Nogomet

Heynckes: Schweinsteiger ni naprodaj!

München, 29. 07. 2011 06.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Novi trener nemškega Bayerna iz Münchna Jupp Heynckes je pred začetkom nove nogometne sezone dejal, da vezist nemške reprezentance in motor ekipe iz Allianz Arene Bastian Schweinsteiger ni naprodaj.

V zadnjem obdobju se je v sklopu poletne nogometne tržnice veliko omenjalo tudi ime zvezdnika nemškega Bayerna iz Münchna, Bastiana Schweinsteigerja, za katerega naj bi se ogreli predvsem italijanski prvoligaši.

Jupp Heynckes se zaveda, da je Schweinsteiger eden ključnih mož Bayerna.
Jupp Heynckes se zaveda, da je Schweinsteiger eden ključnih mož Bayerna. FOTO: Reuters

Kakor koli, reprezentant Nemčije še ni izrazil želje po odhodu iz kluba, pogodbo z Bavarci ima do leta 2016 in zato Bayern nima razloga za prodajo enega izmed motorjev ekipe. Tega se zaveda tudi novi trener Bayerna Jupp Heynckes, ki je poudaril, da je Schweinsteiger v zadnjem letu izgubil svojo prepoznavno formo: ''Bastian Schweinsteiger ima v našem klubu vedno zagotovljeno mesto v prvi ekipi. Pred enim letom je igral na nivoju Xavija in Andresa Inieste in ne dvomim, da bo letos spet pokazal pravi obraz. Zagotovo pa Bastian ni naprodaj,'' je dejal Heynckes, ki se je dotaknil tudi propadlega prestopa Artura Vidala, ki se je na koncu, kljub željam Bayerna, preselil k Juventusu iz Torina: "Seveda sem zelo razočaran, saj mi je Vidal sam povedal, da se želi preseliti k Bayernu. Kakor koli, razumem njegov položaj in njegovo željo, da se zaradi večjega izziva preseli k Juventusu. Juventus je eno izmed boljših moštev v Evropi.''

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rko
29. 07. 2011 14.24
njemu pada vrednost. dlje bo v Bayernu, slabše za njega
donće
29. 07. 2011 09.22
Seveda da ni. Mia san Mia.
AnyColour
29. 07. 2011 09.20
pravilno, samo forma od sp 2010 je še daleč.. upam da bo vsaj do maja ;)