Nogomet

Marseille nad Inter brez napadalca Remyja

Marseille, 16. 02. 2012 21.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši francoskega Marseilla so navkljub prvenstvenim obveznostim z mislimi pri uvodnem dvoboju osmine finala Lige prvakov proti Interju. Na Velodromu se bodo italijanskemu predstavniku med evropsko elito zoperstavili brez Loica Remyja.

Loic Remy
Loic Remy FOTO: Reuters

Nogometaši francoskega velikana Marseilla se pripravljajo na sredin obračun Lige prvakov, ko bodo njihovi tekmeci v osmini finala tekmovanja igralci italijanskega Interja. Trener Didier Deschamps pa ima nekaj dni pred začetkom dvoboja kar veliko težav, ko gre za sestavo udarne enajsterice. Napadalec Loic Remy, ki so ga francoski mediji v zimskem prestopnem roku vseskozi povezovali z angleškim Tottenhamom, si je namreč natrgal mišico.

Po prvih zdravniških pregledih in opravljenem slikanju so predstavniki klubskih zdravniških služb zaključili, da bo z igrišč odsoten najmanj tri tedne. Francoski reprezentant, ki se je junija 2010 iz Nice preselil na Velodrome, je velika izguba Marseilla, saj gre za najboljšega strelca kluba.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ella-zoia
23. 02. 2012 00.29
a dejte nehat! inter ne bo nič izpadu..na povratni pridejo z lahkoto naprej. izkušnje in kakovost govorijo njim v prid. ko bo forlan zabijat začel se ne bo ustavu!
Outlaws
17. 02. 2012 11.50
+2
JST008
17. 02. 2012 10.39
+0
inter je v ligi prvakov najmočnejši italijanski klub z veliki izkušnjami, zato čist drugač igra kot v serie a.. itak pa serie a nebo osvoju, zato bo pa v ligi prvakov igral zelo dobro in daleč prišel, pazi kaj sm reku, k se forlanu strga, ker v ita ligi je slab.. ampak navajen je pa na take tekme.. tko da prosm, realno ne gledat kdo je proti kermu zgubu, ampak samo dva kluba med sabo in realno z takimi igralci k jih ma inter nima marseille šans..
zigy18
16. 02. 2012 21.59
-1
Nima veze če ne bo Remija. Če Inter izgublja proti zadnjeuvrščenimi ala Novara ( in to DOMA!), potem jih bo tudi Marseille izločil brez problema.
Dzaaja
16. 02. 2012 23.31
+10