MotoGP

Crutchlow: Rebra me še bolijo!

Aragon, 07. 06. 2012 09.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Britanski motociklist poltovarniške Yamahe Cal Crutchlow se na testiranjih v Aragonu ni počutil najbolje, razlog za slabše počutje pa tiči v grdem padcu na ponedeljkovih testiranjih v Barceloni.

Motociklistična karavana razreda motoGP se je mudila na testiranjih v Aragonu, kjer je bilo ob odsotnosti obeh dirkačev Honde vse v znamenju Yamahe. Še najbolj presenetljiv je dosežek Britanca Cala Crutchlowa (Tech 3 Yamaha), ki je dva dni po padcu z izjemno vožnjo postavil tretji čas testiranj. "Zame je bilo zelo pomembno odpeljati dobro, saj smo namestili nekaj novih delov, na ponedeljkovih testiranjih v Barceloni pa sem imel nesrečo. Vesel sem, da se je tako razpletlo, psihološko pa ta hip nisem najbolje pripravljen. Po padcu me še naprej bolijo rebra, zato je takšen dosežek na testiranjih nekoliko pocelil bolečine po padcu,“ je dan po zadnjih testiranjih povedal dirkač iz Coventryja.

Cal Crutchlow
Cal Crutchlow FOTO: Reuters

"Bali smo se, da bi lahko imeli zaradi nekoliko umazane steze težave z oprijemom, ampak ni bilo slabo, v ekipi pa smo zadovoljni s pridobljenimi podatki, potrebnimi za nadaljnji razvoj. Všeč mi je nova elektronika, motor je dober, tako da lahko testiranja označim za zelo pozitivna. Lahko bi bili nekoliko hitrejši, ampak zaradi manjših napak enostavno nismo bili sposobni za več. Najboljše čase sem dosegel prav ob koncu, ko smo namestili nov komplet gum,“ je še dodal 26-letnik.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

McGeady
07. 06. 2012 16.32
-4
J vam M, ta novica ne spada pod rubriko nogomet!!!
hiterkstrela
09. 06. 2012 13.27
+1
hiterkstrela
07. 06. 2012 12.58
+4
če si pa padel......