MotoGP

Hopkins bi se skoraj vrnil med elito

Laguna Seca, 19. 07. 2013 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriški motociklist John Hopkins je bil povsem blizu dirkanju na preizkušnji za Veliko nagrado ZDA. V Laguni Seci naj bi se pojavil kot nadomestni dirkač, a je priložnost v zadnjem hipu splavala po vodi.

John Hopkins
John Hopkins FOTO: Reuters
Nekdanji motociklistični dirkač serije motoGP John Hopkins je skoraj dočakal priložnost za dirkanje na preizkušnji za Veliko nagrado ZDA, a v zadnjem hipu je ostal brez "dogovorjenega sedeža". "Zadnjih 36 ur je vse kazalo na lepo dirkaško priložnost, da bom celo dirkal na preizkušnji motoGP v Laguni Seci kot nadomestni dirkač,“ je na Twitterju zapisal popularni Hoper in dodal: "Čeprav med elito nisem dirkal vse od leta 2012, sem se tega izjemno veselil. Žal je priložnost splavala po vodi. Ponosen sem, da so se spomnili name!

Neuradno naj bi bil Hopkins glavni kandidat za menjavo dirkača poltovarniškega Ducatija Andree Iannoneja, ki si je poškodoval ramo. Ameriški dirkač je sezono 2012 preživel v konkurenci dirkačev serije superbike.

pasica motoGP (VN Amerik)
pasica motoGP (VN Amerik) FOTO:

SORODNI ČLANKI

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

hrc1
19. 07. 2013 13.20
+3
Res škoda da Hopkins več ni v motogp... lepo bi bilo videt da bi on vozil Suzuki ko se Suzuki spet vrne v motogp
jeanjak
19. 07. 2013 11.15
+10
Ni bil slab Hopkins. Zadnja sezona na Suzukija je bila vrhunska, zanj. Potem pa slaba odločitev, da zaradi denarja presedla na Kawasaki, potem pa se Kawasaki čudežno odloči ne tekmovati več v moto gp. Pa je šla kariera moto gp voznika.