Nogomet

Müller in Olić verjameta v napredovanje

München, 17. 08. 2011 12.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Napadalca Bayerna Thomas Müller in Ivica Olić pred obračunom playoffa Lige prvakov proti Zürichu verjameta v uspeh. Glede na to, da je letošnji finale LP na Allianz Areni, si igralca še toliko bolj želita napredovanja.

Nemški reprezentant in igralec Bayerna Thomas Müller se pred dvobojem 4. predkroga Lige prvakov zaveda zahtevnosti tekmeca iz Züricha. "Zürich nam utegne močno otežiti napredovanje v skupinski del Lige prvakov," je pred dvobojem povedal večni optimist Müller.

Se bo Ivica Olić veselil gola tudi na dvoboju s Zürichom?
Se bo Ivica Olić veselil gola tudi na dvoboju s Zürichom? FOTO: Reuters

Povratnik po poškodbi Ivica Olić je za razliko od soigralca v konici napada poln optimizma: "Že kot otrok sem cel teden po televiziji spremljal Ligo prvakov, saj gre za najmočnejše klubsko nogometno tekmovanje in pomembno je, da smo del njega."

Besede hrvaškega reprezentanta le še poudarjajo, kako zelo rad igra v Ligi prvakov in kako pomembno je, da se Bavarci uvrstijo med evropsko elito. Ob tem pa je vodstvo kluba navdušeno tudi nad vrnitvijo Arjena Robbna, ki bo zagotovo pripravljen za uvodno evropsko preizkušnjo.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dinho80
17. 08. 2011 19.56
Offt topic:Rdeči vragi so prejeli največji kos pogače, ki jo razdeljuje Uefa, čeprav so v finalu Lige prvakov izgubili proti Barceloni. Katalonci so prejeli 51 milijonov. Zmagovalci Lige prvakov, nogometaši Barcelone, so od Uefe prejeli 51 milijonov evrov denarne nagrade, kar je manj, kot so dobili njihovi tekmeci v finalu, Manchester United. Pri Uefi so razdelitev denarne pogače pojasnili z dejstvom, da so pri prodaji televizijskih pravic več zaslužili v Angliji kot v Španiji. To je katastrofa potemtakem če bo kaki italijanski klub prvak bo dobil manj denarja kot polfinalist!!!
dinho80
17. 08. 2011 19.45
Kaj kdo ve če bo igral schweinsteiger???
DarkLordOfDoom
17. 08. 2011 18.19
Bayernov kader je bil isti kot v finalu LP predlani, pa jih je premagal Inter. Ni druge možnosti kot popoln padec forme.
Schtrom
17. 08. 2011 13.28
ce ne skupno vsaj 5:1, naj sploh ne hodijo v LP
Blaž Balaži?
17. 08. 2011 13.16
Kljub slabši formi zadnje čase Bayern danes premaga Zürich, po mojem.
Vivid Money
17. 08. 2011 12.36
Normalno da vam bo Zürich premešal štrene......ker s tako igro kot na zadnjih dveh prvenstvenih tekmah nimate kaj iskati v ligi prvakov.........