MotoGP

Bradl se seli k Forward Racingu!

Agno, 06. 08. 2014 14.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo motociklističnega moštva Forward Racing bo v prihodnji sezoni močnejše za izkušenega nemškega dirkača Stefana Bradla, ki dirka pri LCR Hondi.

Pasica nagradna igra (Valentino Rossi)
Pasica nagradna igra (Valentino Rossi) FOTO:

Motociklistična karavana serije motoGP se že spogleduje z dirkališčem v Indianapolisu. Elita je imela kar štiri tedne časa, da najde recept s katerim bo možno ugnati letos nepremagljivega Marca Marqueza. V drugi polovici tekmovalnega leta pa so praviloma znane tudi dirkaške zasedbe za novo tekmovalno leto in pri Forward Racingu se krepijo.

Stefan Bradl
Stefan Bradl FOTO: Reuters
Pogodbo z moštvom je za naslednjo sezono sklenil Nemec Stefan Bradl. Ali bo tudi v prihodnje ob njem Aleix Espargaro ni znano, saj si želi boljšega motorja. Glede na finančne zmožnosti moštva Giovannija Cuzarija, je vprašanje če bodo njegovim željam lahko ugodili.

"V veliko čast mi je, da lahko v našem moštvu pozdravimo Stefana Bradla. Verjamemo, da gre za kakovostnega dirkača, ki bo naš dirkaški paket samo še okrepil. Verjamem, da bomo z njim še veliko močnejši. Ob tem predstavlja Nemčija izjemno pomembno tržišče za nas. Pomembno je imeti nemškega dirkača po svojim okriljem," je podpis pogodbe z dirkačem iz Augsburga povedal Cuzari.

pasica motoGP (VN Indianapolisa)
pasica motoGP (VN Indianapolisa) FOTO:

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

_Gregaa_
06. 08. 2014 22.31
+2
Prava poteza bi bil Suziki, seveda če ga hočejo..
erlapsus
06. 08. 2014 21.05
+15
...BRA ima do zdaj en viden rezultat..drugo mesto lani v Laguni...kar je premalo za Hondo...Cecchinello ga je želel zadržati,ker je tržno zanimiv dirkač in je ugajal njegovemu sistemu trženja sponzorjev za vsako dirko....Suppo pravi,da mu je bilo dano dovolj časa za dokazovanje...BRA in BAU bi se morala trdno držati 5-6 mesta..skupno pa sta 9-10..
rossifan46
06. 08. 2014 17.28
+11
Hmmm po stopnickah navzdol
Callux
06. 08. 2014 18.39
+9
bravo 24ur, končno ste objavili novico, ki je pristaši MotoGP-ja vemo že skoraj teden dni... rossifan46 imaš delno prav. mogoče se zdi da gre navzdol, ampak če pogledaš bolj podrobno je Stefanova odločitev zelo dobra.. dobil bo soliden motor, s katerim se sicer verjetno ne bo boril za stopničke, ampak se tudi sedaj ni, pa sedi na enem izmed najboljših motorjev v karavani... je pa tudi res da je imel omejene možnosti, saj je lahko izbiral le med Pramacom, Aprilio in Forwardom ali vrnitvijo v moto2...
rossifan46
06. 08. 2014 19.31
+9
Imas prav ampak nobeden od teh pa ni na ravni honde ki jo je imel na voljo pri lcr