MotoGP

Bradl zadovoljen s testiranji

Sepang, 01. 03. 2012 20.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nemški motociklist razreda motoGP Stefan Bradl je zadovoljen z drugimi zimskimi testiranji pred začetkom letošnje sezone. Dirkač LCR Honde je imel veliko težav predvsem zaradi neprijetnih vremenskih razmer.

Nemški motociklistični navdušenci v letošnji sezoni razreda motoGP največ pričakujejo od obetavnega Stefana Bradla (LCR Honda), ki pa se na zimskih testiranjih vsaj zaenkrat še ni najbolj izkazal. Z 9. časom zadnjega dne je bil zadovoljen, a verjame, da bi lahko bil še veliko boljši, če ga ne bi izmučila vročina v Sepangu.

Stefan Bradl
Stefan Bradl FOTO: Reuters

"Potem ko sem drugi dan testiranj odpeljal 54 krogov, sem bil temu primerno utrujen. Tu je še vreme, ki tako utrujenega športnika še bolj utrudi. Če v sredo nisem bil najbolj zadovoljen z dirkanjem, je danes vse skupaj drugače. Z dobrim občutkom zapuščam Sepang,“ je po končanih testiranjih povedal novinec med motociklistično elito in dodal: "S HRC-jevimi inženirji smo preizkusili nekaj preslikav motorja in poskušali izboljšati moj način vožnje. Zadovoljen sem, prednji del motorja je pod nadzorom. Če bomo tako napredovali, sem prepričan, da dobri rezultati ne morejo izostati.

Svetovni prvak razreda moto2 komaj čaka na zadnja zimska testiranja v Jerezu, ki bodo na sporedu konec meseca, saj bodo tam tudi dirkaške razmere veliko bolj ugodne, kot so bile v Sepangu.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Omen3
01. 03. 2012 22.56
+5
"Dirkač LCR Honde je imel veliko težav predvsem zaradi neprijetnih vremenskih razmer".....kakšne pa pišete.... A je Bradl vozil na kakšni drugi "bolj deževni" stezi (daje imel neprijetne vremenske razmere)...ali so vsi dirkači testirali na isti stezi...
lioon
02. 03. 2012 10.09
+1
BigBoss
02. 03. 2012 19.10
+1
španjolskasupast4r
01. 03. 2012 22.14
-2
štrudl bo tut dober sa hondo