Nogomet

Mazzarri: Dober rezultat ...

Neapelj, 19. 10. 2011 08.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši Napolija so v 3. krogu Lige prvakov gostili münchenski Bayern, ki se vse bolj spogleduje z igranjem v finalu Lige prvakov. Bavarci so se morali v Neaplju zadovoljiti s točko, čeprav so dvoboj začeli s hitrim golom in načeli samozavest tekmeca.

Nogometaši Napolija so pred tekmo 3. kroga Lige prvakov proti münchenskem Bayernu vlogo favorita prepustili nemškemu tekmecu, ki je obračun silovito začel. Že v 2. minuti se je namreč med strelce vpisal Toni Kroos in vse je kazalo na dramo gostiteljev. K sreči je svojega vratarja tik pred koncem prvega dela dvoboja premagal Holger Badstuber in ekipi sta v nadaljevanje krenili poravnani na 1.

Morgan De Scantis je rešil Napoli pred porazom.
Morgan De Scantis je rešil Napoli pred porazom. FOTO: Reuters

Morgan De Scantis je nato razveselil soigralce z ubranjeno enajstmetrovko Mariu Gomezu in tako preprečil domači evropski poraz italijanskega kluba. "Igrali smo proti veliki ekipi. Igrali smo dobro in s predstavo svojih varovancev moram biti zadovoljen,“ je po tekmi v pogovoru za Sky Sports priznal trener Neapeljčanov Walter Mazzarri in dodal: "Posamezne dele dvoboja smo odigrali zelo dobro, a menim, da je tudi neodločen izid izjemno dober rezultat proti ekipi, ki je nadzirala potek dvoboja.

Ob tem dodajmo, da je prvič na evropski tekmi v novi sezoni klonil Bayernov vratar Manuel Neuer.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

MANCHESTER UNITED <3
19. 10. 2011 22.45
bayern1 19.10.2011, 19:53 0 Če ne bi bilo avtogola bi Napoli verjetno izgubil, ker niti enkrat niso uspeli nevarno streljati na gol..... štej se rezultat
Vivid Money
19. 10. 2011 19.53
Če ne bi bilo avtogola bi Napoli verjetno izgubil, ker niti enkrat niso uspeli nevarno streljati na gol.....