MotoGP

Crutchlow lahko nastopi, a čaka zdravniško zeleno luč

Silverstone, 17. 06. 2012 10.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Britanski motociklist Tech 3 Yamahe Cal Crutchlow še naprej čaka na zdravniško zeleno luč za nastop na preizkušnji razreda motoGP za VN Velike Britanije. Kljub izpuščenim kvalifikacijam ima pravico nastopa na dirki.

Motociklistična karavana razreda motoGP se ta konec tedna mudi na Otoku, kjer bo na sporedu šesta preizkušnja letošnje sezone. Upravičeno je z visokimi pričakovanji na dirko za VN Velike Britanije prispel tudi dirkač poltovarniške Yamahe Cal Crutchlow, a ta hip še naprej v zraku visi njegov nastop na dirki.

Cal Crutchlow se je zaprl v svoj tovornjak in prav nihče ta vikend ni dobrodošel. Napis na vratih pove vse.
Cal Crutchlow se je zaprl v svoj tovornjak in prav nihče ta vikend ni dobrodošel. Napis na vratih pove vse. FOTO: POP TV

Zaradi padca na zadnjem prostem treningu – poškodoval si je nogo in zvil gleženj – ni odpeljal kvalifikacij, kljub vsemu pa obstaja možnost, da se na dirki pojavi na startno-ciljni ravnini. To mu omogoča pravilo 107 odstotkov za najhitrejšim časom kvalifikacij, ki ga je postavil na zadnjem prostem treningu. Ob tem dodajmo, da so preiskave na kliniki v neposredni bližini Silverstona pokazale, da dirkač iz Coventryja nima ničesar zlomljenega, tako da obstaja velika verjetnost, da se bo pojavil na startno-ciljni ravnini. Zdravniška služba bo o njegovem nastopu odločala tik pred startom dirke.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rko
17. 06. 2012 11.37
+2
waw, napis pove vse... čudno da ni slika simbolična, GABROVCI