Nogomet

Inter v Moskvo brez Sneijderja

Milano, 26. 09. 2011 08.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Milanski Inter je v novo sezono krenil klavrno. Tudi zato je prišlo na klopi črno-modrih že do menjave na trenerskem stolčku. Inter je s prihodom Claudia Ranierija v soboto dosegel prvo zmago v prvenstvu, sedaj pa na enak izkupiček cilja tudi v Ligi prvakov.

Wesleyja Sneijderja čaka prisilni počitek.
Wesleyja Sneijderja čaka prisilni počitek. FOTO: Reuters

V soboto je Inter le prišel do zmage v italijanski Serie A, ko so črno-modri na gostovanju pri Bologni našega Reneja Krhina, ta je igral v drugem polčasu, slavili s 3:1. Novi trener Interja Claudio Ranieri, ki je na klopi zamenjal Gian Piera Gasperinija, je malce premešal prvo postavo in očitno zadel v polno. Priložnost je spet dobil italijanski reprezentant Giampaolo Pazzini, ki se je za izkazano zaupanje zahvalil s prvim golom na tekmi. Inter je kljub veselju ob premierni zmagi sezone na koncu vendarle okusil grenkobo v ustih, saj se je poškodoval prvi zvezdnik moštva Wesley Sneijder. Za kako težko poškodbo mišice gre, še ni povsem znano, je pa brez dvoma to, da ga ne bo na gostovanju v Moskvi, ko se bo v drugem krogu Lige prvakov Inter pomeril s CSKA. Ker gre za izjemno pomembno tekmo, morda že ključno za Inter, ki je senzacionalno izgubil v prvem krogu doma proti turškemu Trabzonsporju, Ranieri objokuje odsotnost nizozemskega vezista. "Vemo, kaj pomeni Wesley za naš klub. V Moskvi nas čaka težko delo, saj moramo igrati na zmago. Z njim bi nam bilo precej lažje, toda z njegovo odsotnostjo se naš cilj ne menja. Proti Rusom želimo zmagati," je za Corierre Dello Sport zatrdil prvi trener Interja.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ales400
27. 09. 2011 01.44
Ojoj kaj pisete.. Sneijder sploh ni igral proti Bologni, ker se je poskodoval ze eno tekmo prej, proti Novari..
FcInter1908
26. 09. 2011 17.00
No torej nebo 0:3 ampak "samo" 0:1 :D..poškodba ga je (neuradno) odstranila z zelenic za 1 mesec prbližno. Upam da čim prej okreva in na zmago Interja.
kadet94
26. 09. 2011 14.56
sicer je to velik minus a to še ni ključna tekma.. inter si sodeč po 1 krogu lahko privošči še 1 poraz ali pa 2 remija..
maq1966
26. 09. 2011 14.49
No, to prav gotovo ni ključna tekma za Inter v tej fazi tekmovanja!
sergej20
26. 09. 2011 09.21
to je pa hud udarec za inter.tudi brez njega bo šlo....upam da inter zmaga...