Nogomet

Karanka: Mourinho bo molčal

Madrid, 07. 05. 2011 10.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pomočnik trenerja pri madridskem Realu Aitor Karanka je dejal, da njegov šef Jose Mourinho do nadaljnjega ne bo prisoten na novinarskih konferencah.

Trener nogometnega kluba Real Madrid Jose Mourinho naj bi po besedah njegovega pomočnika Aitorja Karanke zaradi kazni, ki mu jo je dodelila Evropska nogometna zveza (UEFA), nekaj časa molčal. Pravzaprav le toliko časa, dokler ne bo natančno izvedel, zakaj je kaznovan. Pri UEFA so mu zaradi nešportnega obnašanja na prvi tekmi polfinala Lige prvakov dodelili pet tekem prepovedi opravljanja funkcije na tekmovanjih pod okriljem evropske krovne organizacije.

Aitor Karanka (desno) pravi, da bo Mourinho do nadaljnjega molčal.
Aitor Karanka (desno) pravi, da bo Mourinho do nadaljnjega molčal. FOTO: Reuters

Posebej je vodstvo tekmovanja zbodla izjava o sodniški 'protekciji' in naklonjenosti sodniške organizacije Barci. "Čestitam Barceloni, a čestitam ji tudi za vpliv, ki ga imajo na sojenje in sodnike. Prepričan sem, da je do njega zelo težko priti. Jaz bi se počutil osramočenega, v kolikor bi na takšen način osvajal Ligo prvakov,“ je po prvi polfinalni tekmi dejal Mourinho, kar je pošteno streslo vodilne v zvezi.

V kolikor je moč verjeti besedam njegovega pomočnika Karanke, pa ostaja veliko vprašanje, kdaj bo dosegljiv za nove komentarje, predvsem tiste, povezane z njegovo kaznijo. "Odločitve UEFA ni dobro sprejel, a branil se bo do samega konca. Nekaj časa bo molčal, vsaj dokler ne dočaka obrazložitve, zakaj je suspendiran. Do takrat ne bo na voljo na novinarskih konferencah,“ je dejal Karanka.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (65)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

urosev
13. 05. 2011 18.30
in sedaj vsi za murinhota......... brez zveze tak folk ki stalno menja strani.
Aleš N.
11. 05. 2011 11.08
G.Mourinho, predlagam da greš počasi v kmetijstvo. Nogomet očitno ni za vas.Morebiti se boš z ovcami bolje znašel.
ptus
09. 05. 2011 07.27
Mah poanta je v tem, da je en teden prej igralec Barce storil identičen prekršek, za katerega je dobil USTNI OPOMIN. Zdej pa vprašaj ti navijače Reala zakaj se malce razburjajo zaradi direktne izključitve.
PGDJablane
09. 05. 2011 07.07
jozek12 08.05.2011, 08:57 -1 kuchko Itak se na daleč vidi da še NIKOLI ni bila Barcelona oškodovana s strani sodnikov NIKOLI. hahaha realno al kaj....itak da je bla vsaka ekipa je bla do zdej oškodovana s strani sodnikov tudi barcelona. Lani polfinale lige prvaku ni bil piskan offside. druga tekma domnevna roka yaye toureja. sezona 2004-05 igralec chelsea je držal valdeza in je bil gol valdez zarad oviranja ni mogel posredovati in barca je dobila gol.in je šel chelsea naprej. lih par primeru sm ti dobil . Pa govorite da je bil real oškodovan. Vsi navijači reala so rekli da ja. ostali moji kolegi ka smo govoril o tekmi so pa rekli da niso bli oškodovani...tko da lep dan še naprej Seveda so rekli če si se meno z samimi barca fani. pepe rdečega si ni zaslužo. na you tubu mate analizo štarta na žogo.
inter1999
08. 05. 2011 20.30
mourinho nima kaj molčat.barcelona je dokazala da podkupuje sodnike ni kej.
jozek12
08. 05. 2011 09.20
nije vam lako...namesto da komentirate bejžte kej pametnga nardit..
josemourinho
08. 05. 2011 09.00
ptus Jaz dam 50€ na rdeči karton Scholesa, če bo igral haha on je siguran pri tem =) pa tudi Rooney isto temperamenten =)
jozek12
08. 05. 2011 08.57
kuchko Itak se na daleč vidi da še NIKOLI ni bila Barcelona oškodovana s strani sodnikov NIKOLI. hahaha realno al kaj....itak da je bla vsaka ekipa je bla do zdej oškodovana s strani sodnikov tudi barcelona. Lani polfinale lige prvaku ni bil piskan offside. druga tekma domnevna roka yaye toureja. sezona 2004-05 igralec chelsea je držal valdeza in je bil gol valdez zarad oviranja ni mogel posredovati in barca je dobila gol.in je šel chelsea naprej. lih par primeru sm ti dobil . Pa govorite da je bil real oškodovan. Vsi navijači reala so rekli da ja. ostali moji kolegi ka smo govoril o tekmi so pa rekli da niso bli oškodovani...tko da lep dan še naprej
ptus
08. 05. 2011 04.56
Mimogrede fantje, odpremo stavnico kater igralec Manchestra bo prvi fasal karton ali podaril penal? Mojih 20€ je na Parku, Rooneyu ali Ferdinandu. Park in Rooney bosta fasala rumenga, rdečga pa zna verjetn Ferdinand pokasirat. Napovem še da bosta oba prekrškaza rumenga izvedena nad busquetsom, za rdečga pa nad piquejem.
ptus
08. 05. 2011 04.50
Najbolj mi popestrijo dan trenutki, ko se usedem v fotelj in prebiram komentarje o tem kako svetniška je Barca. Katalonci nikoli ne naredijo nobenega prekrška, nikoli jim tekme UEFE niso bile podarjene, njihovi igralci nikoli, ampak zares nikoli ne simulirajo. Mou ma prav, por que .. arsenal ... inter ... chelsea ... real ... Ne naše kekce pa nek švicko .. angleži skup sestavjo svoj team 5 ljudi k komentira ligo prvakov in se vsi po vrsti čudijo kako je možno da se takšne stvari dogajajo. Izključitev tu, penal tam, simulacija gor in dol. Ampak, v javnosti lahko svoje mnenje "bežno" omeniš. Če ga pa izrečeš direkt, si pa kaznovan. Uefa je sprožila preiskavo proti Realu, po zadnji tekmi. Vlogo za pritožbo je prav tako oddala Barcelona, ki jo je uefa UPOŠTEVALA. Pritožbo na uefo je prav tako oddal real, ki jo je uefa IGNORIRALA. Ma je že prav tako, dvoumne sodniške odločitve in pa simulacije v zadnjih letih se NE SMEJO raziskat, ker bi blo preveč problemov. Je pa zanimivo, kako je uefa lepo pospravla vse sodnike in nikoli niso več sodili nobene tekme pod okriljem uefe. Ne ker bi bilo karkoli dvoumno glede sojenja, čist slučajno je, da so se vsi ti sodniki zatem "uradno menda upokojili". Ja, lep je dan, ko navijaš za Barco in na veliko razlagaš ljudem, kako nikoli ne naredi nobene napake. Mislim da se temu reče fanaticizem, ko slepo verjameš v nekaj,
sb15
08. 05. 2011 01.17
Dane Gračner07.05.2011, 20:59-4 R.M.C.F. Jaka neki reka... Jakost je odvisna od toka. Tok je odvisen od padavin. Padavine so pa odvisne od vremena.
Đorđe Božović Giška
07. 05. 2011 21.32
končno je ušutijo! Škoda je ja, res majo najbolšga posameznika v ekipi hudo vezno linijo... da pa še sodnike takle nategujejo, kr ne morm vrjet. In to ta poštena katalonija, ajejej to pa je neumnost... g. sesek
fihner
07. 05. 2011 20.59
R.M.C.F. Jaka neki reka...
Matjaz Cesek 1
07. 05. 2011 17.28
Gapydady: Vse si povedal, igrati na prekrške od najjačih igralcev je res slabo za nogomet!!! Škoda je ja, res majo najbolšga posameznika v ekipi hudo vezno linijo... da pa še sodnike takle nategujejo, kr ne morm vrjet. In to ta poštena katalonija, ajejej
de3774
07. 05. 2011 17.17
youtube --> así entrena el BARCELONA antes de jugar contra el R.MADRID (tako je trenirala Barcelona pred tekmo z Real Madridom) Vsi klubi bi si morali pogledati kakšen trening Barcelone in se učiti od teh mojstrov nogometa - res poučen vodeo, se ga splača pogledat.
gapeeeeeeee
07. 05. 2011 16.21
Matjaz Cesek 07.05.2011, 15:20 11 Čist tak btw... Nisem navijač ne enih ne drugih... Ampak po ogledu unga filma na youtube mislm da je vsem jasno da je Barcelona en tako umazan klub... No, njihovim navijačem defenituno ne, ker oni pa niso taki ^^ Rad gledam lep nogomet, ampak igralci Barcelone so drek brez sodnikov. Sj znajo igrat, nč ne rečem... Ampak kar se pa vidi na tem posnetku je pa res mal preveč pa če kter prizna al pa ne. Bogi MAN U u finalu :( Matjaz Cesek 07.05.2011, 15:20 11 Čist tak btw... Nisem navijač ne enih ne drugih... Ampak po ogledu unga filma na youtube mislm da je vsem jasno da je Barcelona en tako umazan klub... No, njihovim navijačem defenituno ne, ker oni pa niso taki ^^ Rad gledam lep nogomet, ampak igralci Barcelone so drek brez sodnikov. Sj znajo igrat, nč ne rečem... Ampak kar se pa vidi na tem posnetku je pa res mal preveč pa če kter prizna al pa ne. Bogi MAN U u finalu :( Vse si povedal, igrati na prekrške od najjačih igralcev je res slabo za nogomet!!!
A MAŠ MASKO SN TE FPRAŠO
07. 05. 2011 16.05
Več je tiho raje ga imam
sb15
07. 05. 2011 16.01
Al pa ta je še boljši: Kdor molči devetim odgovori :D
sb15
07. 05. 2011 15.49
Tiha reka bregove dere !
Matjaz Cesek 1
07. 05. 2011 15.20
Čist tak btw... Nisem navijač ne enih ne drugih... Ampak po ogledu unga filma na youtube mislm da je vsem jasno da je Barcelona en tako umazan klub... No, njihovim navijačem defenituno ne, ker oni pa niso taki ^^ Rad gledam lep nogomet, ampak igralci Barcelone so drek brez sodnikov. Sj znajo igrat, nč ne rečem... Ampak kar se pa vidi na tem posnetku je pa res mal preveč pa če kter prizna al pa ne. Bogi MAN U u finalu :(