Nogomet

Neodločen Robben: Morda ...

München, 22. 03. 2012 15.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nizozemski nogometni reprezentant Arjen Robben (Bayern München) se še ni odločil, kje bo nadaljeval športno pot. Omenjeni je imel v letošnji sezoni pri bavarskem ponosu kar nekaj težav, na katere še ni povsem pozabil.

Vodstvo nogometnega kluba Bayern München se pospešeno pripravlja na organizacijo velikega finala Lige prvakov, pri tem pa skupaj s stroko načrtujejo, kako osvojiti državni naslov in zaigrati v velikem finalu evropskega klubskega tekmovanja. Doma bodo morali v prvi vrsti čakati na spodrsljaje Borussie Dortmund, v Evropi pa na vrhunske predstave, ki bi jih v močni konkurenci pripeljale do finala. A zdi se, da bo po koncu tekmovalnega leta stroka v sodelovanju z vodilnimi možmi kluba naredila oster kadrovski rez, nekateri igralci pa so že pred časom pokazali, kako nesrečni so na Bavarskem.

Bo tudi v prihodnji sezoni ključ Bayernovega uspeha dvojec Robbery?
Bo tudi v prihodnji sezoni ključ Bayernovega uspeha dvojec Robbery? FOTO: Reuters

"Ne morem z gotovostjo trditi, da bom ostal v Münchnu. Veliko neprijetnih stvari se mi je zgodilo v zadnjih tednih. Tudi to, da nisem zaigral na treh tekmah zapored. Nimam razlogov, da bi kam hitel. Vse misli želim usmeriti na teren,“ je na novinarski konferenci povedal Arjen Robben, ki je imel v zadnjem letu kar nekaj zdravstvenih težav, a zadnjih nekaj dvobojev je igral na vrhunskem nivoju. "Ta hip se ne pogovarjam z drugimi klubi, a nikoli ne veš, kaj se zgodi v bližnji prihodnosti,“ je zavito na vprašanje o prihodnosti na Allianz Areni dodal Nizozemec.

Po poročanju nemških časnikov naj bi se zanj najbolj ogreli pri italijanskih velikanih Juventusu in Interju.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Hachi
22. 03. 2012 16.09
-20
Robben, pridi nazaj k modrim!
Helmuth
22. 03. 2012 18.07
+16
KatiFafi
23. 03. 2012 09.28
+4
Hachi, pomojem si ne želi sodelovat s Torresom, raje šport zamenja kot pa igra s torresom :)