Nogomet

Silva prepričan o uspehu Cityja proti Villarrealu

Manchester, 18. 10. 2011 10.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Izjemni vezist Manchester Cityja David Silva se pred tretjo tekmo sinjemodrih v Ligi prvakov zaveda, da je pred njegovo ekipo težko delo proti Villarrealu, sploh ob znanem dejstvu, da so varovanci Roberta Mancinija na prvih dveh tekmah osvojili zgolj točko.

Izjemna konkurenca tako v močnih domačih ligah kot evropskih tekmovanjih terja svoj davek tudi pri ekipah, kot je Manchester City, ki ima izjemno dolgo klop, pri čemer se Španec David Silva zaveda, da bo moral City formo iz domače lige, v kateri zaseda prvo mesto, prenesti tudi na evropske zelenice: "V angleški Premier League smo imeli kar nekaj tekem proti nekoliko slabšim nasprotnikom, v Ligi prvakov pa smo se na dveh tekmah udarili z dvema izvrstnima evropskima moštvoma. Morda bi tudi v LP potrebovali kakšno tekmo proti slabšemu nasprotniku, da bi ujeli tisti pravi ritem. Na začetku letošnje evropske sezone smo napravili nekaj napak in mislim, da je prišel zadnji čas, da pokažemo svoj pravi obraz."

Ali bo David Silva s Cityjem prišel do prve zmage v Ligi prvakov?
Ali bo David Silva s Cityjem prišel do prve zmage v Ligi prvakov? FOTO: Reuters

Španec še kako dobro pozna moštvo Villarreala, a je prepričan, da lahko City pride do prvega kompleta treh točk v Ligi prvakov: "Villarreal je fantastično moštvo. Radi imajo nadzor nad tekmo in posest žoge, nevarni pa so tudi iz hitrih protinapadov. Morali bomo biti še kako previdni in biti pozorni na posest žoge, saj se bomo le tako lahko izognili njihovim protinapadom. Če nam bo uspelo premagati Villarreal, se lahko stvari v naši skupini še zelo spremenijo."

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

paris86
18. 10. 2011 19.59
City ma same dobre igralce in večina jih ma izkušne v Evropi sam kot ekipa pa v Evropi salbo zgledajo...* zaj se frajerji zanimajo za Abdiala, glih ga rabijo ko majo Clichyja in Kolarova tam. je pa smešno da je Clichy dokler je biu v Arsenalu igrau v prvi postavi Francije zaj pa je gospod lepo na klopi al pa še to ne :)
prava resni.ca
18. 10. 2011 15.23
ce Mancini poskrbi za homogenost v ekipi, da mi gledalci dobimo vtis, da soigralci v ekipi delajo za ekipo in ne samo zase in zaradi denarja, potem bo ta ekipa strah in trepet. Samo Mancini (sej morda je dobr taktik pa trener) ni dober motivator. Zato pa so obcasna trenja v ekipi, sedaj s Tevezom, prej z Dzekom, Robinhom itd. Poleg tega bi rad pokupil se 20 igralcev, ker vedno pravi da rabi okrepitve... Fant se pac ne zaveda, da nekaj je zdrava konkurenca v mostvu za igralcne polozaje, ko pa je igralcev prevec, pa se povecuje nezadovoljstvo.
bigdick19
18. 10. 2011 15.19
verjetno remi,city je lahko prvi v angliji v la ligi bi tm okol 5 mesta skaku,višje ne
vidpro
18. 10. 2011 15.06
Gladko City...
DonMiltonFriedman
18. 10. 2011 14.47
Hvala lepa za plačljive vsebine, tekme si bom ogledal na sportnestavenet