Nogomet

PSG brez Lige prvakov ni tako atraktiven za zvezdnike

Pariz, 18. 01. 2012 09.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo nogometnega kluba Paris Saint Germain se iz kroga v krog resneje spogleduje s prebojem v Ligo prvakov, športni direktor kluba Leonardo pa priznava, da so zveneče okrepitve kupovali predvsem zato, da bi med evropsko elito zakorakali s primerno zasedbo.

Carlo Ancelotti (desno) je zadnja velika okrepitev, ki jo je v klub zvabil Leonardo (levo).
Carlo Ancelotti (desno) je zadnja velika okrepitev, ki jo je v klub zvabil Leonardo (levo). FOTO: Reuters

"Glede na to, da ne igramo v Ligi prvakov, nismo tako atraktivni za najboljše nogometaše na svetu, kljub vsemu pa se tudi to spreminja. David Beckham ni prišel zaradi družine, čeprav smo vse organizirali za njegov prihod,“ je v intervjuju za Canal Plus povedal športni direktor Paris Saint Germaina Leonardo in dodal, da ga nekoliko moti dejstvo, da francoski klubi ne želijo prodati zvezdnikov PSG, ampak se raje odločajo za evropske gigante.

Leonardo pa se je med drugim dotaknil tudi prekinitve pogodbe z uspešnim Antoinejem Kombouarejem, ki je zasedbo popeljal na prvo mesto prvenstvene tabele Ligue 1, nato pa ga je (ne)pričakovano nasledil Carlo Ancelotti: "Antoineju je bilo zelo težko, a vedel je, da razmišljamo o spremembi na mestu šefa stroke od samega začetka sezone. Ancelotti je eden najboljših trenerjev na svetu. Ima izkušnje in natančno ve, kako priti na cilj.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Jaka Pregelj 1
18. 01. 2012 22.43
+1
Enako je pri Liverpoolu, želimo ''neke zvezdnike'' vendar, bo teško že zaradi tega ker nimamo LP, Ampak upam, da bo nasledno leto LP.