MotoGP

VIDEO in FOTO: V Mugellu navijači dočakali italijansko zmago: Rossi ostal brez stopničk, slavil je Dovizioso

Mugello, 04. 06. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min
Avtor
T.Š./J.K./Ž.L.
Komentarji
182

V Mugellu so vihrale italijanske zastave, saj so zmago v vseh treh razredih slavili italijanski dirkači. V razredu moto3 je bil najboljši Migno, v razredu moto2 Pasini, v motoGP je bil najboljši Andrea Dovizioso, ki je zmagal pred Maverickom Vinalesom in Danilom Petruccijem. Valentino Rossi je zasedel četrto mesto.

Več videovsebin
  • Dirkači so pred dirko počastili spomin na Nickyja Haydna
    02:44
    Dirkači so pred dirko počastili spomin na Nickyja Haydna
  • Na dirkališču v Mugellu so se zbrali v spomin na Nickyja Haydna
    03:21
    Na dirkališču v Mugellu so se zbrali v spomin na Nickyja Haydna
  • Vrhunci dirke razreda moto3 za VN Italije
    02:49
    Vrhunci dirke razreda moto3 za VN Italije
  • Vrhunci dirke razreda moto2 za VN Italije
    14:30
    Vrhunci dirke razreda moto2 za VN Italije
  • V spomin Nickyju Haydnu
    03:47
    V spomin Nickyju Haydnu
  • Vrhunci dirke razreda motoGP za VN Italije
    18:54
    Vrhunci dirke razreda motoGP za VN Italije
  • Iz 24UR: Mugello slavi italijanska dirkača
    02:27
    Iz 24UR: Mugello slavi italijanska dirkača

Na sporedu je bila šesta preizkušnja v motociklistični sezoni, VN Italije v Mugellu. Na zadnji dirki v Franciji je zmagal dirkač Movistar Yamahe Maverick Vinales, to je bila že njegova tretja zmaga v sezoni, najboljši je bil tudi v kvalifikacijah v Mugellu. Domači navijači so največ pričakovali od ljubljenca navijačev Valentina Rossija, ki je imel kar nekaj zdravstvenih težav po padcu na treningu motokrosa na začetku tedna, vendar se je dirkaški Doktor predstavil v dobri luči in v kvalifikacijah zasedel drugo mesto za moštvenim kolegom. Pred začetkom dirkaškega dela so se na pisti zbrali dirkači in sodelujoči v motociklistični karavani v spomin na preminulega dirkača Nickyja Haydna. Tako so 69 sekund (to je bila Američanova številka na motorju v času njegove dirkaške kariere) molka posvetili enemu najbolj priljubljenih dirkačev v karavani, Kentucky Kidu. Na ogrevanju pred dirko je bil najhitrejši Vinales pred Johannom Zarcojem in Andreo Iannonejem. Četrti je bil Marquez, sedmi Rossi, 12. Pedrosa in mesto za njim Lorenzo.

Vinales, vodilni v skupnem seštevku ob zmagi v kvalifikacijah ni imel razlogov za nezadovoljstvo. S tem je sicer pokvaril veselje italijanskih navijačev, ki jih je Vinalesov moštveni tekmec Rossi dodobra razgrel z izvrstnimi dosežki na treningih, kjer je njegova poškodba delovala že povsem zaceljena. Rossi je dobro formo potrdil tudi z izjemnim startom na dirki, saj je takoj na začetku prešel v vodstvo. Na čelo kolone se je nato nepričakovano mimo njega prebil Jorge Lorenzo, vendar ne za dolgo, saj je izgubil mesto med trojico in začel drseti po mestih navzdol, na koncu je zasedel osmo mesto. V ospredje sta se nato 19 krogov pred koncem prebila dirkača na obeh yamahah, Vinales je vodil pred Rossijem, na tretjem mestu je bil Andrea Dovizioso, ki pa je krog kasneje prehitel dirkaškega doktorja. Takšen je bil vrstni red na vrhu večji del dirke, Vinales je zanesljivo vodil. Marquez je bil na petem, Pedrosa pa na 10. mestu.

Do nove spremembe je prišlo deset krogov pred koncem, Dovizioso se je z ducatijem prebil na prvo mesto, Danilo Petrucci pa se prebil mimo Rossija na tretje mesto, ki je tako izpadel iz vodilne trojice. Petrucci je krog kasneje prehitel še Vinalesa in v vodstvu sta bila dva italijanska dirkača na ducatijih, na naslednjih dveh mestih pa sta bila yamahina aduta. Štiri kroge pred koncem se je na drugo mesto mimo Petruccija zavihtel Vinales. Vrstni red se ni več spremenil, Dovizioso je zadržal prvo mesto, drugi je bil Vinales, tretji Petrucci, četrti pa Rossi, ki je ostal brez stopničk. Marquez je zasedel šesto mesto, Dani Pedrosa pa je ostal brez uvrstitve, saj se je krog pred koncem zapletel z Calom Crutchlowom in oba dirkača sta ostala brez uvrstitve. Druga zmaga na Ducatiju in tretja v karieri za Doviziosa, ki je presenetil tekmece. Vinales je v skušnem seštevku še še prednost, ima 105 točk, drugi je Dovizioso (79), ki je prehitel Rossija (75). Naslednja dirka bo že naslednji konec tedna bo VN Katalonije v Barceloni.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pasini najboljši v moto2
Tudi zmagovalec razreda moto2 je poskrbel za navdušenje na tribunah, zmagal je domači as Mattia Pasini. Tako je v Mugellu zmaga ostala v domačih rokah tako v razredu moto2 kot moto3. Za Pasinija je bila to prva zmaga v tem razredu, drugi je bil Švicar Thomas Lüthi, tretji pa Španec Alex Marquez. Vodilni dirkač v tem razredu Franco Morbidelli je zadržal prvo mesto na lestvici, je pa ostal brez stopničk na četrtem mestu. Lüthi na drugem mestu lestvice za Morbidellijem zaostaja 13 točk.

Migno do prvenca v moto3
V najšibkejšem razredu je prišlo do presenečenja, zmago je slavil Italijan Andrea Migno, za katerega je bila to prva zmaga v tem razredu, na lestvici točkovanja za naslov prvaka se je prebil na peto mesto. Zanimivo je bilo, da so dirkači v moto3 vozili vseh 20 krogov praktično v strnjeni koloni in šele v zadnjih ovinkih je padla odločitev o zmagovalcu. Malce prednosti sta si priborila Migno, ki je član Rossijevega moštva VR46, in njegov rojak Fabio Di Giannantonio, ki je zasedel drugo mesto, tretjije bil Španec Juanfran Gevara. Četrti je bil Darryn Binder, peti Aron Canet, šesti pa John McPhee. Joan Mir, vodilni v skupnem seštevku točkovanja za naslov svetovnega prvaka in zmagovalec dirke v Franciji, je bil tokrat šele sedmi. Mir je zadržal vodstvo, drugi je Canet, tretji pa Di Giannantonio, ki zaostaja le tri točke.

Rossi je bil zadovoljen z osvojenim drugim mestom. Za nekaj manj kot tri desetinke je zaostal za španskim moštvenim kolegom, pričakuje pa, da bo v nedeljo še boljši. Ni pa skrival jeze nad "neumnim" padcem na četrtem treningu. "Uspelo se mi je boriti na tej ravni, ker se počutim veliko bolje. Čeprav sem čutil nekaj bolečin ob zaviranju. Jezen sem zaradi neumnega padca na četrtem prostem treningu, čeprav jo je motocikel na srečo odnesel slabše kot jaz. Upam, da bom naredil še korak naprej z vidika telesne priprave in z vidika motocikla med dirko," pravi Rossi

Pasica VN Italije Mugello 2017
Pasica VN Italije Mugello 2017 FOTO: Kanal A

Izidi dirke za VN Italije:

- motoGP:
1. Andrea Dovizioso (Ita) Ducati Team Ducati 41'32.126 sekunde
2. Maverick Vinales (Špa) Movistar Yamaha MotoGP    Yamaha +1.281
3. Danilo Petrucci (Ita) OCTO Pramac Racing Ducati +2.334
4. Valentino Rossi (Ita) Movistar Yamaha MotoGP Yamaha +3.685
5. Alvaro Bautista (Špa) Pull&Bear Aspar Team Ducati +5.802
6. Marc Marquez (Špa) Repsol Honda Team Honda +5.885
7. Johann Zarco (Fra) Monster Yamaha Tech 3 Yamaha +13.205
8. Jorge Lorenzo (Špa) Ducati Team Ducati +14.393
9. Michele Pirro (Ita) Ducati Team Ducati +14.880
10. Andrea Iannone (Ita) Team SUZUKI ECSTAR Suzuki +15.502
...

- moto2:
1. Mattia Pasini (Ita) Italtrans Racing Team Kalex 39'30.974
2. Thomas Lüthi (Švi) CarXpert Interwetten Kalex +0.052
3. Alex Marquez (Špa) EG 0,0 Marc VDS Kalex +0.136
4. Franco Morbidelli (Ita) EG 0,0 Marc VDS Kalex +3.643
5. Miguel Oliveira (Por) Red Bull KTM Ajo KTM +5.124
6. Luca Marini (Ita) Forward Racing Team    Kalex +13.266
7. Dominique Aegerter (Švi) Kiefer Racing Suter +13.299
8. Simone Corsi (Ita) Speed Up Racing Speed Up +13.703
9. Jorge Navarro (Špa) Federal Oil Gresini Moto2    Kalex +15.485
10. Brad Binder (Jar) Red Bull KTM Ajo KTM +16.036
...

- moto3:
1. Andrea Migno (Ita) SKY Racing Team VR46 KTM 39'43.963
2. Fabio Di Giannantonio (Ita) Del Conca Gresini Moto3 Honda +0.037
3. Juanfran Guevara (Špa) RBA BOE Racing Team KTM +0.166
4. Darryn Binder (Jar) Platinum Bay Real Estate KTM +0.362
5. Aron Canet (Špa) Estrella Galicia 0,0 Honda +0.364
6. John McPhee (VB) British Talent Team Honda +0.419
7. Joan Mir (Špa) Leopard Racing Honda +0.556
8. Ayumu Sasaki (Jap) SIC Racing Team Honda +0.710
9. Marcos Ramirez (Špa) Platinum Bay Real Estate KTM +0.772
10. Nicolo Bulega (Ita) SKY Racing Team VR46 KTM +1.125
...

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (182)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Melaj
05. 06. 2017 15.58
+5
BenBostrom-se strinjam z napisanim. Res je brez potrebe in smisla primerjat rezultate in posameznike v različnih časovnih obdobjih, ker je v tem primeru najbolj modro samo predvidevati in ugibati. Vse, kar človek v takem primeru izjavi, je brez pomena, ker nikoli ni bilo in ne bo potrditve. Vsi dirkači so odlični in talentirani in prav vsi si zaslužijo pohvalo za svoje delo. Če ne bi bili dobri in učinkoviti, ne bi nastopali na takem nivoju, za toliko denarja. Je pa res, da nimajo vsi enakih možnosti in enako ugodne odskočne deske za se dokazovat. Tudi mene moti, ko nekateri radi povejo, da je nek posameznik motoGP in bi brez nekoga ta šport propadel. Kje pa, sam bom vedno spremljal dirke, samo, da so zanimive in poštene. Imena pa so se vedno poslavlja in nova prihajala...tako tudi bo in je tako edino pravilno. Zanimivo sezono imamo pred sabo, predvidet zmagovalce je zelo težko. Jst sem naprimer za zadnjo dirko napovedal vrstni red..Rossi, Vinales, Marquez. Pa sem se uštel, ker sta me Ducatija presenetila. Prepričan sem bil v suvereno zmago Rossija. Marc pa malo pod pričakovanji, vendar glede na zaostanek nič kritičnega. Vsi so tako skupaj, da samo odstop vodilnega ali nekaj slabših dirk stvari postavi skupaj. In res upam, da boj do zadnjega ovinka v zadnji dirki. Kdor tako zmaga, četudi z samo eno zmago v sezoni..postane legenda.
BenBostrom
04. 06. 2017 22.30
+14
Da priložim še jaz na tale portal "strokovnjakov" ki ne spoštujejo niti enega dirkača.Kot Marcov navijač sem zadovoljen z pokazanim in po njegovi izjavi še bolj. Za vse "pametnjakoviče" pa samo za sekundo v razmislek da zaostati manj kot 6 sekund v 41minutah za zmagovalcem da to ni super rezultat??Zmerjanje Rossija,Marca,Jorgeta in bilokoga je absolutni dokaz da nihče niti ne pomisli kaj fantje riskirajo.Vsi si zaslužijo čestitke.Povrhu vsega je to daleč najbolj zanimiva sezona v 30 letih in ob komentarjih da je "Rossi motogp ali pa Marc ne vem kaj,pa Jorge tudi ne vem kaj" je res dokaz " kretenizma,ter da bo konec motogp-ja ko enega ali drugega ne bo več....ah dajte no.Tisto kar si želimo gledalci(navijači) je izenačenost do Valencije(odločitev o naslovu v zadnjem krogu med tremi dirkači). Skratka vsi so motogp,ekrat eden zmaga,drugič drugi,noben naslov ni podarjen,...,je pa res da letošnji bo težko prigaran....Ne bom komentiral starih časov in kakšne nekonkurenčnosti ker bo zopet kdo narobe razumel vendar novodobni motogp z motogp-jem izpred 7-10 leti primerjati je absolutno nesmiselno. Vsem trem čestitke za stopničke in vsem ostalim za pokazano.Upam na podobne dirke še naprej,vsem dirkačem pa kapo dol in brez poškodb do konca karijer posameznih dirkačev.
Z.I.Z.U.
04. 06. 2017 22.58
+4
RageAgainstTheMachine
04. 06. 2017 19.52
+10
Super dirke danes! Sploh pa moto3!
SENNA1
04. 06. 2017 19.47
+17
Gremo,VALE,ŠE,BOLJ,NORO,V,DIRKO.
BenBostrom
04. 06. 2017 22.32
+3
Kaj ti nisi zadovoljen s tem kar je danes pokazal glede na konkurenco??
Profesormarck
04. 06. 2017 19.20
-13
Ej ga,honda je res zanič,danes Marc dost pred ostalimi,danijem in calom..Vin zopet pred samooklicanim,nič novega,že včeraj sem napovedal tako.Čestitke duceu,pomembne točke so vzeli yamahi.Marc pametno,z tako mašino se ne dakaj večt naredit.Dohtar je pa zopet brez stopnič ostal?Sam vprašam.he,he,he
Prototip
04. 06. 2017 22.09
+18
Ti si pa res ene sorte profesor,,,,k si tako brihten,,bravo,
Profesormarck
06. 06. 2017 19.23
ceviplastika
04. 06. 2017 18.06
+4
Hahaha, vaš "profesor93" pa je končal res visoko... LOL. Še Vale dve mesti pred njim, pa čeprav je bil njegov nastop še pred nekaj dnevi pod vprašajem oz. je danes dirkal s kar nekaj bolečinami.
b78
04. 06. 2017 18.32
-19
Musti
04. 06. 2017 18.44
+17
B78...ti se verjetno malo popraskas pa si na bolniški...ne pa da bi vozil dirko MotoGPja
iga_biba
04. 06. 2017 19.26
-19
Profesormarck
04. 06. 2017 19.50
-19
Nič bat sinek,na koncu bo Marc itaq pred samooklicanim,pa Vin.tud..sedaj pa jokaj....kolk češ.ha,ha,he,he
lorraine
04. 06. 2017 20.52
+20
Pri 38ih letih se dirkaški doktor še vedno vozi odlično!!! Premaguje številne mladiče in tudi danes ni bilo nič drugače! Za seboj je pustil 14 let mlajšega Markeca, pa Alvara, Zarcoja, Lorenza, Iannoneja itd... Ogromno mladih imen. Sama upam, da bo še kar nekaj sezon ostal v razredu moto gp, ker se še vedno zelo dobro kosa z dirkači, ki bi jim skoraj lahko bil oče. Je pa tisti padec zagotovo pustil določene posledice.
b78
05. 06. 2017 20.16
-4
Musti tukaj je govor o Rossiju, ne o meni, pa ne sklepaj vsega po sebi!
5TIG
05. 06. 2017 20.28
+3
profesormarc si pa upaš napovedovat konec. Po moje boš zelo razočaran.
Profesormarck
06. 06. 2017 19.24
+1
Nikoli ne bom kar osem let razočaran,kot si ti..saj me razumeš,a ne da !
bandit1
04. 06. 2017 17.31
+21
Upam da se bo končala nadvlada ŠPA dirkačev in bo po prvih mestih posegali tudi ostali
Kosmatinc
04. 06. 2017 17.23
-21
Zopet je Vinales šolal Rosija,ja Honda ima resne težave če ni vse idealno,kljub zastrupitvi je Dovi stisnil zobe in pokazal kako se vrhunsko osvoji na domačemu terenu.
Seby1980
04. 06. 2017 18.33
+19
Poškodovanega dirkača je najlažje šolat.....
MesOjediPinGvin
04. 06. 2017 19.02
+28
Takosmatega že cel lajf šolajo, pa se ga nič ne prime.
poper00
05. 06. 2017 15.15
-6
Vsaka čast,da že deset let poškodovan dirka
Logitechh
04. 06. 2017 17.07
+30
Bravo Petrucci! GP17 je znotraj moštva Pramac brez dvoma končal v pravih rokah.
lioon
04. 06. 2017 17.00
-21
Bravo Dovi :) Št.1 pri Ducatiju ;) Sicer pa Lorenza še nebi odpisal. Bomo videli.
dugi159
04. 06. 2017 15.49
-20
Zdej cakam samo se glavnega protagonista , da razlozi kako je mm z lastnimi napakami osvojil sesto mesto , rossi pa z zelo slabo yamaho in super voznjo osvojil neverjetno cetrto mesto.
Mohiito
04. 06. 2017 16.38
-21
Hhaha, zmeraj po slabih rezultatih njegovega ljubljenćka, rabi nekaj ur da se sformatira, potem pa udari z vso svojo inkopetenco po tej strani.
NašDONALDO
04. 06. 2017 17.31
-25
ja, zdaj besno klika po špagetarskih šport-trač sajtih in zbira municijo za večerni udar.
hardwear
04. 06. 2017 20.44
-23
Spet bo nadure delu od 23ih naprej in limal k zmesan
beware1
04. 06. 2017 15.39
+31
Ben, Italija je slavila v vsemu, danes. Bodo Japoncki( nic slabega) zaceli se bolj razmisljati. Cestitke vsem. The show must go on
dugi159
04. 06. 2017 15.39
-17
Dobra dirka , dovi je odpeljal v nulo , bravo duce , vinjales dober , rossi zopet druga vijolina yamahe , no to smo se v zadnjih osmih letih ze navadili , markez odlicno , iz honde iztisnil maximum , se vidi kje so se vozile istale honde vkljucno z kurcluzom , za katerega pravite da je boljsi. Drugace pa nic novega na a kanalu , favoriziranje razvijalca v vsakem drugem stavku , ka koncu se vidi da tudi sotekmovalca v ekipi ne more premagat.
Semdoberr
04. 06. 2017 16.09
-24
SENNA1
04. 06. 2017 16.46
+24
jezdiimir
04. 06. 2017 15.36
+26
Čestitke Ducatiju, pravi bombnik na ravnini, žal pa za Horheja ne bo nikoli dovolj hiter, še dobro da mu je testni dirkač Pirro šenkal eno mesto, uglavnem sramota vredna 12 miljonov! Že lani sem napovedal da gre Markecova krivulja navzdol, pa mi horda toplotnih ni verjela, letos pa se že pospešeno dogaja, upam da je sedaj jasno tudi najbolj puhlim glavam! Kot je razvidno je Rossijev izziv nova generacija dirkačev, zgodovina se ponavlja-Rossi ostaja, hehehe
McGuinness
04. 06. 2017 15.39
-16
jezdiguzek tudi Rossi ni danes na koncu pokazal kaj dosti, tako da to tvoje veselje je bolj tako jadno. Markec pa s takšno Hondo pač ne more, poglej kje sta bila Crutchlow in Pedrosa!!! Honda je danes bila nekonkurenčna, sam ti rumentoplovodar si tega itak ne boš priznal!!!
dugi159
04. 06. 2017 15.41
-23
Tinckova krivulja gre ze osem let navzdol. Se smisel za klovniranje je izgubil
jezdiimir
04. 06. 2017 15.50
+24
Ahil-McGuinness in ostali ki nosite votlino med ušesi, dirke spremljam dlje časa kot ste večina baby generacije stari, podal sem svoje mnenje ki temelji na zgodovini dirkanja, ne pričakujem da se mora kdo strinjat, ni pa vam si treba žile rezat zaradi tega, žaljivke si usmerite tja kjer vas najbolj peče, hehehe
dugi159
04. 06. 2017 15.57
-22
Jezdimircek in ostali internet friki , z jeziki v semeringih , ne bit tolk siguren v tele tvoje trditve. Sej ves za ozkogledne mase nastopacev , kar je vecina ljudi v teh casih je pomembna publiciteta razkazovanje klovniranje , za na malo bolj razgledane , kar je ponavadi manjsina ane sej razumes , nas nastopastvo ne zanima , ampak dirkanje
jezdiimir
04. 06. 2017 16.04
+23
dugi159, persen vzemi če si se tudi ti našel med nosilci votline, predlagam pa da ga v svalk vtisneš da ne bo preveč odmevalo ko ga vržeš v votlino, hehehe
dugi159
04. 06. 2017 16.26
-23
Jest sm cist mirn , sam smesn mi je. K u koncni fazi mi je useen kdo zmaga , rad pa prebiram umotvore nekega kvazi bozanstva , ki pri svojih tridesetih ni mogel osvojiti prvenstva. Mu je pa markez lani pokazal , kako se z zbiranjem tock osvoji prvensvo. Ne pa tako , kot je rossi predlani poskusal... sej pravim , smesno
Aquanaut
04. 06. 2017 15.24
+34
Prva 'zgodovinska' zmaga Ducatija z italijanskim dirkačem, Čestitke! Le kdo mu je ne privošči? Kot je že M spodaj omenil, Dovija ne spoštujejo dovlj. Tudi na Hondi se je odlično vozil. Meni je tip full cool. Škoda, ker 26 ni naredil nič, oziroma v zadnjem krogu le štalo. Super dirka, Vinales pa po pameti in zrelo za svoja mlada leta.
AS1983
04. 06. 2017 15.18
-13
največje presenečenje je 3.mesto domačina Danila Petruccija, največje razočaranje pa je 6.mesto lanskega prvaka Marqueza, Rossi tudi verjetno slabe volje zaradi 4.mesta, najbolj presrečen pa zmagovalec Dovizioso, ki na jutranjem ogrevanju sploh ni postavil časa
Aquanaut
04. 06. 2017 15.26
+25
CURVANORD Zanetti
04. 06. 2017 16.56
+26
Saj zato je zmagal deda je sraufalo in se mu je mudilo na wc:-D
Ninamedia
04. 06. 2017 15.06
+22
Danes se je po tweetih lepo videlo kakšne navijače ima Lorenzo. 2 tweeta, ki sta želela da rossi konča v pesku. Patetika
Ninamedia
04. 06. 2017 15.14
+28
Še bolj patetično pa je to, da se urednik prenosa odloči da objlavlja take tweete.
zimerman
04. 06. 2017 15.19
-25
Zdaj ko ne moreš pisati o Rossijevi nadnaravni moči, o njegovem doktorstvu nad ostalimi, pa iščeš nadomestnega kozla v dveh, katera kot sami opredeljujete nekatere Rossijeve "navijače" nista pristna Lorenzova navijača, samo da se ne bi tema osredotočla na Rossijevo 4. mestu :) Patetično.
Ninamedia
04. 06. 2017 15.24
+29
Je kdo negiral četrto mesto Rossija? Je kateri rossijev navijač tweetal da si želi, da xy pade? Moja trditev je na mestu. Patetika izključno iz strani Lorenzovih navijačev.
Booooooooooring
04. 06. 2017 15.33
+24
ninamedia, nimam kaj negirat! stari mačkon se dobo drži proti mladcem v tem športu! vsekakor mu želim 10ti naslov a bo zanj močno moral garat!
zimerman
04. 06. 2017 15.34
-27
Tvoja trditev niti slučajno ne more biti na mestu, ker v osnovi kar ti počneš je, da blatiš sliko Lorenza in njegovih navijačev na podlagi podobnih patetikov kot so nekateri Rossi fanatiki. Sicer pa sem prepričan, če se bi mi dalo in bi šel gledat čez zgodovino tweetov in podobnih sporočil, bi našli marsikaj sočnega z strani Rossi fanatikov.
Ninamedia
04. 06. 2017 15.36
+24
A vseeno tega na televizijskem prenosu ni bilo videti. I stand my case.
Ninamedia
04. 06. 2017 15.37
+27
Vsakdo si želi, da njegov favorit zmaga, a ne za ceno padca in morebitnih poškodb sotekmovalcev.
zimerman
04. 06. 2017 15.38
-23
Zloba je še vedno zloba, pa neglede kje je napisana
Semdoberr
04. 06. 2017 16.14
-20
Semdoberr
04. 06. 2017 16.16
-22
Ninamedia: preberi si komentarje rossijevih navijačev na FB strani Lorenza. Sram bi me bilo biti tak navijač, ki navija za rossija in Lorenzu zaželi padec in hude bolečine. In zimerman ima še kako prav.
Madeni
04. 06. 2017 15.06
+20
Dovi lohka zmaga saj mu LORENZO...DRUGI DIRKAČ DOBRO POMAGA..
HAILWOODmike
04. 06. 2017 15.00
+21
Rossi ored markezom in lorenzom.....pa sele 4 mesto! Veliko je res vrhunskih dirkacev, tidto o 4 vesoljcev je ze zdavnaj koncano!
Aquanaut
04. 06. 2017 15.26
+21
MisaM
04. 06. 2017 14.58
+15
A kdo ve kaksna je zdej razporeditev v skupnem seštevku?
ElleX
04. 06. 2017 15.03
+19
CrushLow
04. 06. 2017 15.05
+16
MisaM
04. 06. 2017 15.07
+20