MotoGP

Bautista samozavesten pred VN Velike Britanije

Silverstone, 13. 06. 2012 16.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Dirkač razreda motoGP Alvaro Bautista je v minuli sezoni na razmočenem dirkališču v Silverstonu osvojil peto mesto, kar je bila njegova najboljša uvrstitev. Na dirki za VN Velike Britanije se tudi letos nadeja dobrega rezultata.

Alvaro Bautista se je na lanski dirki za VN Velike Britanije s Suzukijem zavihtel na peto mesto.
Alvaro Bautista se je na lanski dirki za VN Velike Britanije s Suzukijem zavihtel na peto mesto. FOTO: Reuters

Alvaro Bautista v letošnjem tekmovalnem letu prvič brani barve moštva Gresini Honda, med dirkači kraljevega razreda pa trenutno zaseda peto mesto. Po dirki za VN Katalonije so stezo v Montmelu izkoristili za testiranja, ki pa so bila po besedah Španca zelo produktivna. "Dirka v Kataloniji je bila pozitivna. Dokazali smo, da se v primeru dobrega startnega položaja lahko borimo z najboljšimi. Tudi testiranja so bila več kot uspešna in v Silverstonu bom nastopil z veliko mero samozavesti. Na motociklu sem vse bolj domač in v zavojih sem veliko bolj miren. Dirkališče v Angliji je dolgo in odprto, kar mi ustreza,'' je za uradno spletno stran tekmovanja motogp.com povedal Bautista in nadaljeval: "Veliko bo seveda odvisno od vremena. Verjetno bo spet tradicionalno hladno in deževno. Kljub vsemu upam, da se bom tudi z letošnjim motociklom dobro odrezal. Prepričan sem, da se bomo zabavali.''

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

hiterkstrela
14. 06. 2012 17.28
-2
samo da boš po dirki vsaj zavesten........