MotoGP

Ellison vendarle prihaja v Le Mans

London, 12. 05. 2012 09.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Čeprav je pred dnevi vse kazalo na to, da bo na motociklistični dirki razreda motoGP za veliko nagrado Francije Jamesa Ellisona (PBM) zamenjal Shane Byrne, do tega ne bo prišlo. Tako so sporočili iz moštva Paul Bird Motosport.

James Ellison se na uvodnih treh preizkušnjah sezone ni uspel uvrstiti med dobitnike točk, kar je pošteno razjezilo šefa motociklističnega moštva razreda motoGP Paul Bird Motosport, Paula Birda. Omenjeni je že napovedoval, da bo pred preizkušnjo za veliko nagrado Francije prišlo do sprememb, Ellisona pa naj bi zamenjal Shane Byrne. Čeprav je vse kazalo na menjavo na mestu dirkačev, pa do tega ne bo prišlo. Vsaj po obvestilu za javnost, ki so ga medijem poslali iz moštva PBM.

James Ellison
James Ellison FOTO: Reuters

"Glede na zadnje špekulacije, povezane z Jamesom Ellisonom in njegovim statusom v moštvu do konca letošnje sezone, iz moštva Paul Bird Motosport sporočamo, da bo naš dirkač tudi v prihodnje dirkal, kar pomeni, da bosta v prihodnje Byrne in Stuart Easton zgolj testna dirkača moštva. Za informacije, ki jih moramo pridobiti, če želimo napredovati, pa bomo potrebovali druge motocikliste,“ so zapisali v obvestilu za javnost.

Projekt moštva PBM je dolgoročen, zato ne bodo prehitevali s tako pomembnimi odločitvami, kot je menjava dirkača.

SORODNI ČLANKI

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rko
12. 05. 2012 20.30
hiterkstrela
13. 05. 2012 22.06
hiterkstrela
13. 05. 2012 22.07
tu na popu majo sam eno sliko od njega.....
hiterkstrela
16. 05. 2012 14.18
me zanima, če ga sploh postavi na zadnje kolo????