MotoGP

Lorenzo o Stonerju: Največji talent, ki sem ga kadar koli videl!

Phillip Island, 29. 10. 2012 17.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Novopečeni dvakratni svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Jorge Lorenzo (Yamaha) je Avstralca Caseyja Stonerja (Honda) označil za najbolj talentiranega dirkača, ki ga je kadar koli videl.

Medtem ko se Španec Jorge Lorenzo (Yamaha) veseli drugega naslova svetovnega prvaka razreda motoGP, je Avstralec Casey Stoner (Honda) vse bliže upokojitvi pri 27 letih. Španec je lep del športne poti dirkal tudi s konkurentom Stonerjem, že prihodnjo sezono pa se mu bo ponudila priložnost, da ga v novi sezoni prekaša po številu osvojenih naslovov svetovnega prvaka med dirkaško elito.

Casey Stoner
Casey Stoner FOTO: Reuters

"Zelo spoštujem Caseyja, saj mislim, da gre za najbolj talentiranega dirkača, ki sem ga kadar koli videl na stezi. Čisti talent. Ekstremno hiter. Odločil se je, da se upokoji, da se posveti družini in uživa v življenju brez dirkanja. Zelo ga bomo pogrešali,'' je dan po dirki v Avstraliji, kjer je še šestič na športni poti zmagal domačin Stoner, dejal Lorenzo.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (163)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

duce749
30. 10. 2012 18.01
-2
to, kar je doletelo leta prej Rossija, sledi Lorenzu, nebo imel konkurence
CalCrutchlow35
30. 10. 2012 20.07
-2
Če bi se že mogo odločat bi itak zbral Stonerja za nasledno sezono, ampak ker njega ne bo, bi si takoj želau da prvak postane Marquez (izmed teh štirih mi je še daleč najjači) - brezkompromisen,agresivn voznik, ki ima "jajca" v duelih in vozi tud na kontakt če je potrebno, ubira svoje linije, prehiteva tam kjer je praktično nemogoče-kapo dol, izjemen stil vožnje (poleg stonerja in crutchlowa najboljšega). Podobno kot je Simoncelli v moto gp, dirkača s podobnim stilom sta tud Iannone in de angelis! Potem pa daleč, daleč od vzadi PEDROSA, še manj bi privoščo ROSSIJU, LORENZU pa krepko najmanj (jokica če kdo pelje preagresivno, hoče tečaj varne vožnje). Idealno bi blo oz. bi si osebno najbolj želeu končni razplet: Marquez > Pedrosa > Rossi > Lorenzo (ti štirje tovarniški dirkači se bojo borili za naslov). Nekdo je sicer pisal da bo zelo težko v prvi sezoni kako zmago dosego, kaj šele naslov, ampak sam sem mnenja da bo še v rookie sezoni v samem vrhu al pa blizu vrha, tud kar nekaj zmag lahko odnese. Potem pa je tu seveda Calvin, ki bi mu takoj privošo najboljše, amapk s poltovarniškim materialom bo nemogoče prit pred te 4 dirkače na tovarniških motociklih. Če jim bo zelo blizu v sami dirki bo že carsko in na kaki dirki preseneti tud s stopničkami! IDEALNO!
CalCrutchlow35
30. 10. 2012 21.55
-1
McCoy ja, proti rossiju pa sem zato ker je dokazal da je reva in ni ostal v ducatiju tak dolgo dokler ne postane sv. prvak, pa če 5 let ostane-bi mogo ker je obljubo navijačem... Prej sem spoštoval dosežke ki jih je imel, zaj pa mi je za tiste naslove popolnoma vseno in me briga ker pridemo do sklepa da je prej naslove osvajal sam na najboljših motociklih, čim pa prišo na ducati pa pogorel na celi črti in se z belo zastavo vrača na yamaho! To naj bi bil šampion in legenda? Da gre brez boja in z neporavnanimi računi k drugemu moštvu in mu je vseeno??? S tem se je sam osmešo! Bravo šampion Rossi, izjemna poteza! Marquezu od teh štirih tovarniških dirkačev daleč najbolj privoščim naslov sv. prvaka, bo težka, ampak je sposobn! On ma ta pravi slog vožnje ki je krasil tud simoncellija, krasi pa tud de angelisa, iannoneja ki sta sicer iz moto 2 razreda (iannone prihaja v moto gp). Evo že kar vidim kak se bo nasledno sezono lorenzo pritoževal nad njegovo "agresivno" vožno, Marquez pa se mu bo lahko sam smejau in ga mel za jokico.
CalCrutchlow35
30. 10. 2012 22.13
-1
a preden pa je šou k ducatiju pa ni razmišljal da je prestar in da ne bo imel volje ostat delj kot 2 leti? Takrat je seveda oznanjal 3,4,5,6 let dokler ne osvoji naslov. Zaj si je pa kar naenkrat premislo da je že prestar in da nima volje, in to kar med letošno sezono da se poslavla od ducatija... Super. temu se reče zavajanje svojih fanov. Na yamahi, hondi je to napisano velalo tud za rossija, na motociklu ki ga je pa težje vozit od teh dveh- na ducatiju pa tega ni znal pokazat, razn v par dežnih dirkah- pa še v deži je par krat zaostal za vodilnimi, ni bil vedno med prvimi ko je bil dež... Premalo! Revščina!
Sara piki poki
30. 10. 2012 17.31
-6
Ma kaj je slep?
duce749
30. 10. 2012 17.46
+3
64990090
30. 10. 2012 16.10
+8
Kar je Lorenzo rekel je rekel.
CalCrutchlow35
30. 10. 2012 14.44
+0
pridem dans na forum pa še eni kar naprej take izjave strelate, da mi kuj slabo rata, pa ne sam meni ampak tud marskiremu drugemu... Eni še očitno danes "bele miši vidite"... SVAŠTA kaj vse vidiš...
hiterkstrela
30. 10. 2012 15.19
+2
sam kojega rejserja si pa ti izbral za navijanje? Ok, cal kr vredu dirka, sam dovi mu jih je letos dobr našolal, še bremze mu je kupil!!!! Pa junija je cal pumpal da ga zanima samo tovarniško moštvo, sploh ni važno katero, (seveda u pitanju keš), pol pa se je ustrašu, da bo še ta motor zgubu, če bo imel dolg jezik. Ponišno nazaj prilezel do dosedanjega šefa in mu obljubil zvestobo za malo manjšo plačo, kot jo je prejemal letos..... Cal eh cal, to niso šampijoni, kar je cal!!!!!!!!!
CalCrutchlow35
30. 10. 2012 15.36
+4
Calvinu je ducati obljubljal pogodbo, bli so v pogovorih, kasneje pa so ga zavajali in mu lagali ter ga pustli na cedilu... To je javno kritiziral, sramota za ducati, kaj se sploh spušajo v pogovore?? ja seveda, ugotovili so da se jim zarad dnara bolj splača kupit italijanskega dirkača za italijanski trg kot pa za angleški trg... na koncu bo pa dovizioso dosegal slabše rezultate kot rossi... Je pa vseeno boljše da je ostal na tech3, to se pa morm strinjat! Glede zavor pa... sam dovi si jih je kupo, Calvin pa protestno NE, spomnim se še ko ga je razjezlo če mu je kdo to vprašanje postavo v zvezi z zavorami, zabruso nazaj da o tem ne bo govoro, da on si jih ne bo kupoval ker je to smešno kaj se dogaja in kak je če imaš poltovarniški material in že tu se vidi kaj pomeni imet tovarniški in poltovarniški material, da gre za prevlke razlike. Calvin je v Avstraliji dokazal kdo je boljši znotraj moštva, ko ni posledic poškodb (v njegovem primeru gležnja, mogo je celo dvakrat na operacijo letos ker se nekaj ni posrečlo v prvo, slabši zato ob koncih dirk ko je popusto tempo), ko nima problemov da bi mu zmanjkalo bencina, ko ga na tablah opozarjajo naj vozi počasneje ker drgač bo na tesno z gorivom (wtf?), sramota kak imajo to v moštvu da z gorivom nebi prišo skos in da more upočasnit... Res svašta... Pa nič ni prišo ponižno do Poncharala, kajti o tem zavajanju glede ducatija je v javnosti spregovoril PO TEM ko je že podpisal pogodbo za tech3.....
hiterkstrela
30. 10. 2012 15.55
-1
opa, kar so nam novinarji prodali čez leto, si opisal mal drugače, in ni druga kot da ti stisnem en plus. Samo če mu je polno ime calvin, bi mu lahko na riti pisalo cline, a ne, tak kot doctorju....
CalCrutchlow35
30. 10. 2012 16.25
ti se kar norca delaj z dirkačev... A če nisi navijač Lorenza, Pedrose al pa Rossija si majn vredn?? A sam ti trije obstajajo, pa še to zato ker vozijo v tovarniških moštvih?? Raje si poglej nabito polne tribune Silverstona ko je moto gp dirka, izjemno vzdušje, veliko gledalcev ob dirkališču tudi če je deževno vreme, visoka gledanost po tv sprejemnikih, gledanost v Veliki Britaniji pa se je sunkovito dvignala tud zarad Cala ki je postal zelo popularn dirkač med britanci in Cal je zelo pomembn za britanski trg v avtomotošportu, poleg Buttna in Hamiltona, ki dirkata v formuli 1! Ti trije dirkači skrbijo za visoko gledanost avtomotošporta v celotni Veliki Britaniji!
hiterkstrela
30. 10. 2012 17.14
+1
narobe si razumel, nisem se delal norca, ampak le malo pošalil. brez zamere
hiterkstrela
30. 10. 2012 17.49
jes si bon na rit dal napisat the doors, ker doctor nisn.....
CalCrutchlow35
30. 10. 2012 20.21
ni panike strela, če si se šalo... Lahko še kaki vic poveš zarad mene...
hiterkstrela
30. 10. 2012 13.25
+2
kak je kr2007 spodaj napisal u nulo vsem pametnjakovičem!!!!!!!!!!!
BigBoss
30. 10. 2012 14.58
-2
rko
30. 10. 2012 12.04
-2
Lorenzo, letos si se še izmazal, zdaj gre pa tvoja krivulja u RIT :))) lizika naduvana
Jorge99Lorenzo
30. 10. 2012 13.05
-10
hahah zdej samo še navzgor ... jst pričakujem usaj ene 3 zaporedne naslove =) Lizika FTW !!! VAMOS 99 !!
CalCrutchlow35
30. 10. 2012 14.54
+1
končno te je pamet srečala in si umakno avatar bednega kluba... Realnost si vido v nedeljo, ko jim je manU odčital lekcijo, zdaj pa so si našli igralci čelzija precej izgovorov glede sodnika ki je pošteno sodo srečanje in ga napadajo nekaj... sramota kaki klub je to, vedno so vsega sodniki krivi, a že ptiči čivkajo da gre za klub ki je imel še v lanski sezoni več sreče kot znanja in z anti igro nam je vsako tekmo ponujal nezanimiv nogomet z avtobusi v kazenskem prostoru s postavitvijo 7-3-0 al pa še hujše 9-1-0... Aja čestitke torresu za odlično odigrano simuliranje, je mislo da nastopa v Hollywoodu...??
Jorge99Lorenzo
30. 10. 2012 19.19
-2
nism zaradi tebe zamenu sliko, samo raje sem dal Lorenza ker tukaj več odgovarjam na MotoGP temi ... drugače pa ne skrbi, mam jst od Chelseaja avatarjov od facebooka, twitterja do 20 drugih forumov =) Glede tekme pa sam to, sodnik je sodu katastrofalno slabo, tisto je biu favl nad Torresom, gol Uniteda je biu iz offsida in vsi realni navijači so to tudi takoj priznali. Ti si pa tok zaslepljen v ta tvoj United, da sploh ne vids kolikokrat vas sodniki rešujejo in podarjajo zmage. FA = Ferguson Association in to že vsi vejo =) CHELSEA IN LORENZO NAJBOLŠA NA SVETU, TUKAJ NI NOBENEGA DVOMA !!! CHELSEA EVROPSKI PRVAK, LORENZO PA PRVAK NAJBOLJ ZAHTEVNEGA RAZREDA MOTO GP !!
CalCrutchlow35
30. 10. 2012 19.55
+0
Chelsea najboljši na svetu?? Pa kaj ti si kaj pil? Ne se hecat no, malo realnosti pa lahko... Torres je bil v Hollywoodu btw, noben faul ni bil nad njim... Prepovedan položaj je mogoče bil, kaj pa roka Luiza v kazenskem in ne piskanje enajstmetrovke za manU?? Igro Chesleaja pa je itak mučno gledat, nedinamična, netekoča, dolge podaje na pamet, kratke podaje jim ne ratajo, torres vedno zgubi žogo ko jo dobi in se zaplete... Kemija v sami igri je zelo nizka, sploh ne znajo sodelovat igralci mes seboj, da ne govorim o menjavah trenerjev, še abramoviču slabo rata ko gleda tako igro... Rešuje jih sam sreča! Letos ne bojo niti iz svoje skupine v ligi prvakov napredovali, ker jih bo Šahtjar premagal tud doma ker so v izjemni formi, da o vročem gostovanju v torinu ne govorim. tam bojo fasali petardo!! Začn na kiri pametn klub navijat, npr. arsenal al pa liverpool če ti že gre manU na živce!! Pusti ta plavi klub ki je nula in ki se sm čez sodnike pritožuujejo... Van Persie > Torres
Jorge99Lorenzo
30. 10. 2012 21.43
Priporočam ti da si kupiš očala, ker tisto nad Torresom je biu čisti favl ... po kriteriju sodnika, ki ga je imel to tekmo, bi moral Evansu pokazat najmanj rumeni karton če ne kar rdeči. Važn da je ful slaba igra pa da jo je mučno gledat, pa so useen prvi na lestvici =) Dej si poglej kakšno tekmo od Chelseja, ker kar ti govoriš je bilo lani na 3eh tekmah, letos pa igrajo zelo dobro, z veliko posesti, kratki pasi, hitrimi akcijami in lepimi prodori. Chelsea je povsem nadigral United, dokler ni sodnik začel krasti in obračat tekmo v korist Man U-ja, ko je vidu da bojo dobil eno lepo porcijo. Kar se trenerjev tiče, imam raj 10 trenerjev v 10 letih k pa enga, ki je tok slep da niti ne prizna ko jim sodnik podari zmago, za 26 let. Pa važn da sta Arsenal pa Liverpool pametna kluba, prvi ni osvojil ničesar že 8 let (ob tem da sploh še nima Lige prvakov), drugi pa je tok slab da se lani niti v Ligo Evropa ni uvrstil (šele po zmagi Micky Mouse cupa so se) in zadnjih par let samo še stagnira in kupuje veleprecenje Angleže ala Caroll, Downing, Henderson itd. Pa nazadnje k sm pogledu ima Torres 2x Evropsko prvenstvo, 1x Svetovno prvenstvo in 1x Ligo prvakov, biu pa je na letošnjem EP tudi najbolši strelec ... ko bo Van Pursestrings to osvojil me pa prosim poklič =)
drek_na_palci
30. 10. 2012 10.02
-16
Lorenzo nima pojma in ne ve kaj govori
motogp99
30. 10. 2012 10.26
+12
ne ne ve kej govori, ne....sej zato veš ti, verjetno!! hahaha
nigashe
30. 10. 2012 09.46
+3
ja ne... sam Rossi definitivno nosi titulo med talenti in tistimi ki so ga znali izkoristit... stoner pa lorenzo mislim da sta velik manj naredla do zdaj k pa je rossi v njunem času pa naj se s temi dvemi al pa tremi naslovi kušneta nekam... je pa res da je rossija že mal čas pokopal kot je kolega spodi napisu da prvaki so 20letniki...
motogp99
30. 10. 2012 09.04
+18
in res je tako kot je rekel Jorge....Stoner je totalen talent-marsovec!!!!! tako kot on vozi je prou hard, kapo dol!!!....
speeddragon
30. 10. 2012 07.20
+14
Ko že toliko razpravljate o talentih. Verjetno nobeden ne more brez talenta biti prvak v MotoGP. Je pa za doseganje zmag in prvenstvev verjetno poleg talenta potrebno še tudi kaj več. Dobra ekipa, dober motor, motiviranost, psihična priprava in pa tudi nekaj sreče (oziroma nesreče pri konkurentih). Seveda je Rossi izjemen talent , to sploh ni dvoma . Na žalost pa je čas presegel njegov talent. V motoGP že kar nekaj časa ni bilo prvaka preko 30-tih. Očitno so leta ključnega pomena v špici motociklizma. Tako pač je. Psihična pripravljenost pa tudi fizična in nepopustljivost "mladičev" očitno premaga talent in tudi izkušenost nekaj starejših. Svetovni prvaki so 20-letniki. Verjetno se Stoner tudi tega zaveda in se umika na vrhuncu. Ampak četudi se bo kdaj vrnil, ne bo dosegal več današnjih rezultatov !
drek_na_palci
30. 10. 2012 08.37
Se strinjam...ampak bi jim mogli vrnit motorje,ki so se vozli leta nazaj brez vseh teh elektronik in tr
KR2007
29. 10. 2012 22.38
+53
daleč najboljši dirkač v 3.tisočletju je Valentino Rossi! takoj za njim je Stoner še malo za njim pa Lorenzo. Crutchlow bo še moral nekaj žgancev pojest, da bo sploh na ravni Doviziosa. leta 2010 Lorenzo ni šolal Rossija ampak je slednji utrpel odprt zlom noge... kako ga je šolal smo videli v Motegiju 2010. dejstvo je, da je pravi pokazatelj forme Ducatija GP10 Nicky Hayden, tip je takrat ko je Stoner zmagal končal 3.(v Aragonu je premagal Lorenza v boju za 3.mesto, ki je sedel na super Yamahi, a on ga je premagal z jajci od Ducatija) ali 4., razen v Motegiju kjer je zletel s steze, med sezono pa še nekaj dirk končal pred Stonerjem. ja tudi Stoner ni bog je pa vseeno hudičevo hiter dirkač z norim stilom vožnje. s KTMom, ki ga je vozil v 125 kubičnem razredu je zmagal le 1x in je beseda zmagovanje smešna. pri Lorenzu so bile redke dirke, ko je v dvobojih 1na1 premagal Rossija (drugo leto ima možnost, da to spremeni). "penzionisti", ki jih je v svoji eri premagoval Rossi so takrat šteli od 23-33let: Biaggi, Roberts Jr., Ukawa, Abe, Kato, Gibernau, Criville, Checa, Capirossi, Melandri,... penzionista Biaggi in Checa sta še osvojila naslova pri svojih 41. oz. 39. letih. pozabljate, da Rossi ni vsako leto mlajši in šteje že 33let, drugo leto jih bo 34 in bo Lorenzo ob sebi imel penzionista, ki mu bo pokazal še kakšno v slogu Barcelone 2009. kaj bom rekel o Rossiju sem več kot očitno njegov navijač, ampak 1.napako mu pripišem že ob odhodu od Honde, čeprav se je ta odločitev izkazala za zelo dobro, druga je selitev od Yamahe, zahtevo od Ducatija, da naredi aluminijast okvir kar mislim, da je bil strel v prazno glede na to, da so si ta zaostanek nabrali le zaradi tega ker so na novo razvijali motocikel ob tem pa zaostajali, namesto da bi ostali v koraku in izboljševali že obstoječi okvir iz ogljikovih vlaken. za nobenega dirkača ne pravim, da je slab. me pa jezijo komentarji haterjev, zato sem tudi sam "prilil" malce olja na ogenj. nagibi v skrajnost, dotik asfalta s komolcem, powerslide sredi dirke vse to je umetnost. obstajajo le dirkači, ki so tisto desetinko sekunde ali pa še več hitrejši od ostalih, ti pa osvajajo naslove. mi tukaj, ki komentiramo in pametujemo nismo 5% zadnjega dirkača na gridu, pa lahko noč!
Omen3
29. 10. 2012 22.54
+20
KR2007, kje se pa ti "skrivaš" ? :-) btw,lepo napisano....pa še res je (za razliko prenekaterih prispevkov tu).....
BesnoJezen
29. 10. 2012 23.23
+12
Jorge99Lorenzo
30. 10. 2012 01.48
-9
ja seveda ni bilo dosti dirk Lorenzo proti Rossiju 1na1, če se pa Lorenzo pelje na 1. mestu, Rossi pa penzjonera na 13ih, 14ih mestih ...
pridnaov?ka
30. 10. 2012 06.06
+0
število rozifanov lepo pokaže kako topla je slovenija
rinolopus
30. 10. 2012 07.51
+10
napisano u 0, rossista per sempre !! mi je pa všeč vožnja stonerja,lorenzo pa mi neki prepotenten
Snakeyes
30. 10. 2012 08.35
+7
lupin3
30. 10. 2012 09.12
+4
razlika je v dirkaču ki je hiter ali pa dirkaču kateri razvije skoraj svojo kulturo
burner85
30. 10. 2012 09.40
+8
KR2007
30. 10. 2012 09.49
+5
kvarkadabra
30. 10. 2012 10.30
+8
waw KR2007 .. bi šel , prosim, pisat članke namesto teh, ki jih pišejo tu na 24ur? ;)
Jorge99Lorenzo
30. 10. 2012 13.07
-6
ne napisal si za sezono 2010, ko si je rossi zlomil nogo in ko ga je kao šolal na Montegiju ... usi vemo kdo je biu na koncu prvak =) če se pa rossi rd v peskovniku igra pa nism jst kriv :D
BigBoss
30. 10. 2012 14.59
+1
duce749
30. 10. 2012 17.57
+4
štiri lete nazaj je Lorenzo bil mulček,dve leti pozneje pa gospod za Rossija,zdaj pa ju več ni moč niti primerjat, nista v istem rangu
SUTA
30. 10. 2012 23.51
+2
samo eno stvar bom povedal.... v zadnjih 6 letih v moto gp-ju imajo Stoner, Lorenzo in Rossi po 2 naslova... tako da ne vidim neke prevlade Rossija, kvačjemu je lih Stoner naredu razliko, ker ima z naskokom več zmag v teh zadnjih šestih letih!!!
duce749
01. 11. 2012 00.14
+1
od 2007 ima Stoner 39 zmag, Lorenzo 23 začel 2008, Pedrosa in Rossi 20
BožjiSvetovalecPolde
29. 10. 2012 22.04
+3
Lioon rekorder Grobnika,ki podira ovinke pod kotom 125 stopinj.enkrat se spomnim ko sem bil na grobniku,ko je lioon preuceval stezo pri ovinku 4 je bil cel dan tam ob robu je postavil sotor in prespal racunal kako bo zvozil ta ovinek,da nebo izgubil hitrosti in naslednje jutro ga je zvozil pod kotom 125 stopinj ni izgubil brzine in postavil rekord proge na grobniku. Tako,da edini strokovnjak,ki ve kaj se tukaj dogaja je Lioon en najbolših motoristov in strkovnjakov in legenda Grobnika.Tudi preko Twiterja je svetoval svojemu uzorniku Stonerju da naj ima gumaste ventile na kolesih namesto kovinskih da bo pridobil par stotink in takrat je stoner postal svetovni prvak po zaslugi Lioona tako da molo spostovanja. Lioon legenda motosporta.
CalCrutchlow35
29. 10. 2012 22.06
+7
tebi se že meša... Vrži bek flašo žganja da te nebo mamica ponoči na črpanje vozla v UKC!!
DonMiltonFriedman
29. 10. 2012 23.36
+3
Ha ha ha Lioon je ne samo postavil rekord na Grobniku, ampak je rekorder na večini Moto GP dirkališč. In to v snegu z zimskimi gumami.
rinolopus
30. 10. 2012 07.55
+3
rko
30. 10. 2012 12.15
+1
HAHAHAHHAHAHHA o bed.... da si en vzame tolk časa :)) HAHAHAHHAHA noro
BožjiSvetovalecPolde
29. 10. 2012 21.57
-9
Stoner zanan v ZDA pod vzevkom CRY BABY ali v svetu pod vzdevkom KING OF THE SAND bo postal dojilja hahaha
CalCrutchlow35
29. 10. 2012 22.02
+2
jutr zjutraj ne boš več imel "mačka"...
CalCrutchlow35
29. 10. 2012 21.54
+8
za zjokat se je pod nekaterimi komentarji... Ka vse vidiš tu gor...
BožjiSvetovalecPolde
29. 10. 2012 21.52
-15
Končno bo honda dobila enga dirkača,ko bo dirkal in nebo jamral pa se jokal,da je zic pretrd. Tega nevste ampak čelada za Stonerja je skoraj dražja od motorja.Človek je rabil dobesedno notri napeljavo,kerc je velikokrat bruhal in je rabil kanalizacijo v čeladi,da bi odvajala bruhanje.
CalCrutchlow35
29. 10. 2012 21.55
+10
rinolopus
30. 10. 2012 07.55
+2
pridnaov?ka
29. 10. 2012 21.51
-7
ko bo rozi s partnerjem posvoju otroka,bo tudi morebiti šel v penzijo..
BožjiSvetovalecPolde
29. 10. 2012 21.55
-6
Sej tudi od Stonerja ni otrok ker ga je naredil mehanik hahaha
memo156
30. 10. 2012 08.04
SUTA
30. 10. 2012 20.52
+1
unja1. m hahahhahah dobro si to povedal...:)))
ncnau
29. 10. 2012 21.51
+4
Mater ampak tale Honda je tako lepa da dol padeš... Že ko gledaš motocikle dobiš občutek da je najhitrejša...
Omen3
29. 10. 2012 22.26
+3
Itswuu....prosim, ne govori tega..... Dani te je na zadnji dirki dobesedno poslušal.....gledal je tako lepo Hondo, da dol padeš.....in je......padel..... :-) :-) :-)
BigBoss
29. 10. 2012 21.26
-19
Stoner-ja se bom spominjal kot jokavega smrkavega moto gp voznika,ki nikoli ni imel dobrega motorja vedno so bili krivi mehaniki in nikoli on.in seveda vse te skrivnostne bolezni,ki še zdaj niso pojasnene. Tako,da Stoner zadnji cajt,da greš,ker to ni šport za take cmere kot si ti ti si ustvarjen za varuško in nič drugega. Pa lepo pestvaj svojo štručko.
CalCrutchlow35
29. 10. 2012 21.34
+6
ka ti si pil kaj takega z alkoholom, da take ven strelaš? Ne stikaj po raznih omarah za žganjem... Raje mlekeca spij, pa idi v posteljo, ker bo mamica jezna, pa te bo po riti našeškala če te bo še vidla budnega, kljub temu da šole nimaš jutr...
BigBoss
29. 10. 2012 21.36
-5
Lej to je moje osebno mnenje pa tud če bom spil 1 litr snopca se ne bo spremenil.
BožjiSvetovalecPolde
29. 10. 2012 21.39
-1
Calcrutchlov človek ne sme podat svojega mnenja?A smo v demokraciji ali je to kaka diktatura?
CalCrutchlow35
29. 10. 2012 21.40
+0
pa dobro, kaj tu gor res nekateri "bele miši vidite" da take ven strelate?? Jutr zjutraj neote meli več mačka, pa pol podajte svoje demokratsko mnenje zarad mene ...
CalCrutchlow35
29. 10. 2012 21.50
-1
deček je po očetovi omari stikal, pa najdo žganje... zdej pa bele miši vidi, pa strela neumnosti...
BožjiSvetovalecPolde
29. 10. 2012 21.59
-6
Najbolj pameten pa spet Lioon kralj Grobnika ki podira ovinke pod kotom 125 stopinj hehehe.Lioon kot strokovnjak Moto gp-ja bopš kaj jokal ker tvojega stoncija neboveč ker bo postal dojilja-dojil svojega otroka?
lioon
29. 10. 2012 22.02
+2
Jokal ne bom, bom pa definitivno manj spremljal GP in ti boš lahko naslednik in Kralj tega foruma :)
BigBoss
29. 10. 2012 22.15
-2
Da Lioon moje osebno mnenje če veš kaj to sploh pomeni.Če ne razumeš kaj to pomeni pač ne razumeš jaz ti nemorem pomagat.Nikjer na 24 ur ne piše,da bi moral pisati tako kot ti hočeš,da bi bil ti zadovoljen s mojim komentarjem. Gor sem napisal svoje mnenje o Stonerju pa lahko lajaš kolikor hočeš se nebo spremenilo. Kar se tiče navijanja v moto gp-ju nimam nobenega favorita imam pa za vsakega svoje mnenje za Stonerja sem ga napisal ampak kot kaže ga ti in Calcruchlov35 ne dojameta,ker navijata za Stonerja.
lioon
29. 10. 2012 22.21
+2
Še vedno je zmazek brez repa in glave, ker če kateremukoli dirkaču v MotoGP razredu rečeš, da je cmera pol ti ne morem nč druzga rečt kot da si hater :) Sej nisi edini...tko pač je, ne more bit nekdo vsem všeč... :)
janezdollar
29. 10. 2012 21.00
+4
sicer pa, če nekdo reče, da je Rossi blefer in še ne vem kaj, je čas, da neha gledat moto GP in si izbere kateri drugi šport...takšnega, kjer ni treba razmišljati in razumeti...
janezdollar
29. 10. 2012 20.57
-8
že iziva Rossija...itak se ve, da je največji talent in fenomen Rossi...
CalCrutchlow35
29. 10. 2012 21.02
-5
največja mojstra in fenomena sta Stoner in Calvin... in noben rossi. Pa kake ven strelaš??? SVAŠTA vidiš tu gor... Oba Casey in Cal imata najboljši stil vožnje, res mojstra na dveh kolesih, vzor mlajšim gledalcem, to že ptiči po zraki čivkajo da sta najjača! Izjemno pomembna za angleški in avstralski trg! Prava paša za oči je gledat vožnjo obeh! Škoda da odhaja največji mojster moto gp-ja v zgodovini v pokoj.
ncnau
29. 10. 2012 21.46
+2
speeddragon
30. 10. 2012 07.05
-1
Ja kak pa ga je "pojedu" v Phillip Islandu ? Z 10 sekundami zaostanka ? Pa daj ne bluzi ....
rinolopus
30. 10. 2012 08.00
-2
ma kr nekli poglej si malo zgodovino zmag pa vspehov,pa kolkokrat je kdo stal na stopničkah