogar, odgovarjam pa na vajine bedaste misli in komentarje! Če se ne bi že leta nazaj začela spotikat ob nas...ki nismo nikoli zboleli za podobno boleznijo kot vidva...ne bi bilo problemov! Težava pa je le v vaju...jezdić in flayić...Ker se ne zavedata, da so časi, ko so stopili na sceno GPja novi dirkači, ki zmagujejo, ki kažejo lepe predstave!!! Vajin fanatizem ne bo nič prinesel...kmal bosta v penziji skupaj z VR46...in še vedno nadaljujeta v svojem stilu...omejenem na leta 2001 in 2006...Žalost!
hardwear
18. 03. 2017 09.19
-41
jebomirćek......ne znas brat ? Dokazujes ,da je za tebe in kresnicko, ki te osvetljuje pamet .....ZF