MotoGP

De Puniet: Suzuki je na pravi poti

Barcelona, 20. 06. 2014 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po motociklistični VN Katalonije je Suziki v Barceloni nadaljeval s testiranjem motocikla za naslednjo sezono. Testni dirkač Randy De Puniet je zadovoljen z napredkom, hkrati pa dodaja, da je treba še veliko stvari popraviti.

Randy de Puniet
Randy de Puniet FOTO: Reuters
Suzuki se bo v prihodnji sezoni vrnil v elitni motociklistični razred. Japonsko moštvo tako nadaljuje s preizkušanjem motocikla pred novo sezono. V Barceloni se je Suzuki skupaj s testnim dirkačem Randyjem de Punietom osredotočil predvsem na izboljšave elektronike in pogonskega agregata. "Zadnje obdobje za nas ni bilo lahko, saj smo imeli po testiranjih v Sepangu precej deževnih dni. Pomembno je bilo, da smo bili v Barceloni skupaj z ostalimi dirkači razreda motoGP, saj smo tako lahko ocenili naš napredek. Še naprej moramo delati na elektroniki in tako izboljšati naše predstave. Preizkušali smo različne stvari, od elektronike, nastavitev pogonskega agregata pa tudi do šasije. Tokrat sem se veliko bolje počutil. Našli smo nekaj dobrih rešitev in postavili temelje za naprej. Do konca leta bomo imeli še veliko priložnosti za testiranje. Tako bomo lahko še izboljšali motocikel," je testiranja strnil De Puniet.
Pasica motoGP (arhiv)
Pasica motoGP (arhiv) FOTO:

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Prototip
20. 06. 2014 12.54
+15
me zanima,kako bi se Marc peljal s tem suzukijem? verjetno bi bil tudi z njim z lahkoto svetovni prvak,z hondo je itak premočan za konkurenco,,,,
doff
20. 06. 2014 17.42
+15
mojcd
25. 06. 2014 09.11
-1
3x cenejsi, 10× vzdrzljivejsi, 4x prijetnejsi za voznjo ob 2x manj konj....