MotoGP

Crutchlow kritičen do kolega iz Honde: 'Marc se je Jorgeju prilepil na rit in to je bilo grdo!'

London, 10. 03. 2016 15.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Dirkač LCR Cal Crutchlow je v svojem neposrednem slogu komentiral priprave na novo sezono, ni pa se vzdržal niti kritik na račun Hondinega zvezdnika Marca Marqueza, ki je v Katarju dvignil nekaj prahu z vožnjo tik za zadkom svetovnega prvaka Jorgeja Lorenza.

30-letni dirkač iz Coventryja je dosegal zelo dobre čase v Katarju.
30-letni dirkač iz Coventryja je dosegal zelo dobre čase v Katarju. FOTO: Reuters

Cal Crutchlow (LCR) je bil na testiranjih v Katarju sedmi najhitrejši, za svetovnim prvakom Jorgejem Lorenzom (Movistar Yamaha) je zaostal slabih osem desetnik, toda med dirkači Honde je bil v primerjavi z najhitrejšim zvezdnikom japonske tovarne Marcom Marquezom (Repsol Honda) počasnejši le za dobro desetinko. Anglež se je za Crash.net v svojem slogu opisal občutke v ekipi Honde pred začetkom sezone v katarskem Lusailu (od 17. do 20. marca), razpoloženja pa mu ni pokvaril niti boleč petkov padec.

"Elektronika je bila veliko boljša v prvih dveh dneh, zdaj pa smo odkrili nekaj napak," je po zadnji noči testiranj povedal Crutchlow. "A dobro je, ker imamo zdaj še en teden, da to pregledamo. V smislu elektronike smo od Ducatija zdaj tako zelo daleč, zato to, kar počnemo sedaj, ni tako slabo. A še vedno - na vseh ravninah se nam vključuje sistem proti zdrsavanju pogonskega kolesa, saj so parametri napačni ali nekaj takšnega. To pa je v ravni črti ali od zavoja do zavoja. Zato tega še vedno nismo popravili. Bomo, toda za to je potreben čas. Veliko časa."

Crutchlow (na fotografiji) je bil v pretekli sezoni najvišje uvrščen na dirki v Argentini (3. mesto).
Crutchlow (na fotografiji) je bil v pretekli sezoni najvišje uvrščen na dirki v Argentini (3. mesto). FOTO: Reuters

Marquez je po koncu testiranj na Bližnjem vzhodu razmeroma zadovoljno ugotovil, da se je Honda "rešila" v zadnjem hipu, čeprav je Katalonec vnovič dvignil kar nekaj prahu s tem, ko se je "prilepil" na zadek svetovnega prvaka Lorenza, ki se mu tudi ni preveč trudil umakniti. Crutchlow meni, da je bila poteza "malce grda".

"Gre za to, da je Marc sledil Jorgeju in uspelo mu je ostati z njim, to je edini razlog, zaradi katerega je vesel. Tako preprosto je to. Nič ni drugače, nič se ni spremenilo. Res je, da so delali na nastavitvah, tudi mi smo," je še povedal Crutchlow. "Toda Marc se je prilepil na Jorgejevo rit, to pa je bilo malce grdo, pa kaj potem? Tako pač je. Če bi bil jaz Jorge, potem bi ustavil in ga spustil naprej, karkoli ... A ker je kar 'sedel' tam in mu je bilo 'okej' ... Če bo Jorge zmagal na dirki, potem Marc ve, da lahko v tem trenutku ostane z njim. To je razlog tega, da je bolj pozitiven, prepričan sem. A če ne bi opravil tega dolgega niza, s Jorgejem, morda ne bi imel takšne miselnosti. Zdaj ve, da je lahko tekmovalen. Marc je zmagovalec, želi si zmagovati, najbrž pa ima občutek, da ima priložnost za zmago ali vsaj to, da je bližje."

Sezona v razredu motoGP se marca začenja z nočnimi preizkušnjami v Katarju, prenose, reportaže in ostale prispevke pa boste kot vedno lahko ogledali na naših televizijah Kanalu A in VOYO.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (111)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mission22
12. 03. 2016 12.32
-15
Jst nekatere res ne razumem... Vi žalite in sovražite Marquez-a, ker se je realno postavil zase, ker ga je en starček obtožil, da je pomagal Lorenzu in da je hotu, da je Lorenzo prvak... BULLSHIT! Že od daleč se vidi, da je "The Doctor" hinavc in to velik... Rossi je realno za 4. mesto, samo imel je VELIKO, ampak res VELIKO srečo prejšno sezono. Marquez je imel res slabo sezono, zaradi padcov in Honde, potem Jorge ni lih dobr zacel nato še Dani, ki je bil odsoten par dirk, zaradi poškodbe... Nehte žalit druge dirkače in spoštujte jih, Rossi fani, ker realno naredijo ta šport zanivim. Če pa vidite samo Rossi-ja v svojih očeh, pol pa komi čakam, da bo šel v penzijo... naredi več škode kot koristi za ta šport, saj ima slepe navijače, ki non-stop komentirajo laži in bedarije in nimajo pojma. Zdej pa minusi
Nightyfly
12. 03. 2016 12.59
+10
Cudi me , da vas modrator se ni izbrisal .............. zalite in se jezite , ker nekdo kriticno napise o vasem ljubimcu ---- ta pa je mocna .!
mzurry
12. 03. 2016 13.07
+10
Starcek,hinavc,slepi navijaci....dobro da nabijaci unih 2h hot fantov nikol ne žalite...skrijte se vdi 4kar vas je v kako luknjo pa tam ostanite,,,dvolicneži
Nightyfly
12. 03. 2016 14.03
+6
mzurry................ se kar strinjam . Neverjetni so ,koliko negativnosti -in ostalega- so zlili na Rossija v zadnjih mesecih . Ravnokar sem bral obsezen interview z Valetom v Gazzetti d.Sport .Zanimiv . Je pa javno rekel ,da je z Marquezem zakljucil , glede na to kaj mu je ta storil . Devetkratni svetovni prvak brez vzroka tega ne bi izjavil . Omenil je tudi incident v Assnu , da je Marc ze takrat igral umazano igro . Zanimivo je tudi , da nasprotni tabor v vseh mesecih ni nasel kaksne verodostojne obrambe - razen tistega ´´kick-a´´ Rossija s kolenom , ki pa je bil tako ali tako instiktivna reakcija nekoga ,ki se brani . Kakorkoli , sezona 2016 bo trda in mogoce tudi neusmiljena .
kaktusko
12. 03. 2016 20.29
+10
StaR zdaj bi bil pa že čas da nehate jokat. Brezupno jokate mawrični že od jeseni, a res nimate nobenega življanja, razen da uničujete portal.
Nightyfly
12. 03. 2016 09.52
+5
McGuinness 10.03.2016 20:00:27 ...******************************** se še več kot očitno niso sprijaznili, da si je Rossi dobesedno sam speljal 10 naslov, zaradi nepremišljene poteze, ki jo je naredil. ////////////// No , Mc G. , zdaj nam vi povejte katero nepremisljeno potezo je Doctor naredil . Mogoce zato , ker je povedal kar pac je ( Talijani so taksni veste -povedo cloveku v obraz) ,ali morebiti zato , ker se mu je ´´mulc´´ z vso tezo z motorjem vred ulegel na nogo , s tem ,da bi ga lahko poskodoval ,in je Vale instiktivno reagiral s kolenom . Kaj pravite , je bolje biti hinavec in tiho ,pa trpeti , ce te nekdo porine s piste -ali polozi na asfalt . . Kar korajzno napisite vase misljenje , ki je zanimivo - cisto nasprotno od Ponsa,ki je -glej ga zlomka Spanec , velicina dirkanja in se je izrekel za Dohtarja . Kaj pravite , ste vecji tudi od njega ? Jaz mislim , da je oseba ,ki ima za seboj nesteto let dirkanja in dvobojev za seboj zelo relevantna za podajanje ocen o tem sportu .Je tako ? Toliko o strokovnem pogledu . Jaz se kljub vsemu zanesem na lastno presojo kot navijac ali simpatizer enega pilota . Veste , nekateri so ali pa ste vozili samo mopede , in je tezko gledati in ocenjevati dogajanje pri 200 km/h -ali vec . Jaz bi to prepustil drugim . Pri takih hitrostih clovek enostavno ne more in ne sme ogrozati nekoga drugega . Svetujem vam , da pri podajanju ocen razmisljate kot motorist , ce to zmorete . Kar pa se tice 10. naslova ----- vsekakor so mu ga uradno odvzeli za mizo .Kravatarji ,ki krojijo ta cirkus . Amen . 2016 ? Naj zmaga najboljsi in najvecji gentleman , na pisti in ne za zeleno mizo ,aali da o tem odlocijo celo drugi . In prav za konec cisto iz srca ,brez hipokrizije .Taki smo fani . Marc in Lorenc sta naredila stalo , vsak po svoje in zame sta drugorazredna dirkaca , pa tudi ,ce zmagata cisto vse dirke vnaprej . Dirkanje je veliko vec od samih zmag .Je nekaj velicastnega. Direktno izzivanje smrti -ali zivljenja . Preizkusanje samega sebe , limita d, do kje clovek lahko gre . Da pa pri tem surovo oviras nekoga in ga abdiciras naslova -to pa ni lepo .
Nightyfly
12. 03. 2016 10.23
+13
Ufff , tudi mene zanima od kje sem skopiral .....bi bil tako prijazen in me razsvetlil z originalnim virom ?
Nightyfly
11. 03. 2016 21.32
+14
McGuinness 10.03.2016 20:00:27********************************zelite biti nevtralen , super partes , delite nasvete kako naj bi bila letosnja sezona, pa kako je bila lanska , zalite nas navijace 9x svetovnega prvaka ,tvorca modernega dirkanja zadnjih 20 let z nedoraslimi fani in ne vem se kaj . Torej kljub vsemu zelite svojo presenca fisica postaviti pred vse in nad vse . Meni je vseeno za vas , vazno je kar pravi vecina navijacev , strokovnjakov , sportne javnosti , medijev ,,,,pa se koga . In zanimivo ---- vec kot polovica Spancev ,ki so se postavili v bran Rossiju . To je zame dovolj . Za vaso verodostojnost pa ne bi dal roke v ogenj ---- pa lepo se imejte .
BenBostrom
11. 03. 2016 22.36
-18
...mislim da je vsem jasno da se pravi navijači posameznih dirkačev ne žalimo...tisti drugi,neglede za koga navijajo pa imajo svoj "klan" žalivk in je enostavno potrebno njihove komentarje preskočiti
kaktusko
11. 03. 2016 22.45
+15
Ben pa dej si enkrat za seboj preberi, pri petdesetih si že čisto brez spomina. Celo žensko si žalil, sramota, sicer to je za vaša nagnenja čisto normalno, se pa ne zavedaš da za večino ki smo pravilno usmerjeni to ni normalno in ta dejanja najostreje obsojamo. Sram te je lahko da si pri petdesetih tako plitek!
BenBostrom
11. 03. 2016 22.58
-14
...ah tokrat pa ti malce za sabo preberi...da, užalil sem nekoga ki je predhodno žalila marka in ga zmerjala z načinom ki ni ravno po naravi pravega fan-a...torej sem res plitek ker sem se pustil ženski zavest...če sem pa plitek zate pa bom tudi preživel
.jest
11. 03. 2016 21.08
-19
valentino salluci vas pozdravlja in vabi v svoj istospolni klub
Profesormarck
13. 03. 2016 18.45
-5
ha,ha..to pa nisem do sedaj videl...dobra !
medvedJEkriv
11. 03. 2016 15.30
+18
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ROSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Profesormarck
11. 03. 2016 09.07
-41
Najboljše da rosic in lorenzo kar sama vozita,eden je znerviran,če vozijo takoj za njim,penzioner pa,če ga ovirajo.Yamaho stezo naj naredijo.Lorenzo je brez živčkov,en spodrslaj in je konec z njegovo samozavestjo,penzioner je pa itak počasen-na berglah.Na dirki jih vse prehiti Marc-profesor motorja.He,heNaj se s cirkus začne-jokice pri yamahi že cakajo.Sedaj pa z minusi,se mi ful dopadejo.he,he..Cal pa itak dirkat ne ve,saj nikoli dirke ne konča,če jo pa že ,je pa zadni...drugi klas.
kaktusko
11. 03. 2016 09.24
+27
Te nervirajo Yamahe a, Tečnež ti točno veš da tvoj hot Marko nima letos nobenih šans, tako kot lani ni mel. A mešalc si že podmazal?
burner85
11. 03. 2016 12.42
+23
jst sm ti pa pa plusek prtisnu k vem da ti grejo na žifce :)
mzurry
11. 03. 2016 17.38
+19
Tako zgleda k se cloveku strga ker mawrica ze pred sezono joka
Profesormarck
12. 03. 2016 09.57
-12
Burner...ti sedaj moram či-gumi dat,za minus?
Profesormarck
12. 03. 2016 09.58
-14
Miroslav še vedno si samski?Osamljen in tko...si že razmišljal o napihljivistvari?he,he
boki37
11. 03. 2016 08.43
+26
Marc trenira- lorenzu ščititi hrbet.
BenBostrom
11. 03. 2016 11.27
-14
xxman.y
10. 03. 2016 23.26
-21
Ta nej najprej kakšno dirko zaključi, pol pa komentira.
Principat
11. 03. 2016 13.38
+18
španjolskasupast4r
10. 03. 2016 20.50
+23
jorge , markež,pedroza pršli na top motor,top sponzor,ostali so mogl na satelite..bogi spies kk so ga zahebal zarad španjolcev
laznivec
10. 03. 2016 20.35
+22
Prej ali slej ga bo fasal... zasluženo! Upam le, da kateri od ostalih ne nasrka zaradi njega....
RED_line
10. 03. 2016 22.54
k53e
10. 03. 2016 20.16
-2
Nekoč je Marco Melandri izjavil: "Valentino is your friend until you start beating him." . Mu dam zelo prav in z njim se strinjajo tako Biaggi, Gibernau, Stoner, Lorenzo, Marquez. :)
španjolskasupast4r
10. 03. 2016 20.19
+30
a to un melandri,k so ga skenslal? tist k je vsako ekipo zajeb..u?,bebc na kake se ti naslanaš
HAILWOODmike
10. 03. 2016 20.25
+37
Melandri je najslabsi mozen izbor dirkaca za kako ekipo! Aroganten in muhast do konca!
k53e
10. 03. 2016 20.27
-23
so ostali omenjeni tudi bebci? Za vas Rozi cirkusante verjamem da so, saj ne spoštujete nobenega, ki je drugačnega mišljenja kot vaš Rossi.
španjolskasupast4r
10. 03. 2016 20.32
+29
beb.c si ti,k pravš,daje bla australia dobra dirka,Markez je imel sekundo bolš čas k ostali,pa je najprej zahebu rosita da je jorge pobegnu,pol pa ujel jorgeta i zmagu
a.kralj1994
10. 03. 2016 21.07
+32
nekoč je en reku, da k53e ne ve, da v tem članku ni govora o Rossiju - dirkaškem doktorju...in ni govora o najboljšem vozniku motoGP-ja zadnjih 20 let - torej o Rossiju...ampak o španskih ritkah in manipulatorjih, kot sta M.M. in Lorenzo...,,,in še tole - ko boš ti malo, kanček, čisto malo spoštovanja pokazal do Rossija in do tistih, ki kaj pozitivnega napiše o Rossiju, potem bomo tudi ostali spoštovali tvoja in tebi podobna mnenja...In še vedno si eden redkih, ki ne zna ceniti doprinos Rossija popularnosti tega športa v celem svetu - zato je cenjen!
brezcasni
10. 03. 2016 22.56
+22
k53e..ne nabijaj ker razen zadnjih treh naštetih nisi gledal nobenega...ne na tv kaj šele u živo.......
kaktusko
11. 03. 2016 13.25
+16
Asusk spet bluziš, pa dej enkrat že prid k pameti, a se res ne da? Rossi legenda moto športa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Profesormarck
12. 03. 2016 10.01
-11
kaktusko
12. 03. 2016 19.55
+12
Tečnež a si že podmazal in pripravil mešalec za v ponedeljek, greš spet čez Ljubelj ker nimaš Aut vinjete ali si še naprej na prisilnem dopustu. Sej če nimaš dela greš lahko pa jutri na Brezje mešalec blagoslovit.
McGuinness
10. 03. 2016 20.00
-6
Danes sem gledal malo na facebooku na strani motogp komentarje in morem rečt da sem bil kr pozitivno presenečen kar sem opazil. Največ všečkov na komentarjih so dobili podporniki motogp-ja kot športa samega in ne zagovorniki Rossija, kot bi to pričakoval. Še nedolgo nazaj sem na vsaki objavi od motoGP opazil komentarje Rossijevih nedoraslih omejencev, kako so kleli tako čez Marqueza kot čez Lorenza. Potem pa pridem sem na 24ur, po dolgem času grem spet brat komentarje in kaj vidim? Lorraine, mzurry, 290ktober in podobni več kot očitno slepi navijači Rossija in ne športa samega, še vedno pljuvajo in se še več kot očitno niso sprijaznili, da si je Rossi dobesedno sam speljal 10 naslov, zaradi nepremišljene poteze, ki jo je naredil. Folk, sezona 2016 je že pred vrati, vi pa še vedno o 2015, a niste že predelali to? Gremo naprej, je že čas!!!!! No, v glavnem, upam da bo ta sezona še bolj zanimiva, čimveč takšnih dirk kot je bila lani v Avstraliji (res legendarna), čimmanj padcev in poškodb, naj bo čimveč konkurenčnih motorjev in naj zmaga najboljši!!!!!!!! ;) :) :)
BenBostrom
10. 03. 2016 20.06
-11
...ko vidim nick..ostanem brez besed in pravilno povedano.respect
krnekilojz
10. 03. 2016 20.12
+20
Seveda ker omejenci MM IN LIZIKE vidite drugače. Brcnil ga ni in če vidite drugače ste omejeni kot sem že dejal. Honda pa če bi bili pošteni bi dali ven telemetrijo ampak vemo da niso in MM JE pač omejen in taki so tudi navijači tega pocarja.
španjolskasupast4r
10. 03. 2016 20.21
+12
k53e
10. 03. 2016 20.25
-10
McGuinness tako je. Mzurry, lorraine, krnekilojz in ostala cirkus sekta so pa itak omejeni. Vidijo samo rumeno. Krnekilojz, Honda je že bila 2-3x pripravljena dati telemetrijo ven v javnost, vendar Dorna, FIM, itd. niso pustili, torej če ne bi Honda bila prepričana da imajo prav, je ne bi ponujali, se ti ne zdi? Ampak kot sem rekel, vi vidite samo iz Rossijeve perspektive. In kje je McGuinness omenjal kakšno brco? Povedal je samo da si je Rossi sam speljal naslov, kar si ga je res, z prevelikim opletanjem jezička in nato še z NAMERNIM oviranjem v ovinku, zakar je tudi dobil kazen! Ampak vam itak to nebo nikoli jasno, še vedno mislite da je dobil kazen zaradi brce, ki pa je bila samo pika na i !!!!
španjolskasupast4r
10. 03. 2016 20.44
+20
Semdoberr
10. 03. 2016 21.02
-17
290ktober
10. 03. 2016 21.58
+17
Ti si pa Marquezov omejeni navijač in govoriš o športu ,ki ga on preferira on sploh ni športnik ampak otrok z moteno osebnostjo in še ni slišal kaj je pošteni športnik tako kot ti ne!! Podpiraj Špansko mafijo in uživaj!
JRT
10. 03. 2016 23.21
+23
Jaz pa ko vidim nick me prime na kandot. tip si je dal nick po nekomu ki ga gleda po youtubu, kot da bi si nekdo ki cele dneve gleda porniče dal nick Tinto Brass
kaktusko
11. 03. 2016 09.32
+22
Kaj naj rečem, skratka mawrični zaslepljenci!!!!!!!!!!
Profesormarck
12. 03. 2016 10.05
-10
Mcguinness....slepci sekte 46 ne bojo nikol spregledali,zato so pa slepci...++++ za komentar !
kaktusko
12. 03. 2016 20.00
+12
Tečnež tudi ti ne boš nikoli spregledal, da si Avstrijski hlapec, pa te ne obsojam. Za dostojno službo bi pač moral malo več znanja pokazat.
FlatyEric
10. 03. 2016 19.49
+20
Marques je malo podmuklo ščene. Sem mislil, da bo dostojen naslednik Rossija, ampak žal se ne bi mogel bolj motiti. Ko je šel Simoncelli, je bilo res hudo. Zdaj vidim Cala kot nekakšnega naslednika Valentina. Upam, da mu bo uspevalo.
VolkBrenin
10. 03. 2016 19.59
+16
BenBostrom
10. 03. 2016 20.04
-17
..ko berem tale neokusna zmerjanja in poniževanja nekoga,kateri je naredil zopet motogp 2013 zanimiv me prime da povem naglas stavek za top 1000 minusov ...ponosen sem da sem lahko navijač Marca in še bolj ponosen da se ni dal Rossiju, da mu je zmešal dolgoletne plane, da ga je oviral...enostavno Marc Bravo, le tako naprej...dirkaj zase in da dam malce prav še ostalim---dirkaj in pomagaj tistemu za katerega se sam odločiš in ostani tak kot si do sedaj!!
krnekilojz
10. 03. 2016 20.13
+24
Ben to je po tvojem ekipni šport? Dejmo mal pomagat drugi ekipi ker sem fous da nisem tam. Hahaha debeloid
HAILWOODmike
10. 03. 2016 20.33
+21
Ben....a pravis...daj mark dirkaj zase....a se ti hecas??? Sej bi bil mark kul ce bi dirkal...
290ktober
10. 03. 2016 21.50
+19
290ktober
10. 03. 2016 21.51
+19
kaktusko
11. 03. 2016 09.36
+21
Ben pa ti je šlo že na boljše, verjetno je bil samo preblisk, zgleda ne gre, če je lajtunga prekratka.
Profesormarck
11. 03. 2016 10.08
-16
Ben..tak mladi,pa taki talent tale Marc...vse jih lahk v avtosolo pelje !!! Dobro si napisal !
cirilk
11. 03. 2016 17.26
+13
Sem fen Rossija, pač nekaj starejši - dal sem ti plus, ker se strinjam s tem, da se enkrat konča z sezono 2015. pač zadevo treba gledati pozitivno naprej. Od začetka sem videl zamenjavo Rossiju, ko bo nehal - v Marquesu vendar me je pob razočaral kot oseba ne kot voznik. Pač sezona se začne na novo in upam na razburljive dirke in čim več zmagovalcev!
scaniaR700
10. 03. 2016 19.43
-3
Tukaj jih je velik takih k se še z triciklom ne zna vozit pa komentirajo Marcove vožnje.
kaktusko
11. 03. 2016 09.39
+21
Zdaj pa tovornjakar komentira motoGP, sej vemo kdo so navijači mawričnih, o motorizmu nimajo pojma.
lorraine
10. 03. 2016 19.26
+11
Zahrbtnež, hinavec številka 1. Športno dirkanje mu je nepoznano, sam se odloči krojit prvenstvo, ko že davno izpade iz njega. Za kaj takšnega ni opravičil! Reši ga lahko le še kakšen vrhunski psiholog. Nekdo ga premaga na stezi, mu s tem potolče ego in potem šmrkolin čaka na trenutek, da mu bo lahko vrnil na drugačen, nešporten način z oviranjem, kar smo videli v Maleziji. Takšni vozniki nimajo kaj iskati na tekmovalni stezi.
290ktober
10. 03. 2016 19.39
+5
BenBostrom
10. 03. 2016 19.40
-4
...meni sicer brišejo komentarje redno ker pač nisem navijač Rossija,kljub temu ga spoštujem...bom pa rekel zate lorraine da res s tvojimi izpadi se sprašujem,kje imaš tisto centralno kolo,ki preprečuje da ne uriniš po lastnem dvorišču??
kaktusko
13. 03. 2016 11.57
+7
Ben tebi brišejo komentarje zato, ker..., ma brezveze, itak si za 50 letnika brezupen primer, na ravni hot smrkavcev, žalostno.
Profesormarck
13. 03. 2016 19.05
-5
ben..bravo-v center si jo zadel..kimico,pogrešam njeno prvo sliko,je tak lušen otrocicek...
290ktober
10. 03. 2016 19.26
+17
Še malo pa bodo Marqueza spoznali za duševno moyžtenega in ga zaprli v umobolnico!
BenBostrom
10. 03. 2016 19.33
-14
kaktusko
11. 03. 2016 22.48
+16
Ben ti ne žališ, si se hvalil, poden si za petdesetletnika, sramota!
BenBostrom
11. 03. 2016 23.00
-14
mitjagrm
10. 03. 2016 18.23
+22
že na testiranjih kaže svoj obraz!Hinavec
290ktober
10. 03. 2016 19.38
+18
-Jani-
10. 03. 2016 18.20
+36
To samo 24ur hoče delati neko senzacijo z naslovom, ki nima nič veze s tem, kaj je Cal dejansko povedal...
BenBostrom
10. 03. 2016 19.35
-15
Končno povedano pravilno,..,kaj je pa Cal hotel povedati je pa zgodba za poznavalce Cal-a in njegovih besed,kot npr da rad zabava občinstvo ipd...redki bodo razumeli,ampak nič zato
kaktusko
11. 03. 2016 09.42
+20
Ben ti samo misliš da razumeš, motiš se, pojma nimaš.
BenBostrom
11. 03. 2016 11.30
-18
če mi ti rečeš da pojma nimam postanem zaskrbljen
kaktusko
11. 03. 2016 15.45
+16
Nemogoče, za zaskrbljenost moraš imet pamet!
BenBostrom
11. 03. 2016 19.30
-16
..ne vem potem kaj ti tu delaš...glede na tvojo pamet seveda...jaz sem trot pri 50-tih in rad otroke poslušam...seveda njihovo pamet
kaktusko
11. 03. 2016 19.51
+14
Ne morem verjeti da si pri teh letih pristaš mawričnih, pa sej imaš okoli sebe same puhloglavce ki so se rodili ali pa so bili še v peskovniku v času ko je Rossi že zmagoval na motociklu. Joj, joj, ostal si odzad kot magarac za avtobusom.
BenBostrom
11. 03. 2016 22.48
-13
ja kaj čem sedaj,pač schwantz ne vozi več in Rossi nekak mi ni nikoli sedel,čeprav je res dosegel vse kar se je dalo,pa vendar nekako ne,..,seveda spoštovanje je,..,potem je prišlo 2010 in ena ku... nedelja in vidi kako vozi tale pobec MM so jodlarji trobentali in od tiste nedelje dalje sem postal navijač MM in tako to je....za "puhoglavce" pa kaj čem,tudi ostali dirkači jih imajo ogromno,ogromno in vsi bodoči zvezdniki bodo imeli
kaktusko
11. 03. 2016 23.05
+15
Pač vsak si izbere okolje v katerega se najbolj vklop, oziroma v vašem primeru priklop. Upam da se samo med seboj, da otroke pustite primiru, ker vem da jih je med mawričnimi več kot polnoletnih. Polnoletnih baje ste samo štirje.
Kosmatinc
10. 03. 2016 17.37
-34
Bogi kolk se obremenjuje z drugim,to se dogaja in se bo,nic posebnega,kaj sedaj pa se on zacel jokcat a ni dovolj da Rosi vseskozi joka
masaker
10. 03. 2016 17.48
+21
mzurry
10. 03. 2016 18.13
+21
Ej ti ta korajzn edin k kle joka boste letos vi navijaci dirkacev k se rada lepita edn v drugega...
BenBostrom
10. 03. 2016 19.36
-21
prvo leto je vedno pestro,...kaj pa postane pa vidimo po dolgoletnih " netepanjih" ...izgubi se naslov zaradi ene odprtince premalo
davis
10. 03. 2016 17.30
+49
JA, kr živjo mi rečte. Honda je Šmonda. Kralj je pa sam en. ForzaVale