Nogomet

Heynckes: Raje bi zmagali

München, 19. 10. 2011 10.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši münchenskega Bayerna so imeli na gostovanju v Neaplju 3 točke na dlani, a ob koncu so se morali zadovoljiti z remijem. Kazenski strel Mariu Gomezu je ubranil vratar Napolija Morgan De Scantis.

"Razumljivo bi veliko raje zmagali, kar bi si po drugem polčasu tudi zaslužili, ampak ne smemo biti razočarani,“ je po dvoboju povedal Jupp Heynckes, ki je verjel, da bo najboljši strelec Bayerna v letošnji sezoni ukanil Morgana De Scantisa in prinesel tako želene tri točke bavarskemu ponosu, ki se odkrito spogleduje z vrhom najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja.

Toni Kroos
Toni Kroos FOTO: Reuters

"Pri 1:1 smo pač zapravili priložnost za drugo vodstvo na tekmi. Sledilo je nekaj slabih minut, tekmec je to poskušal izkoristiti, napadel na vso moč, a naša mreža je ostala nedotaknjena. V nadaljevanju smo imeli vse v svojih rokah, z igro smo nadzirali potek dvoboja, vendar to ni prineslo spremembe izida. Igrali smo proti nevarnemu Napoliju, ki lahko v vsakem trenutku zapreti. Menim, da smo odigrali zelo dobro, sploh v drugem delu tekme,“ je še dodal Heynckes.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Vivid Money
19. 10. 2011 19.50
Seveda bi Bayern lahko zmagal včeraj, če bi v drugem polčasu namesto Gomeza igral Olić ali Petersen!!!!! Včeraj je bil ravno Gomez največji krivec da Bayern ni zmagal....in ne vem zakaj Bastian ni streljal penal, ki je psihično 3x bolje pripravljen kot Gomez.....
mickica
19. 10. 2011 16.49
Kljub včerajšnjemu remiju, še vedno mislim, da bo Bayern zelo daleč prišel! Če ne naleti prej na Barco, bo v finalu!
dictionary
19. 10. 2011 16.15
janezdolar Kdaj je bil Milan na zadnje v finalu? Aja proti Liverpoolu pa še to so zgubili po vodstvu. Bayern je trenutno tatica za Milan. V zadnjih 3 letih so bli enkrat v polfinalu in enkrat v finalu. Milan? Inter? Roma? Juve? Napoli? Kje so oni? Seria A je žal za nemško ligo in še bo padla počakajte kako leto na ruse.
SHUFFLE
19. 10. 2011 15.36
ti janez pa tih bod k tvoj AC Milan ni B od Bayern ok?
Helmuth
19. 10. 2011 13.01
No dj ti italijancek in tvoja nezanimiva liga...ne bluzi !!! TI pa tvoj milan sploh nimate sans...loh si vesel da igrate v najslabsi skupini lige prvakov....da boste vsaj me 16 prsli
janezdolar
19. 10. 2011 12.53
eh...kakšen Bayern no...kot vsako leto igrajo na začetku dobro...potem, ko pa bo treba pa se bodo pokakali...skratka nimajo pogojev za finale LP...