MotoGP

De Puniet zadovoljen s testiranji

Valencia, 01. 12. 2011 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Minuli teden je novopečeni voznik motoGP ekipe Aspar Randy De Puniet v Valencii opravil dvodnevno testiranje jeklenega konjička za prihodnjo sezono, zatem pa uspešno prestal operacijo.

Randy De Puniet
Randy De Puniet FOTO: Reuters

Randy De Puniet je z izidi v Valencii več kot zadovoljen, pred začetkom novih testiranj pa je Francoz čas izkoristil za operacijo noge, ki je posledica lanskega padca na dirkališču Sachsenring. Operacija je potekala brez zapletov, Randy pa upa, da bo lahko kmalu spet sedel na svoj nov motocikel. "V Valencii smo imeli odlične vremenske razmere. Dosegli smo napredek in se ob tem zelo zabavali. Prvič smo preizkusili nov motocikel, s prikazanim pa sem več kot zadovoljen,“ je za uradno spletno stran motogp.com dejal De Puniet in nadaljeval, "primarni cilj teh testiranj je bil dobiti idejo, kako zgraditi šasijo. Mislim, da smo dobili dober odgovor. Veliko testiranj nas še čaka januarja v Jerezu, zatem pa se bomo odpravili v Sepang. Tam sicer še ne bomo imeli končne verzije motocikla za prihodnjo sezono, seveda pa mu bo zelo podoben. Zelo sem zadovoljen z novim projektom in storil bom vse, da se bom naslednjo sezono čim bolje odrezal.“

 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Omen3
05. 12. 2011 16.16
+2
Lioon ima prav,De Puniet je vozil motor Aprilia CRT RSV-4 na teh testiranjih.Pa še dobro se je "odrezal" na testih,ker je bil od Colina Edwardsa na Suter/BMW v najhitrejšem krogu hitrejši več kot sekundo.Tretji na teh testiranjih pa je bil Ivan Silva z motorjem FTR BQR Kawasaki,ki pa je zaostal že dve sekunde v najhitrejšem krogu (za De Punietom). Na tem testiranju je bil tudi Ducati.Ker sta bila Rossi in Hayden odsotna (eden zaradi rallya,drugi okreva po poškodbi),sta tesirala dirkača iz SBK Carlos Checa in Franco Battaini z motorjem Ducati GP12.Ducati ni objavil nobenih uradnih rezultatov teh testiranj.
Paklenik
02. 12. 2011 21.35
Rajtam bojo kr Derbi vozli, al pa bodo dobili eno strao mašino od Ducatija. Teh čalnkov pa itak ne moreš jemati resno.
zapy8
01. 12. 2011 07.42
+2
in kateri motor vozi Aspar ? če že kopirate vsaj ne bit površen !!!!
lioon
01. 12. 2011 09.17
+3
zapy8
01. 12. 2011 09.24
+5
lioon .................že vem jst to ! ne razumem pa kk so lohk tko polovičarski ,če se že grejo nek medij !
lioon
01. 12. 2011 10.01
+1
zapy8
01. 12. 2011 12.02
+2
lion ........... .poglej članek z naslovom "De Puniet in Espargaro k Asparju" pa mi povej ,če je to normalno ! dva članka ,ki sta v bistvu enaka in v obedveh ne vemo ktero znamko motorja bo Aspar uporabljo ! pa datum še počekiri !