MotoGP

Marquez po slabem začetku sezone ostaja optimist: 'Veliko dirk nas še čaka, ko bomo lahko obrnili reči'

Barcelona, 15. 04. 2017 14.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Samo osmo mesto v skupnem seštevku letošnje sezone razreda motoGP je premalo za moštvo Repsol Honde in njihovega zvezdnika, svetovnega prvaka Marca Marqueza. Katalonec kljub slabem začetku tekmovalnega leta ne obupuje, a priznava, da je svojega "džokerja" že porabil.

Marquezov boj za zmago se je na dirkališču Termas de Rio Hondo končal v argentinskem pesku.
Marquezov boj za zmago se je na dirkališču Termas de Rio Hondo končal v argentinskem pesku. FOTO: AP

Marc Marquez je v Barceloni predstavil knjigo Relatos Solidarios, pri nastajanju katere je sodeloval v dobrodelne namene. Za prvakom razreda motoGP ni najboljši začetek sezone najelitnejšega razreda, kljub temu pa si je Katalonec vzel nekaj časa za predstavitev knjige, ki so jo zadnjih nekaj let ustvarjali novinarji različnih španskih medijskih hiš. Še nedavno se je Marquez mudil v Braziliji, tokrat pa se je ustavil v domači prestolnici Katalonije, kjer je kot prvi nenogometaš sodeloval pri predstavitvi knjige, za katero je prispeval tudi uvodnik. Veliko vprašanj se je poleg besed na papirju vrtelo tudi okoli sezone motoGP, v katero je z dvema zgodovinskima zmagama šampionsko krenil Marquezov rojak Maverick Vinales. "Neverjetno, a njegovi rezultati ustrezajo tistemu, kar mu je uspevalo pred sezono. Med tistimi, ki niso prikazali dobrih predstav, sem gotovo jaz skupaj z zadnjim padcem (na VN Argentine, op. a.), a še veliko dirk nas čaka, ko bomo lahko obrnili reči," se je začetka sezone dotaknil Marquez. "Zdaj sem osmi v skupnem seštevku in imam jih sedem pred seboj, vsak je drugačen in bomo videli, kako bo vse skupaj šlo," je pred naslednjo preizkušnjo v ameriškem Austinu nadaljeval Marquez.

Zanj je prizorišče v Teksasu sploh nekaj posebnega, na ameriški stezi namreč še ne pozna poraza. "Tudi v Argentini mi je šlo dobro, a letos ne. Pričakujem, da bi lahko prvič v sezoni prišel na stopničke, še bolje pa bi bilo, če bi zmagal. To je moj cilj," ostaja previden Marquez, ki dodaja: "Ta sezona je drugačna. Vsako leto sem začel s stopničkami, tega pa ne. Ponavljam: upam, da bom v Austinu na stopničkah. Kar pa se tiče padca v Argentini ... Precej drugače je, če padeš, ko se boriš spredaj, ko si prvi. Precej drugače je. Napake drago plačaš skozi celotno sezono. Na vsaki dirki se ti lahko pripeti napaka. Tistega 'džokerja' pa sem z zadnjim padcem že porabil, upam, da se bom hitro vrnil.Marquez je nekaj besed namenil tudi nogometu in svojemu najljubšemu moštvu Barceloni, ki jo v Ligi prvakov naslednji teden (prenos v sredo ob 20.30 na Kanalu A in VOYO) čaka povratni dvoboj z Juventusom v četrtfinalu. "V nogometu je vse mogoče, enako kot na motorjih, veliko faktorjev vpliva," je o možnosti novega preobrata, Katalonci po prvi tekmi v Torinu zaostajajo z 0:3, povedal Marquez. "Barceloni je en epski preobrat že uspel, bomo videli, če nam bo uspelo še enkrat. 'El Clasico'? Nismo v najboljšem trenutku forme, a ekipa, ki je sposobna zmagati s 6:1 proti Paris Saint-Germainu, je sposobna vsega."

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (118)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

AS1983
21. 04. 2017 10.09
-12
v tretje gre rado in upam, da Marquez po lanski zmagi in osvojenem naslovu na Japonskem v Motegiju končno zmaga kar bi bilo zelo dobro za prvenstvo, v primeru novega odstopa pa bo kot kaže letos vse v znamenju plave Yamahe.
godzila
20. 04. 2017 17.47
+19
ha ha ha optimist ja sej to je tud vse kar ti preostane čudn de tud to sezono ni kriv nekdo tretji za tvoje polomije
Nightyfly
19. 04. 2017 20.13
+6
Toliko crnila je bilo porabljenega vnemar , nobenemu ,niti novinarjem se ni zdelo vrdeno napisati , da MM enostavno cuti ogromen pritisk zaradi uspehov Mavericka . Je tako?
popstarr
20. 04. 2017 13.29
+18
Ja, tako je skozi vso zgodovino, Max in Sete sta ga čutila zaradi Valentina, potem ga je Valentino čutil zaradi Jorgeta, pa oba zaradi Marca, pa spet Jorge zaradi Valentina, zdaj ga pa vsi čutijo zaradi Mavericka, verjetno še najmanj Valentino, ki ga lep čas ne bo noben dosegel po naslovih.
Aquanaut
19. 04. 2017 14.17
+1
Dober interview z CC je bil pravkar objavljen ne crash.net. Govori o specifiki razvoja pri moštvih in o tem kako delujejo, o tem zakaj Honda šepa v razvoju,... kako on prevzema vlogo posrednika med tekmovalno ekipo in razvojniki, kar druga moštva imajo in so zaradi tega tudi uspešna. Njegovo mnenje je tudi, da bi bil MM z dučejem že prvo leto prvak in da bi Dani z R1 bil št.1 že v preteklosti. Sicer pa, preberite si članek.
Aquanaut
19. 04. 2017 14.50
-10
OK, pluse razumem, ker sem vas opozoril na članek. Minusi pa so verjetno zato, ker nisem prevedel članka. Moj nasvet, najprej se naučite osnov angleškega jezika, nato si preberite nivo komentarjev na tujih portalih. Potem pa tam komentirajte članek CC, če ga boste sposobni, seveda.
NašDONALDO
19. 04. 2017 15.50
-21
od mene imaš plus, minuse pa dobivaš zato, ker si navedel pozitivno mnenje o Marquezu (tudi če si le navedel mnenje nekoga drugega). od teh istih boš dobil plus le v primeru, da boš pluval po MM in JL. in to počnejo točno tisti "strokovnjaki", ki se javno zelo čudijo nizkemu nivoju dialogov na forumu, pa razumi če moreš...
NašDONALDO
19. 04. 2017 16.12
-20
je pa odličen intervju in marsikdo bi si ga lahko prebral, mogoče bi potem brali manj budalosti, kot npr., da je Honda najboljši motor v motogp.
NašDONALDO
19. 04. 2017 16.34
-19
verjamem pa, da je v Callu tudi nekaj prebrisanca... če bi šla Dani v Yamaho in Marc v Ducati, bi bilo naenkrat veliko prostora zanj v tovarniškem moštvu. :D
jezdiimir
19. 04. 2017 18.06
+6
NašDONALD v tretjem prispevku se ti je pa le začelo malo svitat kam pes taco moli. Dejstvo je da je Call začutil svojo priložnost od kar je najboljši med dirkači Honde. Tisti ki imamo dober spomin pa vemo da v konkurenci med dirkači Yamahe in Ducatija ni imel nobenih možnosti, tako da je on zadnji ki lahko razvrednoti dirkače teh dveh moštev. Brez najboljše Honde Call nebi imel nobene zmage, tako da se jim lahko samo klanja in upa da Honda še dolgo ne zamenja nobenega od dirkačev, le tako bo imel lahko prevlado vsaj znotraj te znamke, pa še tu mu bo Markec delal preglavice. Je pa značilno za Calla da hvali predvsem slabše dirkače od sebe in s tem poveličuje sebe, razvidno je tudi da mu grejo vsi tile mladi upi v nos, so le bistveno boljši od njega, tako da je bojazen upravičena. Sicer pa je beden intervju, kdor si iz tega dela iztočnice za naprej pojma nima, tako kot Call pojma nima kaj bi kdo na drugem motorju naredil, za njega itak vemo da ni nič! Smešno mi je da si vsevednež Aquanaut na takem zmazku rane celi, potem si pa še 50 plusov prilima heroj, hehehe
jezdiimir
19. 04. 2017 18.31
+14
Aquanaut lahko mi daš še 100 minusov, rane ostajajo, hehehe
Nightyfly
19. 04. 2017 18.48
+7
Aquanant ..... mogoce sem kaj spregledal pri vasih dveh prispevkih , meni se dozdeva , da nekaj smiselno mocno sepa . O besedah Cala ne bom govoril ,ker se z njimi ne morem strinjati . Vsaj v glavnem . Ce mu je nekaj uspelo v unikatnih vremenskih pogojih se ne pomeni ,da mu bo to tudi v naprej .In res mu ni . Je pa vsekakor dpober dirkac . Oceniti nekajkar se je zgodilo je lahko , tezko je kaj napovedovati ,in ni ga mojstra ,ki bi si upal to storiti . Prihodnost je stvar ugibanj . Dejstva so taka kot jih vidite Danes , ta trenutek . In dejstvo je , da jje YaMAHA NAREDILA SPET DOBRO POTEZO , Honda vlece naprej in stavi vse na MM , drzi pa vseeno Danija (ze ve zakaj ) , Ducati pa je verjetno storil napako ,ki jo je spretno izkoristil na prelomu svoje kariere Jorg Lorenz ....ker preklemano dobro ve , da gre njegova zvezada pocasi dol .
Nightyfly
19. 04. 2017 18.51
+19
Prihajajo mladi , hitri , eksplozivni dirkaci , ki ze diktirajo tempo , Stari na Yamahi ( vecno presenecenje) pa skusa vse to premleti in drzati korak z vsem tem ,kar je ze mali cudez . Vsi pa vemo , da bo moral ze zaradi zakona narave simbolicno pustiti rokavico ali celado na pisti .
Erik Volk
22. 04. 2017 18.03
+1
Bravo jezdić...Aquo si ujel na minusih...Nekaj dni dela, kaj? Očitno si pregorel od tega...al pira...hahaha
Nightyfly
18. 04. 2017 22.55
+55
VR je danes povedal , da ima neporavnane racune z Austnom , zelo vesel je te piste tudi Vinales ,ki je zmagal tu prvo zmago v moto 2 ,in pravi ,da mu ta pista lezi . Torej jutri 24 ur lahko mirne duse napisete ,da nervoza pred dirko raste , pista je vsec tudi mm-ju , ki bo nas -kak-oval stopnice . Potem so pa tu tudi novi mladi dirkaci ,ki ne bodo gledali krizem rok . Upam ,da bo zelo zivo in eksplozivno .
Erik Volk
18. 04. 2017 18.35
-66
jezdić in letalec! Krepko sta me razočarala! Malo sem se umaknil, da vidim, kako se pobijate med sabo! In koliko sta prav vidva očitala meni, da spore prižigam! Pa se bere samo vajine žaljivke in kletvice! Letalec in jezdić...dva zarukanca...Sram naj vaju bo...
Nightyfly
18. 04. 2017 18.54
+66
Spet nov nick na tem forumu ? Le kdo ste ....hahaha !!! Niti otrok v vrtcu ne morete vec pretentati s temi ....... ...!! Bodite vsaj spodobni in ostanite pod enim nickom ter se soocite z drugimi z dvignjeno glavo . Vsaj to .
jezdiimir
18. 04. 2017 19.54
+65
Hahaha Ahil, pobit in osramočen si se po 10 dneh končno privlekel iz pod kovtra. Da bi za začetek kulturno pozdravil družbo tukaj ti tudi slučajno ne kapne, žal nisi naučen! Mi tukaj ti nismo krivi da izgubljaš živce zaradi Markeca, še pravočasno smo te opozarjali da poba ne zmore oziroma nima pojma, več ali manj uničuje najboljši motor, ti pa še vedno nisi opazil! Očitno je tudi da gredo tvoje veleumne napovedi vedno v prdec, ampak zate zopet nič novega, glede na gromozansko praznino ki ti zeva med ušesi kaj drugega niti ni za pričakovat, še osel gre samo enkrat na led, ti pa znova in znova! Upam da te pamet najde, ti vem da je ne boš, hehehe
NašDONALDO
18. 04. 2017 20.03
-69
Achilleus kako sta te pa ta dva lahko razočarala? kaj si pa drugega pričakoval?
jezdiimir
18. 04. 2017 21.14
+71
Nightyfly
18. 04. 2017 21.25
+69
Achilleus 18.04.2017 18:35:15 -6 6 12 jezdić in letalec! Krepko sta me razočarala! *********** ahil , mislim , da sva midva ze zdavnaj razcistila . Kar pisete in napisete je zame irelevantno . Lahko ste razocaran se naprej . Besede so kot orozje . V rokah , se bolje v glavah neukih povzrocajo devastacijo . Torej ......... vrnite se raje k prejsnjemu nick.u ,mogoce boste z njim bolj razumljen , sprejet . Drugi make-up torej . .
hardwear
18. 04. 2017 22.26
-74
bbc .....spet ne mors spat? Ko bi ti vedu kako je tisto kar ti napises in pises irelevantno........tebi se clovek lahko samo smeji.......tako bogi osebek si........
Erik Volk
22. 04. 2017 18.05
+1
No leteči...in kateri nick naj bi to bil...Nej ti zaupam, da letalca sam Achilleus povozi brez pomoči...
Nightyfly
18. 04. 2017 16.50
+52
NašDONALD 18.04.2017 12:58:59 -23 1 24 najtič, samo toliko da veš, da tvojih zmazkov ne berem. me prav malo briga tvoje nakladanje************** upam , da je res tako . Rad pisem za tiste ,ki so tega veseli in si z njimi rade volje izmenjam mnenja . Vesel sem tudi , ce lahko normalno komuniciram z navijaci drugih dirkacev in mostev . Reciprocno spostovanje , kar je v vasem svetu znanstvena fantastika , v vasih vokabularjih pa neznanka .
DeBill
18. 04. 2017 14.12
+62
naj si nabavi kanglico in lopatko pa se pridruži stonerju. nek novi mulac sliši na ime Maverick in ne Marc. Pa še en stari je, k ga šiša, po imenu Valentino.
THEdocktor
18. 04. 2017 15.52
+53
Nightyfly
18. 04. 2017 18.55
+53
Saj res , kje pa je Stoner ? So ga kaj novinarji vprasali kako je zrihtal Ducatija ?
hardwear
18. 04. 2017 22.22
-57
JackMillerSparrow
18. 04. 2017 11.05
-71
Dober dan vsem skupaj. A boš to tudi brisal admin? Samo vprašam. :D
jezdiimir
18. 04. 2017 13.26
+67
Tukaj te pa podpiram, si pravi borec, vsakič ko te Admin izbriše, se vrneš še bolj žleht, še bolj divji. Me spominjaš na Markeca in njegovo pobiranje iz peska, vsak v svoji panogi sta neumorna prvaka, hehehe
THEdocktor
18. 04. 2017 15.52
+49
Nightyfly
18. 04. 2017 16.51
+56
Jaka vrabec ,,,, ponavadi clovek tako spi kot si postelje . Oz. v tem primeru dobi tako odgovor kakrsno pisanje je nekomu poslal ....a ne ?
lorraine
17. 04. 2017 21.38
+42
Šmrkolina že šiba tepe! Samo vprašanje časa je bilo, kdaj se mu bo vse skupaj maščevalo, za tisto sezono 2015, ko se je poslužil umazanih, nešportnih potez kar med samo dirko, da bi potešil svoj ego.
BenBostrom
17. 04. 2017 22.34
-37
Sezono 2015 je naredil tako kot mora vsak dedec.Hvala bogu da je tako naredil,kar se pa nešportnih potez tiče(seveda ni brezmadežen Marc), mislim da VAŠ niti do mezinca ni Marcu v teh ozirih tako da ko razmišljate o sistemu vse se vrača vse se plača(karma...blabla) imaste pred svojim pragom še veliko dela,tako da malce tudi drugo stran poglejte....mimogrede tudi vaš je bil šmrkolino...in še mnogo jih bo.
Nightyfly
18. 04. 2017 16.46
+41
lorraine...........ha , mi je vsec ta opis mulca .......smrkolin !!! ;)
THEdocktor
17. 04. 2017 21.35
+37
Nightyfly
17. 04. 2017 18.31
+45
laycan 17.04.2017 15:51:25 12 13 1 mi je pa res zanimivo,ka nas novijače rossija,primarjajo s geyi,itd....jaz še enemu kvazi navijači markeca nisem napoisal da je gej,ali bilo kako žalil.*****************imate popolnoma prav . Kot sem ze napisal , je teh nekaj ´´forumasev´´ del hor.....de ,ki samo cakajo na zrtve in jih napadejo izza vogala . Hiena efekt .Zato jim tudi zamerim .Ta portal skusajo uniciti .To pa neredis tako , da ga oblikovno , smiselno in kulturno spravis na poden ,najnizjo stopnicko kulture ,kjer se gre samo se za osebna obracunavanja in zalitve . Cisto normalno je , da clovek vcasih vrne z enako mero .Kljub vsemu bi si clovek zelel kulturnega dialoga ,pa ceprav na trenutke vrocega ,kar se tice ciste izmenjave mnenj o tem sportu . Toda ponavadi se to konca pri zalitvah in kletvicah . Zelo lepo se tudi vidi kdo so ti osebki , no ja , vsaj do takrat ko si spet zamenjajo nicke in zacnejo znova .
Nightyfly
17. 04. 2017 18.35
+44
Sicer pa so z terminologijo homoseksualnosti zaceli prav oni v povezavi Rossija z njegovim prijateljem ,,,, potem pa jasno ovezali s tem se vse navijace VR . No ,kakorkoli , vsak si ustvari sliko o teh ´´navijacih´´ sam . Navijaci , ki 95 % svojega casa porabijo za vse ostalo namesto za moto dirke . Lepi navijaci .
jezdiimir
17. 04. 2017 19.07
+45
Jacky a res ne gre brez žaljenja, no ja če že mora bit neka primerjava v živalskem svetu sem tudi jaz našel tebi primerno pasmo, to je pasma PIETRAIN, pa brez zamere, hehehe
NašDONALDO
17. 04. 2017 20.33
-53
nightfly jaz ko nekam pridem in vidim, da vsi urinirajo in kakajo predpostavljam, da je to mesto temu namenjeno, tako je tukaj. ko bom enkrat prišel naokrog in bo drugače, pa bom tudi gledal za drugimi mesti za opravit potrebo. zaenkrat pa je kakor pač je, tako da pozdravljena, toplotnika, he he.
jezdiimir
17. 04. 2017 21.29
+52
NašDONALD da si neolikan je razvidno iz tvojih zmazkov ki jih tukaj puščaš, da urinirate en po drugem je verjetno v tvoji družbi tudi normalno, za mene pa je nesprejemljivo, sem pač vzgojen, hehehe
Nightyfly
18. 04. 2017 11.33
+55
donald ,,,,,,,,,, verjamem , da je za vsakega cloveka ,ki mu je kultura, pa tudi vzgoja tuja (ce izostavim edukacijo) ,najlazje napisati nekaj zaljivega ,in sicer -s tem zapicist ost v tvojega namisljenega nasprotnika , se posebno pa zadovoljis manjko ega ,ki je izostal pri rojstvu . In prav zaltev se posluzujejo nedorasli ljudje . In cisto jasno je , da skusajo v ta vrtinec nespodobnega obnasanja potegniti tudi ostale , nic slutece navijace ,ki sodelujemo na tem forumu ,v tej debati . Zal je skoraj vsak tekst podvrzen brutalnim verbalnim napadom vec ali manj z vase strani in ne dopusca nobenega pojasnila . Sicer pa - zakaj bi moral vse to pisati .Govorim o mojih tekstih ,prispevkih -so vsi javni , vsem na ogled ,pa naj si jih ljudje ogledajo in primerjajo z vasimi . Cisto enostavno . Pa ni treba veliko nazaj . Dnevna doza ´´vase kulture´´ uriniranja jih caka prakticno vsak dan .Naj si ogledajo .
Nightyfly
18. 04. 2017 11.35
+55
Se nekaj .Zalostno je to , da je veliko ljudi obupalo nad vasimi prispevki ,pa se raje izogibajo debati in verjetno raje pritisnejo samo na enega od dveh znakov ,ki so jim na voljo ,s tem pa zelo jasno pokazejo svojo misel o vas ,pa tudi nas jasno .
NašDONALDO
18. 04. 2017 12.58
-58
najtič, samo toliko da veš, da tvojih zmazkov ne berem. me prav malo briga tvoje nakladanje.
jezdiimir
18. 04. 2017 13.11
+54
Hahaha, si že prebral in dodal še en zmazek, hehehe
NašDONALDO
18. 04. 2017 14.32
-47
tvoje še preberem, ker si kratek in jedrnat, magari brez relevantne vsebine. ampak pri najtiču pa pridem samo do prvega vogonskega stiha... in imam dovolj.
JackMillerSparrow
17. 04. 2017 17.19
-56
Laycan, prosim ne delaj se neumnega, saj ste vi rossici začeli s to gejevsko zajebancijo, nismo mi delali fotošopov z poročnimi fotografijami mm in jL, kaj se hudiča sprenevedate barabe zahrbtne
jezdiimir
17. 04. 2017 17.47
+53
Jacky mar se niste prav ti in tebi podobni najbolj zgledovali po teh fotografijah in jih slavili, ne se sprenevedat, hehehe
jezdiimir
17. 04. 2017 18.10
+56
Vem da si v navezi z Adminom, samo vedi da resnica vedno zmaga, hehehe
JackMillerSparrow
17. 04. 2017 18.51
-47
jezdiimir
17. 04. 2017 19.00
+51
Realno gledano bi te morali zbrisat za vedno, ampak jaz sem odločno proti, kajti vem koliko truda si vložil, še to da ti zbrišejo nimaš kaj pokazat v življenju, hehehe
jezdiimir
17. 04. 2017 20.19
+56
Hvala Jacky za vso skrb, a svojo pasmo Pietrain si že preštudiral, sam vprašam, hehehe
laycan
17. 04. 2017 15.51
+54
mi je pa res zanimivo,ka nas novijače rossija,primarjajo s geyi,itd....jaz še enemu kvazi navijači markeca nisem napoisal da je gej,ali bilo kako žalil.
jezdiimir
17. 04. 2017 16.09
+54
Med sabo so se že čist razhondlal pa rabijo nove žrtve, sem jih že večkrat opozoril da so nadležni, ter da so stiki ki jih oni potrebujejo na drugem portalu, pa še kar tukaj nadlegujejo, najbrž imajo večje potrebe kot jim je na voljo pacientov, hehehe
JackMillerSparrow
17. 04. 2017 16.14
-54
jezdiimir
17. 04. 2017 16.25
+57
Glej Jacky večini so vaše toplotne zvijače odvratne, tako da je prav da se ljudi opozori s kom imajo opravka, hehehe
JackMillerSparrow
17. 04. 2017 16.34
-56
Ma ti nisi vreden, da bi se pes poscal nate.
jezdiimir
17. 04. 2017 16.47
+50
Jacky tole ti je ušlo, se res ne da z lepa, hehehe
JackMillerSparrow
17. 04. 2017 17.05
-57
Tok pokvarjenega in umazanega človeka še pa nisem videl. Niže ne gre. In zahvaljujoč adminu te kar pustijo gnojit tule.
jezdiimir
17. 04. 2017 17.12
+54
Jacky jaz te ne obsojam, nisi ti kriv da nisi vzgojen, za seboj pa itak ne prebereš, lep dan ti želim. Admin je globoko na tvoji strani samo da se ti žal ne zavedaš, hehehe
laycan
17. 04. 2017 15.48
+67
kralja peska,brata markez,spremljevalec lorenzo,pa itak blesti v tej sezoni.
THEdocktor
17. 04. 2017 21.37
+55
jezdiimir
17. 04. 2017 12.18
+58
Danes ob veliko nočnem prazniku je čas ko pošteni ljudje razmišljamo le o dobrih stvareh in v dobri veri. Tako tudi jaz danes slavim le pozitivne lastnosti pri ljudeh. Recimo takole, Valentino je itak vsemogočni nosilec motoGPja, Vinales je daleč najboljši Španec, Zarco je največje pozitivno presenečenje letošnje sezone, Horhe je največji zaslužkar kljub temu da ni nič od njega, Markec mi je dal kar dosti mislit, nekako sem bil že v pat položaju, nikakor nisem našel nekaj vsaj malo pozitivnega, potem pa se zagledam v sliko tu zgoraj in jasno kot beli dan mi postane dejstvo, da ima tudi on lastnost ki jo nihče ne prekaša, je daleč najboljši šprinter iz peska, tu štejejo izkušnje ki so neizmerne, ob vsakem padcu se dvigne kot Feniks iz pepela, vsaka čast tu je dejansko najboljši, hehehe
NašDONALDO
17. 04. 2017 12.47
-70
srečne praznike tudi tebi, toplotnik, he he.
Nightyfly
17. 04. 2017 13.09
+59
jezdimir ...... tu ti moram dati prav .Tudi mene je slika ,oz. njegov eksplozivni start iz peska presenetil . Le kam hiti ? Dirka je kompromitirana , koncana . No , bo zdaj v dezeli rogov ,le te pokazal vsem ostalim .Baje mu lezi pista . Pa lep ostanek poganskega praznika .
Mohiito
17. 04. 2017 13.27
-63
Se popolnoma strinjam,lansko leto ko je bilo potrebno med dirko menjati motocikle se dobro nekateri spomnimo kako je markec hitro preskočil na drug motocikel, ata smrkec je pa za ta podvig porabil malo več časa, mogoče so bili pa pirhi že rahlo plavo obarvani od toplotnih podvigov, pa še vesele praznike naprej vam želim.
jezdiimir
17. 04. 2017 13.56
+59
Mohiito se strinjam, tudi v preskoku je blestel, ampak to je pričakovano, preskok z enega na drugega je pa ja za toplotno sceno paradna disciplina, pri vas je to že nagonsko prirojeno, hehehe
Mohiito
17. 04. 2017 14.13
-63
Najbolj sprevrženo dejanje je pač če druge subjekte obtožuješ tistega sramnega dejanja kar sam najrajši počneš.
hardwear
17. 04. 2017 15.09
-67
Ejga.....pacient jebmirćek......velikonočni praznik........skupaj se piše veliko nočnem prazniku........
JackMillerSparrow
17. 04. 2017 15.45
-70
Lepo sliko samega sebe sta podala jezdič in njegov ljubimec Muhasti Flyer. Norčujeta se iz najboljšega motociklista zadnjih let. S tem kažeta svojo primitivnost in neizobraženost.
hardwear
17. 04. 2017 16.16
-68
jezdiimir
17. 04. 2017 16.59
+69
hardi kaj pa tvoji blodnje so v redu? Jacky jaz sem samo pošteno izpostavil največje kvalitete dirkačev, primitivnost in neizobraženost ki jo navajaš, je pa pogoj za vašo toplosrčno bratovščino, pri tem vam pa itak ne sežemo do gležnjev, hehehe
Nightyfly
17. 04. 2017 18.19
+64
jezdimir , s tem se popolnoma strinjam ...... neverjetni so tile gor . Zanimivo je prav to , kako si vehementno jemljejo pravico dovoliti nekomu , koga lahko casti in koga ne sme . Se dobro ,da ni v Sloveniji navade kamenjati ljudi . Sicer pa to pocnejo verbalno . Sprasujem se samo - kdo jim to dovoli ?
Nightyfly
17. 04. 2017 18.21
+54
Jaka ,,,,iz tistega kar je ta mulc pocel v sezoni 2015 se bom se dolgo casa norceval .Pa ne samo jaz . Ogromno ljudi po svetu . Si je vec kot zasluzil . Madez ostane .
hardwear
17. 04. 2017 21.17
-68
lorraine
17. 04. 2017 21.50
+56
Morda pa se bo o tem največjem črnem madežu v zgodovini motociklizma razpisal in obenem pokesal v svoji avtobiografiji. Sama vidim začetek porušenega ega po argentinski dirki, še precej bolj pa dirka na Nizozemskem, ko se ni mogel sprijaznit in ga je še kako psihično dotolklo, da ga je veteran premagal v zadnjih ovinkih dirke + še mojstrska vožnja po pesku.
jezdiimir
17. 04. 2017 22.01
+60
lorraine to so lepi spomini, za Markeca pa učne ure, kar nekaj osebkov tukaj nikoli ne bo prebolelo, hehehe
bojc46
17. 04. 2017 11.59
+58
še kako prav ima mm, ko pravi da je še veliko dirk, kjer lahko obrne motor na glavo :D čudežni se lahko zanese le na cc in dp da mu pripravita motor za zmage in naslov, zaenkrat še najbolje kaže cc.
JackMillerSparrow
17. 04. 2017 09.49
-70
Ja, Markov padec je kot velikonočno darilo za rossiovčice, s tem so lahko skrenili pozornost od porazov dohtarja proti zelencu. Po drugi strani pa ta kiks Marqueza opozarja, da se mora bolj skoncentrirati in namesto na zmago voziti raje na ziher točke. Saj bo tudi greenhorn Vin naredil polno napak. Dohtar pa je itak le še statist.
bojc46
17. 04. 2017 12.00
+64
na ziher točke ja, naj se bori za 4, 5to mesto kjer tudi spada
jezdiimir
17. 04. 2017 13.23
+70
bojc46 se ti ne zdi da ga previsoko uvrščaš, najbrž si računal kar nekaj odstopov spredaj, hehehe
hardwear
17. 04. 2017 09.41
-74
Podlunšek vceraj na air race dirki odlicno drugi....nobene novice o tem.......vazn ,da se nabija o guzvi na meji.....severni koreji......in pa erdogana na 101 nacin.....
Profesormarck
16. 04. 2017 21.37
-66
Ej ga rozeki,poglejte si genija moto GP-ja,že vsa leta odkar je prišel v najmočnejši razred,vam in vašemu pink panterju štrene meša...in tako bo tudi ostalo,he,he
Profesormarck
16. 04. 2017 21.38
-65
Miroslav iz veleja..lahk se tud razpočiš,če želiš-od zavisti mislim.ha,ha
Drty
17. 04. 2017 09.21
-66
JackMillerSparrow
17. 04. 2017 09.57
-71
Zelo hudo bo ob koncu sezone, ko bo Mark dvignil 6.naslov. Ti dve zmagi sta kar dale lažno upanje markhejterjem. Hm, rossici pa zdaj navijajo za Vinalesa al kak je to? A ni blo govora o 10.naslovu dohtarja letos? Hitro so obupali Hahaha
bojc46
17. 04. 2017 12.15
+62
genij motogpja, edini, ki je uspel pokvariti daaaleeeeč najboljši motor :) jacki sam da teb ne bo hudo ob koncu sezone ko bo cc pred mm ;)