MotoGP

Barbera ni bil aretiran

Valencia, 09. 01. 2012 11.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Novinec v motociklističnem moštvu Pramac Ducati Hector Barbera zavrača očitke, da je vinjen z avtomobilom dirkal po ulicah Valencie, prevozil rdečo luč in bil aretiran.

Hector Barbera
Hector Barbera FOTO: Reuters

Novi član motociklističnega moštva Pramac Ducati v razredu motoGP Hector Barbera naj bi imel bližnje srečanje s policijo, razlog pa sta po poročanju španskih tabloidov prevožena rdeča luč in divjanje po ulicah Valencie, ob tem naj bi bil še pod vplivom alkohola. A španski mediji so novico v svet poslali precej nenatančno napisano, in kot se je pozneje izkazalo, Barbera ni bil navzkriž z zakonom.

"V petek zvečer smo imeli družinsko večerjo, na kateri je bilo tudi nekaj mojih prijateljev, z njimi pa smo se pozneje odpeljali proti Valencii. Bil sem sopotnik, prijatelj pa je malo preveč popil, in to je potrdil tudi alkotest. Torej testirali so njega in ne mene. Glede na to, da sem popil kozarec vina le ob zdravici in nisem bil vinjen, je policist svetoval, da jaz sedem za volan," je v pismu, s katerim je želel pojasniti dogodke z ulic Valencie, zapisal Barbera in dodal: "Glede na to, da sem popil kozarec vina, nisem bil nesposoben za vožnjo. Kljub vsemu bi se rad za neprijetne dogodke opravičil ekipi, pokroviteljem in navijačem. Obljubljam, da se to ne bo ponovilo, in se ob tej priložnosti opravičujem."

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BMWmunja
10. 01. 2012 19.20
+1
Danes se zaradi primitivnega ravnanja admina na tem portalu poslavljam. Bilo mi je zadovoljstvo brati vaše misli in komentarje, verjamem pa, da tistih najbolj zanimivih po zaslugi omenjenega individuma sploh nisem videl. Tudi vi mojih večinoma ne. Na sorodnih portalih menda noben zakompleksiranec ne dela problemov in ne frustrira bralcev kot tukaj. Tam me boste prepoznali pod enakim avatarjem, tako da se pravzaprav ne poslavljam od vas temveč samo od 24 kur. Pred dvema ali tremi dnevi se je že en bralec "poslovil" iz razloga, ki sem ga navedel tudi sam. Dokler bo na tem portalu zaposlen ta admin se bodo šefi morali vprašati tudi po tem, kaj neki pomeni pravica do izražanja svojega mnenja, ki je-mimogrede-v demokraciji ustavna.
zapy10
10. 01. 2012 21.00
bravo ! mislim ,da bom kmalu naredil enako !
španjolskasupast4r
10. 01. 2012 09.45
-2
pa on je pomagu prjatlu k je bil pijan,a zdaj se opravičava,da tega ne bo več naredu.pa ti to sad razumi
Sara piki poki
09. 01. 2012 21.24
+6
Ma dobro kaj ni že čas da naredite en dobr člank o tem kaj je CRT? Malo bol podrobno opisat vse skupi ker se mi zdi da skor polovica folka tu gor ne ve za kaj se gre. Pa tudi druge stvari strokovno bol al man opisat. Ne pa da mi pišete novice kot bi ji brala v reviji Lejdi. Sam poglejte zadnje članke: - Barbera se ga ni napiu (koga briga) - Dovi si je zlomu klučenco (Tech 3 baje da jh ne briga tku pišste vi, tudi ns ne) -Vse kr si fantje pišejo po Twitterju ns bol malo briga -in njihovi tatuji in vsa te balle ki jih pišete Dej prite malo h sebi s temi članki ki res so za nič!
slos
09. 01. 2012 16.16
+4
valencia ima progo za F1 znotraj mesta ob morju. tam je tudi vedno prazno, tako da ni edini ki dirka tam. go barbera!
JozaGulikoza
09. 01. 2012 13.34
+8
Novinarji bedni iz muhe so zmožni narediti slona, kakšna senzacija, kapo dol! :S
zapy10
09. 01. 2012 12.46
-4
in zdej je prijatelj kriv ?