Nogomet

Heynckes v težavah: Poškodovani Ribery, Rafinha in van Buyten

München, 02. 10. 2011 10.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši münchenskega Bayerna imajo tudi po zadnjem prvenstvenem obračunu nedotaknjeno mrežo. S Hoffenheimom so remizirali (0:0), a zaradi poškodb ostali brez treh pomembnih igralcev. Med drugim tudi Riberyja.

Franck Ribery
Franck Ribery FOTO: Reuters

Nogometaši Bayerna še naprej ostajajo neporaženi, v domačem prvenstvu pa so na zahtevnem gostovanju pri Hoffenheimu vknjižili 'le' točko (0:0). Bolj kot remi pa trenerja bavarskega ponosa Juppa Heynckesa skrbi zdravstveni bilten ekipe. Med novinci na seznamu je Franck Ribery, ki letos igra izvrstno. Zaradi težave z mečno mišico je moral 28-letnik ob polčasu ostati v slačilnici, namesto njega pa je zaigral Arjen Robben.

Tik pred začetkom dvoboja pa je zaradi bolečin v preponah dvoboj izpustil brazilski bočni branilec Rafinha, ki je bil podobno kot Ribery eden bolj pomembnih členov v igra Bavarcev. Poleg dvojca je moral zaradi poškodbe igro v 75. minuti zapustiti še Daniel van Buyten, ki je po udarcu v 75. minuti odšepal z igrišča. Heynckes je tako na pomembni prvenstveni tekmi ostal kar brez treh nogometašev, kdaj bodo pripravljeni za igranje, pa naj bi pokazal ponedeljkov zdravniški pregled.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

A MAŠ MASKO SN TE FPRAŠO
04. 10. 2011 06.56
Domen Kac 03.10.2011, 18:37 -1 ivanuš nena neka sanjaj se smo vas vidli proti milanu pa včeraj proti gijonu ko ste mogli simulirat da ste zmagali. bayern je letos v ožjem krogu favoritov, to je jasno verjetno bo tu tudi real, chelsea,milan... barcelona tudi samo forma bo vsako leto slabša; ne mislit da bojo messi fabregas, thiago, xavi, villa, busqets, pedro do 35 leta v isti formi kot do zdaj. bo treba tudi kaj kupit. messi je zdaj dober, samo nobena forma ne traja 10, 15 let. že 5 let konstantno odlične forme je precej. edina izjema je pele (legenda <3) ki ga messi verjetno ne bo nikoli presegel pa ne mi zaj spodaj pisat, da ga je že presegel, ker to ni res pele je bil celo kariero na vesoljskem nivoju in v karieri je zadel neverjetnih 1281 zadetkov, messi pa med 210 in 300 Nimaš pojma, govoriš bedarije, da te je lahko sram. Messi drži neko konstanto že dobra 3 ali 4 leta in to ga dela vrhunskega, Xavi in Iniesta prav tako. Potem pa tukaj nastopi uigranost. Uigrani so tako, da z zaprtimi očmi lahko igrajo, v tej sezoni ji preglavice dela samo obramba ostalo melje še vedno.
Domen Kac
03. 10. 2011 18.37
ivanuš nena neka sanjaj se smo vas vidli proti milanu pa včeraj proti gijonu ko ste mogli simulirat da ste zmagali. bayern je letos v ožjem krogu favoritov, to je jasno verjetno bo tu tudi real, chelsea,milan... barcelona tudi samo forma bo vsako leto slabša; ne mislit da bojo messi fabregas, thiago, xavi, villa, busqets, pedro do 35 leta v isti formi kot do zdaj. bo treba tudi kaj kupit. messi je zdaj dober, samo nobena forma ne traja 10, 15 let. že 5 let konstantno odlične forme je precej. edina izjema je pele (legenda <3) ki ga messi verjetno ne bo nikoli presegel pa ne mi zaj spodaj pisat, da ga je že presegel, ker to ni res pele je bil celo kariero na vesoljskem nivoju in v karieri je zadel neverjetnih 1281 zadetkov, messi pa med 210 in 300
KatiFafi
02. 10. 2011 20.52
Tomaž Ivanuš...obramba Barcelone je bolj redka od zraka na Himalaji ;)
Maximus
02. 10. 2011 16.03
@Katifafi: Edini klub, za katerega je lahko osvojitev LP zgolj formalnost je Barcelona. Njihov nogomet je še zmeraj nekaj drugega, kar igrajo vsi ostali. Pa mi niso všeč, ampak so aktualni prvaki, v 3 letih so nanizal lovorik, da jim zmankuje placa u vitrinah. Tko da, Bayernu svaka čast za igre v tej sezoni, a za karkoli formalnega v zvezi z osvojitvijo LP bodo morali kar lepo formalizirat Barcelono.
KatiFafi
02. 10. 2011 11.55
+1
Škoda :S Tega sem se najbolj bal...poškodb in padca forme. Ker s tako formo bi bila osvojitev Lige prvakov za Bayern letos zgolj formalnost :D